Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Hát nem tudom kinek hogy vált be a TX2, de nekem egyelőre nem igazán
. Annyi igazán előnyös tulajdonsága van, hogy még a max. fordulatszámán (2000 RPM) is lényegében hangtalan. De a hőfokok...
C2D E8400-zal (default órajelen) átlagos használat mellett 55-60°C-osak a magok, terhelve akár 70-re is felmennek!
Szerintem jól rá van szerelve a procira, bár azzal is nagyon megkínlódtam, alig fértem oda a P5E-n lévő masszív NB hűtőtől
. Ha minden marad így, lehet, hogy mégiscsak lecserélem egy Ninja-ra - persze nem egy kategória a kettő, de az nem érdekel
. Többet vártam ettől a hűtőtől, egyelőre eléggé nem győzött meg
.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Annyi igazán előnyös tulajdonsága van, hogy még a max. fordulatszámán (2000 RPM) is lényegében hangtalan. De a hőfokok...
C2D E8400-zal (default órajelen) átlagos használat mellett 55-60°C-osak a magok, terhelve akár 70-re is felmennek!
Szerintem jól rá van szerelve a procira, bár azzal is nagyon megkínlódtam, alig fértem oda a P5E-n lévő masszív NB hűtőtől
. Többet vártam ettől a hűtőtől, egyelőre eléggé nem győzött meg