Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
Ott valami csak el van szúrva mert ez nagyon nagy érték, lehet az everest régi és más fessz értékekkel számol , próbálj valami ujjabbat, nekem a 6420 amat húzva terhelve nem engedte 48 fölé, amúgy meg rá lehet rakni szépen is, a lényeg hogy mindegyik láb be legyen forgatva elölre és mindíg a szembe lévőt nyomd rá, nem sorba haladj,
-
SirKero
őstag
Hát nem tudom neked miért melegszik ennyire a procid de nekem egy óra hosszan futott az Everest Stress CPU progi ami 100%-an terheli a ketyerét és nem ment a hőmérséklet max 47 fok fölé. De ugyan ezt elmondhato négy óra Crysis után is. Ja és húzva van a proci 2,2Ghz@3,02Ghz.
-
Ijk
nagyúr
Örülök neki, mert azthittem én vagyok ilyen béna. Tisztára leizzadtam, amikor azt hittem már belement, hirtelen kipattant, olyan erővel kellett nyomni, elég ratyi a csatlakozása, csavaros sokkal jobb. Nemtudom ki hogy van vele, de én nem szeretek feszegetni, hajlítani egy 20k-s deszkát a hűtő miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest