Új hozzászólás Aktív témák
-
Toika
tag
Igen, így sikerült nekem is megoldanom. A felrakás pedig nagyon egyszerűen ment. (kopp-kopp) Kipattuntott a pöcköket az oldalán és szépen lejött a burkolat. Ezek után simán beugrottak a helyükre a lábak. Most pedig gyönyörűen hűt! Orthosban is csak 47fok volt, alapból pedig 30 fok.
-
Toika
tag
Nos, sikerült beszerzni a kicsikét! De még mielőtt beraknám gondoltam leszedem a műanyagot, hogy könnyebb legyen, de egyszerűen nem tudom levenni. A lamellák oldalán lévő pöcköket kell kipattintani? Azt sem könnyű, próbáltam de egyenlőre nem ment. Este nekiugrok mégegyszer, de nem szeretném ha letörne...
-
Toika
tag
Valakinek sikerült megoldani Giga DS3 lappal a fordulatszámszabályzást? Ha igen, hogyan?
-
Toika
tag
Ugye a TX2 jobb az Alpine Freezer 7 pro-nál? hasonló árban vannak és hasonló a felépítésük is ránézésre. Tud valaki erre tuti választ?
-
Toika
tag
-
Toika
tag
Hali!
Én is DS3-ra szeretnék Tx2-t és eddig azt olvastam, ohgy csak úgy lehet "szabályozni", hogy nem a CPU-fanra dugod a csatit. Ha jól tudom, a CPU-fanon maxon pörög, a PWR-fanon talán 1400. És még a SYS-fanon is meg lehet próbálni.
Tényleg jó lenne, ha lenne erre valami jobb megoldás. Ezért vacillálok én is még!
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macska topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest