- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
At4
tag
válasz
ferminator7 #11097 üzenetére
em hiszem hogy admin lett volna, híre hamva em volt az elmúlt napokban 1ik működő szerón se adminnak...
1et viszont em értek, vannak szerverek, ahol 10-15en is játszanak, de engem meg nem enged fel, valszeg azért, mert még em frissült. de akkor akik fennvannak, azok hogy? hiszen a Steam mindenkinél egyszerre frissít, em?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ferminator7 #11091 üzenetére
Felesleges is annyi.
Igaz nálam egy a patch vmit nagyon beindított a gépezetben mert az alap 300-as limit kiakad. -
At4
tag
na és ez vajon mi?
-
volvoguy
addikt
Én az 1.6-al tolom, de nem nagyon megy. Ős Cod-os vagyok, talán az a baj. Egész egyszerűen a CS-ben valahogy az ellen mindig előbb észrevesz mint én őt, és gépfegyverrel is egy lövésre ölnek, pontosan céloznak fejre...
Ennyire számít a skill?
Van valami tanácsotok kezdőnek?
-
csana
senior tag
Most nem tudom hogy megint nálam van-e valami bibi, vagy épp azokat a szerókat fogom ki, amiket épp frissítés miatt kilőnek, de 2-ből 2 szeró is 20 perc után "connection to the server lost" üzenettel kinyomott. Így aztán láthattam a szlovák gólt.. de akkoris.. fura. A tájkép fless most nem jött elő.
-
F-ECT$
titán
válasz
ferminator7 #11091 üzenetére
És az hol zavar? 100 fps legyen mindenhol, a többi nem számít.
-
Tomekk.
aktív tag
Szerintem sokkal jobb lett.
-
BalaNce87
addikt
Hát bazdmeg hagyjuk
Most sikerült 10 perc alatt felbasznia a játéknak, nem az acsik meg a csicsák zavarnak hanem hogy játszhatatlan olyan érzésem van mintha késne az egész játék, eldobom flash-t és 2mp-el később repül, nah meg meglátok valakit az meg lelő, mintha előbb látná hogy én már ott vagyok, nagyon fura. Elég rég nem cs-ztem de ezek után hagyom is a faszba, mac-en ba..dmeg nemtudom ki játszik de nekik ki kell nyalni a seggüket és elbaszni egy több mint 5 éves játékot, mi a f.szt akarnak, egy 5 éves játékból akarnak meggazdagodni? -
csana
senior tag
Az mitől van hogy ha felnézek az égre (dust2-n voltam épp) ilyen érdekesen flesel a táj? Szóval ahogy mozgatom az egeret úgy kenődik el az egész. A pálya egyéb része normális, csak a pályán kívüli táj csinálja ezt az érdekességet.
Szerk.: A high pinges afférem óta gondoltam meglesem mit változott a game a peccsel, és bár nem vagyok egy pro, de feltűnt hogy az öléseim 80%-a headshot volt. Olyan mintha könnyebben beadná..
-
P00By
nagyúr
Gagyi lett az egész.
-
satomee
senior tag
Te jó isten, le se merek ülni játszani...
Ezektől a Valve-os újításoktól a hideg kiráz... -
ferminator7
csendes tag
agyafúrtak a valve-s emberkék megakartam nézni csúszott-e a hitbox de nincs sv_showhitboxes helyette sv_showplayerhitboxes van
szal sztem tényleg csúszik és azért nem tették bele de távol álljon tőlem hogy én ilyen sunyiságot feltételezzek róluk
-
ferminator7
csendes tag
aha de már nem demis vok kiléptem jah és nem lett annyira rossz ez az update csak bugos a fekvőtámaszos kéz tarkórarakásos dolog is bug ami nvidiáknál jön elő nekem a 9600GT-nél bugos de pl: ismerősöm atis és neki nem de nem is biztos h az összes szériánál lehet h atisnak is előjöhet ez a bug jha és észrevettétek h ha megnyomjátok a tabot 20-30 fps-el kevesebbetek lesz ?
-
zH.
senior tag
érdekes.. mintha jobban is adná picit. awp-re meg ugy bead mindent ,hogy az hihetetlen.
-
F-ECT$
titán
-
nike_
addikt
válasz
ADAM1337 #11074 üzenetére
már kezdem megszokni. scoretabot nem nézem. az awp is kicsit más, ahogy észrevettem, olyan 1.6 feelingje kezd lenni (egyből zoom, gyorsabb ha hagyom felhúzni, mint ha quickswitchelek). viszont ez a meghalás ez még mindig iszonyatosan idegesít, annyira nem reális, hogy fejbelövöm és összerogyik térdre, ráadásul a tarkójára rakja a kezét...
-
ADAM1337
nagyúr
Engem a scoretab kicsit zavar csak.
Ez a TF2 style nem jött be soha nem tudom miért kellett átvenni..
A halált meg jól elbaszták nem hiszem hogy avp-vel fejesnél valaki igy lehasal mint letartoztatásnál a régi jobb volt sokkal.
Ez az achievementeket nem értem miért kellet berakni, meg ezeket a csillagokat (most kill-s). -
nike_
addikt
válasz
F-ECT$ #11072 üzenetére
felsorolom:
-semmilyen szeróra nem lehet felmenni, csak ha steamen joinolsz, mert még nem frissítették őket.
-a score menu (ahol a statok vannak), most már elfoglalja az egész képernyőt, akkor is ha csak 2-en vagytok a szerveren.
-NEVET NEM LEHET VÁLTOZTATNI JÁTÉKON BELÜL, az lesz a neved, ami steamen meg van adva.
-k**va idegesítőek az avatarok, még akkor is megjelennek, ha csak beszélsz.
-a meghalás az röhejes, olyan mintha kommandósok törtek volna a házadba. először térdre rogyik az ember, aztán tarkóra teszi a kezét (miután már elvileg meghalt, érted!), és utána tarkóra tett kézzel még szépen hasrafekszik. röhej.
-kör végén kapsz egy idegesítő "kör összegzést" a pofádba, hogy hány percig tartott a kör, kinek van a legtöbb ölése stb.
-chatben állandóan csak azt látom, hogy ki milyen achievementeket ért el.. mivel oda írja.
remélem ezeken még javítanak, vagy különben felhagyok a CS-vel, mert ez botrány.
-
nike_
addikt
fuhh, nagyon szar lett az új CS:S -.-
-
nike_
addikt
válasz
ferminator7 #11065 üzenetére
te vagy demigod rampage? oO klántársad tomlock haverom
-
At4
tag
ja, jó nagy sz** lett, bár én élesben még nem tudtam kipróbálni, lévén a szerverek em frissültek. az egyetlen dolog ami bejön az a motion blur, apróság, de kicsit feldobja a játékot. a hasznossága már más kérdés...
mondjuk akit zavar, szerencsére kikapcsolhatja. em úgy mint a többi zseniális újítást
-
nepszter1
addikt
5euro a Source
-
C^^
őstag
Sziasztok!
Rég jártam erre.Indítottam egy szervert, egy napja megy, ha gondoljátok, teszteljétek.
Bekonfigoltam, de szívesen fogadok javaslatokat, hogy min lehetne finomítani.[HUN] Steam Only PublicFun
80.249.165.63:27055Jó játékot.
-
ferminator7
csendes tag
itt az 1. moviem nézzétek meg pls és mondjátok meg h tetszik-e és ha nem mi a probléma vele h jobbá tudjam tenni
építő jellegű kritikát elfogadok (rombolót nem
)
-
Djuree
félisten
na ez érdekes. lehet lenyúlták a steam accomat
lépnék be de nem tudok. pedig jó jelszót írok be. kértem jelszó resetet az emil címemre de még nem jött mail
gyönyörű lenne...már kb. 1 hónapja be sem léptem....keylogger kizárva mert meg volt jegyezve az accom, be sem kellett soha írnom az adataimat...
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Tudtok küldeni olyan cfg file-t, amivel intel pentium M-el és GMA 900-as vga-val fut akadás mentesen a source?Előre is köszi!
Üdv. Yush -
nike_
addikt
válasz
enginev3.0 #11057 üzenetére
felraktam a múltkor a cssmatchet is, és a sok külföldi ott nyávogott, hogy zBlock? zBlock? na mondom örüljetek b+, most az van fent. gondolom azért nyávognak, mert mindegyik másik warmoddal lehet bhopolni és megmarad a doorbug. itt meg ezeket már kijavították.
egyébként engem biztos ismersz, sokszor járok a szervereteken PooLa néven.
-
törölt tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy LAGG-ol a Source, 5 mbit T-online.
Router nélkül nem jelentkezett a tesztelés alatt a probléma , router mindenféleképpen kell, mert öcsémmel megosztjuk a netet.A tesztelés alatt csak az Én UTPm volt a routerbe, de sajnos így is jelentkezik a probléma , router nélkül meg kitűnően muzsikál.
TP-LINK WR841ND v3 ( a legfrissebb FW van rajta )
Mi lehet szerintetek a gond ?? Win 7-em van
Köszönöm előre is!
-
enginev3.0
félisten
Synhosting-tól kaptam üzenetet webadminba, hogy 23-án átállnak a szerverekkel az új css-re a frissítéssel, valszeg lehet akkor jön majd steamre is nekünk? O.x
de jó lenne már
-
borgab
aktív tag
Sztem is jobb
-
GabN73
addikt
Ki jön ICL-re?
-
P00By
nagyúr
Egy kért éve, mikor abbahagytam az 1.6-ot. Kipróbáltam ezt, h úgy haljak meg ez is meg vót.
Most haverom accjával felmentem játszani és ilyeneket látok, h non-steam... Ez vmi vicc?!10 szerverről bannoltak 2 óra alatt
12 éves srácok egymásnak sipákolnak, h ez aimos, mert lőttem 2 fejest egymás után.
Régebben steammel nem lehetett csalni, mondtam is, h azzal jatszom. Akkor meg megkaptam, h hú de nagyra vagyok 1-2 ezerért meg lehet venni és egyébként is ugyan úgy lehet csalniAzt hittem vmi humoros álomban vagyok
-
WRoli
tag
Tudnátok valami servert adni ami normális is?
-
borgab
aktív tag
Ti am tudtok bunnyhopolni?
Én pro vok benne.. de leginkább deathrunra kell(ami nekem az egyik best) -
Integra
titán
végre...
új vas, új steam account, új source, már csak lekell töltenie és mehet újra a csihi-puhi
meg valami jóféle mikrofon kéne.. -
nike_
addikt
valaki konfigolt itt már zBlock 4.4-gyel?
hova kell rakni a cfg fájlokat, hogy a "zb_matchconfig konfigneve.cfg" parancsra előjöjjenek? a zBlock mappájába már beraktam, ott nem jó. a szerver "cfg" mappájából se jó, akkor hova a rákba rakjam?
-
Mantaniro
csendes tag
Sziasztok! Olyan hibám lenne, hogy amikor csatlakozni szeretnék egy szerverhez, akkor csak annyit ír ki, hogy "Parsing Game Info..." Vártam több percig, semmit sem töltött. Mintha megfagyott volna, viszont kilépni ki tudtam belőle. Tegnap is észlelhető volt ez a hibajelenség, de ha csináltam egy saját szervert és utána próbáltam meg csatlakozni netesre akkor tökéletesen működött. Minden szerverrel ez van, pedig tegnap még játszottam rajtuk. Nagyrészt JailBreak szerók.
köszi a segítséget! -
borgab
aktív tag
Igen..elég laggos
-
coqito
tag
Általában kitartok az igazam mellet, de most legyen meg a nép akarata.
Oda rusholtok ahova akartok, és kempeltek amennyit akartok, de ha úgy ítéljük meg hogy ez nem taktika hanem egyszerű bénázás és több alakalommal előfordul akkor kick.Ez már mindenkinek jobban hangzik?
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
maathe #11014 üzenetére
minden törhető...
dion ma vmi gond volt...eszeveszett modon nem adta én meg egyfolytában haltam...régen történt már ilyen velem...2 map után fel is adtam...már tudom milyen az, amikor lelőnek...sokszor
de nembaj...2.4es KD felett csak pisztollyal enged a server...már közel voltam hozzá...így most lőhetek önfeledten
-
coqito
tag
Fehérvári betyárok szervere megnyilt Ex[!]t FeJer PuB néven!
Gyertek csak gyertek! Jófej adminok, jó konfig, és csítermentes a szerver!Counter Strike 1.6
IP: 79.172.195.191:27141 -
Scholes9
nagyúr
Eh, az mitől lehet, hogy szaggat a játék? Ami a konfigomat nézve elég vicces, megyek és rángat a kép, darabos igencsak a mozgás, ja és a játék természetesen eredeti
.
-
Djuree
félisten
válasz
maathe #11008 üzenetére
fasza
ezek erre verik vagy mi? az ilyeneket olyan szívesen feldarabolnám egy kiskanállal
nemhogy inkább játszanának...vagy értelmes dolgokra fordítanák azt a sok idejüket...az ilyenek azok a lúzerek akiknek soha semmijük és senkijük nem volt, és így próbálnak bosszút állni embertársaikon... -
maathe
senior tag
Valaki szokott játszani DIOMOND-on? Az előbb nagyban toltuk egyszer csak kifagyott, jó hamar újra is indult, ezt már megszokott dolog. Aztán pár perc játék után kijön baloldat egy olyan Hack menü volt ott minden de nem lehetett vele mit kezdeni és egyből utána írja hogy CHANGE RCON, REMOVE ADMINS és egy '12' nevű gyerek beírja hogy: bye noobs majd örökre kibanolta a szerveren fent lévő 27 embert.
Mégis mi volt ez? Ennyi lenne egy rcon törés? Nem vágom, ilyennel még nem találkoztam.
-
Djuree
félisten
nem mind1. pl. cod2-ben meg lehet érezni hogy 100 vagy 200
Erdei88: nem nagyon tudom elmondani. érezni kell. cs-ben annyira már nem érezhető, de cod2-ben nagyon, vagy quake3-ban is. az egér mozgása finomabb, meg gyorsabb is a forgás. ...és Q3-ban kb. csak a forgás sebessége számít
-
Erdei88
veterán
Sziasztok!
Lenne egy érdekes kérdésem. Múltkor vitatkoztam egy emberrel hogy mennyit számít kinek mennyi fps-e van. Szerintetek számít hogy valakinek 100 vagy 300 van? Attól lehet-e jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest