Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
paleinho
senior tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowEngine.ini
Language=int
helyett
Language=huntalán, de nem biztos, nem próbáltam ki, alatta pedig bAllowMatureLanguage=FALSE
szerintem ha TRUE-ra állítod akkor lesz benne csúnya beszéd
-
DerStauner
senior tag
én még mindig a nyelvet szeretném átállítani, valaki esetleg?
-
csaabz
őstag
Talan a topic elso oldalan van egy link, amit vki postolt, ott van leiras a v-sync bekapcsolasarol, ajanlom mindenkinek, nagyot dob a jatek grafikajan!!!!!!

-
scyllafren
senior tag
A modok max fölé is képesek vinni a skilleket, így extrém hatásokat elérve, pl egy 9/5-ös Predator skilllel 1 sec a BW regenje

-
TomLion
tag
Van kedve valakinek co-opban tolni? Online, nem Hamachi
Level 20 Hunter, Leave Fyrestone a következ főküldi, addig cigit gyűjtök meg bányát robbantok,
de ha kell segíthetek Sledge-t lenyomni.. 
-
dunc
nagyúr
Kösz mindenkinek.
-
Csepe
aktív tag
Látom megelőztek, de azért leírom.

A WillowInput.ini fájlban a [WillowGame.WillowPlayerInput] tömb végére be kell szúrni ezt:
Bindings=(Name="F3",Command="Camera ThirdPerson",Control=False,Shift=False,Alt=False)
Bindings=(Name="F4",Command="Camera FirstPerson",Control=False,Shift=False,Alt=False)Malachi: Megsebezni sem tudtam őket akkor.

-
paleinho
senior tag
itt elég sok tweak le van írva vagy akár itt
én is kérdeznék, lehet valaki tud segíteni
a szélturbina farm egy bizonyos pontján mindig kivág desktopra a játék, a bolti verzió valami c++ vagy .NET hibával(már újratelepítettem mindkettőt) virágbolti indítóval kicsit bővebb a hibaüzenet:
Runtime Error R6025
-pure virtual function call de sajna akkor is desktop a vége
-
DerStauner
senior tag
válasz
DerStauner
üzenetére
ja, és még egy kérdés: most lvl4 vagyok, ekkor már kapok skill pontokat? ha igen, hol tudom elosztani őket.
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Nagy kedvenc a játék. Mindennap nyomom pár órát vele. Viszont azt nem értem, h mitől függ az,h tudjam használni a 4. fegyvert is. Most csak 3-at tudok berakni,de haver, aki alacsonyabb szinten van, már mind a 4-et. Ő hunterrel van, én katonával. a skillektől vagy a class-tol függ?
Már mindent kivettem, és beraktam ujra,de igy is csak 3 fegyver... -
dunc
nagyúr
Csá,hogy lett külső nézet?
Amúgy rendben van a játék,de a dianamikus árnyék nagyon sok fps-t elvisz,más minden maxon full HD felbontásba 50-60 fps áltagba.Az elsimitás hiánya ebben a felbontásba nem zavaró,mert észrevehetelen,viszont a v-synt törés zavaró,és win 7 alatt driverből erölteteve se müködik,LV 24 vagyok Soilder van egy faxa 3X rakétavetőm vegyi sebzéssel megspékelve,és az elefántölő pusta is keményen szakit,és egy spinter fegyó 4x tűz sebzéssel....az is állat...
-
TTomax
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Bone? Az nagy szemétláda....én elötte megcsináltam másik küldiket...onnan szereztem egy snipert ami 85-t sebez.... a psyho az kiszaladt elém az kapott is a shotgun-ból bár az uis egyszer kinyirt..a Bone-t meg kb 60 löszerrel könnyitettem le messziröl ugy e apáncél mindig vissaztöldödik neki is,ezért sürün kell lövöldözni,mire annyi élete maradt,hogy rá mertem szaladni... akkor voltam lvl9....és lettem ezzel 10...
(#280) Csepe
A "dept of Field"-et miért nem kapcsolod ki?Tiszta homály a háttér...
-
- = Zk = -
félisten
az első igazán nehéz ellenfelet hogylehet kinyiffantani?....lvl7...
vmi psycho-k veszik körbe, meg baltát dobáló apró maszkos "hobitok"....
a főg@cit meg nem sebzi a fegyver, csak a páncélját...
a táborból ahogy kikanyarodunk, élesen jobbra találjuk őt, oda kell sétálni hozzá, szűk szurdokon....
lehet test a test elleni harcban kell megbántan?
egyébként köszönöm, a Vsync problámám megoldódótt, hála a linknek....sokkal sokkal élvezhetőbb így már
...lehet, még az élsimítást is rávarázsolom, elvégre alapból RT-t használok
-
válasz
DerStauner
üzenetére
Ezek a waypoint-ok (New-U állomások) arra jók, hogy ments, de ahhoz nem kell semmit lenyomni csak elég a közelükbe menni és automatikusan megtörténik a mentés (ráadásul mintha ezt az első Claptrap is elmondta volna... vagy lett volna tutorial üzenet).
A színekkel a ruházatod egyes összetevőinek választhatsz új színt...
-
DerStauner
senior tag
ma én is feltettem a játékot, és lenne pár kérdésem:
1. hogyan tudom a nyelvet beállítani? (megy angolul is, de németül jobb lenne) találtam egy language selector-t, de ha elindítom, hibát jelez
2. mentések: vágom, hogyha megjelenik az az ikon, akkor ment. de akkor mire jók a waypoint-ok (ahol elvileg lehet menteni)? megnyomom az e-t, ekkor változtathatok a nevemen, meg színt állíthatok be. de minek a színét? meg itt a waypoint-oknál kifejezetten nincs olyan, hogy pl. enter->save game.
-
Depression
veterán
válasz
scyllafren
üzenetére
A 46 skill pointhoz nem jön még hozzá a class mod? Elvileg akkor pont ki lehetne maxolni.
-
fail.castel
csendes tag
válasz
fail.castel
üzenetére
egyéb háttérfolyamat pedig, amik mindig is mennek.
-
fail.castel
csendes tag
hát a háttérben levő folyamatokról csak annyit tudok mondani, hogy azok mennek, amik mindig.
(egy avira, egy steam - miután abból fut a game, azon vettem - asus csoda nincs, rivatuner nincs, ATT nincs, windows uac ki van lőve, tűzfalon át van eresztve a borderlands, winfos tűzfal van amugy, directx frissítés már megvolt. )ennek ellenére folyamatosan próbálkozom.

-
$p@rr0w
őstag
válasz
fail.castel
üzenetére
Ez tényleg fura, háttérben futó folyamatok nem zavarhatnak be? Valami ami a hardvereket irányítja, figyeli stb. pl. Rivatuner vagy valami Asusos csoda, ilyesmik? Windows UAC, tűzfalad, víruskeresőd? DirecX frissítést csináltál?
(#258) Eagle16: Az az SPR40 Terrible Carnage!!!

(#267) .Oldman.: Üdv a klubban, oda lesz még pár hétvégéd.

-
.Oldman.
tag
Sziasztok,
Szépen megérkezett a játék, oda is lett a hétvégém...

Csak anniyt az értékelésről: EZT VÁRTAM!!

Nagyon teccős, kéne coopolni majd..
Az elején sok bajom volt az erősebb szörnyekkel, de utána rájöttem:
- Nem a fegyver sebzése az elsődleges, hanem az, hogy legyen rajta valamilyen elementális sebzés. Én természetesen Lilikével játszom, mert neki van stealth. Áttalenteltem elementális sebzésre, és láss csodát: Az addig nem értékelt 2 lövésre képes revolver amin van x4 villám, egycsapásra halálos fegyver lett.. Igaz a sebzése valami 70, amíg egy Cheap SMG már 40et sebez/golyó, de nem az a lényeg.. Bárkit eltalálok, azt kirázza a gatyájából a lövés (gy.k. meghal). A másik karival van már savas smg-m. kíváncsi leszek, ha Lilike is kap egy olyat, mit fog művelni vele..
10/10 a gáma..
.OM.
-
oxox
addikt
bevallom sok időt nem vacakoltam rá...de vmi keypad-on tudtam változtatni...amúgy is asdw használok többnyire, ezért nem is foglalkoztam vele...de nyugtass meg kinézni, hasalni nem lehet?!?! az a furcsa még, hogy csomoszór mikor felakarok venni egy tárgyat (E), elkezd reload-olni...

most reggel elött valami terepjárós főmuftit kellett szétkapnom...bevallom ez volt eddig az első dolog ahol kicsit is megálltam (aztán végül vmi überales pisztolyal szépen leszedegedtem...nem mentem be az arénába)
-
oxox
addikt
21-es szintü hunter vagyok...és vmi surviver mellékkasztot kaptam (vagy vmi tárgytól azt hiszem...szépen regenerálódok), meg a madaram is mérgez már szépen...csipával főként én is.... Engem nem a diablóra, hanem a flout-ra emlékeztet.
amit hiányolok:...ezek közül lehet én nem találok néhányat, ha igy van, akkor pls help me!!!
nem lehet kinézni oldalra (q-e), nem lehet hasalni, és amúgy se állithatom be kényem kedvem szerint a klavi kiosztást.amúgy a story lineáris az elejétől, vagy van némi értelme más kasztal is elindulni?
-
Eagle16
addikt

-
Eagle16
addikt
Nagy nehezen kinyírtam a nagy repülő lényt is, 160-at sebző gépfegyverrel már nem volt nehéz
Most elég jó cuccokat találtam, majd dobok be róluk képet. -
No-kia
addikt
azt a boneheadet nem egyszerűkinyírni

-
mad1
veterán
A pajzs alatt amit az F el hozunk elo...van egy szam...az mit jelent?
-
No-kia
addikt
egymás ellen lehet nyomni multiba?
-
konas
senior tag
Ah,nagyon kar ezert a jatekert,h ilyen graf-ja lett..
Igy nem tul sokaig szorakoztato, -
Doki16
addikt
válasz
fail.castel
üzenetére
Ne aggódj nem csak neked csinálja, nálam sem jó. Mindig kikapcsolja a monitorom és aztán meg a gép is kifagy. Win7 nekem is szintén 9.10 catalyst. 3 windowst raktam már egyiken se volt jó.
-
No-kia
addikt
hog ycsináljam h xfirebe lűátszódjon ha ezzel gamelek? nem bírom rávenni
-
No-kia
addikt
windows 98 kompatibilát módban volt azért volt szar, már működik
-
fail.castel
csendes tag
ez a win a megjelenés után 1 nappal lett telepítve, és az a nagyon fura, hogy semelyik másik game nem csinál ilyet.
az nfs shift a gta4 a left 4 dead, a left 4 dead 2 demo, a bioshock, mindennel gond nélkül tudok játszani órákon keresztül, csak ezzel nem.mindesetre azért kösz.
szerk.: most biosban visszatettem mindent alapra, nem változott a helyzet. nah mind1, a lényeg, hogy ezekszerint helyi hibáról van szó és nem tömegesről.
ez is informácio. -
gtamate2
veterán
valaki most coop lvl14 vagyok
-
Zolás
addikt
Na igen egy csomó mindent találtam már ami csak coopba jó. +20% experience +15%healing stb. Mondjuk majd lesz még egyenlőre eladtam az ilyen cuccokat.
Habár még csak lvl25 vagyok de kicsit kezd idegesiteni hogy tul sokat kell menni a küldikért. Stalkerbe is ezt untam átmész a világon meg vissza és a következő második küldi megint oda csak most mást kell elhozni.Amugy nektek néha nem csinál olyat hogy rosszul jelöli a küldibe egy item helyét? Egy pisztoly darabjait kéne megtalálnom de ahol jelöli ott nincs és a közelébe sincs. Egyszerüen nem értem mi van....
-
fpeter07
veterán
Én Brickkel már Titán vagyok
Kaptam olyan class modot hogy + 40% hp, +2 skill pont páncélra, +2 skill pont hogyha megütök vkit berserk alatt 4% hp-t kapok.
Találkoztam vmi páncélos pókkal, lőttem mindennel, semmi... tüzes artifact sebzés benyomtam, egy ütéstől meghalt szegénykém
-
mad1
veterán
4en coopba istenkiraly volt ez a jatek...
Jovoheten hetvegen folytatjuk a haverokkal
-
$p@rr0w
őstag
válasz
fail.castel
üzenetére
Nálam Win 7 64bit, 4850 9.9-es driverrel semmi probléma, de nem hinném h a 9.10-es driverrel van a gond, sztem instabil a géped, bios beállítások, túlmelegedés, ram hiba kizárható? Én kizárnám hogy a játékkal van a gond, ha hardverileg minden stabil akkor egy friss Wint javasolnék.
(#225) No-kia: Nem állt le vmelyik ventillátor a gépedben?
-
Eagle16
addikt
A Hunter class-ból megvan az a képesség, hogy 100% esély a pajzsok átütésére

Nagyon vicces, olyan mintha nem is lenne pajzsa az ellenfeleknek, rögtön a piros csík kezd fogyni
A sniper is elég brutális, alapból 320-at sebez, és erre jön még rá + 20%, meg critical damage, meg még egy csomó minden...erős karakter. -
gtamate2
veterán
nekem is win7 RTM (magyar) q8200@3ghz+9600gt+2giga ram és maxon 1280*1024-en vígan fut 30fps alatt még nem volt!
-
Devid_81
félisten
válasz
Depression
üzenetére
hat nemtom, win7 nekem is, szinten 64 bit csataliszt9.9
4890 + core i 7 920@3800MHz
Szal erdekes a dolog, de nem zavaro.
Massal eddig nem volt soha gond. -
fail.castel
csendes tag
válasz
Depression
üzenetére
hát raktam fel 9.9es drivert, de még mindig ugyanaz.
nektek steam-es van, vagy dobozos ? marhára idegesítő, mikor van egy hiba és a usernek fogalma sincs, mi okozhatja.
-
Depression
veterán
válasz
fail.castel
üzenetére
Nekem is win7 64 biten 4850-nel semmi gond.
Devid_81: 4850-nel max graf.-án 1680-ban sosem akadt meg egy pillanatra sem. -
No-kia
addikt
kitud segíteni abban, hog ytegnap ment normálisana játék, de ma 10 perc mire elindul, perceket kell várni az intro videók előtt, a menő akadozik, 20 perc alatt betölt a játék, de rusnya a grafika(minden felvan véve maxra) és van 4 fpsem?
-
Devid_81
félisten
Nos, felraktam, megneztem...csak pislogtam, hogy ilyen grafika mellett meg majdnem keves egy 4890 neki..no ha nem is szo szerint, de minden maxon 1680*1050-ben az atlag 60 FPS-bol siman lehet 30-35-ot csinalni.
Meg nem vettem ra magam, hogy neki uljek, szamomra kisse "gagyi" hatasu...de lehet, hogy a coop mo elfejeteti velem.
Ti meg egeszen jokat irtok ra...tehat kitartas...?
Gagyirol meg csak annyit, haloparty zaronapon Serious Sam 2, 8 emberrel...talan meg soha nem szorakozott olyan jot a csapat, mint elotte napokban, amikor CoD2, CS 1.6 stb "komoly" jatek ment
-
Zolás
addikt
válasz
fail.castel
üzenetére
Nekem Win7 RC-n fut mint az állat. Nálad valami más lehet a hiba. Eddig egy játékkal se volt gondom ezzel az oprendszerrel. Szóval ha ezen elindul egy eredeti win7en pláne mennie kell.
-
csaabz
őstag
válasz
fail.castel
üzenetére
A megoldás Windows XP.

Egyébként kicsit off topic, de olvasva a fórumokat, simán ki lehet jelenteni,h játék szempontjából még mindig az XP a legmegbízhatóbb rendszer.
A Vista beleköt dolgokba, ráadásul ott oda is veszik pár képkocka másodpercenként.
A Win7-et még nem próbáltam, de nem sok jót hallottam róla. Még egyszer megjegyezném, játékokra értem... -
fail.castel
csendes tag
hali.
néztem keesőt több szóra is keresve, de nem nagyon találtam infót ebben a topikban.win7 64 bit van és 5 perc után folyamatosan megfagyasztja a gépet a game.
a vga radeon 4850 9.10es driverrel, találkozott már valaki ilyennel, vagy lehet tudni mi a megoldás... ? azon kívül, hogy esetleg várni kell javításra... köszi. -
Honzi
senior tag
Sziasztok
Annyi lenne a kérdésem hogy hány nehézségi szint van a játékban illetve menyi lehet a max lvl?
Jelen pillanatban lvl50es vagyok és még sokáig el lennék vele
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
1 csík és meg van LV19, elvileg már nincs aktív küldi, csak hogy bemenjek valami bányába. Kiváncsi vagyok mi vár ott rám.

$p@rr0w: eljutottam arra a pontra, hogy én se merem bekapcsolni.

-
No-kia
addikt
bakker az Nv logonál a robot.. már ott röhögtem, aztán egyszer Respawnoltam és látom hog yénekel meg táncol, kijöttem fire...településről, többet már nem látom?
-
Zolás
addikt
Na most a nagy debella szörnyet kéne lenyomnom de esélytelen. Tul gyors és mindig felöklel.(Azért nem írom hogy melyik küldi mer nem tudom megjegyezni a neveket
) -
TTomax
félisten
Hát már régen jött be játék ennyire...

-
válasz
scyllafren
üzenetére
kösz neked is és fpeternek is! akkor spórolok a hellyel. NAGYON nagy játék, veszélyesen beszippant, folyton azon jár az agyam pedig dolgozni kéne.

-
konas
senior tag
hogyan lehet megkerulni a kiadasi datum ellenorzot,az installalas vegen??
-
pohár
félisten
Ezt a tűzblökit ki lehet csinálni?
Vagy ne is foglalkozzak vele?Volt hogy elfutottam előlük, és belefutottam ezekbe a pscyho genyókba, mondom anyád

-
gtamate2
veterán
srácok valaki online game?
-
$p@rr0w
őstag
válasz
scyllafren
üzenetére
De akkor min. egyes skillnél sem látszik, csak ahhoz már adja?
-
scyllafren
senior tag
A logókat elvileg nem lehet átugrani, max ki lehet próbálni törölni a .bik -jeit.
Kocsi egyfajta van, 2 választható turrettel (machine gun vagy grenade launcher). A kocsi pajzsa (nem HP) a szinteddel arányosan nő.
A skill-listán nem látszik a mod, de 0-s skillhez nem ad, min 1-esnél van értelme, akkor növeli.
-
$p@rr0w
őstag
Más is találkozott olyannal hogy az indító logók (pl. 2K games nem jelenik meg csak hajngja van? Hogy lehetne kikerülni ezeket? Lesznek az alap két autón kívül még verdák? És tényleg a között a két autó között mi a különbség? Ahogy néztem a HP-juk ugyan annyi. Amúgy van egy class modom ami +1 stockpile skillt ad, de az ugyan úgy 0/5-ös akkor most hogy is van ez?
Come on let's get down! Come on everybody check me out i'm dancing!
-
scyllafren
senior tag
Nincs raktár, csak az inventory-d. De majdnem minden nagyobb pályán van egy ClapTrap, ami javításra szorul, és ha megjavítod, ad egy +3 inventory-s modot. Nem kell minden ratyi dolgot összegyűjteni, én lv 15-től csak a 5-10k+ érték feletti cuccokat veszem fel és adom el, így mindig van helyem.
-
helló, nem tudom volt-e már ilyen kérdés, de van valami láda bárhol, ahol raktározni lehet a stuffokat? csak foglalja a helyet néhány cucc, de nem akarom elhagyni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip5
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Apple watch Series 8 45mm cellular akku 99%!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de ha kell segíthetek Sledge-t lenyomni..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)