Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Valószinűleg nem lesz/később,mert mivel az Aliens-t is ők csinálják...ezért kellene "legálisan2 kinyitott editor,ha már úgyis rájöttek.
Meg annyi support,hogy az itt készitett cuccokkal lehessen multizni,és valami tool,amivel install verziót lehessen csinálni,nem bemásolós.
Bár nem tudom,a custo küldik mennének-e akkor,ha mindenkinek megvannak,elvileg nem lenne a multiban akadálya.
Egyébként minden adott a házi mapokhoz,plMoxxi arénát,stb is csináltak házilag már rég.
Korábban linkeltem is képeket..kereső lehet kidobja.
De pl.házi Moxxi aréna
De mivel a házi mapok felülirást,stb igényelnek,óvatosan csinálandó,és savegame mentés is ajánlott,hátha...nomeg gond esetén reinstallálni kell a játékot,ha valami rosszat piszkál az ember véletlenül.
Persze én is tettem fel ilyesmiket,mennek is,szóval azért megéri kisérletezni,jó angol tudás ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Diabetes - Cukorbetegség
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ha videojátékban újra lehet éledni, a telefonpiacon is!
- Házimozi haladó szinten
- Ford topik
- iPhone topik
- Mini PC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Black 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPad Pro 13" M4 (2024) Wi-Fi 256GB - Újszerű, 100% akku / 47 ciklus
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- SONY PS4 PRO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest