Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Womb
senior tag
Amikor közelítesz a keresendő tárgyhoz, az echo rombusz jelzi, hogy milyen közel vagy és merre kell menned.
Az igaz, hogy a térképen nem 4 v. 5 darab pontot jelöl, hanem csak a területet.
Én így értettem azt, hogy mutatja a játék a keresendő tárgyat.
Képmentés meg valamelyik F xy gomb....majd a profik megmondják. -
Sonja
nagyúr
Most már 21-es szintű vagyok.
Most csináltam meg egy küldit, amiben egy fegyver részeit kellett megkeresnem és nálam se mutatja külön a darabok helyét, csak a területet! Pedig nálam fel van installálva a DLC is és úgy játszok ugyebár.
Egyébként lehet valahogy alapból képernyőt menteni?
Tudom, van Fraps is, de csak akkor használom, ha nincs az adott játéknak beépített képlopója.

-
Sonja
nagyúr
Már egész jól haladok (úgy 19-es lehetek), van rakétavetőm is és már rájöttem, hogy át lehet menni autóval másik területre. Ellenben kezdem eléggé unni.
Egyszerűen unalmas lett, ahogy haladok előre. -
BandiHUN
veterán
nekem meg jelöli a darabokat is...
az egyedüli bug a sorrendnél volt,amit irtam is.mondjuk gondoltam arra is,hogy a steames játékoknál lehet,hogy másabb a verzió,ott sokszor nincsenek a hagyományos patchek,hanem akár fileszinten is javitják a játékokat,sok játékhoz 2-3 naponta jön frissités,mig a "lemezes" verzióknál meg kell várni,hogy kiadjanak nagyobb csomagban javitást.ráadásul csak furcsállanám,amit mondotok,ha nem tűnne fel,hogy csak területet jelöl
de tegnap is bounty hunterkedtem,abban van sok ilyen,és rendben ment a jelölgetés,amióta betartom a sorrendet,semmi gond nem volt.
lehet megérte steamen venni
avagy lehet,hogy a dlc-vel jött valami javitás esetleg -
PaJa1
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én is úgy emlékszem, hogy csak a körzetet jelöli, nem pedig a darabok pontos helyét.
Eddig mindig megkerestem magamtól a részeket. Van egy pár hely ahol mindig sokat keresgélek, mert elfelejtem hol találtam meg az előző végigjátszásban
Az Old haveni füstös küldinél a leírásban benne volt, hogy a füstjeleket kell kiiktatni, felnéztem és láttam merre kell menni
-
Womb
senior tag
Egyedül annak a hülye colt-nak jelölte félre a helyét ( D. Headland ), fórumtárs segítsége nélkül meg sem találtam volna, pedig akkor már vagy 5 alkalommal lejátszottam.
No meg az Old Haven-i füstölgő izé bosszantott fel, a rossz térkép pozícionálás miatt. -
BandiHUN
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
de ez az,hogy jelöli...csak sorrendben kell menni.
minden más többfeladatos küldinél is mutatja a részfeladatokat is,lásd pl.a 10 db koponya összeszedése,stb -
BandiHUN
veterán
nna.akadt némi furcsa jelenségem,a bounty-s küldikkel jellemzően:ha a feladat olyan,hogy egy adott helyen szedjek össze több tárgyat,pl.egy fegyver darabjait(két ilyenm volt,és mindkettőnél előjött...4db-ból állt a fegyó),de az ember nem azt a darabot veszi fel,amit célként jelöl a játék,hanem közben talál olyat is,ami nem jelölt,3 darab összeszedése után azt mutatta célnak,amit jelzés nélkül összeszedtem,a negyedik darabot meg úgy kellett nagy-nagy turkálások útján tök máshol megtalálni...
viszont például a 10 koponyás küldetésnél már nem számitott,hogy korábban is vettem fel szembeötlő koponyákat,avagy a csőrobbantásnál is simán jól mutatta a 3 biztositék helyét és a detonátort is...próbáltam más küldire váltani,majd vissza,kiléptem,majd vissza,de ahol előjött a hiba,maradt is,maradt a turkálás...esetleg ha ez ilyen néha,akkor intő jel a többi "kezdőnek" is,hogy ne legyen ügyes,tartsa magát a jelsorrendhez,mégha csillog is a cucc az orra előtt,mert rossz esetben pont a legfurmányosabb cuccot nem fogja jelezni a map...az autós küldiknél volt pl.ilyen,hogy 3 cucc ott volt szinte egymás mellett,és pont a negyedik,amit nem mutatott utána a map,az volt a hely szélén egy kiégett ócska autóroncsban,ráadásul úgy,hogy csak 1 méterről látszott a belsejében...majd fél óra potya szopás egy 1 perces küldinél... 
-
Faber
csendes tag
Ha valaki játszana coopban, és 20-25 körül van, netán hostolna, az írjon rám pls msn-en: faber24@freemail.hu!

-
Zolás
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha haverokkal beszled meg hogy ki akarod próbálni a Brick nevü karaktert és segítsenek már mert nem akarsz vele szenvedni még jót ökörködni is lehet közben

-
TESCO-Zsömle
titán
Hát nem tudom... Megszerkeszteni a karaktert miért etikátlanabb, mint belépni valahova koloncnak és bujdosni, míg mások csinálják helyettem a küldetéseket?
Van egy lövészem, akinek csak a batyuját toldottam meg, azt is a második végigjátszás után. Kb 8.5m EXP-vel várja, hogy oldják a lvl50-es korlátot...
A katonám és a szirénem már kapott némi turbót. Ők lvl1 óta teljes képességfával rendelkeznek. Van ahonnan ezért rúgnak ki, és van akiket nem érdekel, mert játszani jönnek. Én senki játékát nem rontom el, ha bántom az önérzetüket, önként távozom köreikből...
-
BandiHUN
veterán
a robotmentős küldikért kapsz elvileg bővitést,legalábbis 1 ilyen volt nekem,és azért kaptam is.de egyébként felesleges gyűjtögetni,regen páncél mellé meg még gyógyszer se kell...a fegyók túl keveset érnek,kevés lőszert kell venni,én még nem adtam el semmit,és mégis fel van az összes lőszer tunningolva,és még pénzem is van
úgy vettem észre,azért a játék mindig azt adja,ami épp kell,ha kell,életet,ha kell,akkor jobbára azt a lőszert találod az ellenfeleknél,ami fogytán. -
BandiHUN
veterán
jaja,a multinak van egy ilyen mellékhatása...bár én csak egy 2x21-es +1 48-as mellé mentem be némi autós küldetést próbálni,egyébként bénázott mindenki,ahogy kell,és hipp-hopp 2 szintet mentem fel,szerencsére rövid misszió volt...úgyhogy egyelőre a multi ennyi volt.
jó ez igy nekem szépen sorban.a fegyóval meg az a baj,hogy marha ritka,és akkoris jobbára gyenge a spéci fegyver felhozatal,gondolok itt a tüzes/elektromos fegyókra,robbanósat még csak 1-et találtam,de az nem is jó semmire.az elektromos tetszene,bár riflém abból sincs jó még,egy jó elektromos revolverem lett,a sniperem meg már egy ideje combos,de hagyományos.bekukkantottam a zombiszigetre,pislogtam is egy jót a lvl20-as kezdő zombicsapaton,még jó,hogy lassúk,ellőttem mindenféle lőszeremet,jöttek egy jópáran...szerencsére adtak egy vegyi snipert,azzal meg átváltozott agyaggalamblövészetbe,nem tudom,miért jó ez,sima fegyók alig sebeztek,ez meg 1 shot-kill.mondjuk nem tudom,hogy a biofegyók vajon az alapjátékban is ilyen durván viselkednek majd?avagy a zombiszigethez saját fegyókészlet dukál? -
Zolás
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Egy karaktert kijátszol ez érthető.
A másodikkal meg belépsz egy lvl50es társasághoz. Elbujsz valahova és 10 perc alatt lvl35-40 en vagy. Utána teszteled és mehetsz vele zúzni mert már csak pár cuccot kell beszerezni és te is eléred a lvl50et.
Amugy ha jól hallottam a kövi dlc-vel már oldják a lvl50est csak nem tudom hogy meddig. +10lvl vagy +25lvl ezt majd megtudjuk ha megjött
-
codec
senior tag
Üdv!
Mely küldikkel lehet ilyen tárhelybővítő elemeket szerezni, hogy több cuccot is összeszedhessek? Vagy ez szintlépéstől függ, hogy mennyi helyem van? -
DerStauner
senior tag
válasz
DerStauner
üzenetére
egyébként a 9.12-vel is hiba van. "akad" vele a játék. állás betölt, kép megáll, alt+tab, majd vissza, játék tovább pár frame-ig, majd megint megáll. le kellett tiltani a ccc-ben az AI-t. szóval a 9.12 sem tökéletes. bezzeg a 9.9-el nem voltak semmilyen problémáim, csak a 9.11 kellett egy új játékhoz.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
DerStauner
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
én a játékot már egyszer végigvittem. sőt, elkezdtem a másodszori végigjátszást is, és lvl42-ig csináltam, majd jöttek újabb gamék, ezt meg meguntam, és letöröltem a mentéssel együtt, gondolván, úgysem fogom többé elővenni.
és a patch-eléssel nem csináltam semmit sem rosszul, mert a 9.11 okozza a textúrahibát. annak idején korábbi verzióval játszottam végig, és akkor nem volt textúra hiba. és ezt a hibát más játékosok is tapasztalták külföldi (többet között a gearbox meg a 2k) fórumain. és jelezték is. de épp most végzett a gép a 9.12-vel, úgyhogy újra belevetem magam, és eljutok addig, amíg megszerzem a teleportálós képességet.
-
BandiHUN
veterán
én azért nem játszok erre,mert mivel ez a legjobb magyar szakmai fórum,olvasom a videokártyám és az ati catalyst topicját...
se win7-esem,se 58-as szériájú kártyám,igy nem kellett jobb,a dirthez meg asszem eleve hotfix van,de én nem szeretem az autós cuccokat..és igy szépen is megy minden,pedig full hd-ban tolom,csak annyit butitva,amennyit esetleg muszáj.bár 1 gigás a karim,kimaradhatok sok gondból,akadozásból emiatt eleve. -
BandiHUN
veterán
na ja,mint irtam a kalandjaimat lejjebb a bányakulccsal
ez jó kis helyszin lesz...de viszont itt semmi szükséged kocsira,menjél szépen a sniperrel,igyekezz magas helyekről,messziről előre takaritani!a tényleges földalatti rész meg kifejezett gáz lesz,mert kevés a hely,de szerencsére itt is működik a sniperes dolog valamennyira,a birkák nem rontanak rád,csak a kis baltás és tüzes mutánsok
a főellenfélre meg tipp:bemész a terembe,de csak adig,hogy jöjjön a főcsúfság,utána az aknából visszafelé ki tudsz menni
és utána kisebb bug,bár látod,de nem fog mozogni,meg csinálni se semmit,sniperrel csak lövöldözni kell,de én még itt is csináltam némi okosságot,mert mivel a shotgun szintem kicsi volt,és a játék a kill pillanatában használt fegyót tunningolja,sniperrel megpuhitottam,majd utána shotival kivégeztem,rögtön majdnem 2 szintnyi shotit kaptam igy,a sniper meg már igyis magas,ott nem oszt-szoroz.egyébként jó táphely,szerintem megyek még ide vissza,ha lent az oszlopnál mentesz,majd kilép-belép,különösebb mászkálás nélkül szerezhetsz szinteket,és helyben a lőszerbolt is.a kis robotnak meg a kitet érdemes megkeresni(egy alig látható beugró egy folyosó szélesedésénél elöl,vörös fényben úszik,dorótkeritésen belátsz,és áttört padlón jönnek csövek fel,fejmagasság felett van olyan 1 méterrel,felugrásból fel lehet venni,nincs messze a robottól.jaés amit ad cucc,kattintani is kell,hogy megjelenjen a nagyobb inventory,tárgyként lesz a listában a gránát,stb.upgradeoknál. -
Zolás
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Mivel nem szoktál drivert updatelni nem tudod hogy a 9.11el eltünnek a falak meg ilyesmi huncutságok. Viszont egy csomó játékban meg bug van ha régi a driver. Pl: Dirt2 a menü szaggat mint az állat ha nem a 9.11 volt fent hanem régebbi.
