Hirdetés
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
Már két fegyó darab keresős küldetést nem tudok megcsinálni, mert az ucsó darabot nem találom. Valahol nincsenek ezek fent?

-
Farkas23
aktív tag
válasz
Stirlitz
üzenetére
Reklmozás nem volt szándékomban, de tudtamal ph-azért van h lehessen segitséget kérni egymástól, ha nem tudunk valamit, de vannak egyesek akik nem arra használják, hanem arra, hogy másokat kritizáljon, na nekem erre nincs szükségem! Nem tetszik neki valami, akkor ne olvassa el, enyi!
-
Farkas23
aktív tag
-
Farkas23
aktív tag
Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond? Ha tudtok légyszi segitsetek, mer haverokkal akarunk játszani, de igy nem tudok én:S:S
Köszi előre is! -
Farkas23
aktív tag
Hellosztok!
Nekem van egy olyan problémám, hogy amikor beadja az emberkét, h játszak, akkor egyfolytában pörög és nem tom megállitani sehogy se:S:S
Tudna nekem valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma?
Köszönöm előre is a segitségeteket!
-
tome.jr
addikt
Egy ideje nem jártam itt, ezért nem tudom hogy volt-e már ez a hibaüzenet. Nekem mostanában ezt dobálja, XFX 790, E8400, GTX 295, 196.21 kombó mellett:
Ilyenkor kilép a játékból és az leáll. Az asztal is kifagy, csak ctrl+alt+del-re lehet visszalépni az asztalra.
Ja és fenn van az 1.21 patch.
Esetleg tegyem újra a játékot?
-
mad1
veterán
Azt hiszem ez a mad moxxi levaltja reszemrol a killing floort.
Oriasi,le a kalappal. -
BandiHUN
veterán
videókari driver okozza a gondot... 4850 mellé még mindig a 9.9-es driver a legjobb,nekem is az van,és azzal játszom,amit még hallottam,és a colin mcrae,stb miatt lehet fontos,az a 9.12 HOTFIX(önmagában ez is egy driver,nem másik mellé telepitendő!!!,tehát töröld le a régit teljesen az Ati eltávolitóval...és megszűnnek a gondjaid.
-
naot
tag
Sziasztok!
Nagyon tetszetős kis játék, számomra olyan mintha Diablóznék, WoW-oznék, csak épp FPS nézetben. Azonban grafikailag néhány helyen nem stimmel a dolog. Eleinte ez nem volt zavaró, mert pl. csak egy kisebb kunyhó padlójának textúrái tűntek el, viszont most már ott tartok, hogy az egyik dungeon szinte teljesen bugos.
Készítettem néhány képet a probléma illusztrálására.
Első, második, harmadik.Ebben kérném tisztelettel a segítségeteket.

Üdv.:
naot -
BandiHUN
veterán
http://www.gamekapocs.hu/hir/17809/Borderlands+-+General+Knoxx+a+harmadik+DLC+cime
a 2 kép bizalomgerjesztő...csak jönne már ki!de valami azt súgja,hogy ez nem jön olyan hamar,mint a Moxxi,mert a képek alapján itt azért több minden is lesz változtatva,új szörnyek,fegyók,járművek(amikhez nagyobb terek is dukálnak),bár ha nézem,hogy a zombit is összedobták 3 hónappal a megjelenés után...háát hátha márciusra már esedékes lesz valami. -
Womb
senior tag
válasz
trassher
üzenetére
Kapsz majd más fegyvereket is, több millió variáns van belőlük.
Ezt a linket neked is ajánlom, sok mindent megtudhatsz a játék világáról. -
robogo81
senior tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem,hogy véletlenül észrevettem egy robotot az első pályaszakaszon,a sziklák tetején,annak az épületnek a tetejéről lehet látni amiben van a fegyveres és a lőszeres automata.Szóval van valami haszna-e a robotnak vagy csak dekoráció,próbáltam hozzá átugrani de nem tudtam,láthatatlan fal van ott,körbejártam de semmi felvezető.
Esetleg valaki tudja mit keres ott,nagyon integet,meg ugrál. -
trassher
addikt
Hagytam a francba és elkezdtem a sniper fegyveres küldetést. Ugyanarra kell menni de már nem volt ott a nagy skag, helyette 2 másik fajta. A bone head-től zsákmányolt smg-vel 2 tár kell 1-be.
Maga a küldetés használható távcsövest ad vagy annyira nem érdekes csak xp farmolásra jó?
Mellesleg visszaszereztem a Baha lábát de amit kaptam sotit nagyon ócskának tartom. Majdhogynem a skag szájába kell kell tolni hogy eltaláljam vele, ráadásul a sebzése se valami hűha. -
trassher
addikt
Most egy Combat Rifle van a 3. slotban. Elég jó amkor mondjuk már a soti kifogyott és nincs idő tárazni.
Most viszont egy kicsit elakadtam. Amikor a bányához megyek akkor van egy tüzes skag. Na ezt sehogy sem tudom lehentelni. Ha távcsövessel criticalba lövöm akkor éppen megmozdul a hp-t jelző csík. Esetleg vkinek ötlete a monszta ellen? -
trassher
addikt
Tegnap kezdtem játszani a játékkal. Nagyon jó a hangulata, azon pedig külön meglepődtem hogy az én öregecske vasamon is szépen elfut. Véletlenül Hunter-t választottam de nem nagyon bántam meg. Milyen skilleket érdemes kifejleszteni? Most vagyok 7-es, egy Lady Fingert és egy újabb rifle-t használok.
-
skiny83
aktív tag
Szinte csak a sniper fán vannak a skilljeim, nem az a gond. Egy zombi egy golyó. (tényleg amúgy az agyak mire jók? általában mindet fejbe lövöm és azt vettem észre csak akkor potyognak az agyak.) A probléma az, hogy sokan vannak több irányból jönnek (nem is lassan), egyszerűbb egy kis submachingunnal ledarálni őket.
Engem is érdekelt hogy müködik a +rendszer. Kipóbáltam úgy néz ki csak akkor adódik hozzá ha már ki van fejlesztve az a skill. Van egy olyan cuccom ami +3at ad a madár fa utsó skilljére. (aszem bird of prey). Namost azzal elvileg több ellenfelet tud támadni. Nekem csak egyet. Ebből szűrtem le. Azt hogy az amúgy is 5ös sniper skillekhez mit tud hozzáadni azt nem tudom. Figyelhettek volna. Azért vannak hibák a játékban..
Pl engem zavar, hogy azt hinné az ember hogy ami több pénzt ér a játékban az jobb fegyver is. Hát közel sem. Nekem a páncélok között is nehéz eligazodni. Bár lehet csak béna vagyok. 
-
Zebu
addikt
válasz
skiny83
üzenetére
Érdemes a mesterlövész puska bónuszaita gyűrni a skillek közül és akkor elég ütős szerintem....
szerk:
Viszont nekem is van egy kérdésem. Kapok bizonyos modokat amik a skillekhez adnak hozzá, plusz egyéb dolgokat. Azt hogyan tudom megnézni, hogy tényleg hozzáadja-e, vagy éppen hogy áll az aktuális karakterlap? Ilyesmit nem találtam.
Pl gondolok olyanra, hogy egy skill ki van maxolva 5/5 és kapok rá még +2-t és nem tudom mi van. Hozzáadja? Vagy ha olyanhoz ad hozzá amit még el sem értem a választható skillek közül, mert a tree másik felében van... Akkor azt megkapom?
-
Zebu
addikt
ÉN szinte csak a sniper + revolver párost nyomom a mesterlövész fiúval

-
skiny83
aktív tag
Na kitekertem az alapjátékot, most tettem fel a zombi islandot. Azt már látom, hogy itt nem sokra megyek a csodás mesterlövész puskákkal. Jópofa kiegészítő de nekem valahogy nem illik a képbe.
-
codec
senior tag
Az alt+tab-os megoldás talán a legrosszabb, csúnyán telítődik tőle a videoram..
Próbáld ki, hogy mikor előjön a hiba, az opciókon belül állítasz valami rendkívül alacsony felbontást pl 640x480, és mikor rákérdez, hogy megtartod-e a beállításokat nyomjál nem-et rá.
Ugyanez a megoldás segíthet az árnyékhibákkal küzködő játékosoknak is. -
HaaS
addikt
-
katt777
félisten
Kire nézve?
Arra, aki szerint veszélyes, hogy mások rájönnek, hülyeséget beszél?
Megsúgom, még a dllcache könyvtárat is kitörlöm XP-ből, mert a duplikált fájlokat sem szeretem, meg egyéb helyfoglaló marhaságokat.
Hasít is minden.rumkola: Ha nem kapcsoltad ki, honnan tudod?
Windows ME óta nem használtam lapozófájlt, mert szeretek veszélyesen élni!
Nem félek a sebességtől.
Amúgy van játék, amelyik sír a pagefile után, de azok is mennek nélküle. Force Unleashed-et pl. ha közvetlenül futtattam, nem launcher-ből, máris vígan futott lapozgatás nélkül.
6GB RAM-hoz lapozófájl, hülyének nézik a usert, vazze... 
Köcsög játék
, már Dahl Headlandben voltam, és megint Fyrestone-ba tett vissza, csak hogy lefagyhasson. -
katt777
félisten
A proci/RAM tuningjára érzékeny a játék, főleg, ha az nem stabil. Lapozófájlt meg kapcsold ki.
rumkola: Ja, Fyrestone fagy be nálam is. Amikor nem volt stabil a tuningom, többször is egymás után.
Kell a francnak LinX teszt...
Én mindig CtrlAltDel-t használok "mégsé"-vel.Lorenzo9: Azért nem kicsit gáz, hogy külön beállító program kell...

-
BandiHUN
veterán
Borderlands Advanced Settings Tool
ez már végre megy nekem is, .NET 3.5 kell hozzá,
Xp és megfelelő UPNP-s router esetén a portforwardok beirásához kell a KB941206 -os csomag is!Természetesen az UPNP támogatás a router részéről más oprendszer esetén is szükséges,a dolog lényege,hogy a portforwardokat ezzel tudja a cucc betölteni a routerba a multi hosthoz! -
Zebu
addikt
válasz
rumkola
üzenetére
Folyamatosan nézem a frame rate-et és a pinget... F12-re állítottam be...
Nem akad meg, tehát nem úgy áll meg, hogy megfagy és ALT-TAB a megoldás (ilyen is volt korábban), hanem szimplán csak drop-pol.... 40 alá esik a fram rate és a Hunterrel orrba-szájba mellélövök....
Olyan helyen esik vissza, ahol mondjuk pár perce még 62vel szakított....
Hiába lépegetem ki-be ALT-TAB-bal a játékból, nem segít a dolgon...
Az is mindegy, hogy a dynamic lights be van-e kapcsolva....
Az INI filekoat próbálom bizerálni, de nem sok sikerrel jártam eddig.Az biztos, hogy a kártyám PCI-ID-ja hiányzik a Willowcompat.ini-ből (Azt hiszem ez a neve). Nem tudom ez számít-e. Minden esetre beírtam, viszont így megakadt Firestone-ban az elején és 2 ALT+TAB után tudtam folytatni.
Furcsa az egész. Lehet elfogadom, hogy így lag-gol és megvárom a következő drivert, hátha.... Bár a 9.12, 9.12 hotfix driverrel ugyanezt csinálta. 9.11-nél textúra hiba volt, 9.10 merg nem jöhet szóba mert akkor nem tudok Dirt2-t játszani.
Kb ennyi a történetem

-
Zebu
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Okec, te tudod!

Igen a lapozófile rendszer általá szabályozott méretű. Tökmindegy mennyi ellenfél van... Inkább olyan a dolog, hogy mondjuk kicsit megakad egy részen (bár lehet az ellenfelek + a sok tereptárgy miatt) és utána nem tér vissza a megfelelő értékre.... marad a gyenge teljesítmény. Eléggé úgy tűnik, mintha játék bug lenne... De furcsa mert ha jól látom mások nem panaszkodnak ilyesmire.
Proci kicsit meg van pöccintve 400x9-re.
(Ez ment fesz emelés nélkül, plusz így a memória is 1066-on megy 5-5-5-15ös időzítésekkel. NB is 400Mhz-en szakít
) -
katt777
félisten
Lapozófájl-t használsz? Csak sok ellenfélnél esik le, ami természetes, vagy üresjáratban is?
E8400-zal és 4GB RAM-mal nem lehet semmi gondja, esetleg a procin húzhatsz, mert az UE3 miatt nem hajtja ki alapból a VGA-t.Semmit nem kapcsolok ki a lapon, nem azért vettem korszerű cuccot, hogy aztán ne használjam. Dirt 1-et is kidobtam, amikor nem ment HT-gel. Más játékkal nincs problémám.
-
katt777
félisten
Miért? Mint írtam, nekem a HD4870-emen csökkentett órajelekkel (500/600MHz) fut 50FPS környékén, maximum grafikával, ráadásul driverből is maximális minőségre állítva. Talán az nV driver megint csalt.
TTomax: Nekem semmi bajom a grafikájával, más XIII-nál is tetszett ez a comics-os megjelenítés, bár meg kell hagyni, hogy a XIII klasszisokkal jobb játék. Én amúgy is magára a játékra, a felépítésére, mentés- és harcrendszerére értettem a kifejezést (ahogy mások is), mert az széngáz.
A Fston-os befagyás tutira game error (vagy W7), mert több Catalyst-tel is uezt produkálja.
-
TTomax
félisten
válasz
katt777
üzenetére
Én nem tudom....nekem stabil 60fps-em van mindig,nem makog,nem zuhan be...és minden grafikai hack rá van tolva...az ipari hulladék meg finoman erös tulzás...
szerk:
Söt eltünödtem azon hogy mi is az ipari hulladék... a játék,vagy amivel meg akarod jeleniteni vagy esetleg a support a megjenitésre használt eszközhöz,majd csak jön egy uj kata... mindenki katája...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zebu
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Nekem bejön, csak úgy látom nem kicsit NVIDIA-ra optimalizált....
GTX260-nal semmi gond volt és sokkal simábban, jobban ment, mint a 4890-nel.
Amúgy a befagyásra nekem az volt a megoldás, hogy a lapon a C1E-t kikapcsoltam, továbbá fix szorzót állítottam be. Ezután sem a Dirt2-vel, sem pedig ezzel nem volt már ilkyen problémám.... (Display driver stopped working and recovered meg hasonlók...)
-
-
Zebu
addikt
Borderlands configuration tool:[link]
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy elindul szépen a játék, megy fixen 62fps-sel egy darabig, majd szép lassan elkezd visszaesni 55-42-35 felé... és ott marad, nem megy vissza 62-re és roppant zavaró, mert pont a hunterrel elég nehéz így célozgatni.
A herveremnek bírnia kellene, nem tudom mi lehet a gondja....
-
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
mondjuk igazából nem értem a poziziv visszajelzést...pont reggel néztem,hogy már a Steamen is van külön "adják vissza a pénzem" topik az aktivációs és az egymással játszási gondok miatt...mondjuk nem véletlen,mert az átlagnál több hozzáértést igényel a gondok megoldása a netes játéknál,az aktiválást igazából nem értem,nekem se,meg másnak se volt innen tudtommal ezzel gondja.Sajnálatos,hogy még az automatikus portbeállitással is biró Borderlands Advanced Settings sem megy rengeteg embernek,pl.nekem sem,bár én megoldottam ugye a gondot másképp
viszont nagy kár,hogy a játékban ott a sok hostoló ember,és nagy részéhez nem lehet csatlakozni,mert nem szól a game a hostolónak,hogy gond van,és a mezei user azt látja,hogy a kutya nem akar hozzá csatlakozni,akik meg pl.megvették a net miatt 4-es csomagban,a falat kaparhatják.És ráadásul nem is minden router tehető alkalmassá,jó példa az enyém,hogy másikat kellett vennem...viszont egyébként megérte,nagyon hangulatos neten játszani,sajna a pinget nem irja a játék,pl.ausztrálokkal játszva nem poénos,hogy az ember minden dolga késik,hosszabban kell nyomni az f-et,az ugrást..ebből fő baj az akciógomb,mert pl.fegyófelvételnél jártam úgy,hogy lecserélte a fegyóm a földön levőre,amit persze az épp mellettem álló delikvens fel is vett...éppen ezért duplikáltam a kedvenc cuccaim ilyen balesetek esetére 
-
zsolnai25
tag
Heló lehet játszani interneten többen is? Mert nem sikerül haverral összehozni sajna a gamet!
-
katt777
félisten
válasz
rumkola
üzenetére
Na, tegnap bementem kristályokért, hát, a végén, ahová már nem kellene bemenni, bementem lootolni, és csak jöttek az óriás, kvázi sebezhetetlen skagek végtelenül, hiába irtottam őket (tűzzel, shockkal, nagy erejű fegyverekkel). Aztán beszaladtam hála a dobozokhoz, és kinyitottam az egyiket, amögé bújva lövöldöztem le őket, így nem kellett demigod-segítség. Egyébként közben most is eljátszottam, hogy a skorpiókat, skag-eket, banditákat egymásra uszítottam.
Az még hagyján, hogy szemből a páncélzatuk miatt nem lehet(ne) erősen megsebezni őket, de a csupasz seggük felől is alig sérülnek, hiába ugrálok el.
Vmelyik fazon 2 baltával dobálózik.
Viszont megvan már a 41. szint. -
-
rumkola
nagyúr
-
katt777
félisten
válasz
Pedro78
üzenetére
Elindultam 2. körre, és voilá, elkezdett jobb cuccokat adni, már 800 feletti pajzsom is van. Sajna felerősített minden ellenséget is, ráadásul többen is lettek. Kajagyűjtésnél ott volt egy savköpő zöld skag, na, az megint alig sebződött, erre kéne vmi jó tipp, hogy ne a demigod mentsen meg. Persze föl is szaladhatok a vézna ipse házánpak tetejére, onnan irtottam a kutyákat, csak amikor a zöldike támadott, a játék nem hagyott felugrálni.

Elkezdtem gyengébb fegyókra gyúrni, hogy minden 10 legyen. Egyébként lehet ez gond? Meddig erősíthetők a fegyók?
Most robbantópisztollyal, 125 és proj. shotgunnal, savas gépfegyóval, és tüzes sniperrel nyomulok, reload helyett tömegben csak fegyócsere, ill. futás.

-
katt777
félisten
Hát, az jó pajzs, olyan nekem nincs, igaz, mint írtam 36. szinten végeztem. Abból a listából is szinte minden megvan, amivel gyúrni lehet. Képzettségeim többsége meg 9-10.
Shotiból a Soldier-emnek van valami 325x7-ese (vagy csak 325, és van egy 7x125-ös
- majd megnézem), vagy mi a fene, na, az lő jó nagyot, egyszerre többet is, meg akkorát szól, mint egy bomba, csak minden lövés mellé megy 1-2 m-ről is.
Eridian-ok ellen próbáltam használni, hasztalan. -
codec
senior tag
Üdv!
A játék honosításáról van vmi infó, hogy mégis kb hány %-on áll? -
TTomax
félisten
válasz
katt777
üzenetére
1324-es pajzsa van a lvl50-es soldieremnek ami 200akárhánnyal tölt... a hunternak ami szintén lvl50 957-es viszont "very fast healt recharge" szóval nem tudom te miket csinálsz,vagy hogyan játszol de nem kell tweak ha rámenösen harcolsz és megcsinálod a mellékküldiket... söt vannak egyéb feladatok pl költ ennyi-annyi pénzt vagy ölj meg minden fegyverrel 10 ellent,és ezekre is kapod az XP-t... ráadásul megéri egy fegyverre gyurni pl a hunternek sniperre vagy a lilthnek smg-re.... ugyanis a feygverhasználat után is van experince és az nagyon nem mindegy...azt nem szabad hogy véltogatod öket,és mindegyikböl "kicsit" vagy jó...
Viszont a mad moxxi egy szemétség...be avgyok töle fordulva... föleg ha level5 4 hullámában fektetnek le...

Látom panaszkodsz a sotira,pedig a legjobb fegyverek egyike,csak ki kell tudni válogatni...70-es accuracy fölött nagyon keményet sebez egy soti föleg ha gyorsan lövöldözöl vele mert jó a fire rate... nekem most van egy sotim ami 12X175 sebez 2X-es villámos és 76 accuracy...csak ugy csuklanak töle...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
katt777
félisten
válasz
Higinsz
üzenetére
Hát nálam simán rossz lesz, ennyi. De amikor bejött a "Playthrough 2", ugyanúgy ott ácsorgott, nem támadott meg.
Azt azért látom, hogy támad, de mire megnézhetném, el is tűnik. Mondjuk Skag gully-ban jó darabi feltartotta a behemótot, de még így is győztem futni és visszalőni. Jó a kitérő manőver ezek ellen, csak néha a kitéréssel is egy másik elé kerülsz, aztán leshetsz. Szerencsére most elég korán találtam jó pajzsot. 10. szinten vagyok, de vmi 107 a pajzs, erősíti az egészséget, és 21 a töltődése, v. ilyesmi. Persze messze van az előző karival talált 500 fölötti, meg 82-107 töltődésű cuccoktól. Amúgy most vadászgatok minden szarra, hátha több szintet sikerül elérnem, mert azért nem kapok 1 db xp-t sem, ha olyan okos vagyok, hogy egymással öletem le az ellent.

-
Higinsz
csendes tag
válasz
katt777
üzenetére
Jaja nekem is csak ott ugrál, hogy hello itt vagyok aztán annyi... ezek szerint a készítők csak azért rakták bele, hogy hagy gondolkozzon a paraszt, hogy minek van az ott!

A 2. szintet majd csak ha végignyomtam a zombisat meg talán az arénásat. Hátha lelek valami jó cumót.
Nos köszönet
, de ha esetleg valaki rájön mi a helyzet a Wallykal az jelezhetné! 
-
katt777
félisten
válasz
rumkola
üzenetére
Azok igen, de 9toe-nál már valami erősebb fajta van, amely nem sebződik, ha nem a pofájába lősz. A tüzes/elektromos párocskát anno úgy irtottam ki, hogy elfutottam előlük, át a banditák táborán, fel a tetőre, aztán szépen megvártam, amíg legyakják egymást.
Ill. a tüzesben még maradt élet, de nem sok.littlemole: Én is azzal voltam, de nem jött be a shotgun. Vagy csak a többi fegyóm volt jó. 36. szinten vagyok vele, de nincs már több küldim. Elindítottam Mordecait (gyúrok accuracy-ra), hát ennek a madara sem sok vizet zavar egyelőre.
Womb: Azt nekem is kiadta, de mi az a 2. szint? Csak mert nekem úgy tűnt, hogy az elejéről indul az egész.
Vagy felviszi a nehézséget, ergo még jobban csal? 
-
Higinsz
csendes tag
Üdv mindenkinek! Ha már volt róla szó akkor bocsi csak nincs kedvem átlapozni az összes oldalt!
Szóval!!! Van Fyrestone-ban Dr. Zed épülete mellett az az épület ahol az első lőszeres automata van... nah most ha felugrunk a tetejére van egy nyíl ami egy zöld színű "Wally"-ra mutat! Azzal mit kell kezdeni ha lehet vele egyáltalán valamit!?
Van még egy!
Ha végignyomod a játékot és megölöd a legvégén a Destroyert akkor mutat egy vidit amin a mi hőn szeretett "Wally"-k gonosszá változik! Őt meg lehet találni valahol?Ha hülyék a kérdések akkor bocs de nem tudom ezekkel mi van.

előre is köszönet

-
mad1
veterán
válasz
littlemole
üzenetére
A robbanos shoti nagyon ott van
Az aramos savas tenyleg nem valami nagy szam... -
littlemole
őstag
válasz
katt777
üzenetére
A shotgun legalább annyira jó mint bármelyik másik fegyver.
Én a soldierral (lev49)játszottam végig a játékot . Felváltva használtam az assault rifle-t meg shotgunt.Az előzőt távolra a shotgunt csak közelharcra. Robbanós shotgunt nem használtam, szerintem nem annyira hatásos. -
katt777
félisten
válasz
Pedro78
üzenetére
Én akármire lőttem, akár még projectile-os, v. robbanó shotgunnal is, semmi nem sebződött, vagy nem annyira, hogy túléljem. Elindítottam Mordecai-t, már 9Toe-nál otthagytam volna a fogam a béna fegyvereivel, ha nem védekezem ini-ből, mert a skag-eket alig sebezte még a shotgun is.

-
Pedro78
senior tag
válasz
rumkola
üzenetére
jo am az a shotgun, kifejlesztesz egy karaktert akinek meele damage-re gyursz annak azert elkel egy jo shotgun...nem is beszelve Brickrol akinek alaptermeszete a kozelharc...ja es a soldier akinek azert van ra skillje is, ja es meg egy esetben jon jol a shotgun, ha epp terdenallva kuzdessz az eletedert

-
-
katt777
félisten
válasz
Pedro78
üzenetére
A baj az, hogy egyik kaszt sem bír a számomra megfelelő alapbeállításokkal. Ti szeretek távolról leszedni ellent, de ha bent vagyok a sűrűjében, akkor kaszálni.
Ami a leggázabb fegyver viszont az egész játékban, az a Shotgun, egyik sem jó semmire.
Tényleg észre sem vettem eddig ezt a Scootert, olyan jól elbújt a kocsi mellett.
4 küldit adott, megcsináltam, de se több, pedig az Arid blandsben a keresett faszi kibelezve fel volt lógatva a házában. Asztem, lesz ebből vmi más, de nem. Úgy tűnik, úgy lehet csak felfejleszteni a karaktert, ha tényleg 20X végiggyakom az összes respawnolt monsztát.
Az ilyen kényszertápolást megint nem szeretem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Ingyenes webtárhely
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- További aktív témák...
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- GMKtec G3 Plus Intel N150 16GB RAM + 512GB SSD WIN 11 Pro , garancia 2027.10.27.-ig
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oriasi,le a kalappal.
a 2 kép bizalomgerjesztő...csak jönne már ki!de valami azt súgja,hogy ez nem jön olyan hamar,mint a Moxxi,mert a képek alapján itt azért több minden is lesz változtatva,új szörnyek,fegyók,járművek(amikhez nagyobb terek is dukálnak),bár ha nézem,hogy a zombit is összedobták 3 hónappal a megjelenés után...háát hátha márciusra már esedékes lesz valami.

!
!
, már Dahl Headlandben voltam, és megint Fyrestone-ba tett vissza, csak hogy lefagyhasson.
Kell a francnak LinX teszt...

, de ha esetleg valaki rájön mi a helyzet a Wallykal az jelezhetné!
Vagy felviszi a nehézséget, ergo még jobban csal?