Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
Ott valami csak el van szúrva mert ez nagyon nagy érték, lehet az everest régi és más fessz értékekkel számol , próbálj valami ujjabbat, nekem a 6420 amat húzva terhelve nem engedte 48 fölé, amúgy meg rá lehet rakni szépen is, a lényeg hogy mindegyik láb be legyen forgatva elölre és mindíg a szembe lévőt nyomd rá, nem sorba haladj,
-
SirKero
őstag
Hát nem tudom neked miért melegszik ennyire a procid de nekem egy óra hosszan futott az Everest Stress CPU progi ami 100%-an terheli a ketyerét és nem ment a hőmérséklet max 47 fok fölé. De ugyan ezt elmondhato négy óra Crysis után is. Ja és húzva van a proci 2,2Ghz@3,02Ghz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest