Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Házimozi belépő szinten
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
^^|CC|^^
tag
csáóóó!
lenne egy olyan kérdésem, hogy: hogyan lehet netes szervereken botokat használni..
találtam progikat neten, de leírás az vagy nuku vagy elég zavaros és érthetetlen vlt..

köszönöm szépen a segítségeket..
(és elnézést ha már vlt effajta kérdés..)üdv.:
^^|CC|^^ -
csana
senior tag
válasz
h.adam.92
üzenetére
Externet 120Kb le 12Kb feltöltéssel.
Zolás:
Ez érdekes amit írtál, holnap ki is próbálom
. Ha jól rémlik 10.2-es van jelenleg. Viszont akkor felmerül a kérdés, hogy miért pont a css-nál jelentkezik ez a dolog. COD4, TF2, BC2, BF2, SF4, DoDS, WoW, Allods mind zokszó nélkül fut. -
Zolás
addikt
A vidkari driver létező probléma. Nekem az uj catalyst 10.5 lerakta a vidkarit 2d-re ettől olyan pingem lett mint az állat. Mivel a te géped nem képes a folyamatos jeleket előállítani igy laggolsz és a pinged is megnő mivel nem folyamatosan küldöd a jeleket hanem megszakitásokkal. Mivel a csé leginkább procira megy igy nem biztos hogy észreveszed a problémát fps-ben de a géped megérzi.
Látom ati vidkarid van. Ha felraktad a 10.5öt akkor cseréld le egy másikra. Mindenképp próbáld ki a drivercserét. Amit az ati idén driverileg lerakott az egy kalap szar. Én váltottam ati tray toolsra és tökéletesen megy minden. -
csana
senior tag
Ja igen rosszul emlékeztem
25K-n van az alap rate. A kivételek közé már korábban beraktam az egész steam mappát, hátha segít, de nem javult a dolog.Nemrég felmentem a HUN MooN War szeróra. A kereső 25 latencyt írt, de miután beléptem, egy-két másodperc múlva zsupsz már 500-fölött is volt (HL2.exe megint kitett magáért). Na gondoltam hátha a gugli majd talál nekem valamit. Még szép, hogy ha valamennyire hasonlítana is a problémám egy tárgyalt dologra, ott ilyen válaszokat adtak a gyereknek:
- Azé laggol, mer olyan szerverre akarsz csatlakozni ami messze van. A keresőben az alacson latencys szerókra csatlakozz (
alap)
- Vedd meg eredetiben. (Hát csak gratulálni tudok azoknak akik törtön nyomják)
- Kapcsold ki a le/feltöltő programokat/MSN-t (LOL alap)
- Szar az internet szolgáltatód (ROFL minden ok)
- Videókártya driver (
LMAO nem az fps-el van bajom)
- A tűzfalad nem engedi át. (Épp ellenkezőleg)
- Router / Modem restart kell. (Naponta többször is megvolt)
- Portok rosszak (Az a furcsa, hogy semmi más nem szarakodik csak a css. Máshol sincsenek külön portok belőve, és úgy érzem itt random van ez a latency megugrás. Plusz nem is megy semmi amivel ütközhetne)
- vírusírtó okozza (erre gyanakodtam eleinte, de nem történt változás miután kivétel lett a source)
- Szerver oldali gubanc (Nem 1 szerón csinálja, igaz eddig csak magyarokat próbáltam)
- Kodekek miatt (nem használok kodekpakkot: Divx+AC3)
- Rate-ek miatt van (Elvileg azok jól vannak belőve)
- Tölt a winfos/vírusírtó (Nem csinálnak forgalmat ezalatt, viszont a hl2.exe az annál inkább)
- Blob file törlése utáni verifi megoldja. (Nem oldotta meg)
- A letöltött plussz tartalmak kavarnak be (Korábban minden ilyesmit letöröltem mappástól)Azthiszem marad a komplett reinstall, de még picit kutakodok, mert édekes egy jelenség.
-
csana
senior tag
válasz
darál0w
üzenetére
Rate-ek elvileg jók. 100/100 2000. A letöltésfilter "none"-n van. Még nem vagyok nagyon képbe mi az ami a forgalomra kihathat. Meg a feltöltés is mindnhol tök alacsony, csak a CSS-nál ugrik meg a HL2.exe feltöltése. Az ilyen korábbi letöltések gondolom nem befolyásolják a dolgokat. Elvileg nem megy át hang a mikrofonomon (még erre gondoltam hátha az szívja le valahogy, mert már tényleg nem tudtam mire gondolni én se
).Namajd letesztelem valamelyik másik szerón hátha valami szerver oldali beállítás nem tetszik a kliensnek. Igérem igyexem minél kevesebb ff-t összehozni
.
Nem is olyan szar az Euróvíziós dalfesztivál győztes száma. -
borgab
aktív tag
Én sem

-
csana
senior tag
Üdv!
Gondoltam ismét belekukkantok a jó öreg css-ba, és az első random magyar szerón előjött ami már korábban is gondot okozott párszor: iszonyatosan megugrik a pingem (hl2.exe valami kegyetlenül nagy forgalmat bonyolít). Szóval én azt látom, hogy miután belépek a szeróra olyan 3000-ről elkezd lefele csordogálni a latency, és fél perc után mintha visszaállna alacsonyra, de mégis magasan marad a kijelzőn az érték, és csak nehezen megy vissza 50 alá. Persze fél perc után simán kinyomnak magas pingel. Semmi nem fut a háttérben, a tűzfal is átengedi a dolgokat. Tudnátok valamit tippelni, hogy mi lehet a bibi? Más játékoknál (tf2, cod4, bfbc2) nem jelentkezik ez a gond.

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon
üzenetére
de nemértem amugy ezeket az embereket...
a wh a leg alattomosabb cheat...de rá lehet jönni...
az aim....

azokat meg nem is értem...

egyszer haverral probáltunk 2 féle aimot...csak a W meg egér mozgatásra kellett koncentrálni...magátol lőtt is...hatalmas volt

és egymás ellen

az én aimom nyert

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon
üzenetére
cod6ban nincsenek is porknál szrabbak

-
borgab
aktív tag
Az én gépem nem viszi a Cod 6-ot xDD
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De nem s baj, mert csak régen játszottam vod 2 multival css elött, és az nekem megtette..
Ja meg crysis az egyik best game
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon
üzenetére
akkor tőccsé te is le egy kis skillt

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon
üzenetére
ott van a legtöbb...jo hogy nem játszom

-
romero28
senior tag
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon
üzenetére
akkor nemtevagyaz

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon
üzenetére
akkor nemnézem meg.
te ezen a néven tolod? vagy vki ezzel a névvel tolja az tuti

-
borgab
aktív tag
Ha tudtok mondani valmi jo szervert, akk meek arra, bár klán tag vagyok az fRag's-nál tudok gamelni mashol is

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon
üzenetére
megnézem majd ezt a shadow gyereket magamnak

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon
üzenetére
áhh...

nagyon hamar kiszámíthato mindenki...ha vki mindig lelő. állj meg, és várd meg...

-
romero28
senior tag
válasz
darál0w
üzenetére
tudom én is , elég volt végignézni 1-2 körét

más : leszedtem az ancients egyik CB Eurocup XIII-as meccsét a hltv.org-ról . de nem tudom elindítani . a konzolba ezt a hibaüzenetet kapom :
--- Missing Vgui material vgui/resource/icon_newfolder
361757.361758.177786-0605152000-de_inferno.dem has invalid demo header ID.
Failed to read demo header.
Unknown command "demopauseafterinit"demoui parancssal előhozom a lejátszót , ott kikeresem a DEM fájlt és a fenti üzeneten kívül nem történik semmi . mi lehet a gubanc ??
létezik esetleg olyan lejátszó progi amin cs-s demo-kat lehet lejátszani ??
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon
üzenetére
balszerencse...nekem nem ugrik be a neve ergo nem játszik "jol"

mákos napja lehetett

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon
üzenetére
toljad csak LT-n magicfrdige ellen. tud a gyerek mi?

-
csokad
senior tag
csőősztök
én is css-zek már elég komoly szinten. kupák ilyenek csak nagyon kevés az fps-em de nemsokáúj gép lesz már csak videókártya meg ram kell (most lowon 10-25fps
) -
borgab
aktív tag
Amikor éppen fent vannak az emberek
de megvan mindenkinek mindenki száma szval ha van war tudjuk egymást hivni
szval bármikor lehet war amikor ráérünk 
-
borgab
aktív tag
az fRag's -rol?
Nem hires még
de az lesz 
-
borgab
aktív tag
És nem lee a fö admin, csak azért nem dobjuk ki, mert nagyon jol gamel
-
borgab
aktív tag
Lol

Lee klan tag, majdnem minden klan tag admin..de ö mindig bunkozik és ritkán van fent..
Nagyon rossz idöpontot fogtal ki a szero latogatasara
Legtöbbször vagy adeem vagy én vunk fent szval nincs zür
És a kis pofázó 10 éves pöcsöket is kikkeljük, bannoljuk..
De ha a klant nézed..A csapat nagyon erös és majdnem minden wart nyerünk, nemrég álltunk ki az INTERSITY ellen..a fele aimozott, de igy is majdnem döntetlen lett
A mi szeronkon is waroztunk ellenük, és a source TV-n vissza néztük hackelt majdnem mindenki
fRag's !!!!!!!!!!
-
Zolás
addikt
válasz
borgab
üzenetére
Az admin(frag lee) mindenkit kidob aki lelövi.
Non-Steames szerver
Sok ifju 10éves csipogóval akik jó sokat dumálnak
Főleg az admin beszél aki szintén korosztályos
Nem folytatom a sorolást ez sajna nem egy olyan szerver ahova örömmel megy az ember.
Ja a legjobb beirás: Nem tudja valaki van-e steamem? Nem találom hogy van vagy nincs.
-
borgab
aktív tag
Most éppen javitás folyik szeron

Sry all de lehetöleg minél hamarabb lesz restart és akk folytatodik az élet
-
borgab
aktív tag
80.249.166.128:27207
fRag's!!!

-
borgab
aktív tag
ÜDV CSS ÖRÜLT BARÁTAIM!!
MEGÉRKEZETT EGY UJ CSS 4 EVER TAG A FORUMBA

Gyertek a szeromra..ha kell ip adok..fRag's!!
BOOM HEADSHOOT!!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0
üzenetére
mijez
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon
üzenetére
de milyen életcélja lehet ezeknek?
retardált g*cik....
-
Zolás
addikt
Haver belesett a beta tesztbe hát elég gyerekes lett. Megnéztem milyen szirszar achievmentek lesznek hát kb majd pistike 2 haverral megcsinálja mindet. Ja és már most odaszokott az összes csiter. Ct kezd a T-k rucijában és mire a T-k megmozdulnának már a fakpunál 2x lőtt a wp-vel. Komolyan nem értem minek ez az achievmentes marhaság ebbe a játékba. A TF2őt is csak elb@szták a ki milyen sapkát hord milyen mellénnyel gyerekséggel.
-
cellpeti
nagyúr
esetleg nincs valami parancs,hogy az fps-t egy szinten tartsa? valami ... maxfps 25 vagy valami ilyenre gondolok.
-
slein
tag
Pár ember nem venne fel steamre?
Igazából eddig leginkább csak külföldi szervereken publikoltam, s szeretnék egy kicsit belefolyni a magyar "körökbe".Szevesen mixelgetnék is olykor-olykor.
Steam Acc.: mrp (kép: egy WP-s macsek)
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
40 fps-vel érdemes Source-ozni?
-
kovsol
titán
válasz
ferminator7
üzenetére
most direkt megnéztem nekem 1sec kb
-
nike_
addikt
válasz
ferminator7
üzenetére
az nekem a réginél is ugyanannyi idő volt.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
ferminator7
üzenetére
csak nálam gyorsult volna?

nemhiszem el

sokkal dinamukisabb lett...meg szebb.
-
ferminator7
csendes tag
nekem is lassú a steam nem tudom miért egyébként jobban tetszik csak ne lenne lassú
-
Djuree
félisten
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0
üzenetére
de egy jobb egérrel jobban tolná
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házimozi belépő szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

abban a klánban voltam.

. Ha jól rémlik 10.2-es van jelenleg. Viszont akkor felmerül a kérdés, hogy miért pont a css-nál jelentkezik ez a dolog. COD4, TF2, BC2, BF2, SF4, DoDS, WoW, Allods mind zokszó nélkül fut.
alap)
LMAO nem az fps-el van bajom)

voltam akkora überláma , hogy 1.6-os demo-t akartam css-el elindítani...