Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Van már magyarosítása a játéknak?
Valamikor olvastam hogy készül. -
BandiHUN
veterán
válasz
kenesei1982
üzenetére
szia!
http://borderlands.wikia.com/wiki/Enemies
de itt kábé minden fentvan,amit tudni érdemes a játékról,képekkel is. -
kenesei1982
aktív tag
hi,
találkozott vki olyan oldallal, ahol fennt vannak azok a képek a játékbó, amiken a bossok vannak rajta?
ilyenre gondolok
-
BandiHUN
veterán
2 dolog valószinű.az első sajna a 48xx karikat sújtja,nekem is az van...ezekhez drivernek a 9.9-es avagy a 9.12HOTFIX drivert kell használni,ezek valamelyikét tedd fel,a hotfixes drivert csak akkor,ha Dirt2-zöl is,egyébként a 9.9-es javasolt.a másik,ami lehet,hogy a videokártya esetleg túlmelegszik,lehet érdemes kiporolni,stb.a harmadik,ami lehet,hogy tényleg nem szereti az x64-et,de érdemben erről nem tudok nyilatkozni...egyébként még kérdés,hogy hanyas verziód van a játékból,eredeti-e?mert jött ki hozzá már pár patch...
-
naksys
senior tag
Üdv!
Az a gondom, hogy időnként fekete képernyővel kifagy a játék! A gép megy, hang van, de a képernyő fekete vagy szürke mintás. Win7 x64 van fent. Többféle drivert próbáltam, húzva nincs a vga.
Ötlet?
-
BandiHUN
veterán
Steam:Weekend Deal:
Borderlands 50% Off! Enjoy 50% off Borderlands through Monday, 10 AM PDT.
49,99€ ->24,99€ vagyis olyan hétfő este 6-ig akciós a cucc!a 4.es pakk pedig 75 euró

-
P00By
nagyúr
Ákció van lehet vásárolni!
-
vhunor
őstag
Keresek 3 embert egy Steames 4-pack vásárláshoz
-
P00By
nagyúr
.
-
BandiHUN
veterán
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
ha lesz Steam akció,feltétlen szólok...egyébként itt hirdetik pc-re kicsit barátságosabb áron,egyébként inkább ebay lehet talán még,ahol találsz...Magyarországon alig volt annó belőle kiadógondok miatt,igy kérdéses a használt beszerzés,akinek nem kellett,az már ezeréve eladta szerintem.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Közben meglett.

-
CsiguszMaxim
senior tag
Hali! New heaven-ben a fő szálon akadtam el. Meg kell találni azt a Tannis-t vagy kit. West mittudomén hol bukkantam rá egy ilyen radar állomásban van. Ki is pipálja szépen de még hiányzik hogy beszéljek egy clap trappal ami valami kaput nyit ki. A marker még mindig azt a helyet jelőli ahol a csaj van de ott nincs egy claptrap se. Ilyenkor mivan?
-
Gin@
csendes tag
Sziasztok!
Borderlands The Secret Armory of General Knoxx-ban van egy The Prison nevű küldi amivel nem boldogulok. Pontosabban a jármű amivel ugratni kellene nem tud akkorát ugratni, hogy a sziklahasadékon átjutva rákerüljön arra az útra ami felvisz a börtönhöz.
Hiába használom a nitrót nem jutok elég messzi vele. Van erre vmi megoldás?
Köszi! -
BandiHUN
veterán
no igen,kell hozzá gép...nem is a videokártya,de prociból húzós kell,nekem is fel kellett a E7300-am tenni 3,2 gigára,hogy jól menjen közepesen..na jó,full hd-ban,és a játék is vacakul optimalizált
de tény,hogy a te videokarid már egy ideje a "nem jó semmire" kategória kezd lenni,mert egyszerűen a játékok már nem támogatják a szerkezetét,és amúgysem erős. -
pohár
félisten
Mindjárt rakom fel megint a játékot, és velük együtt a DLC-ket is, és mehet a móka
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Asszem 35. szint körül vittem végig a játékot, messzi még a vége
-
BandiHUN
veterán
jaja,most az van soron...mint újdonság
de ott is részben a fejlesztés a jó,mire összepedálozza az ember a magasabb sinteket,jó felszerelést,bele is csömörlik...de utána már sokkal komolyabb cucca lesz,mint egy kezdőnek,ami nem mindegy.de onnantól,ha kipihenem a csömört,tényleg lehet jót játszani,mert jobbára már hangulat és képesség kérdése a siker,lehet élvezni...de az elején,ócska cuccokkal,extrák nélkül nudli az ember tapasztaltan is.
kell a változatosság...a bc2 elég jó lett
de hétvégén "nosztalgiázok" is egy kis Borderrel 
-
BandiHUN
veterán
sajna eddig semmi infó...csak az,hogy lesznek még dlc-k... végülis lassan már el kellene a hireknek kezdődni kiszivárogni,ha a korábbiakat nézem...lassan eltelt 1 hónap a megjelenés óta,és az első hirmorzsák után kb.2 hónappal jöttek eddig a dlc-k...ha tartják a menetrendet.én nem haragudnék érte...ebből jöhet akármennyi is
csak az a gáz,hogy 1 hete nem is Bordereztem...hiába a dlc.ha közben az alapgémet már végképp pihenteti az ember...most sajna nincs mire hajtani se.2 karival letoltam a dlc-t full,a Crawot megöltem vagy 50x...
de most ennyi.vésztartaléknak még ott a roland-os végigjátszás,Brick nem igazán jó semmire,nem szeretem,az extrája,a bunyó,nem ér semmit... -
P00By
nagyúr
Kéne egy új DLC

-
BandiHUN
veterán
semmi extra...az első két dlc-t kiadják lemezen is pc-re és x360-ra,de elég felesleges...hiszen az ára ugyanannyi lesz,mintha megvennéd digitálisan(20$),és ráadásul aki egy kicsit utánaolvasott annó,az a Moxxi-t nem vette meg...tehát jobbára etetésre megy a dolog,nem nyer rajta az átlagember semmit.főleghogy digitálisnál is,ha nem steamen veszed,ugyanúgy telepitőt kapsz,amit kiirhatsz magadnak pl...igy próbálják a "tudatlanoknak" elsütni a moxxi-t is teljes árért....a 3.dlc megérne akár 15dolcsit is szerintem,de a moxxi-ért én az átlag ember helyében 5-öt se adnék,ha meg neten se játszik,akkor meg végképp felsleges.
-
janos666
nagyúr
Nekem úgy tűnt, hogy saccra majdnem a negyedét is elveszi. Persze a saccra 20% nincs messze az imént említett értéktől, és közben gyarapodhatott a zseton, miután utoljára néztem a halálom előtt, szóval normál nehézségen szerintem is így megy.
Persze lehet, hogy még az állomástól vett távolságot és a legutolsó respawn óta eltelt időt is belekalkulálja a tarifába.
-
mad1
veterán
Minden esetben a penzed 8-10%at veszi le ,mikor meghalsz.Pl:2,5millat vett le akkor van megkozelitoleg 25 milliod.
-
janos666
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
Ezt sem fogjuk megtudni, mert az írók azt sem vallanák be, hogy képtelenek rendbe szedni a story-t, és csak egymásra hajigálják a másoktól mazsolázott elemeket, illetve a kiadó sem mondaná azt, hogy a várható bevétel némi növelése miatt inkább összecsapatják a játékot ahelyett, hogy jó játékot csinálnának -még belátható időre - (vagy legalább próbálnának -> mert hát miért is kapjon a vásárló jó játékot ugyan annyi pénzért, amiért a kevésbé jót is megveszi - alapon).
Pedig hát az ismert tény, hogy külön kiadó csak a rövid vagy hosszútávú profitmaximalizálásra törekedhet, nem a végfelhasználói élmény és bevétel közti optimumot keresik. De érthető dolog is ez, csak az álszenteskedés típusú dolgokat sohasem bírtam az élet semmilyen területén. (Pedig hát tele van vele, és még el is várják az embertől.)(#1963) P00By
Vagy úgy kiakad, hogy többé nem is tudsz vásárolni insufficient money szöveggel.
Ilyet DAO-ban láttam szobatársamnál. Igaz, ő cheat-el adott magának pénzt (és ahogy nem jelenik meg a konzol, véletlenül egyel -kettővel?- több 0-át írt be, mint szeretett volna zsebpénz gyanánt akasztani). És persze kézzel minek is mentegetne -max mielőtt befejezi aznapra-, az autosav már felülírt, másik kóddal elvenni nem lehet...
-
P00By
nagyúr
válasz
kenesei1982
üzenetére
Sztem csak simán kiakad.
-
kenesei1982
aktív tag
közben megnéztem, tovább is kell h számolja vhol, mert ha vásárolok nem csökken.
-
P00By
nagyúr
válasz
kenesei1982
üzenetére
Ennyi a max.
-
kenesei1982
aktív tag
ja és még vmi...
9999999 pénznél számolja tovább és csak ennyit bír mutatni v ennyi a max? -
P00By
nagyúr
válasz
kenesei1982
üzenetére
Azt, vagy gránátot. Szerencse kérdése.
-
kenesei1982
aktív tag
playtrtough 2-ben a claptrap-es küldikér már nem Inventory slotot adnak?
-
BandiHUN
veterán
válasz
janos666
üzenetére
hmm...hát igen,itt a fő gondnak az időt érzem...és könnyen lehet,hogy a cég anyagi helyzete miatt.egyébként adott esetben simán be tudták volna mondjuk fél év alatt fejezni,de az tuti,hogy ennél monumentálisabbat akartak kihozni.viszont emellett ott van,hogy egyszer már újra kellett elég sok mindent irniuk(a Border ugyanis nem ilyen grafikával készült eredetileg...hanem hagyományos,filmszerűnek,amibe lehet beletört a bicskájuk...bár én ez esetben nem mondanám,hogy feltétlen jobb lett volna...a bordert az egyedi grafika és világ miatt szeretik sokan!),vagyis elhúzódott a fejlesztési idő,ráadásul azért ott van az is,hogy technikailag sem a világ teteje...gondolok itt a nem létező fizikára pl(statikus világ,semmit nem változtathatsz,max szétlőhetsz pár hordót...),és félő is lehetett az is,hogy a karácsonyi szezonban nem lesz annyira sikeres,ha jönnek a nagy nevek,a 2010 tavasz meg már sok idő.de egyébként ilyesmit látni a dlc-ken is sajna...azok ugyanigy remekül indulnak,bár igaz a zombi be van fejezve ha úgy vesszük...de ott maga a globálisabb cél hiányzik,ott sztori nincs,nincs igazából semmi utalás,akármi,mit is keresünk a zombiterületen,csak megyünk,nincs már élő ember,nincs mit keresni,az utolsó "ember" maga Ned doki,akit végülis kinyiffantunk a végén,de már igazából minek...mindenki halott...és a buliból se jövünk ki semmi a fősztorihoz köthető dologgal,csak úgy van.a moxxi-nál ugye 2x3 aréna...de amilyen lelkesen keres férjet a drága,a dolog végén SEMMIFÉLE videó,vagy akármi nincs,hogy valami eredménye volt a nagy csatározásnak...megkapjuk a második igazolólapot és a plusz skill pontot,egészségünkre.De majdnem ilyen a Knoxx is...ok,csináljuk ki,robbantsuk fel a raktárat...de ettől még hót ugyanaz marad a világ,bolyong az ember a mellékkülfiket letudva céltalanul,még Athena is ugyanúgy ácsorog Scooter-nél,de már senki nem mond semmit...és teljesen olyan érzés,mintha az ember ég valamit kihagyott volna,nézelődik,várja,hogy valakitől még kap valami küldit...na jó,persze itt van azért némi vége főcim...de itt is üvölt,hogy a terep,a szereplők ennél sokkal többre hivatottak.pl.hogy megörültem,amikor megláttam a kis midgetet,hogy nem megölni,hanem küldit kell neki csináli,vagy Moxxi-t(akinek ugye az egyszem szobáját külön pályaként tölti be a gép...1szobát???mi a fenének???leri,hogy ide valami nagyobb dolgot akartak...de ez már a végén igy maradt.szerintem nem is csak egy hiddarab tetejére akarták eredetileg,hanem tényleg örömnegyednek szánták volna...ha lett volna idő kidolgozni...),de ezek ketten adnak 2-2 küldetést...ott a sok ember a T-bone-ben,de senki nem ad semmi küldit...ott a sok use-vel jelölt ajtó,ami azt sejteti,hogy talán valamikor kinyilnak...hát nem.Furamód pl.New Heaven-ben nincs ilyen "kamu" use kiirás az ajtókra...ott nem is várja az ember,hogy valami kinyiljon-hát itt tiszta szopás..na szóval ilyesmik...lehet,hogy most ebből élnek valamennyire,szorit a határidő,mert népszerű a játék,jól mennek a dlc-k...de azért ennyire nem kellett volna...
-
janos666
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
Igen, és a legnagyobb zavaró faktor ebben, hogy miért vittek bele megannyi rejtélyes és fantáziadús elemet, és építkeztek finom morzsákból a játék során, ha aztán semmit sem akartak vele kezdeni.
Kicsit olyan, mintha
A.) Profik írták volna az alaptörténetet, aztán a végére elfogyott a pénz/idő/türelem, és összecsapták a végét. Ne adj' Isten volt is valami frankó befejezés, csak egy fejes úgy gondolta, hogy túl hosszú és unalmas lesz a játék vége, ha még időt szánnak a korrekt lezárásra -> pl. úgy gondolkozott, hogy nem ez a játék lényege, hanem a coop élmény, és kár otvább csépelni a story-t, mer úgysem érdekel az már senkit, menet közben sem figyelt rá túlzottan, úgysem állna neki össze a kép, csak pislogna, és "Mi lesz már? Én lemaradtam. Mennyünk már, lőni akarok!"
B.) Amatőrök írták, akik összeollóztak mindenféle szép és jó dolgot, amit az utóbbi ~30 évben láttak és olvastak valahol (földönkívüli idegenek, rejtélyes kincsvadászat, portálok, amin a gonosz szabadulna a világra), és ők maguk sem tudtak már semmi igazán jót kitalálni arra, hogy egységes story-vá forrja ki magát a játék. Voltak variációk, csak mind túlontúl klisés lett, és nem is volt igazán korrekt, így jobbnak láttak egy ilyen egyszerű sablont a végére.Azok az eridian-ok, akiket láttunk, lehettek akár rabszolgafélék is, akiket genetikailag erre terveztek, hogy őrizzék a vault-ot, és valahol egy régi eridia létesítményben tenyésztik őket a gépek, amik a kellő időben eresztik őket a Vault-ra.
Ez például megmagyarázná, hogy miért nem paktáltak le a főhőssel se, és miért nem voltak precízebb bérgyilkos akcióik a terepen (pl. a tudósnőt is kiiktathatták volna, aki túl sokat tudott...).
Egyszerűen be voltak programozva arra (vagy amolyan vallási fanatikus félék is lehettek, akik önszántukból maradtak itt), hogy a saját módszereikkel őrizzék a Vaul-ot, nem gondolkodtak tovább egyetlen léppésel sem. (És még a siker is borítékolva volt, mert készek életüket áldozni, és elvileg erőfölényben lennének ; és erős volt a hitük/programozásuk...)Amúgy én az utolsó pályán, a zsoldos-eridian harcmezőn végigrusholtam. Túl nehéznek találtam egyszerre két erős ellenféllel küzdeni, így aztán az első elhalálozások után gondoltam egyet, és végigrohantam köztük anélkül, hogy ügyet vetettem volna a csatára (a pajzsom és élete épp kibírta, mire rákttintottam az utolsó ajtóra, ami a portálhoz vezetett. Legalább 1 óra lett volna ott mindenkit leabálni, vagy több, elég fickós volt mindkét ellenfél. Nem z az első harcmező, amit hasonlóképp teljesítettem lövöldözős játékban, csak itt előtte módszeresen legyilkoltam mindenkit, aki rám lőtt, vagy egyszerű volt elgázolni menet közben.
Persze, lehet most utólag okoskodni, ha lehetne itthon modokat gyártani, még egy "Ilyen is lehetett volna a Borderland Stroy" modot is össze lehetne dobni, ami az ECHO rendszer visszakapcsolása után indul, és egy bővebb, alternatív befejezést takar. Akár könyvet is lehetne írni, amit a Borderland alaptémája ihletett. De ez olyan, hogy szinte bármivel meglehetne tenni, de az ember alapvetően nem arra vágyik, hogy "mi lehetett volna" hanem hogy "mi lett". Ha filmet nézek, olvasok,kampányt játszok, akkor nem én akarom felépíteni magamnak a saját mesémet az elhintett morzsákbók (persze menet közben jár a fantáziám, hogy miket lehet ebből kihozni,*), hanem másokét akarom meghallgatni (*jobban érdekel, ők.mit akartak kihozni belőle).
Ami nekem eszembe jut erről, az két dolog:
DOOM3 (főleg a gonosz a portálon át klisé), Uwe Bool gyengébb filmjei, mint pl. amit az Alone in the Dark. Nem is játszottam a régebbi játékkal, csak már a film utáni a 2009-es résszel, de hallottam róla, hogy jók, és a film alatt végig az volt az érzésem, hogy hatalmas potenciál van az alapjaiban, csak épp szegény agyonszidalmazott Boll (első filmje volt, amit mégnéztem - legalább is amiről tudtam, hogy az övé, és játékadaptáció) az ég világon semmit sem tudott belőle kihozni (de úgy tényleg semmit). -
Sonja
nagyúr
-
BandiHUN
veterán
válasz
janos666
üzenetére
no igen,hát ez ilyen...erről irtam én is korábban,ha visszaolvasol...ennyi erővel lehetne az eridiánokat is firtatni...ők is Vault-ból jöttek vajon?ha nem,honnan?ha őslakosok,ha jöttek,miért vannak eridián romok csak,amikor jelen vannak,hol élnek akkor jelenleg?miért nem figyelmeztetnek a veszélyre?ha már támadják ők is a Lance katonáit,akkor miért nem dolgozhatnak össze a játékossal,miért kell őket is halomra ölni???kár,hogy a két dlc-ben már elő sem kerülnek...pedig megérdemelte volna a Knoxx is a szerepeltetésüket.esetleg még reménykedem,hogy előkerülnek még valamelyik dlc-ben,hálás téma a dolog...
bár megmondom őszintén,a Lance kinyiffantása után egyáltalán mi a fenével lehetne a történetet továbbvinni?
kiváncsi leszek...egyébként valahol kicsit visszább linkeltem itt egy fórumot,ami igaz angol,de a játék sztoriját,a szereplők eredeti okait,célját,stb taglalják,érdemes átolvasni -
janos666
nagyúr
Lehet hogy hirtelen haragomban én is túlzásba estem, de a "single player campaign" mond valamit?
Igen, én is jót hülyültem Left4Dead-el itt a kolis szobatársakkal, az olyasmi arra való. Lehet multira hegyezni egy játékot, lehet csinálni MMO-kat is, de ha valaminek van single player része, akkor az az egyjátékos kampány már igenis kritizálható, ha ilyen, mint ez.
És egy jó darabig élveztem én ezt is, csak a végére már kezdtem megunni, a befejezés pedig pofánvágott. -
-
janos666
nagyúr
Szinte nincs olyan kijelentés ebben a hsz-ben, amibe nem akarnék belekötni.

Ha a befejezesert jatszol
Nem annyira a befejezésért, mint magáért a történetért, csak mivel itt végig apró cseppekben adagolták az infókat, így kényszerűen a végére maradt volna a lezárás, amivel minden értelmet nyer. Maradt volna..., és maradt is..., el..., vagyis kb. elnyeste a gép a szalag végét, és kész.meg a storyert akkor nem kell neked ilyesmikkel szenvedned mert minek?Ha story az elsorendu nezz sorozatokat
Egy rakás olyan játékot toltam már, amiknek nagyon jó történetük volt.
Ott van például a Mass Effect sorozat. Számomra sokkal nagyobb élmény volt ezekkel játszani, mint DVD-ről végigdarálni 1-2 évadnyi Star Treket. (Csak a példa kedvéért, mert sok StarTreket néztem, de láttam már jobb scifi sorozatot is, pl. a Battlestar Galactica újradarálása Bluray-ről, és a Mass Effect 2 újbóli végigjátszása egy másik karakterrel már nehezebb kérdés lenne...) A Dragon Age: Origins sem olyan rossz mese, bár a játék ott jobban kimerül a kattintgatásban, mint RPG nézetű lövöldözésnél (Mert hát egérrel kardozni béna lenne...).
Vagy példának ott van még a Dreamfall (és az első The Longest Journey), ami nagyon jól tud történetet mesélni úgy, hogy közben kattintgatsz is. És egész hosszan lehetne még sorolni, de az már cikk lenne, nem hsz bekezdés.
Amugy minimum 2en de legalabb 4en elvezetes ez a jatek.
Mert a legjobb COOP jatek a vilagon!!!(nekem.)
Elhiszem, de nagyon úgy tűnt, hogy van benne singleplayer kampány (mármint, hogy történet, ami egyedül is élvezhető).
Nyilvány a Left4Dead-től nem vártam singleplayer élményt, és story-t, de nem is akarták velem elhitetni, hogy jó lesz az egyedül is.
Ugyan úgy, ahogy a Counter Strike Source-ot sem azért toltam, hogy kiderüljön végre, hogy miért lövöldöznek folyton egymásra a T-k és CT-k.

Ez a jatek nem arra van kihegyezve hogy milyen video van a vegen.
Nem is annyira a csilivili videó hiánya (sőt, a lezárás magához képest rendben volt, csak az előzményeihez nem passzolt), mint önmagában a tény, hogy a Vault nem más, mint egy portál, amin át valami gonosz szörny szabadulna a világra, amit persze addig kell ólommal nyaggatni, míg meg nem fekszik.
Bár azt elismerem jó poénnak, hogy ilyen aprócska portált csinálnak egy ilyen nagy dögnek, hogy aztán fél órán át kelljen egyesével áttuszakolnia a csülkeit, hogy legyen idő megállítani. Mint mikor az Alien megáll fél percre morogni, hogy a főhősnek legyen ideje lelőni (miközben a mellékszereplőket szinte észrevétlenül kapkodja el a semmiből
). 
Ez nekem nagyon DOOM3, csak épp ott tudtam, hogy "horror"-lövöldét tolok, nem ettetek a játék során mindenféle utalásokkal és morzsákkal, hogy valami nagy és érdekes dolog készül. És nem volt ilyen hosszú.De elmondom pl. az én verziómat, mikre gondoltam a Vault-al kapcsolatban:
- Valami olyasmi, mint az "A Mars-mentőakció" című filmben. A Vault-ban vár egy idegen lény, aki útjára indította az életet a térségben. (Nem egy nagy eresztés, de legalább valami.) Arra is gondoltam, hogy egyben ő az ECHO-n megjelenő nő is, és segít megtalálni saját magát. (Ha már ilyen keress meg játék, és mondjuk unja már a várakozást.
) Vagy netán az ECHO-s nő ennek a személynek az ellensége, és azért akarja, hogy végre bejusson hozzá valaki, hogy megölhesse. Vagy ez az kettejük kis játéka, és a nő az, aki akkor nyer, ha be tud valakit juttatni a másik bunkerébe...- Ezt továbbgondolva akár az ECHO-n megjelenő nő börtöne is lehet a Vault, és odacsalogat, hogy kiszabadítsuk őt.
- A Vault valami olyasmi, mint a "Mátrix" című filmben a "tervező" szobája, ahol megtudjuk, hogy most igazából egy játékban veszünk részt egy virtuális világban, és sok mindennel lehet pontot szerezni, de ha valaki bejut a Vault-ba, akkor soron kívül ő "a nyertes". És persze ez a játék nem is feltétlenül önszándékú, inkább kényszerített (mint a példaként említett filmben), és például szabadulást nyer, aki eljut ide. (És/vagy sok pénzt, miegymást...)
Vagy nincs semmi nagyobb jelentősége, de a Vault valamiféle ester eggs a Borderlans-iek számára is virtuális valóságnak (amiben élnek), ahol ha nem is lehet kilépni a játékból, vagy találkozni a fejlesztőkkel, de "ki tudja mit lehet csinálni". (Átírni a virtuális tér egyes részeit, hasonlók...)Soroljam még a sablonos kliséket?
Mert ezek azok, szóval ha pont ezeket kapom, még mindig elégedetlen lennék. Szóval valami ilyesmit szintű, de egyedi lezárást vártam.És ami ebben a befejezésben most végképp nem fér a fejembe: A Vault-nak ugye kulcs kellett ahhoz, hogy kinyíljon. Tegyük fel, hogy a kulcs nem semmisíthető meg. Akkor is: Miért kellett kinyitni, és lelőni, aki át akart jönni, miért nem volt elég minél távolabb vinni a kulcsot a Vaul-tól, hogy senki se nyithassa ki? Ez így hülyeség, hogy az ECHO csaj is arra biztat, hogy kerítsd elő a kulcsok darabkáit, és tartsd őket egy helyen. (Nem arra, hogy szórd szét, illetve elég ha egyet magadnál tartasz, és nem adod át...)
-
BandiHUN
veterán
no,ez nagyon is igaz
én is végigtoltam már minden küldit x-szer,jórészt a neten,de ha szórakozásra vágyok úgy átlagban,nem ilyen kétesélyes dologra,mint a cod,stb,akkor tuti ezt kapom elő...igaz sajna,hogy a PvP része nem lett az igazi...de végülis coopnak találták ki.meghát most tulajdonképp ok,hogy nincs egy rendes vége videó...de attól még maga a játék teljes értékű,most egy dolgo,hogy nincs igazán befejezve.meghát végülis azért a story se vészes,ez egy remekül megkomponált világ,ez a lényeg.igaz persze itt-ott beletehettek volna változásokat,mint ami az elején meg is volt még,hogy az öreg TK Baha-t kinyiffantják,de nyilván az egyedüli szereplő,akivel történik valami...
bár ezen a képen azért némi furcsaság felfedezhető

-
mad1
veterán
válasz
janos666
üzenetére
Ez a jatek nem arra van kihegyezve hogy milyen video van a vegen.Ha a befejezesert jatszol meg a storyert akkor nem kell neked ilyesmikkel szenvedned mert minek?Ha story az elsorendu nezz sorozatokat
.Amugy minimum 2en de legalabb 4en elvezetes ez a jatek.
Mert a legjobb COOP jatek a vilagon!!!(nekem.) -
janos666
nagyúr
Háááátttt...
Egy ideje már gondolkodtam rajta, hogy lassan túl sok időt fektettem ebbe a játékba, és kezd egy kicsit unalmassá válni, de úgy alapvetően érdekelt, hogy mi lesz a vége (pontosan mi is az a vault és mire jó; ki az a nő, aki irányítgat, stb...), ezért folytattam. (Pedig ván jó pár más játék mostanság, ami többé kevésbé érdekel, és még a grafikája is szép, vagy akár ütős, nem ilyen "izé".)
Nos, ma a végére értem (a DLC-ket asszem ki is hagyom).
SPOILER
Őszintén szólva: A kurv@@nnyukat, hogy a Vault semmi más csak egy fél méter széles portál, amin egy nagy redvás dög próbálja meg átpréselni magát. És még csak nincs is rendesen körbejárva a történet, hogy akkor mégis miért történt, ami történt.
Ezernyi dologra gondoltam, hogy mi lesz ott, és mi lesz a játék vége, de ez a befejezés kb. visszasüllyeszti az egész játékot egy DOOM3 szintre. Sőt, az alá, nem derül ki semmi, csak adagolják egymás mellé a morzsákat, aztán jön egy vicc, és a stáblista, heló, szia.
Hú, de megbántam, hogy ennyi órán át játszottam vele azután, hogy már kezdtem egy kicsit unni, és jöttek ki új játékok, amik érdekelnek.
-
BandiHUN
veterán
2 megoldás: 1 a claptrap előtt kimented a savegame-t,2.ott a willowtree,és többet nem izgat a dolog...
egyébként az átlagembernek pl.nem hinném,hogy 10 fegyó+a 4 slotos ne lenne BÁRMIRE elég
szerintem még a fele is...a többi csak a gyűjtőszenvedély kérdése,mert úgysem fogja csereberélni.ráadásul túl kevés az "univerzálisabb" fegyver,ami jó közelre-távolra,kicsire-nagyra,jobbára kimerül a dolog a revolverekben szerintem,mellé esetleg mondjuk valami jó kis smg,esetleg rifle,1 jobb rakétavető(bár akkorát sebeznek majdnem a revolverek is...),ami az új dlc óta jó még,az a glob és a flaregun,az új savas/tüzes eridiánok...amik ugye lőszertakarékosak és brutkó elementál.de pl.shotit sose használtam...kicsi sebzés aránylag,de azt is csak közvetlen közelre adja le,elementálosan gyengék.sniper meg azért nem kell,mert egy full zoom-os revolver is üti mindenben,sőt elementállal sebzéssel nagyon...talán az új 500% critical-os jó...de az meg nem elementalos,úgyhogy... 
-
BandiHUN
veterán
válasz
ezanickem
üzenetére
talán inkább érdemes a gameranger-t megnézned... hamachival pl.én kizárt,hogy valaha kinlódjak....nem mondom,hogy vedd meg,mert nem is egyszerű dolog,meghát ennyi idő után...de valaki itt susogott olyat is tán visszább,hogy nemcsak az eredetivel lehet neten játszani hagyományos módon...

-
BandiHUN
veterán
az a baj az új fegyverekkel,hogy nem kaptak egyedi tartozékokból többet...úgyhogy alig van variáció.kábé minden fegyvernemből van 1 új példány és kész,még moddolás sem sok van,leszámitva a tárat és a célzót...én abban biztam,hogy MINDEN fegyó kap egy magasabb kategóriát,avagy a mostani sötétnarancsig kategória 50 feletti példányai lesznek a pearlok majd.
igyis azt mondják,hogy húdesok fegyó van ebben a játékban...hát ha az ember összeadja a fegyverelnevezések számát,jó,ha kap az összes fegyóra 200-at talán,de ebben benne van az összes gagyi surplus,stb kategóriás fegyver is.összesen minden fegyvernembern 1-2 jó alapmodell van,a többi közepes/gyenge,esetleg pl.van olyan,mint a revolvereknél,hogy 3-4 modell van,ami hót ugyanolyan jó,csak a neve más,de megcsinálva a fullost belőle 100-on belüli egyforma sebzés jön ki.ezértis kezdem már unni a narancs fegyók gyűjtését is,mert egyszerűen abból is kevés fajta van,tipus szerint van értékelve a dolog elsősorban,vagyis bizonyos tipusokból van ott is csak narancs,nincs ott sem skálázódás különösebben.1-2 fegyvernél előfordul az,hogy pl.a 36-os szint alatti verziója nem narancs,hanem lila,de ennyi.
ráadásul ha az ember használhatóságra is szelektálja ezt az összesen mondjuk 200 fegyót,kijön az,hogy 15-20 féle fegyvert érdemes ÖSSZESEN használni,a többi nem ér semmit,mert vagy hiányoznak az extrák,mint az elementál,a plusz x% critical,vagy egyszerűen túl kicsi a sebzése,amin semmi mod sem segit.és sajnos az alkotóelemekkel játék seméri meg,mert látványosan ront inkább csak a fegyveren.jó példa erre a revolver,aminél az 1300-as sebzésből hipp-hopp 600 lesz csak azért,mert 6-os tárra cserélem a kettest,és a tűzgyorsaság persze nem változik...nomeg a savas elementál...ha az 1300-as savas revolvert megcsinálom elektromosra vagy tüzesre,már 600 körülire esik a sebzés...hát köszi.a savas egy nagy cheat lett a játékban...az elektromos meg egy nagy nudli,mert az elementál rövid ideig hat és kicsit sebez.a tűz legalább sokáig ég,és sokat is vesz le.a robbanó fegyverekből meg egyszerűen túl kevés van,de azok meg egyszeri többlettel hatnak,jobbára criticalnál.a random effektet meg úgy,ahogy van,kivették a köcsögök,úgy néz ki,pedig szerettem az egyedi sötétnarancs pulzálást a fegyón
életerőlopós lila pulzálós meg csak revolver van asszem,de hát az meg csak akkor hat jól,ha épp az ember haldoklik,és a "lopás" sebzése fasorban sincs a többi elementáléhoz képest,gyengus,de nagyon. -
ezanickem
tag
Üdv srácok!
Még nem toltam hamachin. Nincs valaki aki co-op modban játszana?
Egyedül kezdem kicsit unni már. -
BandiHUN
veterán
jaja...furamód az Undertaker-t nagyon sokan megtalálják,akik sokat játszanak,a többit viszont...
jó cucc,csak sajna nincs elemental rajta,nomeg a gyakorisága látszik az árán is,lásd hiába pearl,a revolver értéke sokkal nagyobb.meg amiért haragszok,hogy a rakétavetők nem igazán használhatók,mert találni kell vele,lassú,hiába a 2300+90% sebzés,a revolverem is hoz majdnem ennyit,és ahhoz több lőszer is spájzolható,a reload is sokkal gyorsabb,és maga a lövedék is "azonnal" ott van,ahova célzok.viszont ezzel csoport közé lőni jó dolog,főleg az alapjátékban,avagy a lépegetők ellen,azok nem mozognak gyorsan,fejre kell lőni vele -
BandiHUN
veterán
multiban tuti olyan 30-szor
csak equalizer revolverből több,mint 20 félém van már
egyedül siren-nel 1x,bug nélkül,ranger-rel csak a peremes-leleapulós módszerrel
de egyedül nem ad olyan sok és jó cuccot..nomeg nem vagyok mazochista
és egyébként pearl fegyvert egyszer sem kaptunk multiban sem,pedig próbáltuk scavenger,stb loot javitó modokat betéve is(sima ládában találtam viszont mégegyet...)...de narancsok azért jöttek,nomeg beszereztem mindenféle elementálból is a 6-os szintet,ami pl.meg sem volt emlitve a dlc-nél a leirásban,hogy azok is 1-gyel feljebb lettek maximálva..itt láttam meg a múltkor egy kollégánál screenshoton
igaz akkor még nem is kezdtem craw-ozni.
egyébként hülye bug,hogy a crawot multin le lehet legálisan gyűrni egymásután többször is,de 2-3 után már hibák jelennek meg,rosszul működik a lift,stb...gondolom a földön hagyott többszáz cucc miatt
azok ugyanis megmaradnak minden kör után,amik nem kellettek... -
BandiHUN
veterán
ez azért jobb....
mondjuk ez is csinált fegyó,nem én voltam,csak találtam... de 300 körüli sebzésű shotit én is találtam a Crawmerax-nál,viszont az sem savas.jellemzően az elementál gyengiti a "normál" sebzést...avagy a számérték kisebb lesz,mert az elementált kivonják belőle(hogy miért,a franc tudja...igyse ir ki egy csomó extra képességet sem,mint pl.a pattogó lövedék sem...csakhogy a paraszt ne tudja jól felmérni a fegyókat.ilyen cucc pl.a liquid orion sniper,aminek pattog a lövedéke ide-oda,vagy pl.vannak fegyók,sniperek,amik zoomnál a teljes tárat kilövik,stbstb...) -
BandiHUN
veterán
http://xander.x-fusion.co.uk/WillowTree/ új változat jelent meg,a Beta10r9-es...nem próbáltam még ki... egyébként érdemes követni ezt az oldalt,aki használ willowot,mert a "hivatalos" oldalon(blmodding.com) még mindig az "ősi" alap változat van kint letöltésként,és azóta pöttyet előrébb tart már a cucc
a fentebi linken mindig leszedhető az aktuális revizió,sajnos nincs kommentálva,min változtatnak...mondjuk amit nagyon várnék,az egy "hivatalos" fast travel listabővités a dlc-hez...a neten már igyis egy csomóan "ugrálnak" mindenhová a dlc-n belül is,bár napok óta nem játszottam,de megkérdezem már,hogyan.
az bizti,hogy a willowban már benne van a zombis dlc fast travel pontjainak hozzáadása,de az előzőben még nem találtam az új dlc-t.az alapjátékot is fel lehet bőviteni olyan pontokkal,amik nincsenek benne,mint akár pl.a Salt Flats nagy munkagépe...elvileg ahol újraéledni lehet a játékban halál után,oda lehet "csinálni" is utazási pontot...mondjuk ezt használják ki a házi pályagyártók,ugyanis nem lehet hozzáadni eredetileg nem létező pontot(a többi hozzáadandó port létező úticél...csak a birkák úgy gondolták,mindenki szeret kutyagolni/autókázni sokat...),viszont kapóra jött,hogy egy,a végleges játékba nem került helyszin is van... az Oasis.aminek a szerkezete ugyan ki lett véve,nincs meg maga a pálya,DE a fast travelban benne maradt...és ezt kihasználva csinálták az Oasis HUB-ot,ami bővithető,és innen indulnak a házi extra tartalamak is,jelenleg 20 extra pályához csinált hozzáférést a készitője,de persze ez változtatható...de mivel 1 fórumra járnak a pályaszerkesztők,ezt a közös helyet használja mindenki. -
P00By
nagyúr
válasz
Andrewstarr
üzenetére
Ahol a térképen a hüvely van, ott kell egy lyukon átugratni az útra.
-
Andrewstarr
aktív tag
Sziasztok!
Megint elakadtam

A börtönnél járok, nem tudom, hogyan kell felmenni a börtönbe.
Csak nem fel kell ugratni?
mert az nem megy 
Előre is köszi
-
BandiHUN
veterán
válasz
kenesei1982
üzenetére
no ez egy jó kérdés...de talán olyan is rémlik,hogy nem az van,hogy visszafelé tudsz átmenni kocsival?most annyira nincs hirtelen előttem a dolog...de gondolkodtam én is ilyenen...
-
BandiHUN
veterán
szerencsétől is függhet...a claptrap rescue-kért kaphatsz elsősorban bővitést 3-asával...de én pl. szerkesztettem192-re(willowtree nevű progi)...csakhogy azért 3-mal osztható legyen...nagy a narancs fegyó gyűjtőszenvedélyem
van még vagy 25 hely...de az kizárt,hogy odáig fajuljak,hogy narancs fegyóért egy másikat el kelljen dobni 
-
_ak_
addikt
Csak kíváncsiságból, nektek mekkora az inventorytok? Nálam 33-nál megállt.
-
kenesei1982
aktív tag
mitől függ az, hogy T-bone-tól északra levő autóúton a blokád nyitva/zárva van? Egyszer kinyílt, át lehetett menni rajta kocsival, most meg megint gyalog kell átverekedni rajta.
-
P00By
nagyúr
Az elfelejtettem írni, h tegnap találtam egy 1984 kapacitású pajzsot. 2000 feletti van?
-
P00By
nagyúr
No, narancs revolver, shoti, sniper, combat rifle

-
BandiHUN
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
jóóó kis csinált fegyó...
megjelent a Willow Beta10R8... bár nem próbáltam ki,mi változik.ami jó poén,hogy egyre többen jelennek meg a neten bővitett fast travellel...remélem ebben már benne van az új dlc...gondolok itt olyanra,hogy belépek,áll a csapat T-Bone-ben,utána hipp-hopp RÖGTÖN a Crawmerax-hoz ugrunk...
ebben a fegyóban 2 dolgot nem szeretek...hogy ez nem +200%-os,és hogy a 3x verzió miatt közelről kell lőni,mert külömben lehet nem talál mindhárom golyó.nekem sokkal jobban működik a tök legális,1300-as sebzésű Caustic Equalizer,mint ez,gondolom,mert az +200%,és sok fejest lövök...a transfusion effekt meg jópofa,de végülis régen rossz,ha már arra szorul az ember
az lenne az igazi,ha rövid ideig overcharge-t engedne transfusionnal,a gránáttal is.de igy látványosság inkább.a gránát is ilyen:Moxxi-ban,lvl61-esként 170 körüli legjobb transfusion gránáttal próbáltam sima első körös,lvl43-as katonát,egy gránáttal nem tudtam megölni.
20 szóval vicc,bár a gránátok amúgyis. -
P00By
nagyúr
sunken sea-ben találtam egy banditot a tónál az add még pár küldetést!
Csak én nem tudtam róla? Van más eldugott emberke is? -
Tudom, h nem illik (meg nem is szabad) ilyet kérdezni, de tört gaméval lehet hamachin játszani? Én megrendeltem eredetiben mert nagyon megtetszett, de a haverok többsége nem hiszem, h megveszi...
-
BandiHUN
veterán
az alapjáték nem változik,ugyanaz lesz...csak nehezebben,jobb felszereléssel és brutálisabb ellenfelekkel.új küldetések csak akkor lesznek,ha megveszed a kiegészitőket is a játékhoz.nameg ugye 4 féle karakter van...akinek bejön nagyon a játék,a többivel is végigviszi.egyébként neten az igazi,cooperativban,sokkal hangulatosabb

-
BandiHUN
veterán
itt az a gond,hogy ha a csápos szörnyet kinyiffantottad,akkor ennyi...nincs az alapjátékban erősebb.ilyenkor az következik,hogy a Vault Key-t vissza kellett a csápos után vinned Tannis-nak elvileg...a csajnak az eridián épitmények között,kellett vele párszor beszélned...namármost ha ez megvan,akkor a játékot elkezdve,a karaktert kiválasztva rákérdez,hogy Playtrough 1 vagy 2-n akarsz játszani...a Playtrough2-vel elölről kezdez az egészet a busztól,de már a mostani karaktereddel,és sokkal erősebbek lesznek az ellenfelek,újfajták is,pl.badass változatok jelennek meg...ezt kellene tenned.ami még javasolt,ha nehézségre vágysz,meg lehet venni a játékhoz a 3 kiegészitő csomagot!Bár igazából aMoxxi gyenge valami,csak arénaharc 3 arénában,de nehezebb ellenfelek ellen,szerintem net nélkül nem éri meg...de a másik 2 egész jó dolgog.egyébkéntis érdemes lenne neten is játszanod,ha tetszik,több játékossal nehezebb ellenfelek jönnek,de jobb cuccokat lehet szerezni,és ha könnyűnek találod,becsatlakozhatsz magasabb szintűek játékába is...
-
K.Niki
csendes tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
old Haven a palya neve! kinyirtam mar a csapos szornyet a havas palyan.de most megint megragadtam.mert ezen a palyan mutat valamit az ut kozepen:apartment district! de nem talalok semmit!!!amugy ugy csinalom a jatekot ahogy mondtad:szedek ossze mindent es csinalom a kuldeteseket.de jo lenne mar egy kicsit kemenyebb akcio...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kiváncsi leszek...egyébként valahol kicsit visszább linkeltem itt egy fórumot,ami igaz angol,de a játék sztoriját,a szereplők eredeti okait,célját,stb taglalják,érdemes átolvasni
.Amugy minimum 2en de legalabb 4en elvezetes ez a jatek.

ráadásul ha az ember használhatóságra is szelektálja ezt az összesen mondjuk 200 fegyót,kijön az,hogy 15-20 féle fegyvert érdemes ÖSSZESEN használni,a többi nem ér semmit,mert vagy hiányoznak az extrák,mint az elementál,a plusz x% critical,vagy egyszerűen túl kicsi a sebzése,amin semmi mod sem segit.és sajnos az alkotóelemekkel játék seméri meg,mert látványosan ront inkább csak a fegyveren.jó példa erre a revolver,aminél az 1300-as sebzésből hipp-hopp 600 lesz csak azért,mert 6-os tárra cserélem a kettest,és a tűzgyorsaság persze nem változik...nomeg a savas elementál...ha az 1300-as savas revolvert megcsinálom elektromosra vagy tüzesre,már 600 körülire esik a sebzés...hát köszi.a savas egy nagy cheat lett a játékban...az elektromos meg egy nagy nudli,mert az elementál rövid ideig hat és kicsit sebez.a tűz legalább sokáig ég,és sokat is vesz le.a robbanó fegyverekből meg egyszerűen túl kevés van,de azok meg egyszeri többlettel hatnak,jobbára criticalnál.a random effektet meg úgy,ahogy van,kivették a köcsögök,úgy néz ki,pedig szerettem az egyedi sötétnarancs pulzálást a fegyón

20 szóval vicc,bár a gránátok amúgyis.