Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Üdv itt és a Borderesek között

működő fegyvergyűjteményt itt találsz például: http://blmodding.wikidot.com/hall-of-fame-dlc3
Egyébként nagyon ajánlatos alapból is menteni mindig,a Willow-nál meg kötelező,hisz előfordulhat,hogy megkattan az editor,ha valami rosszra nyomsz,és utána 0-s méretű savefileot csinál...
Egyébként elvileg 255 a max szint,bár ez nem tudom,hogy az 1.3-as patch mellett is igy van-e,annó sikerült 255-ösökkel összefutni a neten.
Egyébként nem jellemző,hogy bármiféle bug lenne a neten,én már sok órát letoltam a borderrel(majdnem 300 órám van benne a Steam szerint
,ebből 200 tuti a neten...),de ilyesmivel nem találkoztam.
Egyébként nagyon nem lehet a Willowwal rosszat csinálni,ami nagyon figyelős,az a questek,ott könnyen tudsz belepiszkálni úgy,hogy gond legyen,ha megkevered a küldiket,amit érdemes,hogy ami nem megy,azt ready to turn in'-re kell tenni,DE oda kell figyelni,hogy a középső legördithető részben amik vannak alfeladatok benne,azt is ki kell egésziteni!
Pl.log-küldinél a középső fül lenyit a quest adatainál,az állapotjelző(ahol started,stb...választható) mellett jobbra,és itt bejön az 5 ECHO log,kiválasztani egyesével,jobbra mellette pedig 1-re tenni!Ha igy csinálod,készen le lehet adni a gémben a küldit,ez olyankor érdekes,amikor új küldit fogsz majd kapni a célszemélytől,mert ha csak simán Finished-re teszel valamit,aminek folytatása lenne,nem kerül bejegyzésre a játékban a következő küldi,mert a játékban felvetted volna,de a willowban nem teszi be.Willow alatt csak azok a küldik látszanak,amiket a játékban valóban el is inditottál..
Egyébként ami bugos a willowban,hogy pl.a modokat és a pajzsokat nem szereti direktben importálni vágólapról,hanem new item,rákatt,majd jobb oldalon bemásolni az adatokat.
DE pl.van a fentebbi oldalon "végtelen" pajzs is,de azt meg direktben kell betenni,hogy működjön!
Egyébként az agyonmod nem jó dolog,érdekesebb a neten "hagyományos",de persze feljavitott fegyókkal menni,érdekesebb,pajzsból sem jó a végtelennel,úgy nincs kihivás
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,ebből 200 tuti a neten...),de ilyesmivel nem találkoztam.