Szóval nem ő cseszett el valamit hanem valahol a driver szar. -
Sonja
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
Köszi, a tüzes fegyverrel sikerült kinyírnom (nagy nehezen
).
Már van autóm is, rakétavetővel.
Egyébként az autót nem lehet valahogy "átvinni" másik területre?
Most pl. egy olyan küldiben vagyok (valami Mine Gate Key), amiben egy másik területre kell menni, és a másik terület legvégére. Mire oda érek, lemegy a nap, ráadásul rengeteg ellenség (nem is könnyűek).
Amit meg a legjobban utálok, azok a hülye dögök.
Mindig van belőlük egy rakat, már kezdem őket unni. 
-
BandiHUN
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
hogy "hozzányúlsz" ? bár én egyelőre semmiféle csalást,stb nem vennék igénybe...igaz minek is,ha az ember meg sem hal...bár olyan azért van,hogy épp nincs szerencsém,és lőszert tölteni el kell oldalogni nagyobb csatából...pedig fel vannak a kapacitások fejlesztve,de fegyverileg nem mindig van jó felszerelés,van,hogy az embernek olyan puskái vannak,hogy semmi perc alatt irt,utána belebotlik pár nehezebb esetbe/olyan kapu,ahol hirtelen vagy 10 megtermett emberke ugrik neki,és kiürül még a sniper is.nem mindig egyenletes az ellenfél szintje/fegyó,jó példa pl.a bányakulcsos sztori,ahol vért izzadtam,mert csupa magasabb szintű jobb fegyó jött,de mire visszalövöldöztem magam utána a kezdőhelyre(jöttek ilyen tüzes,nagyon zorall dögök,rakétavetősök,stb),és megléptem a szintet,addigra találtam kisebb szintű,de mégis erőcebb csúzlikat...
kicsit hülye jutalmazás volt,mert pont a bossos cuccokkal nem tudtam lőni egyet sem,amikor kellett volna,nem adott,utána meg a kijárat előtt jött vagy 3 jó fegyó nullább emberektől.egyébként nem tudom,bug-e de van,amikor sima 4-es szintű pajzstalan kókler lövöldözőkre ad ilyen 17 xp-ket,van,amikor becélzom,1 sorozat a rifléből,és ad 3-4000!!! xp-ket,igaz ezt viszonylag ritkán.és ez független attól,hogy épp critical-t lőttem-e,az sincs,hogy épp vmi szintlépés. -
BandiHUN
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
de viszont szerintem nem éri meg
pont ez a szépsége a dolognak...én fel nem megyek online-ra az tuti,amig kész nincs....hacsak nem később,ha már jópár küldim meglesz,de akkoris max azokat csinálom újra. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
DerStauner
üzenetére
Borderlands is the first in a planned franchise and was released on October 20, 2009
Zombie Island of Dr. Ned is the first in a series of downloadable content (DLC) [...] The PC version was released on December 9
Másfél hónap alatt csak eljut a nép az alapjátékkal lvl10-ig... sztem erre gondoltak a fejlesztők... De ha ennyire nem tetszik, akkor felmész onlina, csatlakozol vmi lvl50-es hentesbrigádhoz és ott fél lábon állva 30 perc alatt fejlődsz vagy 10-20 szintet...
Am 1 nap alatt ki lehet végezni az egészet egy 3-4-fős összeszokott társasággal.
-
BandiHUN
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
valami nagyon nem stimmel nálad...talán még nem is olvasol...én még 10 órája ÖSSZESEN nem játszom a játékkal,ami kellhet hozzá,az MAXIMUM egy óra.vagy ha neked ennyire nem megy,ennyire nem érdekel,ennyire csak rinyálni tudsz,akkor nyomd meg szépen a delete gombot és kész!
minek vetted meg,ha nem érdekel amúgyis az egész 15 órát?
akkor mit vársz a dlc-től?
és a 9.12 sem kell,én a 9.9-et használom.Lehet,hogy eleve elcseszted a patchelés kihagyásával,és most már nem lesz az igazi,többet ér lehet,ha újrateszed,patcheled,dlc. -
DerStauner
senior tag
azért ekkora unfair dolgot! miért kell kb tíz órát játszani az alapjátékkal ahhoz, hogy a dlc-vel nyomulni tudjak? sőt, talán lesz az még 15 is. miért nem gondoltak erre a fejlesztők? (mindenre nem gondolhatnak, de azért ez alap). most meg tehetem fel a 9.12-t, mert ezzel már nem jönnek elő a textúra gondok.
-
BandiHUN
veterán
nem kell hozzá nagy trükk...az első kapu túloldalát portyázd végig,nem tudom,mennyire random,de elvileg lennie kell tüzes piszolynak ott(a főellenfél adja),és ha jól emlékszem,a kacskaringós rész legvégén fel lehet menni még a kristályos barlangban(kéken csillogó izék itt-ott,a vége,ahol fel tudsz menni,az kilátást ad az égre,de nem tudsz továbbmenni...a befeleirányhoz képest jobbról fent van),és ha minden igaz,akkor ott lesz a tüzes sniper és talán az életregeneráló páncél is.na ezeket berak,bonehead-nál már a szűk folyosón sniperrel kilövöd,akit tudsz,persze menj fejre,ha már be tudsz menni,fuss fel az előtted balra levő karzatra,ilyen lemezekből van tákolva,ha nagyon lőnek/tárazol,akkor c,nem ér a lövedék,és töltődsz is...kinéz,fejlövések,leguggol kombó,némi gránátot is el lehet hajitani,és ha kinézel,akkor betájolhatod a piros/kék robbanó hordókat is.a Bonehead jobbra felfut szintén egy ilyen helyre,de szerencsés esetben,ha leguggol,akkoris kilátszik a feje teteje
lőni kell a kritikusokat(fejre),testre nehezen hat,amig pajzsa van,a sniper is,és ráadásul a tüzesből egy kritikus ha jól emlékszem,le is kapja a pajzsát teljesen...egyébként nem tudom,te kivel tolod/mennyire számit,én a Lilith-et választottam,jobbszeretem a varázslást/ügyeskedést,mint a nehéztüzérséget...nomeg nem tudom,a többiek milyen extrát kapnak,Lilith-nek nagyon jó az időmegállitás,akkoris van egy robbanás,amikor aktiválod,akkoris ha kijössz belőle,egy meele-vel kombinálva,főleg kritikus helyre rengeteget levesz,avagy el tud az ember fedezékbe menekülni vele,viszonylag sokáig tart már alapból is az állapot.
ja,az első kapu után a nagyjából kör alakú rész középtáján fent is van egy "bázis" szintén több ládával,azon a részen,ahol lentről látszik is,hogy egy lehajtható,de felcsukott pallós lemezdarabos út lenne,pontosan nem tudom,mitől,de az nekem később magától leengedett,hogy könnyebb legyen ide visszajönni,mert miértis ne,párszor végigportyáztam,aztán valami 10db virágért is vissza kellett ide jönni,volt valami vezérlőpanel-gyűjtés is,nomeg 2 hangfelvétel is...vagyis egész jól beleuntam,a fene gondolta volna,hogy ennyi "hivatalos" út is lesz még ide
de a tápolás szempontjából nem árt,mint ahogy a bonehead-ékat is érdemes többször lenyomni,majd a helyszinről kifelé ki lehet jönni jbbra is,nem csak ott,ahol bementél(a bújkálós fém karzat alatt láda...),ott meg zorallabb vadállatok lesznek páran...közel van,jó táp,én minden kis mászkálós küldikor tettem itt egy kanyart. -
Sonja
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
Köszi!
Most már pénzem is van és helyem is.
Már 10-es vagyok, de egyszerűen nem bírom kinyírni az általad is említett bonehead-et (a "kezdő" melletti helyen)!
Van valami taktikád rá? A pajzsát le tudom szedni, de hamar regenerálódik neki, míg a fegyveremen tárat cserélek. 
-
hülyegyerek
addikt
válasz
hülyegyerek
üzenetére
már csak azt nem tudom,hogy Arid Badlandsben miért jelöl a térkép egy második bountyboardot,mikor nincs is ott...???

-
mad1
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
Jaja ugy jutsz el zombie island re..
-
BandiHUN
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
ezt egyelőre passzolom,majd a szakik megmondják,én nem nagyon lesegettem az oszlopokat,de itt tudom,hogy van egy ilyen oszlop,ahol szépen átmehetsz.de vagy én túl korán jöttem ide is,vagy valami elkerülte a figyelmem,de nekem az oszlop csak a zombiszigetet ajánlotta fel,vissza meg persze azt,ahonnan indultam,de az NEM az alaptábor volt,ahol kezdtem.vagyis ha más nem is,az mindenképp igaz,hogy nem kell hozzá sok küldi és szint,mert én akkor még az első kapun épp,hogy átjutottam,igaz ott végeztem,mire rányomtam véletlen az oszlopra,automatánál vettem lőszert,úgy vettem észre,hogy van action,amikor ráfordultam
és tuti nem voltam lvl5-6nál több,ez volt az első"teleprotos"küldi,aminek a részfeladata volt a teleport előtti akadály robbantása.mondjuk az lehet,hogy odafelé még nem ment az oszlop,és a hippicsávót,akitől a piros,tüzes pisztolyt kapni legyakás után,azt le kell nyomni hozzá,asszem az volt az alapfeladat.egyébként az is lehet,hogy alapból megjelenik a dlc annak,aki már ezen túlvan,és tud teleportálni,és utólag teszi fel,én egyszerre vettem,a steamnál nem is volt a dlc-re külön installálás,csak annyi,hogy a játékkódot kérte inditáskor. -
DerStauner
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
1. biztos ez? a fast travel az nem az, hogy odamegyek egy oszlophoz, és kiválaszthatom a helyszínt, hogy hova menjek. de ezt a lehetőséget az alapjátékban csak egy bizonyos idő után kapta meg a játékos. vagy most a dlc kivételesen látszik?
a patch-ot meg felteszem, hátha eltűnnek a hibák. de előtte csinálok még egy bizt mentést.
-
BandiHUN
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
1.a zombiszigetre az első kapunál átmenve tudsz teleportálni,onnan,ahol az automaták is vannak,nem kell hozzá eleve 15,hisz én még nem vagyok annyi,valamikor 6-7 környékén jártam már a szigeten...az első kapu előtt ugye lesz egy küldi,hogy fel kell robbantani a torlaszt,ez tökre a legelején van,és utána át is mehetsz,előtte csak ilyen ölj le 5 skagot,stb+postás küldi van,az első kapu az alaphelyet elhagyva balra fent van,ott lesz,odaát.
2.a dlc szerintem feltételezi a patchet,tedd fel...nekem is 4850-em van,és full jó minden.bár én steamen vettem,és eleve dlc-vel,ott neminstallos formában,hanem "készként" jön le minden játék,de semmi grafhiba nincs.pedig én full HD-ben nyomom...
3.na ezt nem tudom...de nekem patchelt,és vissza is jöttem...minden játékot mindenképp patchelten érdemes használni,amennyiben van rá...csak javithat.
egyébként nem tudom,"virágbolti" verziód van-e,de patch ahhoz is van,ott csak be kell másolni...egyébként én is "megszereztem" mielőtt megvettem,mert kinomban már ez tűnt olcsó módnak időlegesen,mert azért 50 euró....de kibirtam próba nélkül,és megvettem tegnap,igy csorbitatlan maradt az élmény 
-
BandiHUN
veterán
egyébként a zombis terep milyen alapvetően?gondolok itt arra,hogy mennyire igényel extra karaktert,és esetleg lehet-e némi kifejezetten extra cuccot szerezni a fő játékhoz?vagy az is "önbeálló" ?nem akarnék árnyékra vetődni megint,hogy alulfejletten megcsinálom,és nem tudok a cuccokkal mit kezdeni,amit ott kapok
most is tök jó,hogy nálam figyel a bányakalandért 2 fegyó+egy páncél,és még 5 szintet kellene fejlődni,mre felvehetem,hát köszi...
és még jól ki is költekeztem a lőszerekre
gyengeként hiába lőttem sok kritet,sok skuló belement mindenkibe 
-
DerStauner
senior tag
a következőkre válaszoljatok lsz:
1. feltettem az alapjátékot, utána bemásoltam a dlc-t, és amikor elindítom, kiírja, hogy felismerte a dlc-t, és hogy bármelyik utazós táblánál a jacob izét kell kiválasztani, és odateleportál.
azonban a régi mentésem nincs meg, mert azóta már leinstalláltam a játékot, és így új játékot kezdtem. na most emlékeim szerint a fast travel-t csak a 2. területen kapjuk meg, olyan lvl15 környékén. most akkor nekem is el kell játszani addig az alapjátékkal? miért nem tudok rögtön lvl1-el nyomulni?2. az alapjáték patchmentes volt nálam, és miután feltettem a dlc-t, textúrahibák léptek fel. pl. firestone-ban zed boltjában meg a fegyverboltban a falaknak nincs textúrájuk. illetve van, de az egyszínű szürke. ezt a patch megoldja?
3. hogy is van ezzel a teleporttal? ha patch nélkül teleportálok a zombiszigetre, akkor nem tudok visszajönni?
-
BandiHUN
veterán
jobbra fent van 3 ikon a menüjében az automatának(ahol kábé az inventory-ban a különféle lapok gombjai is vannak),ott tudod átváltani az automatát eladásra.nomeg ha szerzel gyógyitó páncélt,akkor a gyógyszer tárolása tök felesleges,és a páncélokat,stb se felejtsd el áttúrni,én sose hagyok magamnál,csak 3 fegyvert és kész,a többit ha olcsó cucc eleve fel se szedem,az eladáshoz képest szerintem sokkal több suskát lehet összeszedni simán...talán ami még bevált nekem,hogy a meele-killekre nagyobb eséllyel ad pénzt...nomeg át kell kotorászni mindent,rengeteg pénz van mindenfelé elszórva.jó helyekre meg minimum minden küldi után érdemes visszalátogatni tápolás céljából is,evidensen embereknél nagyobb eséllyel van pénz,én a bonehead-ékat legyaktam vagy 15ször,ahogy meglett a tüzes sniper,mert pár töltény,és jópár dolcsi,lőszer,és persze xp járt a dologért,több,mint a vadakért,és az elején nem volt más emberforrás sem,és még rém vacakul is lőttek

-
Sonja
nagyúr
Köszi a válaszokat!
Akkor már értem miért írogatta utána egy nagyarancssárga ablakban dollárokat. 
Még egy kérdés! Hogy lehet eladni a felszedett cuccokat?
Ugyan úgy, ahogy a fegyvert veszem ilyen automatánál?
Mert már kiiírta, hogy tele van az inventory, pedig lett volna sok fegyver, amit eladhattam volna. 
-
PaJa1
őstag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
A nagy tök csávó melletti részen. Tehát nem mész be tökföldére, hanem a mellette lévő placc. Dél nyugati rész azt hiszem. Hallow's End
-
mad1
veterán
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Nem a szinthez van kotve,hanem a penztarcadhoz.Ha van 10000 ed akkor hogy vesz le 300at?
Kb az osszertek 5%at veszi le mindig.max8-10%ot. -
hülyegyerek
addikt
Hol találom a zombi TK Bahát?
-
BandiHUN
veterán
én úgy láttam,pénzért van a respawn,végülis az elején marhasok dobozt ki lehet fosztani,szerintem nem nehéz pénzt szerezni,én megvettem mindenféle fejlesztést is...de úgy emlékszem 30 dolcsiba van.lehet,hogy minuszba is enged...egyébként úgy kell csinálni,hogy legyen olyan ellen,akit le tudsz szedni a földre esve,érdemes távolról egyébkéntis sniperrel/távcsöves riflével puhitani a népet,lehet,hogy kicsit bug,de gyakorlatilag kicsinálható távolról mindenki szinte,és olyan helyen,pl.drótkeritésnél,ahol át lehet lőni,de átjönni ugye nem,hajlamosak beragadni az emberkék,vagy pl.a szörnyeknél magaslatokról előre lehet csinálni irtást.a rárontós technikát nem dijazza a játék,legalábbis nekem nagyon nem jött be erősebb ellennél,de a kis lvl2-es izék is könnyen az emberre ugranak közelharckor.nomeg az ember hajlamos elfelejteni a gránátot,ha sok az ellen,a legegyszerűbb megoldás,ráadásul sok helyen még robbanó hordók is vannak a szobákban,stb,ami kiszúrható kellő helyfeltérképezéssel/szobába bekukkantással.
egyébként ha "rossz" helyre megy az ember,meghalhat sokkal többször is
pl.már az elején Bonehead-nál,ahová be lehet menni a legelején is,még akkor,amikor páncél sincs.egyébként javaslat:kalandozd te is végig az elején az első kapunál az egészet,mert itt szert tehetsz a tüzes fegyókra,és az életerőt regeneráló páncélra,utána már ha fedezékbe mész,vissza fog tölteni,és elfutni is el tudsz a csatákból kis töltődésre.én véletlenül csináltam igy,de elég jól bevált,tüzes fegyó jobb csak lvl18-tól lesz,bár lehet nekem randomban adta,de tény,hogy nem találtam jobb fegyvereket vagy 10 szinten át,és mostis csak azért,mert nem olyan szinttel mentem a bányakulcsért,ami kellett volna...de a sniper megoldja
no persze kritikus-ra érdemes azzal is menni,óriásit sebez és lekapja a pajzsot is. -
Sonja
nagyúr
Bármennyiszer meg lehet halni?
Már úgy értem, hogy nincs pl. pénzhez kötve az újraéledés? Mert már vagy 5x meghaltam és még csak 7-es szintű vagyok.
Szóval, jó sokszor meg fogok még halni, ez tuti. 
TESCO-Zsömle: Azt hiszem, hogy én meg meghívtalak, Csokis666 néven.

-
BandiHUN
veterán
jártam már arra is többször...eszerint nem néztem fel
egyébként tényleg az van,hogy a szinttől függ az ellen szintje is teljesen?mert akkor részben felesleges a tápolás...de az viszont lehetséges,hogy a ládás cuccok nagyjából ugyanazok,és korán jöttem ide?fura volt az elején,hogy az első kapunál végigkalandoztam a legelején az egészet,és gyakorlatilag már ott megkaptam a tüzes fegyókat,azótase találtam semmi jobbat sehol,kivétel a gránát tunning,és a NAGY segitség,az életerőt is regeneráló páncélon kivül...egyébként úgy láttam,hogy pont a jobb fegyók miatt már alig adott xp-t,a sima fegyveres killekre,ilyen 4 xp-t,a meele-re kis szörnyeknél meg 48-114eket..
akkor ugrottam meg jobban,nekiálltam használni a meele-t kombinálva az időleállitásos csapással,jókat lehetett cikázni az emberkék között...és még a lőszerem is töltöttem 
Egyébként Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
nagyon jó játék,nem bántam meg,hogy kinéztem magamnak!Elugrottam a zombi szigetre is,de csak benéztem,egyelőre meghagyom későbbre 
-
hülyegyerek
addikt
Igen durva ez a második végigjátszás....lvl42 vagyok,és már lvl40-es skag vadállatok ugrálnak rám.Én meg elég gyakran az újraéledőoszlopnál találom magam....Legalább van benne kihívás.

-
BandiHUN
veterán
nna nekiestem egy kicsit,elvittem Lilith-et lvl14-ig...
viszont most csináltam meg a bányakulcsos küldit(egy földalatti bázist vagy miafenét kellett kipucolni,a végén egy nagy teremben volt egy elég zorall ipse...de nem birta sokáig a sniperemet
no a kérdés erre vonatkozik:itt találtam egy kis kockarobotot,aki sebesült,szerezni kellene neki repair kitet...ez itt van valahol lent?átmásztam már az egészet...viszont furamód a kis jel a térképen őt magát mutatja,nem a repair kit helyét!előfordulhat olyan,hogy még túl kicsi vagyok esetleg ehhez a küldihez?eleve fura volt,hogy lent csupa 17-18as felszereléseket találtam,amikkel még most nem tudok mit kezdeni,mondjuk csodálkoztam is,elég nehéz ez a rész,de jöhetnek elő gondok,ha az ember alulfejlett?igaz a sniperem és a riflém elég jó,az átlagosabb ellenfeleket,amik emberiek,1 lövéses criticallal ölöm,még a sima lvl13-as fegyvereseket is,pedig van páncéljuk is...a skog-okból most futottam össze öreg nagy dögökkel,az nehezebb dió volt,de az átlagosokat azokból is meele-vel apritom.tehát nem jelentenek különösebb gondot...igaz jól is álltam neki,mert a bonehead-féle brancsra pl.már az autószerző küldi előtt jártam vagy 4szer tápolás céljából,nomeg végigkalandoztam az első kapus helyszint full vagy 3szor,majd gutaütést kaptam utána,amikor még a küldik miatt bónusz 2szer is vissza kellett menni
szóval pár tipp ilyesmikben jöhet,érdemes-e tápolni,avagy a nagy küldiknél lehet ilyen felemás helyzet,mint a robottal a szint miatt...mit tegyen az ember,a cod-ok miatt megy a critical-osztás 
-
hülyegyerek
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
gio1969 néven vagyok regelve,meghívás ment.
Amúgy még a játék elején Arid Badlandsben Firestone mellett van egy kapu,amit le kell nyitni.Ott a térkép jelöl egy bountyboard-ot,ami valójában nincs is ott.Vagy csak én bénáztam?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Privát hosztra akkor tudunk menni, ha meghívsz. Én TESCOZsomle néven vagyok fent. Milyen néven hosztoltál? (a host neve)
-
BandiHUN
veterán
az ilyesmi nem újdonság,a call of duty-ban is van lézeres célzó shotira
igaz,hogy csak 10m-ig hatásos...de ott is kellett valami összeszedhető cucc ugye,abban is van a fegyverekre egy tucat kiegészitő.de mondok még durvábbat:abban van a shotira HANGTOMPITÓ is
nem mintha nem tűnne föl annak,akit 10m-en belül ugye meg kell kinálj vele,hogy hasson,sőt még le is vesz a hatótávból,a fegyvernek meg olyan hangot ad,mintha lef...ngottad volna,nomeg távolabbról pont annyit is hat rá
de hallottam,hogy ittis lesznek elvetemült puskák,abban bizok,hogy adott esetben lesz a repertoárban valami villámmal vagy sugárral operáló kütyü is 
-
BandiHUN
veterán
válasz
hülyegyerek
üzenetére
este én tuti leszek fent majd,ha mást nem,8 után...de ha lent lesz a gém,többet tudok mondani.remélem,a játék prefeálja a pontosabb célzást is,nem csak a szintet,bár nem tudom,ebben mi hogy működik,milyen is az online móka...lehet egyáltalán pl.több fegyver/esetleg 1 fegyó,de 2 üzemmód közelharcra/távolsági?
-
hülyegyerek
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
privát játékban mi a neved? Más:publikus hoston mikor lesz fent valaki?
-
Zolás
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Ha arra gondolsz hogy a csapattársad mohón felszed minden használhatót előled és neked csak a sz@rabb minőségű marad akkor igen, lemaradhatsz.
Nem maradsz le végleg semmiről mivel nincs 2 ugyanolyan fegyó a játékban és ez direkt igy van. Ja és minél többen vagytok egy multiba(max 4 fő) annál jobb fegyókat ad a gép.
Pl: lelősz egy nagy bogarat és elejt egy durva smg-t meg ilyesmi. Nem fogsz örülni ha minden királyabb fegyót lenyulnak előled. Ugyhogy meg kell válogatni kivel multizol.
Amit irtam az az hogy vannak küldetések amiket ha egyedül játszol vagy multiba de TE hostolsz akkor szép sorban adja őket és továbbjutsz a történetben. Viszont ha csatlakozol valakihez aki előrébb jár akkor nem adja meg ezeket a küldetéseket és késöbb mikor odajutsz a saját játékodban akkor ujra meg kell csinálni őket.
Küldetésért ad néha fegyót de eddig mind eladtam mert volt jobb annál amit adott.
Ha elkezdesz játszani rájössz mire gondolok. De ugy általában minden ilyesfajta játéknál elmész megcsinálsz egy küldetést visszamész és kapsz jutalmat. Csak ha nem sorba csinálod őket akkor ujra meg kell csinálni. -
BandiHUN
veterán
nem tudom,most akkor végülis jól értelemzem-e,de végülis ha multit játszok,akkor előfordulhat,hogy cuccokról,stb véglegesen lemaradok?avagy csak annyi,hogy akkor pl.offline vagy mással is elmegyek az adott helyre,és akkor meglesz minden? jelenleg nagyon nem vágom még igy előre,elég csiga sajna a steam már,ugye ma indultak az extra akciók,és rohamosan csökken a letöltési sebesség...
igaz szerencsém van,mert vettem még 3 másik játékot is,és legalább ki tudtam pótolni a sebességet maxra(10megabit),mert nem 1 szerverről tölti az összes játékot...de nagyon remélem,hogy estig lent lesz,és nekieshetek végre...egyébként nyilván elsőre mindenképp offline állok neki begyakorolni a dolgokat,nem égetem magam multiban
esetleg majd kis gyakorlás után némi szigorú magyar és hozzáértő,segitenivágyó oldalán 
egyébként 33 euró most a Border a steamon(mindenhol 50€ volt eddig az ár,annyit azért nem akartam adni érte...piszokul vártam valami akciót), 5€ hozzá a zombie island,akit érdekel.remélem nem lesz gondom,mert nem dobozos a verzióm...
esetleg aki steames,fel is vehet...nevem lásd lejjebb,azért ilyen fura,mert a CoD:MW2-ben igy lehet szines nevet csinálni 
-
Zolás
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Lehet egyedül is fejlődni és csapatban is. Ha olyanokhoz csatlakozol akik sokkal nagyobb szinten vannak akkor pár perc alatt akár 5 szintet is tudsz lépni. Annyira sok Xp-t kapsz hogy mire kitalálod mire használod fel már meglett a kövi szint is.
Annyi a hátránya a multinak hogy ha nem ugyanazt a küldetésnél tart az akihez csatlakozol akkor azokat nem adja be neked és valszeg ujra kell majd játszanod ezeket a részeket.
Továbbá vannak a pofátlan fajta multizók akik már tudják hol vannak elrejtve a cuccokat tartalmazó ládák és előreszaladnak és elszednek minden használhatót. Szóval ha teheted olyannal nyomd akit ismersz vagy legalább magyar és tudsz vele értelmesen társalogni. Különben idegesitő lesz hogy már 1 órája nem esett semmi használható mert a suttyója elszedi előled. -
BandiHUN
veterán
Üdv!
no hála a steam akcióknak és az 576 "hűdenemtudjukvalahalszemagyarországonborderlands" emailjének végre szert tettem én is eme nagyszerű játékra...úgyhogy várható vagyok errefelé mindenféle hülye kérdésekkel,és sokat multizok fps-ekkel,tehát ilyen formában is nyomulnék..elsőszámú kérdés:mindenképp egyedül érdemes nekiállni és fejlődni,avagy lehet multiban is haladni?mivel még egyelőre lefelé töltődik a cucc(megvettem a kieget is,imádom a zombis témákat...),tehát abszolúte kezdő vagyok a dologban...
-
hülyegyerek
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Beregeltem,aztán ki is próbáltam.Egy 42-es hunterrel csatangoltam egy kicsit a zombiszigeten,csak pár perc múlva ki kellett lépnem.Hiába na,a házimunka az házimunka kérem
. -
codec
senior tag
Ha elkezdem az alap borderlands-t mennyi játékidőre lehet számítani kb?
-
TESCO-Zsömle
titán
Hát, jöhetnének mormális emberek... Tegnap is hosztoltam egyet, leadtam a küldetéseket New Haver-be, közbe jött valati. Én mentem volna tovább, de ő nem engedte, míg ki nem fosztott minden ládát. Úgyhogy Feladatkezelő->Folyamat leállítása. Ennyi volt tegnapra a határvidék...
-
Zolás
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem lenne rossz ha hosztolnál mostanában. Minden online game lvl1-től 3-ig terjed. Jó lenne valakihez csatizni

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Regisztrálj ITT. A játékban az Online menüben a regisztrált Nick-et és jelszót kell majd megadni. Én szoktam publikus játékot is hosztolni "Magyarok[HUN]" néven, de gyakran játszunk páran privát hoszton, egymást meghívva.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Megpróbálhatjuk,bár netes játékokban egyáltalán nem vagyok gyakorlott.Még az UT 2007-el játszottam egy pár órát anno,aztán ezzel kb ki is fújt az online gamer múltam.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Ha nem óckodsz az online játéktól, esetleg csatlakoznék.

-
hülyegyerek
addikt
Két hét intenzív játék után megvan az első végigjátszásom.Level 41-es soldierként hagytam abba a gammát (befejeztem a zombiszigetet is),és azt kell mondjam,hogy a GTA IV óta egy játék sem kötött le ennyire.
Gratula a készítőknek a tartalmas szórakozásért,valamint azért is hogy ilyen hamar összedobták a DLC-t.Bőven megéri az árát!
Azt hiszem ,elkezdem a második végigjátszást is,kiváncsi vagyok,hogy ezen a szinten mit tud a Skagzilla....u.i.:valaki rájött már,hogy mi értelme van gyűjteni a zombiagyakat?
-
PaJa1
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen, tudom, hogy mindegyik zombi elejti az agyát helytől függetlenül, de így két töltéssel kevesebb a játék

Nekem a GameSpy nem megy, csak GameRangerrel játszottam neten. De szerintem a 250 összeszedése se fog sokáig tartani, már égsz jól megy a fejlövés, és akkor nagy valószínűséggel dobnak agyat és 1 tárból 2 zombi meghal ha jól sikerül a lövés, így talán 150 újratöltésből meglesz
-
PaJa1
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem kiürült az a hely ahol Baha van, át kellett menjek másikra, bár most remélem ha betöltöm a játékot akkor megint újraélednek a zombik és akkor helyben meg tudom oldanmi a feladatot. De az a furcsa, hogy mist mikor kéne sokkal kevesebb zombi pottyantja az agyát mint amikor nem kellett. Ha minden második ejt agyat akkor már örülök.
-
PaJa1
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az valami fenséges!!!
Egyszer eső után még be nem járt útra mentem, majd traktor húzott ki a sárból...
De majd ráguglizok a halott fószerra
-
mad1
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A bazooka is shotgun kategoria,ha azt vesszuk
. -
TESCO-Zsömle
titán
Hát gyerekek én tegnap toltam egy nagyon pörgős multit, de ott a csapattársak olyan arvenállal voltak, hogy csak néztem ki a fejemből. Az egyik egy Shotgun, ami löketenként 15 rakétát eresztett el, a másik egy rakétavető, ami gránátokat lőtt kb gépfegyver gyorsaságával.
-
Zolás
addikt
válasz
westlake
üzenetére
Na igen.
Most hogy kéne 250 brain meg alig esik. Idáig meg gyüjtögettem mondván csak jó lesz valamire
Viszont a madarakból csak a küldi felvétele után esett tojás addig nem.Visszamentem a Dr.Ned laborjába és le lett betonozva a nyilás amin utánamentél. Na mondom grat azért nyugodtan megmaradhatott volna az utánalévő dolog(direkt nem irom hogy mi nehogy elvegyem valakitől a felfedezés örömét)
Ja és kis bug is van: most hogy 250 brain kell de már levadásztam a dokit a 125. brain begyüjtésénél megszólal! Örül hogy elvagyok és hogy nem zavarja hogy ölöm a zombikat merthogy amugy is halottak és kis munkável ujra zombikat csinál belőlük. Ja és hogy várja hogy találkozzunk.
-
BandiHUN
veterán
sziasztok!értelmes áron meg lehet ezt a játékot venni valahol?hiába várom,jóideje nem kapható,előrendelhető pl.a cdgalaxisnál,576-nál....
a steam 50€-ja meg gyakorlatilag pofátlanság... 
-
Zolás
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
És Westlake:
Az egy másik küldetés. Ezt a küldit az után kapod hogy ezeket megölöd.
De mindjárt megnézem hogy akkor ezek után lesz-e ott valami vagy nem. -
PaJa1
őstag
Nekem csak a galamb golyókkal volt küldim, a zombi agyakat nem kérték sehol. Vagy nem találtam azt ami adja.
-
Zolás
addikt
Navégre az ATI 9.12es driver megoldja a problémát (vagy inkább NEM csinál) és megszünik a grafikai bug. Kicsit jobban is fut ha jól néztem.
Ha megcsinálod a melléküldiket ad egy utolsót hogy keresd meg azokat akik előtted voltak és megpróbálták kideríteni a zombi sziget titkát. Viszont nem ad hozzá kiindulópontot. Hol kell őket keresni? Ha jól néztem 4 nevet ad ki de semmi más támpontot. Rohangáljak körbe midenhol hátha meglesznek?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Pedig milyen poén az a küldi is...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez a furcsa. 
Most csináltam meg egy küldit, amiben egy fegyver részeit kellett megkeresnem és nálam se mutatja külön a darabok helyét, csak a területet! Pedig nálam fel van installálva a DLC is és úgy játszok ugyebár.
Egyébként lehet valahogy alapból képernyőt menteni?

Egyszerűen unalmas lett, ahogy haladok előre.
az egyedüli bug a sorrendnél volt,amit irtam is.mondjuk gondoltam arra is,hogy a steames játékoknál lehet,hogy másabb a verzió,ott sokszor nincsenek a hagyományos patchek,hanem akár fileszinten is javitják a játékokat,sok játékhoz 2-3 naponta jön frissités,mig a "lemezes" verzióknál meg kell várni,hogy kiadjanak nagyobb csomagban javitást.ráadásul csak furcsállanám,amit mondotok,ha nem tűnne fel,hogy csak területet jelöl
lehet megérte steamen venni

viszont például a 10 koponyás küldetésnél már nem számitott,hogy korábban is vettem fel szembeötlő koponyákat,avagy a csőrobbantásnál is simán jól mutatta a 3 biztositék helyét és a detonátort is...próbáltam más küldire váltani,majd vissza,kiléptem,majd vissza,de ahol előjött a hiba,maradt is,maradt a turkálás...esetleg ha ez ilyen néha,akkor intő jel a többi "kezdőnek" is,hogy ne legyen ügyes,tartsa magát a jelsorrendhez,mégha csillog is a cucc az orra előtt,mert rossz esetben pont a legfurmányosabb cuccot nem fogja jelezni a map...az autós küldiknél volt pl.ilyen,hogy 3 cucc ott volt szinte egymás mellett,és pont a negyedik,amit nem mutatott utána a map,az volt a hely szélén egy kiégett ócska autóroncsban,ráadásul úgy,hogy csak 1 méterről látszott a belsejében...majd fél óra potya szopás egy 1 perces küldinél...

).
Egyébként az autót nem lehet valahogy "átvinni" másik területre?
Mindig van belőlük egy rakat, már kezdem őket unni.
Van valami taktikád rá? A pajzsát le tudom szedni, de hamar regenerálódik neki, míg a fegyveremen tárat cserélek.
igaz szerencsém van,mert vettem még 3 másik játékot is,és legalább ki tudtam pótolni a sebességet maxra(10megabit),mert nem 1 szerverről tölti az összes játékot...de nagyon remélem,hogy estig lent lesz,és nekieshetek végre...egyébként nyilván elsőre mindenképp offline állok neki begyakorolni a dolgokat,nem égetem magam multiban

.