Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erix31
csendes tag
Most lett elegem az egészből. Dobozos bolti példányom, online profilom van és először a 2. év közepénél csinálta azt, hogy kifagyott a betöltésnél, a "tároló eszközök keresése" pontnál. Felhívtam a boltot, ...kbyte.hu-t, nem tudtak semmit mondani, adtak állítólag egy tesztelő telefonszámát. Ő az említett hibára windows hibát feltételezett, kerüljem a virtuális meghajtókat, telepítsem újra a rendszert. Megtettem, bár utálom. Most hétvégén, a 2. év Kanadai futamánál hagytam abba szombat este. Ma vasárnap indításnál mi fogad? Ugyanaz mint az előző hibánál!!! Uraim, felrobbanok! Hivatalos windows7 pro, hivatalos office standard, amit lehet azt ingyenes programokkal oldom meg, még játékra is szorítok pénzt, hát megéri itt becsületesnek lenni? Segítsetek! Mi a frászt tudok én most tenni? Most harmadjára is kezdjem el az évadot? Ez már a kopasznak is hajmeresztő! Szóval uraim, hogyan tovább???
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest