Hirdetés
- Fujifilm X
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- Projektor topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Angel1981
üzenetére
szia!a játékban az ellenfelek nagyjából ugyanott vannak mindig,bár az adott helyen változhat kicsit az összetétel,de nincs igazán nagy cserebere...viszont hatalmas a terület,az ellenfelek újratermelődnek,ha zónát váltasz,de nem feltétlen erről szól az egész,később,főleg a kisebb szintű ellenfelek mellett elfuthatsz/autóval úgysem sok vizet zavarnak.de egyébként amiatt is más lesz,hogy szintben elhagyod őket,és kevés zp is jár az "alap" ellenfeleknél,tehát emiatt is a sztorira koncentrálhatsz,a harc az elején kell,de akkor nagyon
viszont ha végigjátszottad,újrakezdheted egy nehezitett fokozaton,felemeli az ellenfelek szintjét,és eleve sok helyen keményebb,újabb változatú szörnyek,emberek lesznek.harmadjára pedig felemeli az ellenfelek szintjét 50-re,alapesetben neked is ennyi a max,ebben a játékban sokat számit a szintkülömbség,aki 5 szinttel feletted van,azt már alig sebzed,stb...tehát ez a rész szerintem biztositva van,ráadásul a sokféle fegyver miatt úgyis lövöldözni fogsz,ha mást nem,élvezni,tesztelni
Ráadásul itt csak coop mód van jobbára,tehát mehetsz a küldetéseket a neten is csinálni,nem muszáj egyedül,akkor az ellenfél is több,erősebb,de jobb a zsákmány is,tapasztalati pont meg mindenkinek jár,mindegy ki öl,a pénzt is megkapja mindenki,a cuccok meg aki kapja,marja 
egyébként igen,van a játékban barátlista,és ha fut egy játék,akármikor beszállhatsz te is,ha te hostolod,akkor akármikor beléphet max 3 ember melléd.mondjuk itt a left 4 dead-dal ellentétben nincs "lobby",inditasz egy hostot,és ugyanúgy játszol,mint ahogy offline,csak itt beléphetnek emberek melléd,a játék mindig igazitja a nehézséget,stb,attól függ,hányan nyomjátok.meghát ez egy eléggé hosszú játék,a missziók mondjuk lehetnek 1 perces-1órásak is,az a mérvadó,hogy a hostoló ember melyik küldetést akarja csinálni.egyébként van "szerverkereső" is,ha hostolsz,akkor egy listában ott lesz a játékod,adhatsz neki nevet.de szerver nincs,avagy te vagy a szerver,ha te inditod,bár nincs nagy netigénye a dolognak,csak max 4 ember....egyébként nem ellenbeszélés,de azért nézz meg pár youtube videót a játékról szerintem,elég sokért mérik,és a neten is csak azt játszhatod,mint offline,tehát el kell döntened,megérné-e origiban beszerezni...
ez nem cod vagy bc2,hogy legyen egy különálló multija.talán még javasolnám a nem origi próbát is...csakhogy ne csalódás legyen a vége.eléggé rétegjáték végülis,nekem a kedvencem,de izlés kérdése,látod,a topikjába szinte csak én irok,pedig 3 dlc is jött ki hozzá,valószinüleg annó sokan "kipróbálták",de nem láttak benne annyit,hogy neten is nyomják,és...
sajnos a netmód csak társakat ad,semmi mást.de azt viszont nagyon lehet élvezni
,sajna magyar kevés van,de itt nem is kell sokat dumálni 
játékmenet meg amiatt sincs 2 egyforma,mert a fegyóid úgyis cserélgeted
de helyszin is sok van,nagyok,sok útvonal van eljutni sok helyre
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Fujifilm X
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Könnyű, egyszerű, mutatós óra a Honortól
- Jövedelem
- Építő/felújító topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
viszont ha végigjátszottad,újrakezdheted egy nehezitett fokozaton,felemeli az ellenfelek szintjét,és eleve sok helyen keményebb,újabb változatú szörnyek,emberek lesznek.harmadjára pedig felemeli az ellenfelek szintjét 50-re,alapesetben neked is ennyi a max,ebben a játékban sokat számit a szintkülömbség,aki 5 szinttel feletted van,azt már alig sebzed,stb...tehát ez a rész szerintem biztositva van,ráadásul a sokféle fegyver miatt úgyis lövöldözni fogsz,ha mást nem,élvezni,tesztelni
ez nem cod vagy bc2,hogy legyen egy különálló multija.talán még javasolnám a nem origi próbát is...csakhogy ne csalódás legyen a vége.eléggé rétegjáték végülis,nekem a kedvencem,de izlés kérdése,látod,a topikjába szinte csak én irok,pedig 3 dlc is jött ki hozzá,valószinüleg annó sokan "kipróbálták",de nem láttak benne annyit,hogy neten is nyomják,és...
sajnos a netmód csak társakat ad,semmi mást.de azt viszont nagyon lehet élvezni
,sajna magyar kevés van,de itt nem is kell sokat dumálni