Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Srácok!
Ezt a Crawmerax-ot hogy lehet kinyírni?
Mi ketten (65-65) bementünk és konkrétan egy hitjét éppenhogy 3-5% HP-val éljük túl..
A kis csatlósait sem bírjuk megölni...mondjuk a bosst bírjuk ütni de mire 1 cm-t leszedünk a hp csíkjából addig a haverjai lenyomnak minket mint a szart..
-
MARV6969
tag
most láttam először videókat az "Overstrike"-ról. nem tudom, hogy lehet e fejleszteni benne a karaktereket, vagy a fegyvereket, azt viszont tudom, hogy 4 karakter közül lehet választani....ez valahonnan ismerős

-
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
megfogadom a tanácsot és idegentől sem cukrot, sem gránát módot nem fogok elfogadni, sőőőt, liftben nem fogom használni

kaptam már sok mindent, de ilyet még egy "szerzeményemnél" sem tapasztaltam... mondjuk az is igaz, hogy sok idiótával találkoztam már a neten, de ilyen "gonosszal" még nem...
érdekes volt még az "ajándékozó" haverja is, mert az szirénnel volt, neon zöld színű ruhában és addig volt "láthatatlan" módban, amíg akart....
mindegy...csinálok mentést...abból még baj nem származott....

-
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Ez ilyen úgy látszik vannak ekkora köcsög emberek...sajna bizonyos "hibás" fegyverek produkálnak ilyet,liften SOSEM szabad használni ilyen gránát modot...
Viszont ez már igazi hackelt cucc,szerencsére willowtree-vel ilyet csinálni nem lehet.
Jótanács:menteni kell a profilt néha,és idegenektől nem kell elfogadni teljesen irreális cuccokat!
Sima,jobbfajta holmi mehet,a milliárdokat sebző fegyverek és a végtelen pajzsok nem tudnak ilyet csinálni,egyedül ezek a gránátmodok,classmodok okozhatnak CSAK LIFTEN ilyet.
Sajnálom,hogy így jártál,nem írtam erről korábban,mert tolom 800 órája neten,de sem ilyen cuccal,sem ennyire tahó emberrel nem sikerült összeakadnom még...
-
MARV6969
tag
tegnap este történt a neten.... T-bone-ban voltam... írta a host, hogy vegyem föl a narancs színű 1-et érő, nullát sebző gránát modot, és menjek a lifthez, majd a liftben dobjam el, és várjam hogy mi történik.... Az történt, hogy ahogy eldobtam a gránátot T-bone fölött találtam magam nagyon magasan és folyamatosan emelkedtem...nem tudtam fegyvert váltani, belépni a hátizsákomba...Próbálgattam minden félét, hogy lekerüljek a földre, és valahogy sikerült. Eddig örültem... Azután már kevésbé: 54 hely volt a back pack-omban, maradt 12... 4 fegyver lehetett nálam, maradt 2, Underdom-ban, a bankban 42 helyem volt, maradt 12 (ez csak utólag derült ki).... és minden cuccom eltűnt...

Jeleztem a host-nak, hogy mi történt, adott mindet, fegyvert, pajzsot, clas modot...a gránát modból viszont nem kértem. Azután Crewmeraxnál kidobott rengeteg fegyvert, amit belépve egy másik karakterrel sikerült átválogatnom. Mindezek ellenére sem volt felhőtlen az örömöm...Mégxerencse, hogy pont tegnap délután duplikáltam le két példányban azokat a cuccokat, amik ennél a karimnál voltak.... mert ez volt a kedvenc emberem, és itt voltak a kedvenc fegyvereim, gondoltam legyen meg minél több példányban.
-
chokeee
aktív tag
A TP2-es játékot elkezdtem, de közben voltam multizni is. Az a probléma, hogy a single player játékmódban benne hagyta azokat a küldetéseket is, amiket a multiban vettek fel mások helyettem, tehát az egyjátékos kampányban teljesen összekeveredtek a küldetések. Olyan felvett aktív küldetések is vannak, amik majd a játék végén lehet teljesíteni, mert a story mód még el sem jutott odáig.
Találkozott már valaki hasonlóval? -
kutga
félisten
Sziasztok!
En is haladok PT2-ben, lealltam mellekkuldiket csinalni hogy jojjon XP meg cuccok, talaltam is par jot. Lvl 50-ig jutottam, ez a max az alapjatekban?
Most jovok New Havenbol a lance katonaktol sokat haltam, nem erdemes elkezdeni egy DLC-t hogy erosebb cuccokat szerezzek?

-
BandiHUN
veterán
Ha a Knoxx-ba belépsz(odamész),már onnantól 61 a max szint,és bárhol fejlődhetsz tovább,persze a Moxxi-t kivéve...
[link]
Itt pedig egy online savegame birizgátor,amivel meg lehet oldani az extrém ellenfelek,cuccok,stb.jövetelét,ez felmaxolja az ellent szépen,végigjátszóknak ajánlott használni,DE menteni érdemes a savegame-t,mint ahogy ott is írtam...De egyébként ez a legjobb módszer a játék feldobására,tud jópár dolgot,amit még a willowwal se tudtam megcsinálni. -
LLKobe
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Olvastam valami olyat hogy a PT2 után át kell menni a Knoxx-ra, egyszer kinyírni, az megemeli a level cap-et, és utána mindenhol emelt szintű ellenfelek jönnek. Lehet ebbe valami?
-
LLKobe
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaja, nekünk is. Nemsoká vége a PT2-nek, kiváncsi leszek a DLC-kben milyen szintű ellenfeleket dob majd. Mi most LVL55 környékén vagyunk, remélem Dr. Ned-nél nem LVL32 zombik jönnek majd....
-
LLKobe
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mi PT2 végén járunk. Én solider vagyok, nekem kb. ugyanilyen van, csak kicsit jobb. Nem hinném hogy nagyon hasonlót adna a siren-nek is. Az egyik haver siren, és asszem neki max. olyan classmod-ot dob hogy +X% team shield capacity.
-
Sirandrish
legenda
EZ létező cucc?
Ilyen mododt lehet Sirenre is találni? mármint ilyen dmg-s? -
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Természetesen a pt2 jobb cuccokat ad.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
a legjobb legális farmhely a robotos dlc végigjátszása után nyílik meg a Tartarus station-on,a föld alatt kábé 25 láda,kilépsz-belépsz,mehetsz is újra fosztogatni.
-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát nem tudom merre felé tartassz most, de pl Rust Commons Westben 2-3 perc alatt is végignézhetsz kb 5 ládát. Youtube is tud segíteni elég beírni, hogy Borderlands chest farming, megnézni másoknak mit hozott a szerencse.
-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Maximum szint 69. Farm helyek elég változóak, nekem ládákból általában jobb cuccok kerültek elő, mint szörnyektől. (főleg alacsony szinteken)
-
Sirandrish
legenda
Héj...amugy az eddigi 4DLC-vel mennyi lett a max szint a játékban?
Illetve jó farmhelyeket tudtok? -
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Quest, ill achievementhez kell, TK adja Hallows endnél, 250-et kell összesen begyűjteni belőle, ami nem kevés.
-
Sirandrish
legenda
Srácok...a zombis DLC-n az agyak mire jók?
Van valami quest amihez kell? ha igen azt hol lehet felvenni? -
JocheeDa
csendes tag
Hát sajnos ez se segített. Próbáltam beállítani fix IP-címet, de ez se segített. Hostolásnál Ugyanazt írja ki: Symmetric NAT router... -.-" Én rontok el valamit, vagy a Routerben van valami?
Más Fórumokat is olvastam, és nem csak nekem van ilyen problémám. Aki ért hozzá, az tudna segíteni?
-
-
JocheeDa
csendes tag
Naszóval. Beállítottam a Routert. Engedtem az UPnP-t. Hátha most jó lesz. Valaki jön délután egy gamere? (lvl 14 Mordecai vagyok.)
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Ha indítok online privát játékot (eredeti game) hogy tudnak a legegyszerűbben csatlakozni hozzám?
Van a játékban egy invite friends opció, csak kérdés oda mit kell írni.

-
JocheeDa
csendes tag
válasz
MZsoltee
üzenetére
Ez mind megvan. Aztán ma olvasom egy oldalon, hogy ha én hostolok, ki kell kapcsolni a tűzfalat. De én nem akarom, mert lehet, hogy valami cucc bejön. Van NOD32 vírusirtóm. Nem lehetne a Tűzfal kikapcsolása helyett valami más megoldást találni?
Tegnap próbáltam hostolni, jó is lett, de nem tudtak hozzám csatlakozni. Portforwardingot próbáltam, úgy sem ment. Most megpróbálnám ezt a tűzfalas bizét, csak attól félek, hogy lejön valami szutyi a netről. Rizikós dolog, nem nagyon vállalnám be.
-
JocheeDa
csendes tag
Na megvan ez a GameRanger.
Hostoltam is, mert kellene a segítség. csakhogy csatlakozni akarnak hozzám, de nem tudnak. Miért?
Azt mondják, mindent jól csináltam, csak a hosttal van valami. Miért nem tudnak hozzám csatlakozni? Lehet, hogy mégsem csinálok mindent jól?: /
-
chokeee
aktív tag
Kérdés: Most nyomom a DLC-ket. Úgy tudom csak a General Knoxx-ban van szintlépés, viszont a többiben is számolja az XP-ket. Ha mondjuk a Zombi Islandban elérem a szintlépéshez szükséges XP-t akkor át kell mennem az alapjátékba szintlépéshez?
-
MZsoltee
veterán
-
kutga
félisten
válasz
JocheeDa
üzenetére
Üdv!
Itt 6k a GOTY Edition, nemrég még 10k felett járt asszem az ára, ahhoz képest jó vétel, tényleg online a legjobb móka, ahhoz meg eredeti kell.
Mondjuk nem tudom ez a steames verzió-e, nekem az van, nem is olyan rég akciózták, úgy emlékszem olyan 3k körül volt a GOTY.
MOD
A legújabb játékokat én sem veszem meg 10k+-ért mert másra is el tudom költeni azt a pénzt, inkább a leárazásokat és az akciókat figyelem. Ennek a játéknak elég jó az újrajátszási értéke, szerintem megéri megvenni. Nem is beszélve hogy amíg kitolod az alap PT1+PT2+PT2,5 és az összes DLC-t az sem lesz két délután. -
BandiHUN
veterán
válasz
JocheeDa
üzenetére
Elvileg nem...Anno a gamespy-en keresztül tán állítólag lehetett,"akciós" változattal nemigen láttam senkit,jó játék,annó drága is volt,főleg DLC-kkel,és ehhez mérten kevesen is játszottak vele online aránylag,és nem azért,mert rossz

De mivel eredetim van és szerintem a többieknek is+nem is tudok/lehet többet segíteni,az eredeti tipp marad:vedd meg
Nézd meg idén milyen hulladékok jöttek drága pénzért,tiszteld meg szépen,hogy egy jó játékot megveszel 
-
JocheeDa
csendes tag
Arra viszont még nem kaptam választ, hogy az a bizonyos verzió engedi a Co-Op Játékot?
-
JocheeDa
csendes tag
Hello!

Én tavaly karácsonyra kaptam a játékot unokatestvéreméktől.(Warez verzió volt.) Volt egy kis problemo, mert a DVD (dupla rétegű) valami oknál fogva CRC hibás lett. Hállelúja, tölthettem le 134KB/seces nettel 6 gigát. gyönyörűen 2 napba telt, de lejött. 2009 februárjában toltam is a gamet, frankó volt, csak már nem emlékszem, hogy újratelepítés miatt vagy hogyan, de letörlődött a game. azután nem is tettem fel, mert pucolás lett a gépen, és a torrent elveszett, nem volt kedvem újra letölteni 6 gigát. aztán 1 év alatt kijött 4 DLC(Most tölti a drága GOTY Editiont, 2h 36min hátravan^^). Nézegettem a vidiket, DLC trailert, Gameplayeket sötöbö, és megjött a kedvem. Nem sok rpg-vel játszottam, az első az a dibalo II volt, még 9 évesen unokatesóm segítségével toltam.(eléggé ijesztő volt, nem is szerettem.)a 2. az a Fallout 2 volt, ami nagyon lekötött. Imádtam. Aztán meg a Fallout 3-at meg elrontották(Borderlands-kopinak hívom.Teljesen ugyanaz a Role-Playing Shooter játékmód van benne-.-"), az már nem is érdekelt. Most beregeltem a fórumra, mert jó közösségnek tűnik(remélem nem csalódok
), és legalább beszédes is.
Az első karim egy Hunter volt. Nem is érdekelt más kari. Abban a hitben voltam hogy "hunter? Wöööö. Csipa=Fejlövés." Osztogattam is a Headshotokat a Skagekbe meg jól elvertem az időt a Rakk-vadászatokkal( Tisztára olyan volt, mint egy sci-fi Big Game Hunter xĐ
Sörétessel odaszórtam, csipával egy-két fejlövés és máris pörög az idő. Meg a hulla.: ))
Egy vagy ét bossig jutottam( nem emlékszek, 2 éve volt az utolsó gamelésem. : /) Nine-Toes volt a legnagyobb.
Most lassan lejön, remélem még délután tudok gamelni.Ui.: Warez verziónál engedett a Co-Op? Mert akkor valakivel mehetnék: )
-
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
én meg azt hittem, hogy van valami "okosság" amivel lehet ezeket használni
pedig nem is... én inkább nem adnám el, ha nem elrakom és gyűjtöm őket... teeermészetesen
elrakom a játékban talált narancs, és lila cuccokat ( én még narancsban nem találtam 98,9-es pontosságú sniper-t, ugye...és narancsban is csak nem rég találtam 68-as szintű 4x-es savas "smock em" smg-t....) is, mert ugyan még mindig nem használom a willow-t, de fogom 
tudnál adni néhány jó tanácsot, hogy "melyik rész mit csinál, melyik kombináció milyen fegyót ad" ? ha olyan soká jön a Borderlands II. része, csak el kell ütni valahogy az időt...meg amúgy is érdekel a téma. Előre is köszönöm!
Néztem videókat az Assasins Creed folytatásáról, és tetszik.
-
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
ezek hibásan megcsnált cuccok....DE arra jók,hogy eladd,mert sok pénzt érnek
kábé ennyi.Egyébként a játékban még akkoris megéri fegyókat vadászni,ha willow-ozol...hisz kell az "alapanyag",hasraütésre nem lehet jó fegyvert csinálni se,úgy,hogy nem tudod,milyen rész mit csinál,melyik kombináció milyen fegyót ad...
Énnekem pl.olyan 5-600 féle narancs fegyóm van és mind játékban gyűjtve
Más kérdés,hogy ha valami tetszik,"korrigálok" belőle egy jobbat,pl.távcsőcsere,vagy ha más elementállal kell,ilyenek... -
MARV6969
tag
kaptam olyan fegyvereket és pajzsokat amik "23456789.." szinttől lehet használni. csak az a kérdés, hogy hogyan? lehet ilyen magas szintet beállítani a willow-val? a játékos, akitől kaptam "sima" 69-es volt.
-
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
A Williw Tree-vel kapcsolatban: vagy tényleg, ahogy Te is írtad, vagy egyáltalán nem kellett volna engedni használni, hiszen a játék az eredeti fegyverekkel és egyebekkel igazán élvezetes, és így jelent kihívást, VAGY ha már létezik a Willow, akkor legyen a játék része, vagy mint egy DLC- vásárolhassa meg aki akarja.
Amúgy érdekesnek találom magát azt, hogy van egy ilyen lehetőség, amivel ennyire alakítható a játék, új fegyvereket, dolgokat lehet készíteni, és ezeket akár át is lehet adni a többieknek
Az viszont tény, hogy elértéktelenítette a game-ban található felszereléseket. Emléxem, amikor először kaptam egy ilyen willow-os "Isten"-től fegyvereket, csak néztem, és sajnos sorra dobáltam el az addigi kedvenc, nagy nehezen és nagy örömmel, talált cuccaimat.... persze most is elraktározom a számomra érdekes a "normál" játékban találtakat, de szorgosan gyűjtögetem a mások által adományozott dolgokat is. Mostanában egy-két kivételtől eltekintve szinte csak a normál fegyvereket használom, és szeretem. (Crewmerax-nál nem nagyon próbálkoztam a "csoda" fegyók nélkül-ez is igaz...)Láttam egy interjút a Gearbox vezetőjével, és hát annyi számomra is érthető volt ( bár nem nagyon tudok angolul) , hogy nagyon szeretik a Borderlands-ot. A szívük csücske. De most a Duke Nukem-en dolgoznak és tervezik a folytatást, de nem mondják meg, vagy nem tudják (?) hogy mikor. A lényeg, hogy belátható időn belül álljanak elő egy új résszel, mert úgy járok, mint Cartmen az új Nintendóval.....
Több mint 3.000.000 példányt adtak el a Borderből, üzletnek sem volt rossz. Hülyék lennének nem folytatni- szerintem.
Amit írtál, ez az Aliens Colonial Marines nevű játék- erről még nem hallottam. Mihez hasonlít?
Rage: én azt olvastam valahol, hogy a Borderlands-t valamikor a kezdetekben nem ilyen képregényes grafikával tervezték, hanem "normál"-lal. ha a két jéték nem csak a tájban, környezetben tárgyakban fog egymásra hasonlítani, ha nem mondjuk a játékmenetben, akkor annak örülnék
és akár 100%-ban is hasonlíthatnak egymásra 
....de a Brink óta óvatosabb vagyok....hiszem, ha látom....elkezdődött az E3, de Border ügyben nem tudtam meg még semmit se nem

Eddig nem nagyon találkoztam amerikaikkal a neten, de most sorra beléjük botlom....akkor inkább az angolok....
-
MZsoltee
veterán
Hali!
Játszunk 4 haverral és azt vettem észre, hogy amkior egyedül vagyok benn akkor fix 60-62fps-em van, de ha multizunk akkor ugyanott lemegyek 30 alá is. Ez mitől lehet? Konfig az adatlapomon.
-
Szerintetek egy Dell Inspiron 9400 laptopon, (core2 duo 2GHz, 1 Giga ram, Gef7900Go) elfutna ez a játék élvezhetően?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
chokeee
üzenetére
Ha jól tudom, akkor a küldetés szintje 61-es. 4x szintű voltam, amikor felvehettem, Knoxx PT1-ben, de nyilván semmi értelme nem lett volna belevágni. Nézz egy küldetésfát, és meglátod, hogy mi után lesz aktív. Azt hiszem a craw és a csatlósai is PT-től függetlenül 60+ szintűek, de nem jártam még arra, nem tartok ott szintben.
-
chokeee
aktív tag
Nincs valakinek kedve párban nyomni?

-
kutga
félisten
Elkezdtem a PT2-t, Kromig jutottam benne, de kezdek rájönni hogy iszonyat gyenge a felszerelésem.
Lvl 43-as vagyok, de nem ritka hogy 46-47-es ellenfelek jönnek szembe, de még az alap strukkeres bandita is percek alatt megöl. Fejlődnöm kellene még? Vagy jobb fegyókat, pajzsot farmolni?
-
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
A Rage-ról nézz videókat...no az már majdhogynem Borderlands HD
a hátránya annyi,hogy abban nem lesz ennyi féle fegyver,nomeg nem elementálok,hanem pl.robbanó,elektromos lőszer...
Remélem,nem lesz lineáris,és karakterfejlődés is lesz,mert a világ hasonló,a kocsi meg mintha egy az egyben Border lenne,olyan 70%-ban mintha koppincs lenne.
Egyébként tényleg jó lenne Border 2 de félő,hoy a Duke Nukem Forever mostani megjelenése eddig lekötött mindenkit,és nem olyan nagy brigád...a kövi amit tőlük várnak az az Aliens
olonial Marines inkább,szerintem kábé az után tudnak érdemben nekikezdeni,HA akarnak...Ha most jelentik be,akkoris majd talán jövőre évvégére lehet valami belőle,idén egyébként pl.eleve pont a Rage miatt szerintem nem nagyon fognak sokat lépni border ügyben.Egyébként idén sajna szinte minden játék sok sebből vérzik,ott a Homefront,Bulletstorm,Brink,hogy csak 3 fps-t említsek,amit vártam...a Duke Nukem meg csak annak lesz jó,akit tényleg fan volt,végignyomtam a demót,5 éves grafikai színvonal,kevés tárgy,élettelen helyszín...én meg fogom venni,mert mobilon is képes voltam végigjátszani cheat nélkül,stb,és tudom,hogy ez lesz,más Duke már nem...de másnak nagyon nem ajánlom azt se.
Egyébként meg Willow:szerintem ott rontották el,hogy annó egyáltalán megcsinálta valaki,és hagyták a csodafegyvereket-pajzsokat a játékban a mai napig...
Ez például az arénázást eleve hazavágta,a párbajokat...
Nem lett volna baj az editor,HA tényleg csak játékban előforduló cuccok lennének,de így....
Még az is baromság,hogy lényegében ha nem az überfegyók kellenek,lényegében bármelyik fegyveredet meg tudod 5x-özni sebzésileg...innentől irreális a felszerelés,amit találhatsz,az mindig sz...abb lesz sokkal. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Gyík.Eddi
üzenetére

Nem tudom mekkora szintű vagy, de ha rám hallgatsz, akkor a Knoxx DLCbe mész először.Ott minimum 51lvltől lehet menni, és ha 1x megölöd Knoxxot, akkor onnantól kezdve minden DLCben az ellenfelek szintje hozzád igazodik.Tehát nem lesz problémád abból, hogy túl könnyű lesz a játék, mert veled egyforma szintű ellenfelek jönnek. -
MARV6969
tag
....kipróbáltam a Brinket.... nem kellett volna...pedig nagyon vártam, mert az előzetesekből érdekesnek tűnt... de nem az.... egy valami hiányzik belőle, de nagyon: a játékélmény... az nem van neki. És csúnyácska is. egy játékos mód - az konkrétan egy vicc. Fél órát szórakoztam, mire beállítottam a karaktert, kb ennyiben ki is merül a game pozítív tulajdonsága. Idegesítő fegyverek, buta ellenfelek, elavult grafika, fura körvonalak a társak, meg az ellenfelek körül...szóval vártam ezt a játékot. nagyon...aztán kezdtem egy új karaktert gyorsan a Borderlands-ban, és elgondolkoztam rajta, hogy még mindig naon jó ez a játék...
most a Rezident Evil-t várom. de már nem annyira, mint a Brinket vártam.... és érkezik a Rage is... bemutatók alapján ütősnek ígérkezik, aztán majd meglátjuk...mint a Brink-nél....
Az igazi az lenne, ha már a Borderlands 2-ről látnánk bemutatókat, vagy, ha már meg lehetne venni

A pearl fegyverek szerintem sem annyira jók, de elpakolom őket. Találtam már Crewmerax-nál is (a több száz lelövés egyikénél egyszerre kettőt is: egy pajzsot és egy snipert), Knoxx-nál is többször, és közvetlenül az armory előtt a katonák is dobtak már pearl pajzsot, nem egyszer.... mondjuk az is igaz, hogy összesen kétszer

2010 januárja óta játszom a Borderlands-szal, először szokatlan volt a grafika, de utána megxerettem. Nem gondoltam volna, hogy ennyi, játékkal eltöltött idő után is találok olyan fegyvert, amit addig nem: nem rég például egy narancssárga pisztolyt, ami nem elementálos, de x4-es volt. x3-t már többször találtam elementálosba is, de x4-t azt eddig még nem. Nem a legjobb, de elraktam...
végül is ezt is szeretem a játékban- mindig találok benne valami érdekeset, újat. Ahogy múlik az idő egyre kevesebbet, de azért még akad...
azon gondolkoztam az egyik You Tube video nézegetése közben, hogy akár a 2. részbe be is tehetnék valahogy "hivatalosan" is a Willow Tree-t és aki akarja szerkessze a karakterét. Na még pont ez a lehetőség, már mint a Willow-os manipuláció, az ami még érdekesebbé teszi a játékot. -
ProEvoFan
nagyúr
-
BandiHUN
veterán
válasz
senkihazi66
üzenetére
a willowtree-ben lehet kimenteni is file-ban egyesével,avagy átteheted a Locker részbe,és akkor bármilyen savegame-t töltesz be,a Lockerből pakolhatsz rá,vagy akár onnan is,összegyűjtve a save-ok legjobb cuccait.
-
senkihazi66
csendes tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Köszönöm a segítséget.

Willowtrre- vel átírtam a számot 1-ről 2-re, így csak a sorrendet változtatta meg a játékban, de nem írta felül a mentést.
Lenne egy kérdésem: lehet- e egyik karakter fegyvereit- soldier átvarázsolni a másik karinak- siren (esetleg willowtree- vel)? -
BandiHUN
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Jaja,a Rose,Omega pajzsok tényleg jók...
A Tsunami meg nem random effektes,hanem alapvetően elektromos+mellé savas bogyókákat is lő ki,amik lassan,cikkcakkban mennek az ellenre és pattognak a falakon..Nem feltétlen jó,főleg nem a Knoxx-ban,mert sok a chemical/shock trooper,nomeg a badass variánsok,at ellen nem az igazi...egy x4 tüzes smg jobban süti a népet,akit nem,arra tartok egy jó kis savas revolvert,azoknak durva sebzésük van...avagy ott vannak a zöld,savas Serpens-ek,amik szintén lőnek ki plusz savas golyócskákat is,nagyobb tár,asszem a sebzése és a pontossága is jobb,és ahhoz több lőszert lehet eleve vinni.A Tsunami csak dísz nekem... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Sony XW5000 vetítő, kalibrált, 2029-ig jótállással
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 / 16GB RAM / 512GB SSD / Touch Bar
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Core Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sörétessel odaszórtam, csipával egy-két fejlövés és máris pörög az idő. Meg a hulla.: ))

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
olonial Marines inkább,szerintem kábé az után tudnak érdemben nekikezdeni,HA akarnak...Ha most jelentik be,akkoris majd talán jövőre évvégére lehet valami belőle,idén egyébként pl.eleve pont a Rage miatt szerintem nem nagyon fognak sokat lépni border ügyben.
, és persze a pt2 vége.