Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommee
aktív tag
Lehet Speedfan 4.34-el szabályozni a TX2-t Giga EP35-DS3-ban is!
A Speedfan progiban az Advanced fülnél az ITFxxx chipnél át kell állítani a szabályozás módját a Speed0x-nek ON/OFF-ról Software-re. Ezután már lehet a progival manuális és automatikus szabályozást is használni.
Remélem segítettem, nálam működik. -
-
Toika
tag
Igen, így sikerült nekem is megoldanom. A felrakás pedig nagyon egyszerűen ment. (kopp-kopp) Kipattuntott a pöcköket az oldalán és szépen lejött a burkolat. Ezek után simán beugrottak a helyükre a lábak. Most pedig gyönyörűen hűt! Orthosban is csak 47fok volt, alapból pedig 30 fok.
-
Toika
tag
Hali!
Én is DS3-ra szeretnék Tx2-t és eddig azt olvastam, ohgy csak úgy lehet "szabályozni", hogy nem a CPU-fanra dugod a csatit. Ha jól tudom, a CPU-fanon maxon pörög, a PWR-fanon talán 1400. És még a SYS-fanon is meg lehet próbálni.
Tényleg jó lenne, ha lenne erre valami jobb megoldás. Ezért vacillálok én is még! -
mycso
veterán
Neked sima DS3 van ugye???
Nálam DS3L-ben ott van a 3 opció...
EasyTune-vel viszont jól be lehet lőni, hogy el se induljon a venti egy adott hőfokig, utána pedig auto. szabályozza. (ja és nekem sima TX-em van)
mod: valószínűleg az lesz a baj, hogy neked tx2 van ami 3 tűs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest