Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

erix31
csendes tag
Most lett elegem az egészből. Dobozos bolti példányom, online profilom van és először a 2. év közepénél csinálta azt, hogy kifagyott a betöltésnél, a "tároló eszközök keresése" pontnál. Felhívtam a boltot, ...kbyte.hu-t, nem tudtak semmit mondani, adtak állítólag egy tesztelő telefonszámát. Ő az említett hibára windows hibát feltételezett, kerüljem a virtuális meghajtókat, telepítsem újra a rendszert. Megtettem, bár utálom. Most hétvégén, a 2. év Kanadai futamánál hagytam abba szombat este. Ma vasárnap indításnál mi fogad? Ugyanaz mint az előző hibánál!!! Uraim, felrobbanok! Hivatalos windows7 pro, hivatalos office standard, amit lehet azt ingyenes programokkal oldom meg, még játékra is szorítok pénzt, hát megéri itt becsületesnek lenni? Segítsetek! Mi a frászt tudok én most tenni? Most harmadjára is kezdjem el az évadot? Ez már a kopasznak is hajmeresztő! Szóval uraim, hogyan tovább???

Új hozzászólás Aktív témák

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
 - Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
 - AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő