-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
^^|CC|^^
tag
csáóóó!
lenne egy olyan kérdésem, hogy: hogyan lehet netes szervereken botokat használni..
találtam progikat neten, de leírás az vagy nuku vagy elég zavaros és érthetetlen vlt..köszönöm szépen a segítségeket..
(és elnézést ha már vlt effajta kérdés..)üdv.:
^^|CC|^^ -
csana
senior tag
válasz
h.adam.92 #10993 üzenetére
Externet 120Kb le 12Kb feltöltéssel.
Zolás:
Ez érdekes amit írtál, holnap ki is próbálom. Ha jól rémlik 10.2-es van jelenleg. Viszont akkor felmerül a kérdés, hogy miért pont a css-nál jelentkezik ez a dolog. COD4, TF2, BC2, BF2, SF4, DoDS, WoW, Allods mind zokszó nélkül fut.
-
Zolás
addikt
A vidkari driver létező probléma. Nekem az uj catalyst 10.5 lerakta a vidkarit 2d-re ettől olyan pingem lett mint az állat. Mivel a te géped nem képes a folyamatos jeleket előállítani igy laggolsz és a pinged is megnő mivel nem folyamatosan küldöd a jeleket hanem megszakitásokkal. Mivel a csé leginkább procira megy igy nem biztos hogy észreveszed a problémát fps-ben de a géped megérzi.
Látom ati vidkarid van. Ha felraktad a 10.5öt akkor cseréld le egy másikra. Mindenképp próbáld ki a drivercserét. Amit az ati idén driverileg lerakott az egy kalap szar. Én váltottam ati tray toolsra és tökéletesen megy minden. -
csana
senior tag
Ja igen rosszul emlékeztem
25K-n van az alap rate. A kivételek közé már korábban beraktam az egész steam mappát, hátha segít, de nem javult a dolog.
Nemrég felmentem a HUN MooN War szeróra. A kereső 25 latencyt írt, de miután beléptem, egy-két másodperc múlva zsupsz már 500-fölött is volt (HL2.exe megint kitett magáért). Na gondoltam hátha a gugli majd talál nekem valamit. Még szép, hogy ha valamennyire hasonlítana is a problémám egy tárgyalt dologra, ott ilyen válaszokat adtak a gyereknek:
- Azé laggol, mer olyan szerverre akarsz csatlakozni ami messze van. A keresőben az alacson latencys szerókra csatlakozz (
alap)
- Vedd meg eredetiben. (Hát csak gratulálni tudok azoknak akik törtön nyomják)
- Kapcsold ki a le/feltöltő programokat/MSN-t (LOL alap)
- Szar az internet szolgáltatód (ROFL minden ok)
- Videókártya driver (LMAO nem az fps-el van bajom)
- A tűzfalad nem engedi át. (Épp ellenkezőleg)
- Router / Modem restart kell. (Naponta többször is megvolt)
- Portok rosszak (Az a furcsa, hogy semmi más nem szarakodik csak a css. Máshol sincsenek külön portok belőve, és úgy érzem itt random van ez a latency megugrás. Plusz nem is megy semmi amivel ütközhetne)
- vírusírtó okozza (erre gyanakodtam eleinte, de nem történt változás miután kivétel lett a source)
- Szerver oldali gubanc (Nem 1 szerón csinálja, igaz eddig csak magyarokat próbáltam)
- Kodekek miatt (nem használok kodekpakkot: Divx+AC3)
- Rate-ek miatt van (Elvileg azok jól vannak belőve)
- Tölt a winfos/vírusírtó (Nem csinálnak forgalmat ezalatt, viszont a hl2.exe az annál inkább)
- Blob file törlése utáni verifi megoldja. (Nem oldotta meg)
- A letöltött plussz tartalmak kavarnak be (Korábban minden ilyesmit letöröltem mappástól)Azthiszem marad a komplett reinstall, de még picit kutakodok, mert édekes egy jelenség.
