Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Skacok, van valaki lvl30 körül aki néha szeretne multizni, főleg este?
-
DeFranco
nagyúr
Egyre gondolunk? Nálam azok a tereptárgyak tűntek el, amik megakadályozták, hogy gépjárművel egyenes vonalú egyenletes mozgást végrehajtva haladjak az autópályán, néha ki kellett szállni átgyalogolni egy-egy részen. Tehát semmi leküzdhetetlen, csak kényelmetlen.
Azt hittem, hogy kipatchelték őket, mert rájöttek, hogy ez a fast travel hiányával együtt nagyon nem buli...

-
-
DeFranco
nagyúr
Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy a knoxx-ban az T-bone junctiontól északra levő úton elhárították az úttorlaszokat? Simán végig lehet dzsalni rajta kocsival, ki sem kell szállni.
Így már egyáltalán nem olyan unalmas. -
DeFranco
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
HS 2142
üzenetére
értem. akkor várok. köszönöm

(#2990) mad1
az jó.
akkor marad az ebay. ott láttam 2 kieget egy csomagban. (dr ned szigete és a buta liba)de ezt a general knoxx-ot nem nagyon találtam. pedig tölthető. feltételezem később válik esedékessé a "kézzelfogható dlc"...
nekedis köszönöm a helpet
-
mad1
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Kezzel foghato dlc-t,ritka esetben talallni...Game Of The Year edition-nel meg kell venned az alapjatekot ujra.
-
HS 2142
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ebben az esetben a Goty változat jöhet szóba, ami nem sokkal a 4. DLC után érkezik. (Úgy emlékszem október 12-én jön, de ez sincs kőbe vésve)
-
HS 2142
őstag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Én szimplán csak felröhögtem és azt kérdeztem magamtól, hogy eddig miért nem raktak be egy ilyet?

-
DeFranco
nagyúr
válasz
Fortissimus
üzenetére
Én is majd' leestem a székről. Nem számítottam rá. És még kiabál is a szerencsétlen. -
Monya78
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
Kipróbáltam Pt1-en, ekkor minden ellenfél egy lövés...amiért kapok 1-3xp pontot

Pt2-ön még próbálkoztam...a nindzsa nőkön végül túl jutottam, de később csak találtam komolyabb ellenfeleket, úgyhogy régi pályákon xp gyűjtögetés a megoldás.
Lorenzo9: kösz a tápolós pálya tippet...
-
mad1
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha digitalis uton megfelel,akkor steam-rol.
-
- = Zk = -
félisten
halihó...
visszatértem.. pár napra

esetleg valaki tudja, merre lehet megvenni a kiegészítőket (dlc)?..az alapjáték már megvan, maga csak a 3 DLC kéne.köszönöm

-
BandiHUN
veterán
válasz
Monya78
üzenetére
3-4x menj végig a The Descent-Eridian Promontory útvonalon,ha a Vault-ból teleportálsz a The Descent-re vissza,akkor újraadja az ellenfeleket,1 részre visszamenve ugye nem,de igy kijátsod ezt...hátránya:az első kör után a kinyitott ládák úgymaradnak,venni kell a lőszert/elenféltől,ha ad eleget.
Itt lehet a legjobban fejlődni,kb.54-ig igen jól ad ez a körút.
Gyúrj,mert mi 4-en lvl50-esként simán megcumiztuk az első küldit még... -
Monya78
veterán
The Secret Armory of General Knoxx DLC-t felraktam de már az első küldetésnél elakadok
Én lv48-as hunterrel vagyok...előugrik egy pár nindzsanő és annak vezérével lv52-es nem birok el...van valami trükk, vagy csak ügyesebbnek kellene lennem...?
-
wesker24
senior tag
Ha a skill elosztásra gondolsz ahola pontokat lehet rakosgatni akkor igen bármikor lehet módositani öket.
Pont ott kell módositani ahol éppen a Fast Travel-t használod !
Csak fent át kell menni a másik fülre !
Ahol beállitottad a játék elején hogy nézzen ki karid ott lent egy kisebb összeg fejében bármikor tudod módositani a skilleket !
-
válasz
Fortissimus
üzenetére
Lehet módosítani a skill fán?
-
válasz
Fortissimus
üzenetére
A 61-es szinten is kapod az xp-t tovább?
-
Fortissimus
őstag
ma meglett vegre a 61-es szint, de meg ugy erzem gyujtogetni kell taposabb fegyvereket, mert crawl-nal elszortunk cirka 100milliot es nem tudtuk kinyirni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bar egyszer - ketszer mar csak 1mm hianyzott, azt hittem megut a guta mikor meghaltam
-
Monya78
veterán
Sziasztok!
Az a kérdésem hogy sorba mindegyik patch-et fel kell telepíteni vagy elég az aktuális utolsót?
Köszi!
-
válasz
Devil Smile
üzenetére
Igen ugyanaz, csak minden ellenfélnek magasabb a szintje.
-
Devil Smile
őstag
Udv All
befejeztem a pt1 et lvl37 el Destroyer nel 1x meghaltam 1-2 mellek kuldi sztm kimaradt mert lattam helyeket ahol fegyver alkatreszek voltak de mivel nem volt in progress ezert nem tudtam kezdeni vele semmit..
a pt2 be 1:1 be ugyan azok a kuldetesek mint pt1 be?
jah amugy Soldierrel vagyok.. -
Zolás
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Ha már kint vagyok a verdából akkor már mindegy nekik

-
Zolás
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Azokkal nincs baj. Kis nitró és lemaradnak

-
HS 2142
őstag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Azok a Striderek (4. kép) a legidegesítőbbek az egész DLC-ben, szerintem.

-
Sonja
nagyúr
-
tome.jr
addikt
Én tegnap kínlódtam végig az egyik 5 köröst. Attól függően hogy hányadik körben halsz meg ahhoz képest dob vissza csak pár körrel. Én az ötödik kör negyedik hullámában haltam meg és nem a legelejére hanem a negyedik kör első hullámába kerültem vissza. Ezt még kétszer eljátszottam. Baromi idegesítő volt, de végül átkínlódtam magam. Viszont a végén rájöttem, hogy mi a jó taktika és már nem volt túl nehéz megcsinálni. A zombis szerintem az első 1 óra után baromi unalmas, egyhangú lesz el is akadtam benne félúton, a Mad Moxxi-ban van legalább valami kihívás.
dj67: Most már megvan, kár hogy 2x meghaltam közben mert elbénáztam a szikla alá bemászást, cirka 7 millába fájt a kétszeri mutatvány ráadásul elég gagyi fegyvereket adott

-
BandiHUN
veterán
na ja,és ez még csak az első 3 aréna,a második 3 derbi pedig 20 hullám,5 körrel,vagyis 100kör...csak időre számold ki,mennyi is,ha 2 perc 1 kör,és mondjuk eleje-vége összesen 1 perc közjáték,stb...
Egész embertelen,mert igy simán 300perc csak időben,vagyis 6! óra...
És ebben benne van,hogy a közeledben van az ellen,és gond nélkül le is ölöd,stb.
Egyébként multiban amig 1 ember él,addig nincs vége a körnek,a halottak arra a körre felülre egy Pentalty Box-ba kerülnek,de onnan persze még ki lövöldözhetnek a lentiekre...
Egyébként a nagy arénákból én is csak 1-et csináltam meg eddig,nem is véletlen,bár a neten lehet belecsöppenni ritkán futó hosszú menetbe,és akkor szerencsés esetben fele-harmada idő,ha már fut egy ideje
Ráadásul 2 tulajdonságpont mindössze a jutalom,xp-t és proficiency-t közben nem kapsz,csak a hullám végén bedobott(többnyire rémgagyi) pár fegyót lehet felmarkolni.
Tulajdonságra meg már ezeréve kimaxolta magát,aki ismeri a WillowTree-t...de ha nem,akkor se ér semmit a +2 pont szinte. -
Áhh, iszonyat gáz ez az Underdome DLC.
5*5 wave-et kell kinyírni minden arénában, és ha egyszer meghalsz, kezdheted az egészet elölről. Nem tudom mi találta ki, de nem volt normális. Ezt kár volt megvenni, bár szerencsére csak kb. 600Ft-ba került leárazáskor. -
Hogy lehet elkezdeni a pt2.5-öt? Végignyomtam a pt2-t is, de ugyanúgy csak a pt2-be enged belépni.
-
tome.jr
addikt
Ha jól értettem ez lesz az utolsó DLC, gondolom jön nemsokára a második rész.
Nekem most esett le miután végignyomtam a solder-rel meg lilith-el is mindkét playthrough-t, hogy vannak rejtett küldetések, meg egyéb meglepetések. Nem tudom nektek ez mennyire újdonság. Én az Old Haven-i rejtett küldetés után kaptam egy brutális pajzsot, 1600-as és 230-as a recharge rate

Itt van a leírás róluk: [link]
A Tannis-féle vizes különszám nagyon tetszett

New Haven-ben is van egy titkos pince, de ezt csak akkor lehet megcsinálni ha az egyik küldetést nem vitted végig + van 4 fegyveres láda a tetőkön.
-
HS 2142
őstag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Tudom csak olyan szomorú vége van

-
Fortissimus
őstag
válasz
HS 2142
üzenetére
a video egyebkent meg folytatodik, itt van egyben a 3 resz: 'Claptrap Web Series' [All 3 Episodes]
-
HS 2142
őstag
válasz
Fortissimus
üzenetére
-
Fortissimus
őstag
válasz
HS 2142
üzenetére
lehet, hogy csak a karakter szintjehez generalta az ellenfeleket is, eleg furcsa lenne ha nem adna min. 50-60-as szintu enemy-ket az utolso dlc. es ugye jonni fog az igyenes patch is ami megemeli az elerheto max szintet 69-re (ha jol emlekszem), eleg lassu lenne a fejlodes ha csak 1-2xp-es robotok jonnenek.
van egy hogyan keszult a borderlands video ott a kommentek kozott, nagyon meleg

-
HS 2142
őstag
válasz
HS 2142
üzenetére
Nagyon hangulatos lesz a videó alapján a DLC (talán a legjobb?), a forradalmi plakátok, Knoxxtrap (
), meg az amúgy is nevetséges kis robotok remek atmoszférát teremtenek, de egy kicsit csalódtam, mert nem lesznek az ellenfelek valami magas szintűek (11 körüli ellenfelek voltak a videóban), remélem pt2-ben azért lesz kihívás a magasabb karakterek számára is.Aki érdekelt az ilyenekben és gyűjti őket, annak tudom ajánlani a jövőben érkezőclaptrap figurákat.
28-án DLC minden platformra (achievementekkel dúsítva), Goty (alap Border+ 4DLC) minden platformra október 12, szintkorlátot emelő patch október első felében várható
-
HS 2142
őstag
Randy Pitchford interjú az új DLC-ről.
-
dj67
csendes tag
-
válasz
wesker24
üzenetére
A Knoxx? Az elég nyögvenyelős tud lenni pt1-ben, emlékeim szerint olyan 38-40 körül van az ellenfelek minimum szintje.
De van olyan is, aminek fixen 61, meg olyan is, aminek 64.
De ettől függetlenül érdemes vele játszani, bár előtte még léphetnél pár szintet, esetleg csináld meg a zombisat, az is jó. -
wesker24
senior tag
Na jól van DLC felfüggesztve majd ha magasabb szinten leszek akkor esetleg megpróbálom !
Mert igy eleve széjjel szednek ! 3x-szor haltam meg buktam is vagy 550 ezret !
Egyedül kész öngyilkosság oda menni ilyen alacsony szinten !
Majd ha végigvittem másodjára a Borderlandsot akkor talán folytatom !
-
wesker24
senior tag
Most hogy az alapjáték megvolt jöhet nyugodtan a Knoxx DLC !

-
wesker24
senior tag
Amugy én is most vagyok az Eridian Promontory pályán a Find Steele missionben !
És itt már csak ez a Sniper Rifle hatásos a 30-33-as szintű repülö alienek ellen !
Amugy ha Critical Hitje van akkor 1 lövés 1 Principal Guardian !
Viszont a Principal Boss 1 lövés a pajzsot leveszi ujabb 1lövés = death
Az egyetlen hátránya az hogy amikor lösz vele kb várni kell 10 mp-et mig ujra löhetsz !
-
válasz
wesker24
üzenetére
Uhh, nem semmi. Az a durva, hogy én már pt2-ben az utolsó küldi előtt vagyok a főszálban, de még mindig nincs ennyire jó sniperem. A legjobb papíron 190.000-et ér, és kb. ugyanennyit sebez mint a tied, de csak egy skulót lő ki. Meg a +500% critical damage se semmi, gondolom kb. mindent elintézel egy lövéssel.
-
wesker24
senior tag
Nah vazze most hogy a játék végefele vagyok már nagyon kezdenek bedurvulni a dolgok !
Főleg miota megjelentek ezek az Alien Principal Bossok meg Principal Guardianok !
Csak ez egyik 33-as Principal Bossért adott 8600 xp-t a Guardianokért meg fejenként 1100 Xp-t !
Itt már csak a legdurvább fegyverekkel lehet csak továbbjutni !
Ezért is használom szeretettel az egyik kedvenc fegyomat a Sniper Rifle-t ami persze narancssárga és 618x3-as sebzése van !
-
válasz
Fortissimus
üzenetére
Én ezen a puskán röhögtem nagyot:

Az accuracy-t érdemes nézni. Az volt a poén, hogy amikor az ellenfél arcába álltam (Baron Flynt-nél volt), folyamatosan lőtt engem, és egyszer sem talált el.

Így hát én is rögtön eladtam, mert minek... nagyon jó lenne, ha lenne valamekkora pontossága. -
válasz
Fortissimus
üzenetére
Hát én még valami 25. szint körül vettem pt1-ben egy +3 extra és +2 rare itemes class modot, és azóta se találtam jobbat, pedig már 52. szintű vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip5
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Apple watch Series 8 45mm cellular akku 99%!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én is majd' leestem a székről. Nem számítottam rá. És még kiabál is a szerencsétlen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)