- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Mit értesz "vélemény-ráerőltetésen"? Mert most ebben a hsz.-ben bizonyos szempontból te is ugyanezt csináltad ("Lehet hogy a Te füleddel van baj, a családban van az enyémen kívül még 2 tx2, azokon gyári venti van, semmi hangjuk nincs").

Egyébként ha figyelmes vagy, beleírtam, hogy "...ebben a topicban, hányan leírták már, hogy zajos", szóval nem a saját véleményemet próbálom erőltetni. Van a TX2-nek egy hallható zöreje, ami totál csendes szobában igenis zavaró tud lenni (számomra). Az, hogy téged nem zavar a zaj, már megtanultam, téged a Sapphire 4830-ad ventije se zavar, pedig az már sugárhajtómű-szint.
Na de ne menjünk bele. Inkább azon gondolkozz el, hogy esetleg téged nem zavar a zaj, mást meg igen. Ez szubjektív dolog, kinek mi, ugyebár, ezzel nincs is semmi baj. De az, hogy a TX2-nek van hangja, az tény, ezen nincs mit vitázni szerintem.
Az én fülem meg maximum jobb lehet, mint a tiétek, ha ti ezt nem halljátok. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Na de ne menjünk bele. Inkább azon gondolkozz el, hogy esetleg téged nem zavar a zaj, mást meg igen. Ez szubjektív dolog, kinek mi, ugyebár, ezzel nincs is semmi baj. De az, hogy a TX2-nek van hangja, az tény, ezen nincs mit vitázni szerintem.
Az én fülem meg maximum jobb lehet, mint a tiétek, ha ti ezt nem halljátok.