Új hozzászólás Aktív témák
-
pitman
őstag
Attól tartok ebbe nem én bonyolódtam bele. A cpu hőfokod 33 fok. Amit be is linkeltél.
A 23 fok egy 24 fokos szobában ezzel a hűtéssel nem lehetséges (ez egyszerű fizika, nomeg józan ész kérdése). Ennyi és nem több.
Az, hogy egy valamilyen alaplapi hőmérő minek a vélt vagy valós hőmérsékletét mutatja nem jelent semmit. Az hogy te mit hiszel el és mit nem, az csak rajtad múlik.
Csak arra szerettem volna felhívni a figyelmedet, hogy ha ezt elkezded terjeszteni is, esetleg nevetség tárgyává teheted magad.
Egyébként ha cpu hőfokot akarsz mérni, és intel processzorod van, akkor az intel saját programjával mérj (tat), mert az fog neked korrekt hőfokot mutatni (nagy valószínűséggel).
Részemről ennyi, a téma lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- PlayStation 5
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő