Hirdetés
- Dell Precision munkaállomások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- OLED TV topic
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcsolat88
tag
During a talk the company’s president and CEO, Ben Feder, referenced the success of Gearbox’s Borderlands, he then commented that Take-Two “will continue to support the title with add-on content.”
The more choice of extra content outside the main game us gamers get, the better.
Read more: http://www.videogamesblogger.com/2010/03/04/borderlands-4th-dlc-episode-on-the-way-from-gearbox.htm#ixzz0s7zgcJCN
Ennyit bírtam találni a 4. dlc-ről...szal valami lesz,de sok helyen azt olvastam,hogy majs akkor lesz biztos,ha megjelent...majd meglássuk

-
MARV6969
tag
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget mindenkinek!

Amit Lorenzo9 írt: tényleg semmi élvezet abban, ha a legerősebb ellenfélet is egy lövésből el lehet intézni, és csak végig rohan az ember a játékon. Én amúgy is lassabban szeretek haladni, szeretek körülnézni, mert ugye a részletekben van a lényeg... Amikor küldire mentem, a játékban talált fegyvereket használtam, kivéve amikor már nagyon felhúzott valamelyik főgonosz és gyorsan pontot akartam tenni a konfliktus végére

Kapcsolat 88-nak is köszönöm
!Írtátok korábban, hogy nem lesz új DLC
A legutóbbi PC GURU-ban, amiben a kiegeket tesztelték a Knoxx-ról szólo cikk közepére biggyesztve meg az van, hogy "ne keseredjünk el, mi rajongók, mert közeleg a harmadik". Akkor most lesz, vagy nem? vagy igen? vagy nem? Vagy mi? 
A Willow-val meg nagyon vigyázok, mert mint a "nagygomb
" esete is mutatja nem vagyok valami nagy ász...
A küldetéseket (ha még lesznek) akkor biztos nem a Willow-val csinálom meg, hanem szépen lassan, nyugodtan, és kegyetlenül végig megyek mindegyiken ahogy kell. végül is ezért játszunk
. Tehát ebbe nem kavarhat be a Willow.Amit még szoktam nézegetni az az a bizonyos "Oasis".... Ha jól értem a korábbi hozzászóllásaitokból, akkor ez egy létező pálya, csak éppen valami miatt nem került be a végleges játékba, azaz nem lehet odateleportálni, mert nem tették rá a teleport listára. De ha valaki készít ilyen teleport helyet, akkor eljuthat ide. Az "oasis"-t valamilyen pályaszerkesztővel nekünk (mondjuk nektek, mert én már ehhez tényleg kevés lennék
) kell elkészíteni? Vagy hogy van ez? Ti jártatok már itt? Van egyáltalán valami értelme?Üdv mindenkinek!
-
kapcsolat88
tag
Üdv Mindenkinek

A pajzs az nem működött...majd kipróbálom azt amit feljebb írtak,de még csak most próbálgatom a willow tree-t.Tényleg vigyázni kell vele,mert elveszti a varázsát a játék,szal nem szabad túlzásokba esni.MARV6969 Neked meg szívesen adok fegyvereket,most jöttem attól a nagy lila (vagy mi) szörnyetegtől és elég sok cuccot dobott
Ha gondolod írj és én benne vagyok 
További jó játékot mindenkinek
-
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Üdv itt és a Borderesek között

működő fegyvergyűjteményt itt találsz például: http://blmodding.wikidot.com/hall-of-fame-dlc3
Egyébként nagyon ajánlatos alapból is menteni mindig,a Willow-nál meg kötelező,hisz előfordulhat,hogy megkattan az editor,ha valami rosszra nyomsz,és utána 0-s méretű savefileot csinál...
Egyébként elvileg 255 a max szint,bár ez nem tudom,hogy az 1.3-as patch mellett is igy van-e,annó sikerült 255-ösökkel összefutni a neten.
Egyébként nem jellemző,hogy bármiféle bug lenne a neten,én már sok órát letoltam a borderrel(majdnem 300 órám van benne a Steam szerint
,ebből 200 tuti a neten...),de ilyesmivel nem találkoztam.
Egyébként nagyon nem lehet a Willowwal rosszat csinálni,ami nagyon figyelős,az a questek,ott könnyen tudsz belepiszkálni úgy,hogy gond legyen,ha megkevered a küldiket,amit érdemes,hogy ami nem megy,azt ready to turn in'-re kell tenni,DE oda kell figyelni,hogy a középső legördithető részben amik vannak alfeladatok benne,azt is ki kell egésziteni!
Pl.log-küldinél a középső fül lenyit a quest adatainál,az állapotjelző(ahol started,stb...választható) mellett jobbra,és itt bejön az 5 ECHO log,kiválasztani egyesével,jobbra mellette pedig 1-re tenni!Ha igy csinálod,készen le lehet adni a gémben a küldit,ez olyankor érdekes,amikor új küldit fogsz majd kapni a célszemélytől,mert ha csak simán Finished-re teszel valamit,aminek folytatása lenne,nem kerül bejegyzésre a játékban a következő küldi,mert a játékban felvetted volna,de a willowban nem teszi be.Willow alatt csak azok a küldik látszanak,amiket a játékban valóban el is inditottál..
Egyébként ami bugos a willowban,hogy pl.a modokat és a pajzsokat nem szereti direktben importálni vágólapról,hanem new item,rákatt,majd jobb oldalon bemásolni az adatokat.
DE pl.van a fentebbi oldalon "végtelen" pajzs is,de azt meg direktben kell betenni,hogy működjön!
Egyébként az agyonmod nem jó dolog,érdekesebb a neten "hagyományos",de persze feljavitott fegyókkal menni,érdekesebb,pajzsból sem jó a végtelennel,úgy nincs kihivás
-
MARV6969
tag
A naaagy kerek gomb...és tényleg! Köszönöm Szabod!

Tegnap este történt,hogy épp' amikor bejelentkeztem egy 70-eshez elsötétült pár másodpercre a képernyő, és miután "materializálódtunk" New Havenben eltünt a pajzsom, a gránát módom, a clas módom, és az a négy db fegyó (amit a legjobban szerettem
) ami nálam volt (érdekes, hogy a hátizsákomban minden megmaradt...) próbáltam kilépni és visszalépni ehhez a 70-es játékoshoz, de már nem találtam, így el is vesztek a "kincseim..."Tanulság: ha neten játszom csak az, és annyi dolog van nálam a mi nagyon kell......
még mindig nem hiszem el........

-
szabod
senior tag
-
birno
addikt
Sziasztok,
Most kezdtük el a játékot haverokkal online, én szoktam hostolni privát játékot és van egy olyan érdekes jelenség, hogy bent vagyunk már mindnyájan a játékban, mikor felveszek egy küldit, de csak nálam látszódik a mission logban, a többieknél nem, jobb oldalt látják, hogy épp hol tartunk, de ennyi s mikor leadom a küldetést csak én kapok XP-t, hiába közösen csináltuk.
Valaki találkozott már ilyennel?Plusz egy olyan kérdésem is lenne, hogy ha egy fegyverre van valamekkora szorzó, az pontosan miben nyilvánul meg, mi a jelentősége számomra?
Előre is köszi! -
MARV6969
tag
Sziasztok!
ez az első hozzászólásom ezen az oldalon. meg úgy egyébként is...

fokozatosan éreztem rá a játék "ízére" de most már szinte csak ezzel játszom. Hogy miért is? A fegyók miatt. Meg a net miatt, ahol találkozik az ember fia 70-es "istenekkel" . Akik jó esetben adnak néhány eszméletlen fegyvert, hogy azután a játékban talált narancs meg egyébb színűekkel, meg clas modokkal, eridian articaft-okkal meg ami még akad
segítsem a kissebb szinten állókat... más kihívás már nagyon nincsen, mert a "gyártott" pityukkal a 64-es szörny is kijön egy tucat töltényből. Kaptam már 19.235-ös szintől használható 965.167-es erősségű rakétavetőt, amit mondjuk semmire nem tudok használni, de nézegetni jó...
van 70-es szintől működő fegyverem is, és kaptam skill pontokat is, annyit, hogy mindet felhasználva még maradt 65...És ami még tetszik a játékban, az a Willow Tree... mármint, hogy készítheteknék saját fegyvereket is, meg módosíthatnék még egy sor dolgot... de nem tudok. Lorenzo9 hozzászóllásai nagyon tetszenek, azokat követeve meg is próbáltam a xander.x-fusion.co.uk/willowtree/ oldalról leszedni. Mondjuk a leszedés még sikerült is
.... de utána csak a "Willow Tree Locker" oldalt tudom megnyitni, mást nem. A Willow Tree V.2.0Beta10r13 verziójú volt.Segítenétek abban, hogy működőképes Willow-m legyen? Hogyan kell használni, mire kell odafigyelni? persze néztem már több videót is ezzel kapcsolatban, meg elolvastam egy pár oldalt is, már amennyire korlátozott angol tudásom engedte....
Előre is köszönöm!

-
szabod
senior tag
És az miért jó, hogy pár nap alatt kinyomod? Nem időre megy, én legalább felfedezem a játék minden egyes zugát +néha találok jó fegyókat is. (főleg ha vki ad nekem multiban lásd fejjebb)
Lorenzo9: jó persze én sem így értettem. Magát a pályát megszerkeszteni nem kis munka, de én magáról a küldetésekről beszéltem. Abben eddig sem volt vmi nagy változatosság (mondjuk 1-2 dologgal mindig meg tudták újítani). Mondjuk elképzeltem egy pályát, amin egy Rakk Hive méretű vmilyen elemental badass skaget kellen legyűrni, ami Cravmerax mintájára lv 64es lenne.

-
F34R
nagyúr
Borderlands-hez már nem is lessz többet dlc, arra a sorsra jut mint a Fallout 3 hiába a rahedli dlc és a készenálló New Vegas folytatás nem visz több életet a már haldokló történetbe, igaz borderlands-nak nincs is története xD
Rage meg atomvárós lessz 2008 óta már jelentek meg róla morzsák persze az semmi volt az idelyi E3 ami felfedte a köpenyt "must have " lessz számomra remélem jó kis durva hentelős odabaszós lessz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BandiHUN
veterán
a küldik azért nem csak ebből állnak,ugyanis nem arról van szó,hogy új feladatot csinálnak,hanem egy teljesen új helyszint mindennel együtt,terep,ellenfelek,stb.
Persze variálni nehéz...mivel egy komoly küldihez sok mindent meg kell csinálni,hogy pl.legyen interaktiv,csinálhass dolgokat,mint pl.valaminek a megkeresése,azt se tudom,egyáltalán be lehet-e tenni olyasmit,ami a gémben nincs,vagy csak az használható,ami van.
De ha lehet is új dolgokat csinálni,az már eléggé nehéz,meglevő dolgokat "csak" le kell pakolni.Poénból meg fogom próbálni én is kinyitni az editort,csak nekem gond,hogy steames,aminek más az exe-je,lehet ezt nem is lehet. -
szabod
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Hát igen, ez nem lenne olyan rossz dolog, mert végülis nem olyan nehéz küldiket csinálni, ha azt nézed, hogy a Borderlandsban a küldik abból állnak, hogy öld meg xy-t, keresd meg ezt, gyűjtsd össze azt.
Az Aliens-z én nagyon várom, de nem nagyon tudni, hogy egyáltalán lesz-e belőle vmi. -
BandiHUN
veterán
Valószinűleg nem lesz/később,mert mivel az Aliens-t is ők csinálják...ezért kellene "legálisan2 kinyitott editor,ha már úgyis rájöttek.
Meg annyi support,hogy az itt készitett cuccokkal lehessen multizni,és valami tool,amivel install verziót lehessen csinálni,nem bemásolós.
Bár nem tudom,a custo küldik mennének-e akkor,ha mindenkinek megvannak,elvileg nem lenne a multiban akadálya.
Egyébként minden adott a házi mapokhoz,plMoxxi arénát,stb is csináltak házilag már rég.
Korábban linkeltem is képeket..kereső lehet kidobja.
De pl.házi Moxxi aréna
De mivel a házi mapok felülirást,stb igényelnek,óvatosan csinálandó,és savegame mentés is ajánlott,hátha...nomeg gond esetén reinstallálni kell a játékot,ha valami rosszat piszkál az ember véletlenül.
Persze én is tettem fel ilyesmiket,mennek is,szóval azért megéri kisérletezni,jó angol tudás ajánlott. -
BandiHUN
veterán
mondjuk erre azért nézzen rá,aki szereti a Bordert...Simán mintha a második részt látnám,legalábbis ilyennek képzelném.
Igaz nem derül kis ok minden az inventory-ról,képességekről,szintlépésről,a világ nagyságáról és linearitásáról,ilyesmi.
Nomeg az ID termékek When its done kategóriájúak,vagyis megjelenik ha kész leszünk mottó.Sajna 2010 tuti nem ahogy néztem,a legmerészebb tipp 2011.január.4...a kevésbé optimisták/ID-t ismerők szerint valamikor 2011 folyamán
lásd a Doom-ok körüli sz...akodást,stb. -
BandiHUN
veterán
Fene egye meg,vagy nem volt irva sehol,vagy elmúlt úgy az E3,hogy sem új DLC-t,se folytatást nem jelentettek be
ennyit a nagy igéretekről.
Legalább a mapeditort nyitnák meg rendesen,még igy trükközősn-unlockolósan is vannak jópofa kezdeményezések házi DLC-kkel,letölthető már pár.
Kiirhatnának pl.egy versenyt,és a győztesekét le lehetne tölteni,csak annyi segitség kellene a fejlesztőktől,hogy egy patch-al "legálisan" beilleszthető legyen a játékba,és online is támogatott legyen.rendesen a győztes mondjuk 5 DLC.Esetleg adnák picipénzért,"jelképesen",mivel segitséget nyújtanának hozzá,és a késitőknek is leesne némi kis pénz. -
BandiHUN
veterán
válasz
Skyhunter
üzenetére
Ez lehet,hogy a virágbolti hibája...mert ilyen nincs a simában,ha valakinek nincs meg még az adott küldi,akkor max kiirja,hogy :Ineligible a misszió mellett,de akkoris részt vehet benne.Bounty-kat is érdemes felkapkodni mindenkinek,amit lehet,hogy ne legyen az,hogy valaki megcsinálhatná,de nem kapja meg,mert elfelejtette felvenni....Természetesen az alapjátékban tartás függvénye is ez,mennyi bounty elérhető,de akkor már amit lehet,vegyen fel,a Claptrap elég sűrűn mondja Greetings Traveler! felszólitással,ha valahol felvevendő van.
Más kérdés a DLC,mert annak meg kell lennie mindenkinek. -
BandiHUN
veterán
az 576-ban olcsóbb: 576.hu
A dlc-ket itthon nemigen lehet lemezen megvenni,de amúgyis csak az első 2 jött ki külföldön is,10$ darabja,először a General Knoxx-ot érdemes megvenni,azzal egyúttal jön a hivatalos utolsó patch is,és csak az biztositja a lvl61-es maximum szintet(nem csak a dlc-n belül,hanem az alapjátékban is lehet fejlődni,bár természetesen 50 felett csak bizonyos ellenfelek adnak nagyobb xp-ket,pl.a The descent és az Eridian Promontory terület,esetleg még a bossok és Old Haven jöhet szóba),és ha multiztok,olyan hostoljon,akinek megvan,mert a játék azt veszi figyelembe!
Persze akinek viszont nincs meg,az igyse-úgyse mehet 50 fölé,de ha olyan hostol,akkor a többi sem.
A savegameokat érdemes egyébként kimenteni,a winben a Felhasználóneved/Dokumentumok/My Games/Borderlands/SaveData mappában van,olyan számozási sorrendben,ahogy a karaktereket létrehoztad. -
Skyhunter
őstag
Főleg a DLC-kel vannak gondok,de egyebekkel is.Pl ha egyikünk kliensként elhagyja a LAN-t,sűrűn előfordul,hogy az uccsó 2-3 játék ( van úgy egy egész nap is) kitörlődik.....lvl 52-ről visszaesel lvl 48-ra,törlődnek a cuccok és a küldik is....

Másik sűrűn előforduló hiba,hiába van meg mindenkinek a küldi-sorozat,egyes helyekre a pálya betöltésnél nem enged be csak 2 embert.....ehhh,elegem van.
Remélem a gyári verziókkal ezek megszűnnek.
-
Skyhunter
őstag
Na most lett tele a t**künk a virágbolti verzióval.....ennyi bugot.Úgy döntöttünk megvesszük gyáriban,bár csak az alapjátékot látom,a kiegek nem jöttek ki még DVD-re? Hol érdemes megvenni egyébként,nálunk,vagy tudtok vmi olcsóbb alternatív megoldást?
-
BandiHUN
veterán
persze,hogy az volt...lvl61 a hivatalos max,de a játék 255-ig kezeli.
A helyet szintén lehet növelni,nekem is 250 slot van,én gyűjtöm a narancs fegyókat
De a willow-al lehet moddolni,duplikálni,akár összerakni is fegyvereket.
Magából a szintből egyébként semmi haszna nem nagyon van,max az,hogy 1 lövés mindenki,mert a szint sokat számit,de a hivatalos lvl61-en is elég egy jó revolverrel fejenlőni közepesig az ellenfelet,afölött sem kell sok,50 feletti ellen csak a 3.dlc-ben van,a többiben max 50-es a szint.
Fegyvergyár Hall of Fame
ezeket bárki kimásolhatja pl,és beteheti magának a willowtree-vel.
Van "végtelen" pajzs is pl.eridiant majd akarok feltölteni én is,mert csináltam pár extrát,amivel végre azokat is használhatóvá lehet tenni,olyat is,amivel még közlekedni is lehet rendesen

Házi gyártmány:

hivatalosan kék eridian fegyver nincs is,csak zöld
de célom elérni,hogy legyen egy narancs kategóriás is 
-
szabod
senior tag
A minap multiban találkoztam egy érdekes figurával. Biztos, hogy vmi csaló volt, vagy WillowTreevel szórakozott, mert lv70es volt. Egyzser csak fogta magát és kb 50-60 fegyver kirepült belőle, amik narancs és zöldeskék színűek voltak. Gondolom ezek is moddoltak. Majd raok fel pár képet később.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Skyhunter
üzenetére
Tök felesleges...fullos minden.
WillowTree és kész.
A neten szinte mindenki maxos,aki nem,az még kezdő...semmi értelme nincs 10x végigjátszani alapon,mindenki letudja alapon 2x,aztán kimaxolja legálisan,utána kimaxolja Willovval a maradékot és kész,végülis 3 dolog miatt játszik az ember a neten ennyi idő után már:
1.segiteni a kisebbeket,itt végülis mindegy,maxos-e,
2.ultrabrutál ellenfelek,farmolás,szórakozás,bounty-k befejezése esetleg,fullosokkal,
3.a pár extra farmolósdi,mint a Crawmerax és az Armory nyomatása fegyverek szerzése miatt.
De kábé ennyi.
A player vs. player opciót és az arénaharcot egymás ellen elcseszték,alapból sem volt semmi értelme úgysem....ha neten játszol,akkor meg úgyis mindenki willowos,teljesen felesleges mártirkodni,hogy "én nem használom",csak kicseszik az ember magával+a coop miatt a többivel is,mert állandóan vissza kell menni reviveolni... -
BandiHUN
veterán
hát ja,vele még esélyes,mert az ágyú elcsalja a szörnyeket.Viszont Mordecai madara már nem sokat ér,a kicsik úgysem zavarnak sok vizet,de birni is sokat birnak ahhoz,hogy ne sebezzen rajtuk nagyon.ráadásul a madarat nem követik,akarják lelőni máshol sem az ellenfelek,ez kicsit bugszagú is,mert végülis alapból úgy lenne az igazi,ha a fegyveresek megpróbálnák leszedni.A crawra meg nem támad eleve.Az ágyút viszont megtámadják.
-
F34R
nagyúr
Hát mondjuk így nem is nehéz

-
BandiHUN
veterán
válasz
Skyhunter
üzenetére
Van egy nagy trükkje...Siren kell hozzá,ha lehet,mert a phasewalk-ot benyomod,elfelejtik,hol vagy,és átszaladhatsz a pálya másik végére...utána lövés előtt persze várd meg,amig újra feltöltődik,hogy szükség esetén rögtön elnyomhasd.Jaés a trükknek mással,és a peremmel az is része,hogy meg kell oldanod a hátán levő pont kilövését,mert hiába nem ér el a peremen lent(GUGGOLVA!!!),de nem mozdul onnan,tehát a hátát nem látod.És ha rosszul helyezkedsz és guggolsz(ki-kinézni kell lőni!ha az orrod elé jön,akkor a savas köpete elkap és annyi....)
Megoldás:liquid orion sniper(pattogós lövedék),avagy gránátvető,aminek felfelé lőve a lövedéke a potroh-ra esik vissza...
Jaés a jó hely igazából ehhez a feljárótól balra-legfentebb levő kics csücsköcskében van,mert innen szemből tudsz úgy sziklára lőni,hogy a hátra verődjön vissza...
De YouTube vidi is sok van erről egyébként,keress Crawmerax glitch-el,mert végülis ez egy hiba kihasználása.Lilith-el szaladgálhatsz is a lyukas kő körül középen...
Egyébként nem moddolt fegyverekkel RÉM sokáig tart,moddiltal is van vagy 10 perc,mire sikerül,még multiban is,ahol nincs vége a harcanak,amig 1 ember is talpon van,és kibirja addig,amig a halottak visszaérnek a lifttel...
Cuccra egyébként jobb az armory-glitch,amivel visszaszámlálás nélkül be tudsz jutni a végén a raktárba...igaz nem tudod a küldit"elvileg" befejezni,mert nem indul a visszaszámlálás,de bent jártál,viszont a küldetést a WillowTree-vel vissza tudod igy állitani,és újra mehetsz kifosztani a kb.130 ládát....
-
Skyhunter
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Lorenzo Mester....hiába nézegettem én a Crawmerax-os videókat,hogy lehet a glitch-et kihasználva legyakni....nekem nem működik ez a peremes-lelapulós technika,mindig észrevesz,és megöl a plazmaskulókkal.Van vmi olyan titka a taktikának,ami nem "látszik" a videókon???

Egyébként Roland-dal vok,és kb 15 próbálkozás után feladtam.

-
BandiHUN
veterán
akkor mostmár szerezd be a dlc-ket,főleg az 1-est és a 3-ast,ha veszed,ha kevés pénzed van,akkor csak a 3-ast,és már lvl61 a max szint,igazi kihivás,szinte esélytelen lvl50-en,és ott a pearlescent fegyók+persze a korábbiakból is jobbak,ha érdekel a téma,ne állj meg...
Ha meg nem vetted a gémet,van úgyis free minden. -
BandiHUN
veterán
Érdemes,mert azért jó kis pluszok járnak értük...
De egyébként még érdemes használni az extra képességeket is,a mod-okból is összeszedni több fajtát,no meg persze a minél jobb elementálokat az extra tudáshoz(artifactok),mert amit adnak a mod-ok képességet,igaz,hogy nincs sehol kijelezve,de szintén fejlődik,a Willowtree megmutatja egyébként.
Meghát szint is visz azért a dologba,bár jópár dologra én sem jöttem rá,pl.Lilith-nél mi a fenét jelenthet a Diva és az Inner Glow skill...de biztos jó dolgok ezek is.Egyébként szép munka a proficiency-tunning,mert egy fegyver 50-es szintre hozásához kell 3millió xp vele...de ezért jó,ha tudsz neten játszani,főleg nagyobb szintűek játékában,mert igen szép xp jár igy kisszintűként neked,ha ők ölnek,mert a játék egy furcsa logikája,hogy igyekszik felhúzni a gyengébbeket.
De valamennyire működik ez kisszintű szervereken is,tegnap fél óra játék alatt csináltam 3 db lvl2-es kezdőből lvl14-est azzal,hogy besegitettem nekik az irtásba,de nekem meg ilyen 2-4 xpket adott csak
Legálisan igy lehet tunningolni.61-esként ráköhögök valamire,és fekszik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BandiHUN
veterán
Ha van 3.dlc-d,akkor 61 a max szint,egyébként 49.
De ha esetleg a weapon proficiency-re gondolsz,ott lvl50 a maximum.
http://borderlands.wikia.com/wiki/Proficiency -
BandiHUN
veterán
súgok egy titkot: a fórumon nem szeretik a warezt...nekem origi van,full,de 1 tippel szolgálnék:ahonnan szerzed,ott általában van 1 topik,amiben lehet ilyet kérdezni

Nomeg mivel a játék része a 3 DLC,elvileg a 3.mellett lennie kellene a "megoldásnak" is,meghát irnak instrukciókat is az ilyesmi mellé,gondolom... -
F34R
nagyúr
Lenne egy problémám fel akarom rakni mind a 3dlc-t csak vmi gebasz van mikor mindhárom fentvan securom failed . A 3 dlc ben vannak megeggyező fájlok most akkor hogyis ??Nem telepítős tört packed file-ok előre is köszönöm

-
BandiHUN
veterán
igen!De sajna a dolog kimerül abban,hogy csak a végigjátszás utáni maradék dolgok változnak meg,azértis nem playtrough3,hanem csak 2.5,ugyanis igy új játékot már nem kezdhetsz.De egyébként azt takarja,hogy MINDEN ellenfél szintje lvl50 lesz,és sokkal több durva tipus fog jönni,minimális átlagos ellen marad.
Talán emiatt egyébként ha a playtrough2-t könnyűnek találod,érdemes azon gyorsan,a bounty-k nélkül végigmenni a 2.5 miatt,mertha kevés küldit hagysz meg,és eleve lvl50-en,kimaxolva leszel addigra,igazán nagy változást nem fog jelenteni.Egyébként 1 jótanács:a fegyverjártasságok maxolását olyankor kell csinálni,amikor sok xp-t kapsz az ellenfelekért,mert ha nem törődsz bizonyos tipusokkal,és később állnál neki,gondban leszel,ugyanis a szakértelmeknél az adott fegyverrel szerzett xp-k számitanak,tehát ha már csak 10xp-ket kapsz a lényekért,hiába állsz neki mondjuk az lvl0-s sugárfegyver(eridian) képességed nyomni,nem fog menni,mert csak 10xp-k iródnak hozzá!
Érdemes kihasználni,hogy ha főellenfeleket/eridiánokat ölsz,az sok xp,de nem az számit,hogy mivel mennyit sebeztél,hanem hogy mivel adod meg a kegyelemdöfést
Ergó brutál cucc lesebzés,és a végén mondjuk eridian sniper,akkor a bossért járó xp az ereidián képességedet fogja megdobni.
Persze aki nem olyan,az választhatja a Willowtree-t is,ott ki lehet maxolni,és ott megoldhatod,hogy az egész képességfád megnyisd,eredetileg a pontok nem elegek az egészre.
Ez sem illegális,talán nem etikus,de az ember ha már x-szer kijátszotta,végülis elfogadható,a neten,ha játszik persze,úgyis mindenki ki van maxolva
De ez izlés kérdése,én is ki vagyok maxolva,de nem használok mega fegyvert,pajzsot,csak gyárinak megfelelő dolgokat.
Kivétel a Crawmerax
de az más dolog már... -
BandiHUN
veterán
jóó dolog,ja
de neten,playtrough2.5 és multi szinttunninggal az igazi,lehet nagyokat cumizni
a másik,amiben jó kis kihivás lesz,az a 3-as Knoxx dlc,4en nekiálltunk lvl50-en(ott fel lehet már menni 61-ig egyébként),és NEM tudtuk megcsinálni az első küldit fél óra alatt
pedig extra fegyó,stb,persze semmi brutál hackelt,csak játékbeli...kénytelen voltam letudni pár kör Descent-Promontory kört,hogy 54-es legyek,de ott is estünk-keltünk 4-en,utána már persze jobban feküdt a dolog.
Olyan csávók jönnek a dlc-ben,hogy elektromos riflével rádnyom egy 3-as pakkot skulóból,és 0 is a pajzsod
És semmi badass,sima shock trooper.Egyébként WillowTree-vel lehet remek cuccokat összeállitani is/ha jó cuccot találsz,kipofozni,pl.normális távcső,stb.
Mondjuk a neten van olyan pajzs is,amit Willowba bemásolva és berakva a karirnak,gyakorlatilag sebezhetetlen leszel
és működik origi,1.3 patch mellett is...
Aki meg legálisan lehetetlen küldetést akar,az menjen el a 3.dlc-ben a Crawmerax-ot megölni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szabod
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Hát végülis ja, supportra nem alkalmas. Én most Hunterrel vagyok, a madárka már nálam is az általad leírt szinten van. 4x-es tüzes sebzés, egyszerre 6 ellenre is rámegy, elég szép pusztítást tud alkalmazni.
Amúgy ez a második végigjátszás elég durva, az elején még okés volt, hogy már nem pup skagek jönnek. Na de amikor bementem a barlangba kristályokat gyűjteni, és egy részen rámjött egy hardened alpha skag meg 3 badmutha shock alpha skag + egy rakás kisebb, na akkor jöttem rá, hogy itt már nem viccel a játék
Hoze76: akkor nem tudom mi lehet a baja, nem tudok segíteni

-
BandiHUN
veterán
na ja.de ha már a hp-dig jutnak,akkor régen rossz,olyan ez is,mint a transfusion gránát pl,semmi értelme igazából.
Nagyobb szinten mindenki akkorát oszt,hogy az embernek ha ugrik a pajzsa,az 1000-es életerejét lekapja pár golyó...ráadásul Brick nemigen segiti a többieket,nincs support.Én jobbszeretek egy FPS-ben a lövésben bizni,ráadásul a többiek extrái több ellenfélre hatnak,de itt ütni max egy durvább ellent érdemes,viszont a kicsik attól még ott maradnak.Lilith Phasewalkja területsebzést ad,a Phoenix területen gyújt fel ellent,de annyit,akihez csak közel kerül,a másik 2 ágyúja/madara is több ellenfél ellen szól,ráadásul messziről. -
szabod
senior tag
-
BandiHUN
veterán
az smg-k sem rosszak,főleg a tüzes,mert több embert is fel tudsz gyújtani vele,és az eléggé durván sebez/sokáig hat.De a savas sem megvetendő,ugyanis a savas fegyvereknél van egy olyan,hogy a többszörös savsebzéssel emelkedik a levett hp,vagyis minél több savas skuló talál,annál több hp "potyog ki" az ellenből,és annál tovább tart a hatás.
Elektromos fegyó is jó,nagyobb pajzsos ellenfeleknél főleg,mert az ugye azt szedi jobban,bár inkább szórakozás,mert egy 1000feletti,200% critical-os revolvernél több nemigen kell,egy jobb tüzes smg-vel pedig gyorsan végig lehet rohanni több ellenfélen,ha nem akar az ember kicsikkel vacakolni.Persze 3.dlc esetén/pár extra ellenfélnél ajánlott 1-1 savas és tüzes is ezekből,amikor már lángoló,stb skagok meg ilyesmik jönnek,de legalább revolverből érdemes bekésziteni 1 savast és tüzest,minden eshetőségre,és akkor senkivel nem lesz gond.
Mordecai-t vagy Lilith-et érdemes szvsz választani,Lilith phasewalk-ja kihúz a kakából az elején,és sebez is+gyorsabb közlekedés,később a Phoenix pedig kill után boritja lángba egy ideig,aki közel van,ami eléggé jót sebez,emellé jön,hogy lövéssel/üzéssel le lehet lassitani a nehezebb ellenfeleket némi tunning után.
Mordecai nehezebben indul,mert a madár gyengus,de fejlesztve egész jó,érdemes rágyúrni Mordecai pajzsáttörő képességére(hirtelen nem tudom,mi),amivel át lehet lőni és életerőt sebezni a pajzs leszedése nélkül is,eridiánok ellen pl.brutális,és ők a szintlépés miatt fontosak,rengeteg xp jár értük...később ha jó a tunning/szint,a kisebb ellenfelekből akár 6-ot is kicsinál a madár 1 körben,nem kell tökölni.
Egyébként minden karival érdemes végigjátszás után csinálgatni a The Descent-et és az Eridian Promontory-t sorban,mert rengeteg xp jön belőle,erős fegyó kell hozzá,de megéri.
1.3 patch utániaknak a folyamatos tápolás 1 mapon nem lehet,de a descent-eridian kombó után a Vault-ból visszateleport a Descentre már működik,úgy adja újra az ellenfeleket.
Shoti inkább szórakozni jó,ha az ember szintje nagyobb,de a kis hatótáv miatt erős ellennél nem életbiztositás,mert mire közel mész,fekszel.
Roland elsősorban a lőszer-életerőpótló ágyú miatt jó(fejlesztve),de semmi extra,akit kilő könnyen,azt maga az ember is lekapja pár skulóval.Illetve másik nagy előnye multiban,hogy az egész csapatot tudja regenerálni/tölteni lőszerrel.Nomeg 1 játékosban az elején jól jön,hogy az ágyú elvonja az ellen figyelmét
Brick meg felesleges,közelharc,ehh...
-
Hoze76
csendes tag
Sziasztok!
Kapcsolódási problémáim vannak.
Konkrétan hogy képtelen vagyok a net-en keresztüli cooperatív hentelésre.Gamespy account kész (kettő is van, lehet ez a baj?), portok nyitva, ismerősöket is fel tudom venni, viszont a nevük alatt a "Joinable: NO" felirat van..
Találkozott már valaki hasonlóval?
Verziószám ugyanaz (1.30), invite-ot megkapom, de "connection lost.." és nem.
5let?
Előre is köszi!
-
szabod
senior tag
Na sikerült végigvinnem a játékot. Hát meg kell mondjam, az Eridiánokkal többet szenvedtem, mint magával a főellenséggel
Közben sikerült is egy erdián puskát beszereznem. Hát annyira nem rossz, igaz nem is valami jó, mert mire a "töltet" odaér az ellenséghez, az addigra már máshol van. Pajzsra nagyon hatásos, a katonákra is, kivéve a defendereket és a badass verziósokat. Most kezdtem el a második végigjátszást, hát tényleg másabb így, hogy nem lv2-es pup scagek jönnek rám, hanem 32-38-as különféle és újfajtta scagek... Majd ha találok vmi erősebb narancs fegyvert, arról rakok képet, legalább a topik nem fog kihalni 
-
F34R
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
10.5 drivert használok én is és semmilyen probléma nem volt még

Végülis a választott karaktertől is függ miylen fegyvert találsz.
A Csipa és Revolver ami a kedvencem volt a többit akkor használtam csak ha naygon fogyóba volt ezek bármelyike. De nézegettem elég brutál shotgun-okat is említésre méltó egy játék meg kell hagyni

-
BandiHUN
veterán
szerintem a garfbug lehet drivergond...végülis nekem 4850-nel a 9.9-9.12hotfix volt a jó,utána csak a 10.4b és most a 10.5a,ami fentvan,azzal is megy remekül,már amennyire birja.Sajna ATI karikon pl.az árnyékok nem az igaziak,főleg gond,hogy megfogják irreálisan a játékot.
Pár driverrel meg grafikai bugok,nem látszó házfal,stb,és élsimitást nem lehet használni,ami pedig sokkal szebbé tehetné.Bár erre van tán trükk,de végülis full hd-n nekem jó volt anizotropikussal is,nem akartam csak ezért bekavarni.
Fegyók nekem nem nagyon vannak külön kimentegetve képpel,nem is untatok senkit,de lesznek ennél SOKKAL ütősebbek is..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Majd inkább olyan lvl48-as körül,playtrough2,ott azért már ritka a full szemét fegyver.
A narancsokról meg irogattam annó sokat/sok kép,a "narancs" szóra keress rá itt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F34R
nagyúr
valószínű hogy a 3 dlc-n kívül nem lessz más

Összeségében jó játék kárhogy nagyon hajaz a Fallout 3-ra motorilag , néhol értelmetlennek tűnő küldetések no és a final komolyan 8-szor lőttem arra polipra és megmurdelt
Fegyverek szempontjából jó mivel kisezret leshet összeszedni , no meg késszíteni.Remélem lesz még ésszerű folyatása yakuza claptrap a végén xD
-
szabod
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Hát ha majd találok egy rendes távcsöves revolvert, akkor elfelejtem a csipákat, de addig is ezt a 2-t használom:

Meg van ez a revolver:
Meg ez az rpg:
És végül ez a shotgun, amit nem rég találtam. Hát nagyon vigyázni kell vele, mert egy lövéssel az egész tárat kinyomja, de olyan goyrsan, hogy megtartani is nehéz. Amikor először elsütöttem meghaltam (de komolyan!!) Még jó hogy volt egy segítőkész skag a közelben
Na róla lenne szó:
Van még ezen kívül egy pisztolyam, smg-m és gépkarabélyom, de azok nem valami nagy számok.
Egyébként mitől van az hogy lila körvonala van a fegyvereknek? Már egy ideje jelentkezett ez a bug, eddig nem nagyon zavart, de ha már itt vagyok akkor megkérdezem. -
BandiHUN
veterán
Egyébként kezdenek erősen morgolódni a dlc-k miatt...hogy 4 hónap alatt kijött 3,most meg 3 hónapja mégcsak semmi hir sincs a 4.-ről,pedig megigérték a 3 után hivatalosan,hogy készitenek még

Sajan félek,hogy nem lesz semmi,de mégcsak Borderlands2-ről,avagy Borderworlds-ról sem esett sehol,semmilyen show-n szó se,pedig a jövő évvégi játékokról már most simán beszélnek,képek,sb,a 3-as dlc-ről meg már 1,5 hónappal előtte kiszivárgott az első 4 kép,1 hónappal előtte meg már videó is volt gameplay-jal.
Pedig jó játék,lehetne folytatni... -
BandiHUN
veterán
jaja,de nem feltétlen jobbak a sötétnarancsok,pl.revolverből is van zöld és erős,de minden egyébből is,én pl."kedvtelésből" utaztam a narancs fegyverekre,több,mint 200 van belőlük

kis kiegészités:a zöldeskék(pearlescent) fegyverek a 3-as dlc-vel jöttek be,minden fegyvertipus kapott egy ilyen modellt,aminek van sokféle variációja...vagyis ezek nem feltétlen moddolt fegyverek,az akármilyen szinben lehet,más kérdés,hogy persze a legjobbak innen is kerülnek ki,de csak bizonyos tipusoknál.A 3-as dlc nélkül ilyet max neten,multiban szerezhetsz legálisan.Egyébként valóban lehet csinálni is fegyvert segédprogrammal,1-2 példányt,amit rögtön meg is lehet ismerni pl.a neten,tényleg ki lehet durvára hozni,de a moddolás egyébként "létező2 fegyvereket csinál,csak épp úgy szereli össze az ember,hogy a legjobbat hozza ki az adott modellből,pl.a távcsőre,stb.
Igaz nekem pl.a netről pajzsom van olyan is,ami gyakorlatilag sérthetetlenséget ad,akkora,de fegyverre ilyen nincs.
Revolverből a savas és tüzes,2 lövetű modellek a legjobbak sebzésre,ehhez általában +200% critical is jön,lvl61-en olyan 1500 körüli sebzés/golyó,fejre pedig ennek a 3szorosa,full távcsővel el is felejtheted a snipereket...

A képen egy pearlescent raksivető van,full legális,ott a ládában
a kezemben egyébként egy jó kis savas revolver van,ezt használtam a játékban a legtöbbet,és ez is csak lila. -
szabod
senior tag
Hát pont msot sikerült egy narancs sniperre szert tennm. Tényleg elég erős. 256os sebzése van, viszont 4x-es tűzes bónusz sebzés is van hozzá. olyan szépen elporladnak még az erősebb badass bruiserek is
Egy ládában meg találtam egy kék revolvert, aminek 570es sebzése van. Gondolom akkor narancsban 1500as is lehet 
-
szabod
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Köszi a tartalmas választ.

Most jelenleg lv32-es vagyok (mint a te a képen), a legutolsó ellenségem a Rakk Hive volt. Elég böszme nagy dög, de a szemei nélkül nem sokat ér
Azt hittem majd ad egy csomó fegyvert utána, de csak 3 pisztolyt adott, meg egy használhatóbb revolvert.
Még annyi kérdésem lenne, hogy egyes fegyverek más színűek (fehér, kék, lila stb) Ez valamiben befolyásolja a tulajdonságaikat, vagy mire jó? -
BandiHUN
veterán
Nem rossz mindegyik,pl.a sniper egész használható az elején,ha olyanokat lősz,akiknek 1 lövés jobbára elég vele,mert sebzésben jobb,mint a többi sniper,és nem kell lőszer.
Csak hátránya,hogy 1 tár 3 lövés,és lassan tölt utána.
Egy kép az alien sniperről,a kezemben is az van:
Ami még jó lesz,az a 3-as DLC-ben,a Knoxx-ban a globgun és a flaregun,savast/tüzest köpködő "gránátvető" ivben nyomatja a cuccost,és elég brutális az elementálsebzése is.
De az a sima játékban nincs,és mégegy hátránya az alien fegyóknak,hogy úgy közlekedsz,ha a kezedben van,mint egy csiga.
Az alien shotgun is tűrhető,bár az se bir sok lövést,és nem sebez annyira nagyot,de a pajzsot remekül szétszedi,főellenségekhez jó,ha ügyesen mozogsz,mert általában azoknak a pajzsa nagy.Az idegenek ellen is elég jó,mert ott is rémnagy pajzs,nudli életerő.
De ha lesz,hamar el fogod hanyagolni ezeket,a DLC-seket kivéve,ha van olyanod,de mire abban találsz,addigra már könnyen lehet,nem is kell,de ha szerencsés vagy,jól jöhet,mert abban vannak extrém korroziv/fire ellenálló ipsék,akiket értelemszerűen az ellentétes matéria brutálisan sebez.Viszont aki sokat játszik,annak aránylag hamar lehet tüzes/savas jó revolvere,és az minden mást üt általános használatban pici célzástudással,egyéb esetben meg ugyanilyen smg-k.
Raksivetők,shotik feleslegesek,a sniper meg pöcsölős,úri mulatság,és a revolverek is vannak elég pontosak messzire.A pisztoly meg nem is tudom,minek van a gémben,a riflék jók,a triplások jól osztanak fejre,a gránát megintcsak a vicc kategória.
A legjobb fegyver egyébként,ha még az elején szépen elmész bounty-zni,vagy csak úgy lövöldözgetni,pár jól adó könnyű zóna,és leszel annyira túlfejlett,hogy mehess bármivel,hidd el,megéri,ha érdekel a gém,beleölni pár órát a tápolásba az elején.
borzalmasan sokat számit,mennyivel vagy az ellenfél fölött szintben,ha -5,esélytelen vagy,ha +5,akkor meg köpőcsővel is szinte.
Egyébként a repkedő idegenek(ezek az eridiánok,a fegyók neve is eridian -
szabod
senior tag
Helló!
Érdekelne, hogy földönkívüli fegyókat mikortól lehet majd szerezni és honnan? Most jelenleg 28-as szintű vagyok, a sztoriban ott járok, hogy kinyírtam Krom-ot, most Reavert kell likvidálnom. Innnen még soká lehet őket beszereznei, vagy csak én keresem rossz helyen? -
BandiHUN
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
üdv! nem lesz az rossz Mordecai-val sem,ha a madár majd fejlesztve lesz,akkor lassit,max 6 ellenfelet elkap,növeli az elkapottakból kieső lóvét...Szerintem a csipa mellé a revolver,ami jó vele,bár a jó revolverek "ultimate" kategóriásak minden karakterrel,főlegha kerül majd +200% critical-os tüzes és savas,ezekből is a 2 lövetű,hogy nagy sebzése legyen,ha tudsz fejre menni,1 lövés lesz minden sima ellenfél.A madár meg besegit eleve a lassitással,hogy jobban célozhass.
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Tegnap kezdtem egy egy új kampányt, de most Roland helyett Mordecai-al. LV14-en vagyok, de eddig nagy csalódás.
Eddig pisztolyra vagyok szakosodva, de a csipát is használom. Olyan az egész karakter, mintha csak simogatná a mobokat. Szerintem ezen a szinten nagyon a skill-tree-t se tudtam elb@szni.Elképzelhető, hogy az a baj, hogy még normális dropom sincs (se pisztoly, se csipa). Ha nagyon meleg a helyzet assault rifle befigyel.

-
Crytek
nagyúr
A kieg küldiket mikor hol kapom meg vagy hova kell menni hogy megkapjam őket?
-
BandiHUN
veterán
a kill ajax-ról már volt itt szó...azért nem tudsz odamenni,mert a főküldiben(Athena) még nem tartasz ott,csinálnod kell az alapsztorit,és akkor majd szépen bele fogsz botlani a dologba,ez sajna bug,hogy olyan küldit ad,amihez még nem férsz hozzá,nekem küldtek savegame-t is annó moddolni,hogy összejöjjön,de nem játékhiba volt az oka.Az a hid,amit majd be kell kapcsolni a túloldalra,az majd fontos szerepet kap a főszálban is,ha jól emlékszem,lesz majd az ehhez vezető úton egy kódszerzős küldi(ahol le lehet menni az út alá,ott lesz asszem'),és ezzel kell visszamenni Athena-hoz,és meg kell szerezni a detonátort is majd,szintén neki,utána lesz itt a hid aktiválható,nem tudom,a fő szálban most hol tartasz.
A squadok szintén volt téma,ennek 2 dolog is a poénja:1.a squadok szintén a főszál meghatározott pontjain jönnek elő,igazából külön ezzel sem kell foglalkozni,én is azt hittem,hogy végig lehet egyben csinálni,de nem,a megfelelő helyen és időben jönni fog a többi squad is,külön ezt a küldit sem kell csinálni.ami pedig a 4 squad után még poén lesz,hogy a leadásához a jelölt helyen nem lent kell keresni a megoldást,hanem fent az összekötő folyosón,ahol mutatja,az egyik oldalon van ugye az elején levő blokádos küldihez a kikapcsoló,ami neked kelleni fog,az a MÁSIK oldalon,a falon található plakát lesz,azon szerepel a 4 főszereplő képe,arra kell majd rányomni a befejezéshez.
-
GAbre
veterán
Vki tud segíteni?
Elakadtam 2 küldiben a general knox dlcben:
Az 1ik a kill ajax:Sehogyse tudok odamenni ahol mutatja a map.
A 2ik a 4 squadot éljem túl,abből 2 megvolt,kinyírok mindenkit,de nincs vége a küldinek,és hiába megyek oda a lokációhoz.
Videót se találtam róla...
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Legalább tovább tart a játék

-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyre jobb fegyverek lesznek,kitartas!az eleje ezert kicsit nehez tud lenni.
Erdemes azokat a kuldeteseket kijelolni ami nem sokkal magasabb szinten vannak mint te magad.
Dehat 1 rpg fannak az ilyet figyelnie kell
Fontossa vallik kesobb hogy milyen elementallal fogod besebezni az adott ellent.
Kesobb pl a nagy pancelosoknak a sav es tuz jobb,de erdemes arammal besebezni az elejen hogy ne legyen rajtuk pajzs.
ecetera... -
P00By
nagyúr

Kicsit pontosabban nem lehetne? Példa? Hol, melyik küldetésen és mit?
MOD: Hopp, válasz akart lenni!

-
Sirandrish
legenda
Valaki mondja már pls hogy az normális hogy jönnek rám olyan lények amit két évig kell lőni folyamatosan?
egyszerüen nem értem..jönnek jönnek..2-3 szebb lövéstől elterülnek aztán jön egy másik amit egy hétig lövök...aztán jön egy boss és 1év...ez így normális vagy rosszul csinálok valamit? -
Skyhunter
őstag
Van vmi magyar nyelvű leírás a fegyószerkesztő progikhoz,mert én biz' nem boldogulok egyikkel sem (Gibbons,Willowtree),akármilyen csúzlit "gyártok" ,
azt nem ismeri fel a gáma.... -
mar1boroman
tag
Én most kezdtem bele a game-be nagyon állat,szép grafika képregény stílus.
Egyszóval tetszik.

-
Hali
Meg tudja valaki mondani hova menti az állásokat a game w7-en? Újra kellene húznom a rendszert ezért szeretném eltenni őket

szerk.: megvan
/media/sdd1/Users/Lilian/Documents/My Games/Borderlands -
Angel1981
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Ez aztán a kimerítő válasz - köszönöm szépen!

Youtube-on már néztem videót, ez a rajzolt stílus nem igazán jön be, de az ilyen kooperatív, akár többször is újrajátszható játéktípus a kedvencem (Diablo 2, Left 4 Dead) - ezért keltette fel az érdeklődésemet.
Demo nincs belőle?
Az lenne a legjobb... -
BandiHUN
veterán
válasz
Angel1981
üzenetére
szia!a játékban az ellenfelek nagyjából ugyanott vannak mindig,bár az adott helyen változhat kicsit az összetétel,de nincs igazán nagy cserebere...viszont hatalmas a terület,az ellenfelek újratermelődnek,ha zónát váltasz,de nem feltétlen erről szól az egész,később,főleg a kisebb szintű ellenfelek mellett elfuthatsz/autóval úgysem sok vizet zavarnak.de egyébként amiatt is más lesz,hogy szintben elhagyod őket,és kevés zp is jár az "alap" ellenfeleknél,tehát emiatt is a sztorira koncentrálhatsz,a harc az elején kell,de akkor nagyon
viszont ha végigjátszottad,újrakezdheted egy nehezitett fokozaton,felemeli az ellenfelek szintjét,és eleve sok helyen keményebb,újabb változatú szörnyek,emberek lesznek.harmadjára pedig felemeli az ellenfelek szintjét 50-re,alapesetben neked is ennyi a max,ebben a játékban sokat számit a szintkülömbség,aki 5 szinttel feletted van,azt már alig sebzed,stb...tehát ez a rész szerintem biztositva van,ráadásul a sokféle fegyver miatt úgyis lövöldözni fogsz,ha mást nem,élvezni,tesztelni
Ráadásul itt csak coop mód van jobbára,tehát mehetsz a küldetéseket a neten is csinálni,nem muszáj egyedül,akkor az ellenfél is több,erősebb,de jobb a zsákmány is,tapasztalati pont meg mindenkinek jár,mindegy ki öl,a pénzt is megkapja mindenki,a cuccok meg aki kapja,marja 
egyébként igen,van a játékban barátlista,és ha fut egy játék,akármikor beszállhatsz te is,ha te hostolod,akkor akármikor beléphet max 3 ember melléd.mondjuk itt a left 4 dead-dal ellentétben nincs "lobby",inditasz egy hostot,és ugyanúgy játszol,mint ahogy offline,csak itt beléphetnek emberek melléd,a játék mindig igazitja a nehézséget,stb,attól függ,hányan nyomjátok.meghát ez egy eléggé hosszú játék,a missziók mondjuk lehetnek 1 perces-1órásak is,az a mérvadó,hogy a hostoló ember melyik küldetést akarja csinálni.egyébként van "szerverkereső" is,ha hostolsz,akkor egy listában ott lesz a játékod,adhatsz neki nevet.de szerver nincs,avagy te vagy a szerver,ha te inditod,bár nincs nagy netigénye a dolognak,csak max 4 ember....egyébként nem ellenbeszélés,de azért nézz meg pár youtube videót a játékról szerintem,elég sokért mérik,és a neten is csak azt játszhatod,mint offline,tehát el kell döntened,megérné-e origiban beszerezni...
ez nem cod vagy bc2,hogy legyen egy különálló multija.talán még javasolnám a nem origi próbát is...csakhogy ne csalódás legyen a vége.eléggé rétegjáték végülis,nekem a kedvencem,de izlés kérdése,látod,a topikjába szinte csak én irok,pedig 3 dlc is jött ki hozzá,valószinüleg annó sokan "kipróbálták",de nem láttak benne annyit,hogy neten is nyomják,és...
sajnos a netmód csak társakat ad,semmi mást.de azt viszont nagyon lehet élvezni
,sajna magyar kevés van,de itt nem is kell sokat dumálni 
játékmenet meg amiatt sincs 2 egyforma,mert a fegyóid úgyis cserélgeted
de helyszin is sok van,nagyok,sok útvonal van eljutni sok helyre -
Angel1981
veterán
Lejárt a modidő....
Még egy kérdés; mivel kooperatív - itt is hasonlóan jól meg van oldva az "összeboronálás" mint pl. a Left 4 Dead-ben?
Tehát van barátlista, amivel könnyen csatlakozhatunk egymáshoz? -
Angel1981
veterán
Sziasztok!
Gondolkodom a játék megvételén.
Az lenne a kérdésem, hogy véletlenszerűen generálja az ellenfeleket?
Ergo nincs két azonos játékmenet?
Ez számomra nagyon fontos az újrajátszhatóság szempontjából! -
BandiHUN
veterán
válasz
jegenye77
üzenetére
ha oda mész,ahová a jel mutatja,akkor nem lesz gond...nincs sokféle küldi...ahol kill van,ott meg kell ölni valakit,a scavenger küldetések és a diary-k gyűjtögetősek(a scavenger-nél vigyázni kell,csak a területet mutatja,ahol keresgélni kell!viszont nem túl nagy körben vannak a cuccok a jel körül,de lehetnek valami tövében is,de valami tetején is,valamiben belerejtve is(ezekbe a helyekbe is belátni,ha felülről ránézel)),ha meet van,akkor valakivel beszélni kell,ahol find claptrap van,ott a kapunál,hidnál a kis robottal kell beszélni,a claptrap rescue pedig egy szerelőláda keresése és elvitele az éppen aktuális földön fekvő kis robotnak.egyébként érdemes lehetőleg minden küldit felkapkodni,beszélni az emberekkel,végignézni a bounty boardokat(felkiáltójeles helyek),mert aztán úgyis választhatsz küldit a listából,ellenben ha sokat felszedsz,a listában szépen csoportositva lesznek a küldik a célterület szerint,vagyis egy zónában szinte egyszerre letudhatsz akár 4-5 küldit is,nem kell annyit potyán mászkálni,főleg az elején...és egyébként a küldiknél érdemes figyelni,mert a TURN IN nem feltétlenül azt jelenti,hogy vissza kell menned oda,ahol a küldit kaptad,vannak "láncküldetések",ezek általában a fősztorit viszik tovább,amikor nem visszamenni kell,hanem pl.másvalakihez irányitanak el,stb.természetesen a jel jól mutatja ezt is,csak megszokásból az ember eltévesztheti,ha nem figyel.ilyen esetben az adott személynél/eseménynél megkapod az adott küldiért járó jutalmat rögtön,és felveheted a következő küldit is.
ami nem megy,azt meg ird le itt,én már mittudomén hányszor végigtoltam mindent,legfeljebb segitek,mit kell csinálni.
-
BandiHUN
veterán
válasz
jegenye77
üzenetére
készülni készül a magyaritasok.hu szerint,de a sácnál,aki forditotta volna,nyoma sincsen az oldalán...szerintem egyszerű az ok:mivel a játék magyarországi forgalmazása sokáig szünetelt,a Steamen meg horror 50 euróért volt,a hirtelen "lendület" után nem volt játékosutánpótlás,aki ősszel megvette,végignyomta hamar,ráadásul a W-s verzió is elérhető volt,gondolom az elején eleve a netes játék nehézségei miatt nem volt sok embernek kedve megvenni sem 1 végigjátszásért.
egyébként érdekesség:a cdgalaxis-ban újra van Borderlands,http://cdgalaxis.hu/PC/17364/borderlands.html,7190ft netes rendeléssel,szerintem azért az már ennyi idősen eléggé túlárazott,főleghogy úgy rémlik,de nem bizti,hogy ilyesmi ára volt megjelenéskor is.csakhát azóta eltelt fél év...ésha hozzávesszük,hogy a dlc-k ára darabonként 8€,elég sokban van,ráadásul szerintem "okosban" van dlc-kkel együtt is,ha nem kell a netes játék,bár még az se fix,hogy nem lehet azzal nyomni...
tehát kábé ennyit a magyaritásról.egyébként nem veszitesz sokat a sztori kihagyásával sem,mert nem igazán van neki...ráadásul a játékos karaktere nem kötődik a sztorihoz szinte egyáltalán,nincsenek régi "ismerősök",nincs morális kérdés vagy ilyesmi,senkivel nem lehet semmiféle interakciót bonyolitani leszámitva,hogy eldarálják,kit ölj meg,mit szerezz meg.nincs "vége" igazán,sőt ha jobban belegondolok,eleje sem sem az alapjátéknak,sem akármelyik dlc-nek sajna.
de ha nem a sztori miatt kellene magyaritás,akkor kérdezz nyugodtan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision munkaállomások
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingatlanos topic!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A legutóbbi PC GURU-ban, amiben a kiegeket tesztelték a Knoxx-ról szólo cikk közepére biggyesztve meg az van, hogy "ne keseredjünk el, mi rajongók, mert közeleg a harmadik". Akkor most lesz, vagy nem? vagy igen? vagy nem? Vagy mi?
" esete is mutatja nem vagyok valami nagy ász...
A küldetéseket (ha még lesznek) akkor biztos nem a Willow-val csinálom meg, hanem szépen lassan, nyugodtan, és kegyetlenül végig megyek mindegyiken ahogy kell. végül is ezért játszunk
,ebből 200 tuti a neten...),de ilyesmivel nem találkoztam.
) ami nálam volt (érdekes, hogy a hátizsákomban minden megmaradt...) próbáltam kilépni és visszalépni ehhez a 70-es játékoshoz, de már nem találtam, így el is vesztek a "kincseim..."

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lásd a Doom-ok körüli sz...akodást,stb.
ennyit a nagy igéretekről.

hivatalosan kék eridian fegyver nincs is,csak zöld 
Zombie island meg a mad moxi annyira nem kotott le,de azert vegigvittuk parszor.

azt nem ismeri fel a gáma....