-
csana
senior tag
válasz
darál0w #10988 üzenetére
Rate-ek elvileg jók. 100/100 2000. A letöltésfilter "none"-n van. Még nem vagyok nagyon képbe mi az ami a forgalomra kihathat. Meg a feltöltés is mindnhol tök alacsony, csak a CSS-nál ugrik meg a HL2.exe feltöltése. Az ilyen korábbi letöltések gondolom nem befolyásolják a dolgokat. Elvileg nem megy át hang a mikrofonomon (még erre gondoltam hátha az szívja le valahogy, mert már tényleg nem tudtam mire gondolni én se
).
Namajd letesztelem valamelyik másik szerón hátha valami szerver oldali beállítás nem tetszik a kliensnek. Igérem igyexem minél kevesebb ff-t összehozni
.
Nem is olyan szar az Euróvíziós dalfesztivál győztes száma. -
borgab
aktív tag
Én sem
-
csana
senior tag
Üdv!
Gondoltam ismét belekukkantok a jó öreg css-ba, és az első random magyar szerón előjött ami már korábban is gondot okozott párszor: iszonyatosan megugrik a pingem (hl2.exe valami kegyetlenül nagy forgalmat bonyolít). Szóval én azt látom, hogy miután belépek a szeróra olyan 3000-ről elkezd lefele csordogálni a latency, és fél perc után mintha visszaállna alacsonyra, de mégis magasan marad a kijelzőn az érték, és csak nehezen megy vissza 50 alá. Persze fél perc után simán kinyomnak magas pingel. Semmi nem fut a háttérben, a tűzfal is átengedi a dolgokat. Tudnátok valamit tippelni, hogy mi lehet a bibi? Más játékoknál (tf2, cod4, bfbc2) nem jelentkezik ez a gond.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon #10985 üzenetére
de nemértem amugy ezeket az embereket...
a wh a leg alattomosabb cheat...de rá lehet jönni...
az aim....
azokat meg nem is értem...
egyszer haverral probáltunk 2 féle aimot...csak a W meg egér mozgatásra kellett koncentrálni...magátol lőtt is...hatalmas volt
és egymás ellen
az én aimom nyert
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon #10983 üzenetére
cod6ban nincsenek is porknál szrabbak
-
borgab
aktív tag
Az én gépem nem viszi a Cod 6-ot xDD
De nem s baj, mert csak régen játszottam vod 2 multival css elött, és az nekem megtette..
Ja meg crysis az egyik best game -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon #10979 üzenetére
akkor tőccsé te is le egy kis skillt
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon #10977 üzenetére
ott van a legtöbb...jo hogy nem játszom
-
romero28
senior tag
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon #10973 üzenetére
akkor nemtevagyaz
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon #10971 üzenetére
akkor nemnézem meg.
te ezen a néven tolod? vagy vki ezzel a névvel tolja az tuti
-
borgab
aktív tag
Ha tudtok mondani valmi jo szervert, akk meek arra, bár klán tag vagyok az fRag's-nál tudok gamelni mashol is
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon #10968 üzenetére
megnézem majd ezt a shadow gyereket magamnak
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon #10962 üzenetére
áhh...
nagyon hamar kiszámíthato mindenki...ha vki mindig lelő. állj meg, és várd meg...
-
romero28
senior tag
válasz
darál0w #10960 üzenetére
tudom én is , elég volt végignézni 1-2 körét
más : leszedtem az ancients egyik CB Eurocup XIII-as meccsét a hltv.org-ról . de nem tudom elindítani . a konzolba ezt a hibaüzenetet kapom :
--- Missing Vgui material vgui/resource/icon_newfolder
361757.361758.177786-0605152000-de_inferno.dem has invalid demo header ID.
Failed to read demo header.
Unknown command "demopauseafterinit"demoui parancssal előhozom a lejátszót , ott kikeresem a DEM fájlt és a fenti üzeneten kívül nem történik semmi . mi lehet a gubanc ??
létezik esetleg olyan lejátszó progi amin cs-s demo-kat lehet lejátszani ??
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon #10959 üzenetére
balszerencse...nekem nem ugrik be a neve ergo nem játszik "jol"
mákos napja lehetett
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon #10956 üzenetére
toljad csak LT-n magicfrdige ellen. tud a gyerek mi?
-
csokad
senior tag
csőősztök
én is css-zek már elég komoly szinten. kupák ilyenek csak nagyon kevés az fps-em de nemsokáúj gép lesz már csak videókártya meg ram kell (most lowon 10-25fps
)
-
borgab
aktív tag
Amikor éppen fent vannak az emberek
de megvan mindenkinek mindenki száma szval ha van war tudjuk egymást hivni
szval bármikor lehet war amikor ráérünk
-
borgab
aktív tag
az fRag's -rol?
Nem hires még
de az lesz
-
borgab
aktív tag
És nem lee a fö admin, csak azért nem dobjuk ki, mert nagyon jol gamel
-
borgab
aktív tag
Lol
Lee klan tag, majdnem minden klan tag admin..de ö mindig bunkozik és ritkán van fent..
Nagyon rossz idöpontot fogtal ki a szero latogatasara
Legtöbbször vagy adeem vagy én vunk fent szval nincs zürÉs a kis pofázó 10 éves pöcsöket is kikkeljük, bannoljuk..
De ha a klant nézed..A csapat nagyon erös és majdnem minden wart nyerünk, nemrég álltunk ki az INTERSITY ellen..a fele aimozott, de igy is majdnem döntetlen lett
A mi szeronkon is waroztunk ellenük, és a source TV-n vissza néztük hackelt majdnem mindenkifRag's !!!!!!!!!!
-
Zolás
addikt
válasz
borgab #10943 üzenetére
Az admin(frag lee) mindenkit kidob aki lelövi.
Non-Steames szerver
Sok ifju 10éves csipogóval akik jó sokat dumálnak
Főleg az admin beszél aki szintén korosztályos
Nem folytatom a sorolást ez sajna nem egy olyan szerver ahova örömmel megy az ember.
Ja a legjobb beirás: Nem tudja valaki van-e steamem? Nem találom hogy van vagy nincs. -
borgab
aktív tag
Most éppen javitás folyik szeron
Sry all de lehetöleg minél hamarabb lesz restart és akk folytatodik az élet -
borgab
aktív tag
80.249.166.128:27207
fRag's!!!
-
borgab
aktív tag
ÜDV CSS ÖRÜLT BARÁTAIM!!
MEGÉRKEZETT EGY UJ CSS 4 EVER TAG A FORUMBA
Gyertek a szeromra..ha kell ip adok..fRag's!!
BOOM HEADSHOOT!!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #10938 üzenetére
mijez
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Black Dragon #10934 üzenetére
de milyen életcélja lehet ezeknek?
retardált g*cik....
-
Zolás
addikt
Haver belesett a beta tesztbe hát elég gyerekes lett. Megnéztem milyen szirszar achievmentek lesznek hát kb majd pistike 2 haverral megcsinálja mindet. Ja és már most odaszokott az összes csiter. Ct kezd a T-k rucijában és mire a T-k megmozdulnának már a fakpunál 2x lőtt a wp-vel. Komolyan nem értem minek ez az achievmentes marhaság ebbe a játékba. A TF2őt is csak elb@szták a ki milyen sapkát hord milyen mellénnyel gyerekséggel.
-
cellpeti
nagyúr
esetleg nincs valami parancs,hogy az fps-t egy szinten tartsa? valami ... maxfps 25 vagy valami ilyenre gondolok.
-
slein
tag
Pár ember nem venne fel steamre?
Igazából eddig leginkább csak külföldi szervereken publikoltam, s szeretnék egy kicsit belefolyni a magyar "körökbe".
Szevesen mixelgetnék is olykor-olykor.
Steam Acc.: mrp (kép: egy WP-s macsek)
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
40 fps-vel érdemes Source-ozni?
-
kovsol
titán
válasz
ferminator7 #10913 üzenetére
most direkt megnéztem nekem 1sec kb
-
nike_
addikt
válasz
ferminator7 #10911 üzenetére
az nekem a réginél is ugyanannyi idő volt.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
ferminator7 #10907 üzenetére
csak nálam gyorsult volna?
nemhiszem el
sokkal dinamukisabb lett...meg szebb.
-
ferminator7
csendes tag
nekem is lassú a steam nem tudom miért egyébként jobban tetszik csak ne lenne lassú
-
Djuree
félisten
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #10901 üzenetére
de egy jobb egérrel jobban tolná
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged