- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebben az updatelt CS-ben az normális, hogy SourceTV az utolsó killnél laggol egy marha nagyot, így abból semmit nem látni?
Amúgy végig jó, de a kör utolsó killjénél menetrendszerűen jön a lag. -
Az megoldható, hogy gránát választásnál ne hozza fel a menüt, hanem egy gombnyomásra váltogasson az épp nálam lévő gránátok között?
Aliasok használata nélkül kellene. -
A chat üzenetjelzéshez tartozó kattogó hangjelzést ki lehet valahogy lőni?
-
válasz
GabN73 #10699 üzenetére
Ha ez a reakciojuk akkor mar eleve feltetelezheto, hogy csalnak, olyanokkal nem is erdemes foglalkozni.
sv_pure ugy van beallitva, nem is az lenne a lenyeg, hogy bannolni lehessen oket, hanem, hogy war alatt ha cheatelnek akkor azt eszre lehessen venni/utolag bizonyitani.
Demo az mindig keszul, csak gondoltam valami anti cheat cuccal is meg lehetne spekelni.Viszont ha jol ertem akkor az emlitett progit hasznalhatoak lennenek non-steames szeron is, csak ra kell venni az ellent, hogy inditsak el.
Mondjuk ha jol sejtem nem lehet ellenorizni, hogy fut-e, ugy meg nem sokat er a dolog... -
Beszelgettunk egy ismerossel akinek non-steames szervere van, hogy warok alkalmaval hogyan lehetne megoldani a cheater mentesseget.
Nezegettem az xray meg az sgl-es anti cheat cuccot, de nem igazan vagom, hogy akkor ezeknek nincs semmilyen szerver oldali resze?
Csak egyszeruen minden jatekosnal futnia kell es kesz?Meg olyan gondolom nem lehetseges, hogy egy bizonyos konfigot raeroltetni a kliensekre?
Ami mondjuk csak az egyeni bind-eket engedelyezi, minden mast a konfig hataroz meg.Vagy mi a legjobb modszer manapsag a cheaterek ellen waron?
Olyan ami non-steam szeron is futna vagy ez alapbol kizarja az ilyen progit hasznalatat? -
-
Tudnátok ajánlani a Team ALTERNATE public szerveréhez hasonló színvonalú szerókat?
Ami lehetőleg csak Steam-es, war mapok mennek rajta és a konfigja is hajaz a warokon használtéra.
Meg persze pro emberek járnak fel nagyobb részt. -
Megkérdezem az itteni nagyérdeműt is(bár lehet már kérdeztem
).
SourceTV-nél, én mint kliens meg tudom-e valahogy adni, hogy az auto-director mindig first person nézetből mutassa az eseményeket?
Mert egész korrektül működik, nagyobb részt tényleg azt mutatja akinél action van, csak a third person nézet engem kissé idegesít.
Vagy a pro emberek hogyan szokták nézni a wart?
Ti váltogatjátok, hogy épp kit követtek?
Az a baj, hogy én sokszor rossz embert választok és mire átváltanék arra aki fragel addigra hatszor véget ér az akció.Ha bárkinek bármi jó tanácsa van a war nézés minél élvezetesebbé tételével kapcsolatban az ne tartsa vissza.
-
Van egy idegesítő problémám, némely szerokról csak akkor tölti le a mapokat, ha az sv_consistency értéke 0, ezt be is állítottam autoexec.cfg-ben, ha simán elindítom a játékot akkor érvényesül is, azonban ha a Steam, Servers részéről vagy Xfire-ből csatlakoznék egy szeróra akkor 1-es lesz az értéke és kapom a hibaüzenetet, ha konzolból átállítom majd utána connect parancssal belépek ugyanarra a szerverre akkor már tölti is a mapot.
Vajon miért áll vissza 1-re ha egyszer autoexec-be is benne van?
Természetesen minden más abban tárolt parancs lefut, csak ez az egy nem. -
válasz
apollo12 #10332 üzenetére
Akkor te pro vagy, vagy csak nekem nagyok az igényeim.
Linux-ot bezzeg nem kellett újra telepíteni az elmúlt 2 évben, pedig egyszer a fél gépet cseréltem ki alatta, utána meg az egészet, full másik architektúrára, kb. meg se érezte, egy-két dolgot át kellet állítani, max 30 perc és vígan futott utána, kár, hogy a játékokkal nincs jóban. -
Mire miinden progit felraksz, meg beállígatsz, meg arra is oda kell figyelni, hogy fontosabb fájlokat lementsen az ember(autoexec.cfg
), azért az nem 2 perc, max ha van egy ghost mentésed, de egy Win7-nél az is szép méretű, szóval akkor meg a helyet pazarolja az ember(mondjuk Windowsnak helyt szorítani alapból pazarlás
).
-
-
Ismeritek ezt a leírást?
A 2.10 - Finding the PERFECT sensitivity rész érdekelne, sajnos a linkelt demo már nem elérhető, így meg nem 100-as, hogy pontosan mit kellene csinálni.
Ha valaki érti, akkor magyarázza már el vagy ha tudtok egy másik leírást ami szemléltetve van akkor linkeljétek pls. -
-
Sziasztok,
Van esetleg valakinek Sennheiser PC 350-es fülese Asus Xonar DX kártyával?
Ha igen, akkor milyen beállításokat használtok ahhoz, hogy az ellenség helye minél pontosabban és minél messzebbről behatárolható legyen, horizontális és vertikális irányban is?
Pl. L4D-nél tök jól sikerült ezt beállítanom, de CS:S-nél eddig akármit csináltam csak azt hallom max, hogy jobbról vagy balról trappolnak, de nem igazán kivehető, hogy kb. milyen messziről és hogy velem egy síkban van-e az illető.Tudom, hogy ti pro-k vagytok és nincs ilyenre szükségetek, mert bekötött szemmel és hangok nélkül is frageltek ezerrel, de hátha valakinek mégis van egy két jó gondolata.
-
Kitöröltem mindent a maps mappából, de akkor is ugyanez, a teljes üzenet:
Connecting to 80.249.166.150:28020 ...
Connected to 80.249.166.150:28020Counter-Strike: Source
Map: de_westwood
Players: 5 / 12
Build 3945
Server Number 9
Bad CRC for maps/de_westwood.bsp
Server is enforcing consistency for this file:
maps/de_westwood.bspHost_Error: Server is enforcing file consistency for maps/de_westwood.bsp
Mire kipróbáltam volna valamit amit a neten találtam addigra átváltottatok de_dust2-re, az meg megy.
-
válasz
Szuperboci #9497 üzenetére
Nem alt-taboztam közben, egyszerűen beadta, hogy tölti a mapet, majd közölte a hibát.
Akárhányszor csatlakoztam mindig ezt adta. -
válasz
[pod]Diablo #9490 üzenetére
Nincs, már töröltem, akkor azt írta, hogy nem egyezik a szerveren meg a gépemen lévő, utána jött ez a hiba.
De tegnap is felakartam menni, akkor meg egy olyan map volt amiről még soha nem is hallottam és nem is volt a map könyvtáramban s ugyanezt írta ki. -
Voltam a szervereteken, nagyon fasza, gratulálok!
Ami elsőre feltűnt, hogy viszonylag pontos a hitbox, olyan találataim is voltak amik eddig szinte soha CS:S-ben.
Emiatt már egy párszor sírtam itt s azt hiszem ti mondtátok, hogy a sok mod is elcseszi, kérdeztem is, hogy nálatok mennyi vagy mik futnak, de addigra pont leléptél.
A másik ami nagyon tetszett, hogy mutatja mennyi HP-t vett le egy találat, ilyet máshol még nem láttam, de kifejezetten hasznos.
Ja és az nálam meg pont szimpatikus, hogy "kihalt", nem szeretem ha 8-10 embernél több van.Viszont lenne egy gondom is, ha olyan map fut épp ami nem az alap játék része, akkor nem tudok fellépni, ezt a hibát kapom:
Server is enforcing consistency for this file:
maps/de_winter_dust2.bspMás mapnél is volt ez, a legtöbb szerón ilyenkor egyszerűen letölti, nálatok erre nincs lehetőség vagy valami más miatt van?
-
válasz
Szuperboci #9395 üzenetére
És az jó lesz?
-
válasz
kurkoaligi #9350 üzenetére
Ez segíthet:
cl_downloadfilter "nosounds" // "none" Disables all server downloads | "nosounds" Disables pub server sound downloads | "all" Enables all downloads -
válasz
Genius007 #9295 üzenetére
Pont az amit Djuree leirt, az első videón belelövök a bot fejébe kétszer és semmi, pedig halál pontosan be volt célozva, a második ugyanez, csak ott látszódik is piros ponttal, hogy hova ment a lövés s amint látod 3 totál különböző helyre, pedig pontosan a fején állt a célkereszt.
Más esetekben meg simán meghal egy lövéstől mikor a fejére célzok, gondoltam erről nem kell videó, de ha akarod azokat is felrakom.
Így viszont kérdéses hogyan tanuljon meg az ember löni/célozni?
Pár napja játszok CS 1.6-al is, annál azért ilyeneket nem igazán tapasztaltam, ha fejbelőttem meg is halt, ha beleresztettem egy tárat akkor sem rohangált vígan tovább. -
válasz
BalaNce87 #9276 üzenetére
Source a könnyebb?
Huh, én pár hete kezdtem multizni - úgy összességébe, nem csak egy adott játékkal - CS:S-el és COD4-el játszom, de a CS:S sokkalta nehezebb, míg COD4-nél érzem a fejlődést, addig
CS:S-nél alig-alig, folyton kinyírnak és sokszor egyszerűen nem hiszem el, hogy nem csalnak, annyira pontosan lőnek pisztollyal is néhányan, de akkor ez lehet épp a hitbox miatt?
Meg néha az is furcsa, hogy beleeresztek valakibe egy tárat, látszólag nagy része be is talál és mégsem hal meg, ő meg lő kettőt s végem, ráadásul úgy, hogy elvileg nem fejlövés volt.
Sokszor fura ez a játék. -
válasz
Szuperboci #9265 üzenetére
Nekem annyira nem volt poén amikor rájöttem, hogy miért vagyok azon a szerveren pro gamer...
Amúgy érdekes, hogy ha a játékban megnézem ugyanazt a szervert akkor 0 játékost ír, tehát az nem veszi figyelembe a botokat, így érdemesebb lesz ott keresgélni, csak annál kevesebb a szűrési lehetőség.
-
Xfire-ben megoldható, hogy azon szervereket ne mutassa ahol csak botok vannak?
Már kétszer megszívtam, hogy játszok s 15 perc után tűnik fel, hogy mindegyik bot. -
válasz
gamerkiller #9247 üzenetére
Érdekes, amikor néztem írtam az elöző postom akkor 20 dolcsi volt, most 15, egy órával ezelőtt elvileg 3 euro.
Kipróbáltam 2 konfigot, a cevo fps-t és egy másikat amit a netről szedtem, mindkettővel easy módban indítok egy játékot botok ellen s ennek ellenére a cevo konfig használatakor mégis kinyírnak egy, max két lövéssel, míg a másiknál azért több kell, ahogy nézegettem a konfigokat, név alapján nem tűnt fel melyk beállítás csinálhatja ezt.
Szerintetek?Plusz tudtok olyan szervert ajánlani ahol leginkább kezdők vannak?
Mert a botok elleni harc se rossz, főleg, hogy easy-n is képesek megverni(), de azért nem lenne rossz élő emberek ellen játszani, csak nem olyan szerveren ahol engem nyírnak ki elsőnek aztán várhatók a kör végéig.
sNORh: A bot_kill is működik, köszi.
-
Sziasztok,
Ha botok ellen játszok, hogyan lehet azt megoldani, hogy miután megöltek, rögtön kezdődjön egy új kör és ne kelljen kivárni amíg legyilkolják egymást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged