Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Ja eleg beugratos a vege...Az agyak meg a denever cuccok a jatekban stb...az minek vannak?
Csomot osszeszedtunk de semmi ertelme nem volt eddig.
1096) westlake:Jaja -
westlake
félisten
ebren van meg valaki?
-
mad1
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Kb hany ora?Spanokkal ma nyomjuk vegig...

-
Zolás
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ma nem fogom tudni kipróbálni de holnapra megmondom
mármint a drivert -
PaJa1
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Van accom, még TDU miatt csináltam.
-
juliabrilke
veterán
Tetszik a kiegészítő végén a poén.
(amikor a doktort megtámadod)Bár nem volt rossz, egy kicsit rövidre sikeredett.
-
PaJa1
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Csatlakozhatok?
Feltéve ha Gamerangeren van. Nekem a Gamespy meg se mozdul. Begépelem a felhasználónevet, jelszót, kiírja hibaüzenetként, hogy ahhoz, hogy online játszak be kell lépnem gamespyba, adjam meg az adataim. de micsináltam eddig?! -
TESCO-Zsömle
titán
Hát én mostanáig toltam multiba, vkinek besegítettem egy lvl3x szirénnel volt Dr NED-et toltunk, és nagyon jó volt.
Az én ládám állapota jelenleg 562/10000, és nem adok el semmit. Osztogatom a népnek. De a zömük lvl4x-es, szóval kevés a megsegíthető ember..
Az a vicc, hogy így 50-es szinten is ugyanatokat a 'szarokat' adja, csak lvl48-as req-el...
Holnap én hosztolok vmikor, még nem tudom hogy milyen néven, de megyünk Scag Gully-ba vadászni. Hogy aztán mi hol merre, majd elválik....
-
Zolás
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Valamiért nem tudtam hostolni...
Viszont már végig is vittem. Mondjuk csak a főszálon futottam semmi mellékküldetés. De szerintem sokat nem változtatna a játékidőn igy megvolt 6 óra alatt plusz sacc 3 óra a mellékes dolgok.
Viszont találtam egy megmentendő robotot ami ad + helyet a tatyóba + egy elég durva lootot(piros láda) komoly erősségü fegyókkal. Mondjuk mivel mind min. 10 szinttel feljebb voltak mint én igy inkább eladtam őket.
Összesen egy helyen szorongattak meg. 3 badass robbantós zombi jött és rohadt sokat dobálóztak. Na ott egy eltalál, lelassulsz és a többi min 2 sorozat hotdót odavág. Na ott kellett ujjászületni egyébként simán halás nélkül lenyomtam.Ja köszi a madaras tippet. Sajna nálam nem igazán müködik a dolog. Eldobok vagy nyolcat és eltünnek. Aztán egy előkerül vagy támad vagy nem. Inkább nem
De néha nagyritkán összejön na akkor van kavarodás. Pont vagy 8 rohadék körbevett és hirtelen mind meghalt. Na azt élveztem 
Aki nem tudja mi az az ATI driver hiba az tegye fel a legujabb drivert és csodálkozzon hogy hova lesz az épületek külseje-belseje. Elég idegesítő mivel pár progi meg kéri a frissebbet. Na de mindegy. Ár-érték arányban a best-of game
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zolás
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát fussunk össze

peccs van dlc van elvileg nem lehet probléma egy csatlakozás
-
Zolás
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Köszi ezt nem is tudtam eddig

Pedig nyomom egy ideje
namajd most adok a sok retkes zombinak
-
PaJa1
őstag
Faja a zombi sziget. Jó sokan jönnek és tűzzel tényleg hamar pusztulnak. Eddig szinte mindenkit 1-2 ütéssel öltem meg

-
D4v3
őstag
33%-os leárazás holnap éjjel 1-ig!
http://www.direct2drive.co.uk/holiday/ -
TESCO-Zsömle
titán
Bug, de nem nálam, hanem a játékban. Megvan PC-n, PS-en és Box-on is. Illetve Box-on a Dec 11-ei patch-el orvosolták a dolgot. Nálam még nincs fent a DrNed, nem tudom PC-n orvosolták-e. Keress nyílt terepet, gugolj le, és nézz a föld felé. Ha ez megvan kezd el dobálni a madarat. (Nyomogasd a gombot olyan sűrűn, ahogy csak bírod...)
Nem túl sportszerű, de szorult helyzetekből kihúzhat...
-
Zolás
addikt
Sőt amig nem vagy lvl10 addig nem is tudsz átmenni a DLC zombis hentelésre. Szóval csak nyugodtan kezdd el.
Viszont ha jól olvastam első inditás után akkor olyannal akinek nincs fent a DLC nem tudok majd multiba kapcsolódni.
Ja és az ATI driverhibát se javitották. Pedig reménykedtem benne hogy nem kell a régebbi drivert felrakni hogy meglegyenek az épületek oldalai. -
Zolás
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hogy dobsz el 10et egyszerre? Nincs valami bug nálad? Én is madárkázom de egyszerre csak 1et lehet dobni. Most jutottam el odáig hogy nem csak 1 ellent támad meg hanem többet.
Amugy azt a csókát támadja akire rámutatsz a fegyóval. Ha csak eldobod és másfelé nézel akkor csak repked azt kész. Viszont ha már több ellent is támad akkor alsőnak akire mutatsz a többit már megtalálja magától
-
mad1
veterán
Nallam az elso helyen a siren van,besebzem a korulottem levoket a robbanasnal,ez savval meg arammal sebzi folyamatossan oket,mefordulok es johet a tuzes smg.
Akkor mar ugye 3elemmel sebzodnek...
Nagyon kemeny meg a berserker is...majdnem mindenki 1-2 utes,ha erore gyurunk. -
Sonja
nagyúr
Még nem kezdtem el az alapjátékot és most szeretném. Ha felteszem a DLC-t, attól még az alappal is tudom kezdeni?
Vagy hogy is van ez. 
-
PaJa1
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem egyet nyírtam ki puszta kézzel

Ha egyedül marad akkor már rá merek menni. Ha kapja a criticalt akkor csak bólogat az is, nem támad. Gyorsan sokat lövő, gyorsan tárazó fegyverrel is elég jó esélyed van közelharcban. -
TESCO-Zsömle
titán
Én alapjában véve szeretem az ellent úgy kinyírni, hogy lőtávjukon kívűl vagyok, így nálam a sniper a fő fegyver. Én a madárról nem is igazán tudzam, mikor választottam. Mesterlővész? Az leszek. A többieket meg se néztem...

De a madár fe sossz. Fedezékbe gugolva eldobok egyszerre 10-et, majd felállva becélzom a célpontot és rámennek. 48-as BadMutha Brute-ot félig szétkapják, kisebb ellenfeleket teljesen kicsinálják. 8-10 madárka már komoly erő, mégha buták is. Egyedül viszont nem sokat ér felső szinten. Megkockáztatom, hogy itt csak Lilith fázissétája és Roland gépágyúja használható. Persze egyik sem közelharcban.
Egy akármilyen BadMutha ellen semmivel sincs esély közelharci győzelemre.
-
PaJa1
őstag
A madár nekem sem jött be, így arra nem is gyúrtam. Szerintem lövöldözésben azért a hunter elég erős. Sok pluszt kap sebzésre, pontosságra.
Berserker speckója meg csak közelharcban jó, de magasabb szinten már jobban sebzik mint gyógyul, így könnyen meg lehet purcanni berserk közben. -
mad1
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Akkor elvileg a hunter a leg gyerebb karakter nem?
A tobbinek kiraly a speckoja...egyedul a madarral nem vagyok kibekulve...
-
TESCO-Zsömle
titán
Erősebb lesz tőle, de okosabb nem.

És ide egy idézet: "Don't know who to trust? You can always trust the gun at your side!"
Ehhez tartom magam. Roland skopió-ágyúja is fegyver. Minden körülmények közöt ugyanazt csinálja. Céloz és lő. De egy madár... Vagy utoléri a zsákmányt, vagy nem, vagy kitalálja mit akarsz vagy nem... Gyakran csak röpköd a célpont felett és ennyi.

-
mad1
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ok,

de az elementalra fejlesszek hogy jobb-erossebb lesgyen szerinted? -
TESCO-Zsömle
titán
Marad. A következő DLC-re ígérik a további fejleszthetőséget, meg egy bankot a gyüjtött cuccoknak.
A madár hááát... Elég hülye egy jószág... MothRakk-ra ráeresztettem, azt' csak repült utáne 1 percig, majd visszajött. Zárt helyeken meg simán beakad valamibe és pörög egyhelyben. Gyak használhatatlan. Viszont el lehet belőle dobni akár 10-et is egyszerre, szóval valamit valamiért...

-
Zolás
addikt
Juhééééjjj
Lejött a kieg. Nagyon kemény. Kis rohadék zombik seperc alatt körbevesznek. Ja és nem hogy meghalna kettészakad és a torzó része megy utánad ezerrel
Ja és találkoztam már a szalmasapkás vérskaggel is
Valami iszonyatos nehéz a dögöt kiölni.
Mindenkinek üzenem aki kipróbálja: A savas és a sokkolós fegyók alig hatnak. Viszont örömmel égnek
Ja és a spéci fegyódba is cseréld ki a cuccot hogy ne savas vagy elektromos legyen különben alig sebez. Én a sniperrel nyomom és csodálkoztam hogy a madárka meg se öli. Aztán átrakta egy lvl1 es robbanó cuccra és rögtön döglenek a zombik utánam 
-
Kareszovics
addikt
Sikerült hozzájutni a DLC-hez.

Kíváncsi vagyok mit fog "tudni".

-
Womb
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mindjárt mész New Haven-be, ott addig nyitogatod a ládákat, míg nem dob meg egy-két eridian cuccal.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na, megütköztünk. Hosszú, és élvezetes tánc volt ez gladiátor és vadállat közt az arénában. Az ilyenek miatt szeretem a Skag-eket és a játékot.

Szívesen mérkőznék egy Rakk Hive méretű Skag-el is.
-
westlake
félisten
meg nincs 10 percce, hogy felkerult az aszfaltbetyarok oldalara a zombie island

ha valakit erdekelne a dolog, lokjon nekem egy privatot, hatha tudok segiteni
-
TESCO-Zsömle
titán
Azt vágom. A Skót-tól (McAkármi) van egy ágyúm. Nem rossz, csak mindíg elsétálnak a lövedék elől...

Ha minden más kifogyott jó ha van talonban 1-2 ilyen is, bár mindent összevetve szvsz is inkább szép, mint hatékony... Sima fegyverekkel sokkal nagyobb sebzést és pontosságot lehet elérni.
Még azt szeretném tudni, hogy így 43-as szint környékén milyen szintű Skagzillát fogok kapni? Nem tudom miét, de nekem nagyon bejönnek a Skag-ek. Gondolom nagyobb nemigen lesz...
-
PaJa1
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem a második menetben egész hamar pottyant egy. De -azt hiszem- Crimson fastnessben mindig esett egy amikor egy csarnokba érve leemelik rólam a konténert és 3 páncélos majom támad rád, 1ik eridian stukkerral, másik rakétavetővel, harmadik meg sima golyóssal. Ha megölted őket akkor ezeket el is ejtik.
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Most tolom a második menetet, és kérdezném, hogy hol, illetve melyik főellentől lehet eridian fegyvereket szerezni?
Szeretnék legalább egy garnitúrát összeszedni.
-
PaJa1
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Rosszul fogalmaztam... nagyon gagyi volt a kinyírás módja.
Álltam 1 szika mögött, rávágott a csápjával, megmaradtam a szikla mögött, de benne a csápjában amivel megszorította a sziklát és akármerre lőhettem, sebeztem. Critical nélkül kb az SMG töltények 80 %-ával kinyírtam. Nem is nagyon sebződtem, csak néha attól ami tüskék mellettem csapódtak be és lilán robbantak.
-
PaJa1
őstag
Este befejeztem a 2. végigjátszást... a végén a szörnyike nagyon buta módon halt meg

-
TTomax
félisten
multi valaki?
-
sasa134
addikt
srácok, lvl 20 körül milyen sebzésű fegyvereitek vannak/voltak kb? thx!

-
sto1911
veterán
válasz
jegenye77
üzenetére
Ha tul nagy a kulonbseg a te es az ellenfelek szintje kozt (ez kb.2-4 szint), akkor alig sebzed oket, hiaba van medveolo fegyvered. Az ellenfelek szintjet kiirja, ha rajuk celzol, meg a kuldeteseknel is kiirja, hogy kb. milyen szint szukseges hozza. Elobb mindig az aktualis zsintednek megfeleloekkel kezdj, aztan haladj tovabb, ahogy fejlodsz.
-
jegenye77
addikt
Most értem oda ahol két faszi van nem messze a tábortól.Hiába lövök rájuk bármivel nem sérülnek!
Milyen fegyó kell ellenük?Vagy tudom ezeket erősíteni? -
-
jegenye77
addikt
Most kezdtem a játékot de NAGYON TETSZIK!

Az idegesítő MW2 multija után örülök hogy rátaláltam erre a gyöngyszemre.
Egy két dolgot nem tudok még!
Az oszlop ami zölden világít ott mit lehet csinálni azokkal a színmintákkal?
Az összeszedett fegyvert el lehet adni vagy csak eldobom amikor már nem használom? -
PaJa1
őstag
Csinálok egy játékot Gamerangeren, PH PaJa1 néven. LVL50 vagyok, asszem old havenben botorkálok. A játékom alapverzió, nincs patchelve.
-
Womb
senior tag
Azt hittem, hogy minden ládahelyet ismerek New Haven- ben

-
jegenye77
addikt
Egy kis segítség kellene!
Mi kerülte el a figyelmemet az első pályán?Ott vagyok ahol megáll egy bungalónál a kis robot és mellette az a zölden világító oszlop.Mit kell itt csinálni? -
jegenye77
addikt
Hali!
Nemsoká hozzájutok a játékhoz és az lenne a kérdésem hogy magyarosítása van már?
vagy simán játszható anélkül is./sajna nem tudok angolul/ -
-
Djroberto
tag
válasz
westlake
üzenetére
sajnos nekem elment az lvl50-es mentésem,mert behalt a rendszerem és nem tudtam kimenteni.
Hát én 2-szer nyomtam végig,és egy hasonló fegyóval sem találkoztam,úgy hogy ált minden zeg zugot át szoktam böngészni.
állításuk szerint mondjuk 12 millióból hullhat 1-2 ilyen,de nem hinném hogy az meg pont az említett embernél lenne aki előbb belinkelte hanem igazi Pro-knál akik tényleg tudnak is játszani,ergo másban is elsők mint reflex
-
Womb
senior tag
Hm...nézem ezeket a fegyver márkákat, és sajnálatomra igen kevesen preferálják az S&S termékeket.
Már sokszor végigjátszottam az alapjátékot (hard változat nem érdekel, online szintúgy), és nagyon megszerettem az S&S sniper-ek nagy tárkapacitását és a gyors, tüzelési rátáját.
Minden másban gyengébben szerepelnek (persze vannak kivételek), de tárban, firerate-ban utolérhetetlen.
Szinte teljesen feleslegessé teszi pld. a coltokat. 3,5-3,7 rátával 9-10-es tárkapacitással még célzás nélkül is felveszi a versenyt a legjobb coltokkal szemben.Ezt most csak úgy megjegyeztem, így hajnali egy óra felé

-
anonameuser
csendes tag
Ma a munkahelyen, meg otthon is egy-egy pillanatra a tárgyakat ilyen képregény-szerűnek érzékeltem.Szerintetek?
Mással nem volt ilyen? -
MMIK
csendes tag
Én már kétszer végigjátszottam rendes fegyverekkel és ezeket is találtam vagy kaptam minden trükközés nélkül! Most ezekkel megyek és besegítek másoknak ne szenvedjenek már alacsony lv szinten multiba így kipróbálhatnak más karaktert is mert pár óra után 20lv-t is léphetnek.Arénába meg nem megyek ezekkel a fegyverekkel máshol meg úgy sem tudsz senkit lelöni véletlenül
-
TTomax
félisten
-
westlake
félisten
válasz
westlake
üzenetére
nekem ezzel az a bajom, hogy az ilyen fegyverekkel teljesen megolik a jatekot azok szamara, akik nem hasznalnak hekkelt fegyvereket.. en nem keves idot toltottem a jatekkal, de feleslegesen, ha ilyen fegyverek vannak.. raadasul a legtobb ember meg van rola gyozodve, hogy ezek a fegyverek legalis cuccok

-
westlake
félisten
szeritned ez mennyire "legalis" fegyver?? 20millio xp-vel a hatam mogott a legerosebb sniper sem sebzett 1000-et
szerintem ennyi jatekidovel mar igazan esett volna valami ehhez hasonlo fegyver.. nem?
nekem van egy elmeletem, hogyan kerulhetnek ilyen fegyverek a jatekba.. van valami kis szoftver, amivel mindenfelet at lehet allitani a jatekban (guggolas, grafika, stb.). van egy olyan opcio, ahol a multiplayer mod erosseget lehet allitani.. gondolom ezt allitjak joval magasabbra, es igy esenek ezek a fegyverek.. -
mad1
veterán
Nah vegignyomtuk tegnap a spannal,johet a zombi dlc...Csak jonne mar

Azert az a cartman irattarto a vegen eleg erdekes volt foellensegnek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A havas palya a legszebb. -
PaJa1
őstag
Felértem Pestre, itt a gépem,
a Bordelands is fut rajta szépen.
Aki játszana velem egyet,
írjon egy szép üzenetet!höhöhö rímelt

-
-
anonameuser
csendes tag
Nagyon kemény ez a játék.Először próbáltam, nem annyira tetszett, de aztán lett egy-két komolyabb fegyverem, onnantól már magával ragadott.Elleszek vele egy darabig.Most vagyok
lvl15, megyek nyírni a slayer-t vagy sledge-t vagy hogy hívják.
LOL, amikor legelőször elindítottam a játékot, bejött az nVidiás kép, ahol a robot ütögeti és a végén bemondja hogy nVidia.Namost velem az történt, hogy ütögette a robot, elcsüggedt és mielőtt mondta volna a szlogent, kilépett a játékból.Én meg kajakra azt hittem, hogy csak az ATI jó hozzá.
Másodszorra már rendesen működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Megyek is játszani.
Vagy hogy is van ez.