Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
én arra a revolvert szerettem...főleg az agyak miatt
bár persze nagyobb horda ellen a jó öreg Chimera smg-m az igazi...de revolverrel végülis extra koncentrálás nélkül megvan a főszál alatt a 250 agy.mondjuk tipp a zombihoz,hogy már az elején érdemes fejre menni,mégha a küldi nincs is felvéve,mert az agyak ottmaradnak kilépésig a játékból mindenhol,főleg érdemes minél hamarabb felvenni a Jack-o.lit nevű küldit asszem',vagyis a tökfickó kinyirását az All Hallow-ban,mert mellette lesz a TK Baha háza is,és főleg ezen a helyszinen előre fejre menve simán visszasétákkal megvan a 10-25-50es küldi helyben,a maradékkal+a küldileadás miatti visszamenetel alatt összeszedve az otthagyott agyakat,meglesz a 100 is,gó felvenni a 250-est,utána a kórháznál és a fatelepen,a normál sztorimódot követve lesz éppen elég zombi,hogy emiatt ne kelljen külön mászkálni,ha nem lenne elég agy,a fűrésztelepre és a kórházba visszamenni is vissza kell bounty-s küldik miatt...tehát elvileg "okosan" az agyas küldik nem járnak sok bónusz idővel.mondjuk én pl.legelőször béna voltam,nem találtam meg csak úgy a hülye Bahát,mert nem mutat egyébként rá sajna külön küldi,és a tökös küldin kivül visszamenni se kell All Hallow-ba(elején ugye a dokit kell keresni,de a tök főellen küldije már előtte felvehető bountyból,vagyis letudható egyszerre...a dokinál is lesz agy jócskán,érdemes oda is inkább később menni...potya visszasétálást megelőzendő,mondjuk már a 100-as agyas küldi alatt...),tehát én először végigjátszottam akkor,szedtem is bőszen az agyakat...de hát aki nem néz utána...azt hittem először,hogy nem küldik,hanem csak archivementek...aztán mehettem szépen csak ezért gyűjtögetni...
mondjuk ez a végigjátszósdi is olyan dolog,hogy minden karival,mindkét playtrough-ban végig kellene mindent csinálni...no ANNYIRA én se vok fanatikus
viszont multinál azért nem hátrány,ha az ember felveszi az összes elérhető bounty-t,stb offline,mert akkor nagyobb eséllyel profitál majd multiban,ha épp valamelyik küldit csinálják,mert akor az ugye kipipa.viszont a fel nem vett/főszálon még nem ott tartó küldiket ugye semmisnek veszi,el kell jutni odáig/fel kell venni és újracsinálni.ez mondjuk főszálnál ok,de azért a bounty-knál...az meg a másik baromság,hogy aki friss karit indit,nem látja a neten csak azokat a szervereket,ahol vagy ott/visszább tart a host,ezért egy kezdő számára pl.üres a multi szekció.mondjuk kis csalás,hogy ha van másik végigjátszott kari,akkor azt kiválasztva kell keresni,és utána belépés után még lehet másik karira váltani,igy lehet másik karit tápoltatni,mert mondjuk egy lvl1-es újat nem engedne az eridian promontory-ra...de igy megeszi a dolgot
utána már jobb,hogy 5 perc alatt ugrik az ember jópár szintet pl.ott,megy a proficiency,utána könnyebb lesz a saját kezdés is tunningolva,nem kell minden karival a "szamárlétrát" végigjárni.hátránya:a fegyók nem fognak a saját játékban szinthez nőni...de az hasonszintűekhez,vagy inkább kicsit nagyobbakhoz beszállva pótolható. -
BandiHUN
veterán
jaja,ez már shotgun

tegnapelőtt én is találtam egy narancs Jakobs Skullmasher távcsövest,aminek gyanús volt a kicsi sebzése,de semmi nem utalt extrára,hát kiderült,hogy az is 5 lövedéket lő ki egyszerre...
távcsöves shoti effektel,de mi a fenének...
közelre hat,ok,de nem tudom,mi szükség volt az amúgyis visonylag kevés(50valamennyi tán hivatalosan) narancs cuccba ilyet is tenni
a másik,ami cuki,a Mad Jack nevezetű fegyó,asszem' kék csak,Krom-nál szerezhető elvileg,azon az ágnak a végén,ahol a canned skag meat-ok vannak,nem tudom,mindig dobja-e,szerintem nem...no az ilyen rikitó kék+zöld revolver,de a napfénytől függően szinjátszós,7 lövetű
és cikkcakk-ban haladó,pattogó lövedéket lő ki,eséllyel,hogy néha 1 helyett gyorsan 2-t lő...nem túl erős,stb,igazi semmiresejó,de vicces fegyó
smg-ben is van x2,x4,x6-os varia szintén egyébként ilyen shotiszerűen,elemental fegyóknál jót sebez kicsi elleneknél a nagy káros hatás miatt,komolyabbaknál ez nem igazán jön be... -
BandiHUN
veterán
válasz
kenesei1982
üzenetére
ilyesmin ne csodálkozz...elég bugos lett a Moxxi mostanában nekem is,ráadásul tegnap pl.szivtunk a megszakadással is,csak úgy spontán,egyik esetben pl.5.kör 4.round elején mutatott be ilyet....de szivtam már meg pl. távcsőbe nézéssel is,hogy a végén kidobott a gém.egyébként pl.a legvégén a Destroyer-nél szintén tilos távcsőbe nézés közben megölni a bosst,mert tuti fagyás,és errorhegyek a vége.de hogy pozitivat is emlitsek,Mordecai Scavenger classmodjával bebugol a játék,pénzt,stb lehet a madárral az ellenből kicsalnimés tegnap sikerült a moxxi alatt sötétnarancs fegyóra szert tennem
ráadásul 1 menet végén a bónuszok között is volt egy narancs sniper
de viszont utána meg is kergült kicsit a játék,mert nem mutatta jól a küldiket,kint maradt a Moxxi feladat... -
kenesei1982
aktív tag
hi,
letoltam a zombis dlc-t, attól eltekintve h ennyit kell benne rohangászni, nekem nagyon bejött, imádom a zombikat

más:
elkezdtem a Mad Moxis dlc-t. Bemegyek 1 arénába, ott elvileg 5 kört kell túlélni, ugye?
Namármost. jön az 5. kör végén a boss, megölöm és semmi. eltűnik a kör számláló, és kezdi előről az egészet, nem adja meg a küldit se. tehát újra jön az első kör, de még vissza se számol, csak a számláló kattogását hallani. mondjuk az 5. kör végén 1 pillanatra megáll a játék, nem tudom mozgatni a karaktert, de ha nyomok 1 space-t, akkor már megy, de nem ír ilyenkor se semmit.Valakinek volt még ilyen?
-
BandiHUN
veterán
ok
csak fura,hogy löki az ember a sódert,és nem nagyon reagál senki...még azt se mondhatom,hogy nem tolják magyarok is,hisz találkoztam egy csomóval...mondjuk aki wirágboltival tolja,az letudja ezt is,és kész,ami jön holnap,tény,hogy sok tárgyalnivalója nincs annak,aki annó az alapjátékot nyomta...
ugyanazt kell csinálni majd ebben is -
P00By
nagyúr
-
BandiHUN
veterán
no hát igen,nekem most sajna más a helyzet,műtöttek,otthon vagyok,igy több időmvan játszani...bár enélkülis felmennék sztem...mondjuk játszok más játékkal is,de ezt tudom azért fekve is...egy cod-hoz már azért nem fognék,itt nem feltűnő,ha néha bénázik az ember,agépi intelligencia elég nudli.
-
BandiHUN
veterán
tovább?
hogyhogy? egyébként ára 10$/8,99€ lesz,mint mindig,nem egy nagy összeg,gondolom nem ez a baj...egyébként persze,sok bajom van
de hát ez a fanatizmus átka...
persze aki nem játszik neten.nem tetszik neki annyira a gém,azt tuti nem zavarják az én "marhaságaim"
igyekszek a maximumot kihozni a gémből....de legalább nem úgy,mint az 5 perces willow legények,akik gyorsan generálnak egy 50-es(vagy több...) karit,agyonbuherált felszereléssel,amit pár perc alatt megtalálnak a neten,és mennek a netre vagánykodni...
remélem holnap ez is megoldóik...és nem lesznek extrém felszerelések többet. -
BandiHUN
veterán
üdv mindenkibe...tegnap igazi horror nap volt...befejeztem Mordecai-val is a pt2-t,de se előtte,se utána nem dobott semmi érdemlegeset,csupa ilyen surplus vizipisztolyt
se eridian promontory,semmi,a Destroyer-től lett egy zöld pearl sniperem...de abban se vettem észre semmit,meg is nézem,pontosan miben is jók a pearl cuccok,elvileg az még egyedibb kéne legyen,abból már vannak olyanok,amik már fehérrel jelzettek,mert bugos a sötétnarancs feletti kategória...mondjuk a liquid orion sniperen meg meglepődtem,sötétnarancs ugye,tűrhető sebzés,de 20-as tár,nagy firerate,x4 áram,de ami a legdurvább egy snipertől,olyan golyót lő,ami visszapattan a falakról
és semmi moddolás,full origi...mondjuk tegnap nem is volt kedvem nagyon kutakodni...hisz holnap Knoxx,magasabb szintű új fegyverek,stb,már kár a 48-asok után túrni,sötétnarancsom meg van vagy 40 féle
amint lesz komolyabb,fel is boncolom,kivi leszek,mit kezd a willow a 49 feletti cuccokkal,és vajon a jelenlegi készlet is hozzáigazitható lesz-e a 61-hez 
fene egye meg,amiért haragszom,hogy a steamen más az időmérés,náluk az este 6 a 0óra,vagyis ha tartják a menetrendet,akkoris csak este 6 körül csaphatok le a Knoxx-ra
ami ha nagymés terhelt lesz a háló,mire lejön...este nem szokott 200k felé menni a steames letöltés 
-
BandiHUN
veterán
mondjuk azt nem értem,ha ilyen pikk-pakk dobálják össze a dlc-ket,igazán kiadhatnának editort is
álom,édes álom...igy meg fizess,paraszt van.mondjuk ennyiért végülis havonta is jöhetne valami,mennyi is lenne egy wow acc?
reménykedem,hogy ez a dlc hosszabb életű lesz a neten...mert valljuk be,az eddigiek erősen pár naposak voltak ezen a téren,a moxxi még csakcsak megy,de a zombi...meghát az egy halom kinlódás,mire az ember lenyomja az agyas küldiket,nincs hangulata se elővenni egy ideig
a moxxi-ba meg már csak vagánykodni fognak bele,nem ad xp-t,proficiency-t,gagyi cuccok...meghát a kis arénákat letoltuk már rég akik a neten játsunk,a nagy meg szimplán TÚL HOSSZÚ idő,se pause,semmi,1-et megcsináltam....de soha többé... 
ami szerintem most se lesz,de jó ötlet,lehetett volna autóversenyes aréna is...ha már ilyen autós is részben a téma.ott mindenkinek ugyanaz a fegyó,járgány,ha moddol,ha nem,lehetett volna verseny és harci aréna...
-
BandiHUN
veterán
válasz
kenesei1982
üzenetére
jaja.sőt akkor már kulcs is lesz
hát igen,talán a holnaputáni dlc mond valamit a témában...talán lesz még több is,végülis senki nem mondta,hogy ez lesz az utolsó...ez van,ki nem derül,NEKED miért volt jó végigverekedni magad ezen,semmi heppiend(na jó,a claptrap vicces a végén,de legalább vele találkoznánk a pt2 elején...),de semmi nem lesz jobb,nem tűnnek el a banditák,stb...mint ahogy a zombi végén is csak kinyirjuk a dokit...de már nincs mit tenni,nincs kit megmenteni,de hát a fő kalandokhoz nem is kapcsolódik...a Moxxi is férjet keres,de a puszi a hasunkra,ha végignyomjuk a durva arénákat,ott még csak egy picike videó sincs....no de talán az új dlc-ben elfenekelhetjük a drágát... 
jó,ötletes világ ez,de kicsit olyan,mintha puff,elfogyott volna az idő,ki kellett adni...egy játék,ahol az út élvezetes,nem az úticél
-
kenesei1982
aktív tag
Hát vége lett.
Érdekes a sztori vége. Azt hittem vmi lesz, aztán nem. Végülis a semmiért verekedtük végig magunkat a Vaultig. Legalább már tudjuk hol van, 200 év múlva nem kell majd keresgélni
.... -
BandiHUN
veterán
jaés ebben benne van,hogy nem úgycsinálom,mint a New Heawen farmolók,hogy visszatöltöget órákon át a ládák miatt...tegnapelőtt is,tegnap is csak 1x mentem erre a részre,tegnapelőtt az Erik's valuables miatt(6 cuccát kell keresni,szemeteskonténerekben szétszórva a mapon),tegnap meg csak simán eljöttem ide,amikor épp ide jöttünk,és a többiek bőszen ugrottak ugye a ládáknak
ez ahogy lerak a New-U,jobbra-előre van,ha a mapon nézed,akkor lásd pl.ezt a világtérképet -
BandiHUN
veterán
pár "reálisabb" és következtetett infó+hivatalosak a dlc-ről,mellesleg jó kis oldal a témában:
http://87bazillion.com/2010/02/20/secret-armory-everything-you-need-to-know/
teljesen fura,hogy a sima patch-ban semmi szintemelés,stb,és a leirás szerint az extra fegyverek "láthatatlanok" lesznek a dlc-t meg nem vásárlóknak...hááát no comment...mégha eliminálják is az extrém cuccokat,ezzel megintcsak megosztják a netes játékosokat,mert a dlc-sek erős előnnyel lesznek a simákhoz képest....ami negativum,hogy az új járgányok csak a dlc-ben lesznek használhatók,pedig biztam benne,hogy a régi missziókba is szint visznek ezzel,ami szvsz hiba,mert ezután aki megveszi,a bónuszokat csak ott élvezheti szerintem,mert mégha nem is irják külön,de a régi helyszineken szerintem nem lesznek 50+ és extra fegyók(unfair lenne...ha mondjuk csak a host látja a fegyókat,és mondjuk már 61,a többieknek milyen loot jutna?hisz szintben azért elég jól követik a fegyószintek a host szintjét,főleg pt2-2.5ben),tehát aki most 50-es,az mostmár el fog pártolni a régi helyszinektől ezek miatt.aki meg nem veszi meg,annak meg a játékban jut majd kevesebb babér,hisz ott lesznek a "nagy" 61-esek,és a gametrailers-es videók alapján az xp-t is szórni fogja a dlc,szerintem 1-2 nap aktiv játék lesz a 60,rosszabb esetben fél perc willowtree...mert sajna szó sem esik a karaktermoddolások regulázásáról...
ami szvsz nagyobb baj,mint pár extra fegyó,amik amúgyse használhatók jól...és ráadásul feltűnőek is,az adott játékos kirakható.na de mi van az extrém pajzs/health-ú,1000férőhelyes táskával,fullos képességfával és proficiency-vel rendelkező,5 perc alatt lvl1-ből lekreálható karikkal?semmi...ezértis ér sz...t az arééna,a duel...aki emberkedik pl.a duelezésre,99%-ban agyonmoddolt tapasztalatom alapján...erre jön,hogy amúgyse ér sokat,mert a legális legjobb pajzs+max életerő olyan max 2500összeget ad+esetleges modbónusz,ami nudli,de pl.tök legál még csak nem is narancs revolveremnek van 900 feletti sebzése,megdobva 200% criticallal...ami pont elég még class mod nélkül is,amig kezdődik a duel,becélzom a fejet,1 lövés,kampec...de 1 rakéta,rövid sorozat smg-ből szintén megoldja...és semmi illegális cucc. -
BandiHUN
veterán
nekem tegnap csak ennyi volt,New Heaven,jó hely,amit tegnap is mondtam,ahol a Tetanus Warrens felé vezető kapu van...egyszerű gagyi ellenfél...

és ha már ennyire nem jöttek tegnap a narancsok,megszánt a játék
automatában még nem láttam ilyet,a Taylor Knobb-féle kis bázisban a bejárattól balra a végén van egy falba süllyesztett,még egy kiugró faldarabbal el is takart "titkos" automata...

no ezt már butitani kellett,teli a képtárhely
-
BandiHUN
veterán
Borderlands update 1.30 is coming, to be released alongside The Secret Armory of General Knoxx!
360: This update will be deployed automatically on 2/23
PS3: This update will be deployed automatically on 2/25
PC: This update will be available on 2/25Here are the notes:
Borderlands Update 1.30 Notes
Addressed issues:
- Invalid weapons or items can no longer be loaded into the game
- Brick’s Centurion class mods now regenerate health correctly
- Brick’s Bombardier class mods now regenerate rockets correctly
- Roland’s Tactician class mods now regenerate shields correctly and display the correct bonus values
- Roland’s Rifleman class mods now apply damage increase to all machine guns
- Certain powerful legendary item names should now be displayed in the appropriate color
- Opening the bank in the Mad Moxxi DLC no longer prevents other players from moving
- Multiple copies of DLC missions can no longer be obtained
- Corrected some incorrect icons in the ammo vendor
- Fixed a crash caused by killing the final boss while zoomed in with a scope
- The “Careful, he bites” achievement should now properly unlock when playing in French
- Added icons to the server browser that indicate which DLCs the server has installed
- The server browser now displays the name of the DLC a server is playing instead of the plot mission
- Adjusted scrolling in menu options in long server lists
- Added a notification if a player attempts to continue a game saved in DLC that is no longer installed
- Fixed DLC notification dialogs that were not closing properly
- Alt-F4 no longer closes the game if it is not in focus (PC Only)
- Fixed an issue which resulted in corruption in saved games (360)
- Added support for allowing multiple user login on PS3, so that friends can play on another player's system in splitscreen. (PS3)
- Fixed graphical distortion and crashes some PS3 users may be experiencing (PS3)
- Zombie Island achievements and trophies now unlock properly in splitscreen (360, PS3)Balance adjustments:
- Chests in New Haven have been adjusted to contain more appropriate loot
- The duration of daze effects has been reduced to 6 seconds, and the amount by which it decreases the speed of enemies and their projectiles has been reduced
- Damage from shock elemental effects has been increased
- Repeater pistol damage has been slightly increased, accuracy slightly decreased
- Sniper Rifle critical hit bonus has been increased
szóval tehát,mint mindig,a dlc-t nem vásárlóknak is érkezik patch,ahogy szintén szokott...a dlc-ben ez benne lesz,külön nem kell letölteni.sajna a pc-seknek nem sok dolgot hoz,offline meg szinte semmit,viszont szomorúan látom,hogy a kábitó hatást csökkentették...pedig kellemes dolog ez Mordecai madaránál,vagy Lilith lövéseinél,de végülis a másik 2-nek meg nincs,na jó,Bricknek ütés közben.de nem sokat jelent.viszont a snipernek nem értem,minek a turbó,a kispisztolynak igy csökkentett pontosság mellett sz...t ér kis erőnövelés,senki se használja úgyse,ez nem call of duty,hogy előrántom és kihúz a sz...ból
de a server browser turbó nagyon kell,az is tény,hogy rengetegszer a folyó misszió kiirásának köze nincs ahhoz,amit épp csinálnak,mert csak azt jelzi,hogy a hostoló hol tart a fő sztoriban,közben még simán mehetnek épp bounty-k vagy zombi,moxxi,az nem látszik,no hátha most...a dlc hiányt meg eddig is kiirta,nem tudom,minek neki ikon,nem nagy nyereség,inkább lenne valami pingjelző/ország,valami...a shock elementálra szintén ráfért,bár én az eridianokat tunningoltam volna inkább,és levettem volna a mozgássebesség csökkentést.hiába ritka cuccok,csak poénból,vagánykodni kapja elő mindenki,lődözve párat ellen nélkül,de harcban....meghát a lassú mozgás eleve lemaradás a többiektől.nomeg kiváncsi leszek,mit fog takarni ez az "invalid" weapons
rég igérgetik,hogy kiszoritják a brutál editálókat,hiszem,ha látom,tegnap is belefutottam vagy 3-ba...ráadásul osztogatják a hiányos vacakjaikat mindenkinek...egy partit tönkre is tett egy majom tegnap bejött,előhúzott valami millió cuccot kilövő sz@rt,lőtt 2-3at,belaggoltunk,utána le is állt a host....hmm sz...jon lovat... -
BandiHUN
veterán
..."TeamXbox has exclusively learned that, later this afternoon, 2K Games will announce the release date and pricing for its upcoming downloadable content pack for hit RPG/shooter, Borderlands—and Xbox 360 owners will get a headstart on everyone else. The Secret Armory of General Knoxx will be released for Xbox 360 tomorrow, February 23, for 800 Microsoft Points (or about $10). The expansion will subsequently release for PC and PS3 on Thursday, February 25 for $9.99"
végülis ehhez nem sok komment kell....
remélem igaz az infó,nem néztem utána,de a Gearbox egy dlc-t összefoglaló topicjában találtam kiemelve.ha kamu,leszedték volna...tehát elvileg csütörtökön itt a tuti 
-
BandiHUN
veterán
egyébként a borderen Lorenzo9 vagy LorenzoHUN névvel vagyok fent,ha épp hostolok,akkor a szobanévnél kint van a HUN! előtag,mondjuk utána pl.angolul irom ki néha,hogy Questing,stb...aki akar,jöhet.egyébként ne rettenjen meg senki,ha elsőre nem csatlakozik,ez mindenki másnál is ilyen sajna,rá kell nyomni van,amikor kétszer is,kicsit bütyköltek a hostoláson az utóbbi patch-al,elvileg már routergondok nélkül tud bárki hostolni,de ennek mellékhatása lett ez a dolog
ha már valaki be tud lépni valahová,utána max a ping miatt moroghat az ember,de azt le lehet mérni,spawn után megindul az ember,nyom pár ugrást,és látja,milyen gyorsan reagál a karakter,evidensen a legjobb,ha azonnal,de pl.usa,ausztrál szerveren van,hogy fél mp is a késés
viszont jó a játékkultúrájuk,érdemes velük játszani,csak minden cselekvésre,lövésre kalkulálni kell a kis csúszást,hamarabb ugrani,az ellen elé célozni...bár szerencsére itt azért állnak/lassan sétálnak a delikvensek,csak nem olyan,mint egy "hagyományos" fps-nél,Cod-résznél..az autóvezetésnél viszont annyira nem jön ki szerencsére.jaés talán bug,talán szerencsétlenség csak,de nekem van vagy 10 emberem ott barilistán,és sose online senki...lehet,hogy alapból ez is hibás

-
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Borderlands
27,91 EUR
na ennyi volt a Steamon karácsonykor...igaz szóltam akkor...
meg "kicsit"jobb volt akkor az árdolyama az eurónak...ennyit a hülyének is megért.mondjuk ha lenne megint akció/az új dlc-vel esetleg csomagban,azért lököm az infót...az eddigi 2 dlc-t csak fanatikusoknak ajánlom úgyis...neten nemigen nyomja senki,bár a zombit még csakcsak,de 20 eurót kidobni rá... 
-
BandiHUN
veterán
jaaa tévedtem,mert csak 925-ös a sebzése,a pontosság a 96.7
de a lentebbi képeken,ahol a narancs rakétavetőt mutatom,az van legalul,ott láthatod a kezemben a stattal együtt 
bocsi a sok rizsáért...szeretek erről a játékról dumálni,nagy kedvencem,úgy érzem,értek is hozzá már eléggé,beleástam magam az editálásba,stb....bánom már,hogy nem szeptemberben csaptam le rá,mert mire nagy nehezen meglett decemberre,addigra már mondhatni mindenki abbahagyta,aki irogatott itt,szerintem amiatt is,mert letölthető,amiatt is,mert már a dlc-t se vették meg hozzá,tény,hogy eléggé szeretni kell egy játékot,hogy a megjelenés után fél évvel még aktivan nyomja az ember,és ehhez azért origi kell,mert offline nem játszik azért az ember valamivel fél évig..és az azért szerintem kevés embernek volt annó is.most meg hiába mondanám akárkinek,hogy vegye meg,49+2x10€ amiért hozzájutni....nó comment,annyit nem adna épeszű ember érte,főleg mostani euróárfolyamon...
-
BandiHUN
veterán
itt linkelgettem én is,más is pár képet...de nem feltétlen látni kép alapján,mi a durva,vannak szép,de totálisan vacak fegyók
nomeg ott van,hogy mit tekintünk és meddig brutál fegyónak...mert vannak az alapból dobott fegyók,amikhez nincs hozzányúlva,meg lehet oldani ezeknél,hogy csak a szintjét emeled fel,esetleg ha távcső kell rá jobb,azt cseréled,és az anyaghasználatot felteszed 3-as kategóriára gyártón belül,ez egy szolid mod,semmi "nem legális".szintén "legális" trükk még az,hogy az alkotórészeken is változtatsz,de az adott fegyvernél meglevő normál anyagokkal teszed,ez szintén olyan fegyót ad,amit ténylegesen a játékban is megtalálhatsz,általában ezt még én is megteszem...ez fölött van még 2 lépcsőfok,az elsőnél csak azt használod ki,hogy minden fegyvernél van egy nem használt sor a fegyver leirásában,ahová teszel be mondjuk +valamilyen csövet,vagy tárat,ez még csak hatást ad a fegyverhez,lényegi dolgok nem változnak meg,csak mondjuk összeadja a 2 cső általi sebzést,stb,kicsit jobbá téve azt.még ide tartozik az is,amikor mondjuk más gyártó csövét teszi az ember a fegyverbe,stb,de még mindig ügyelve arra,hogy minden összetevő meglegyen,amiből áll,és mindenből 1 legyen,ezek ilyen összvércuccok,de mondjuk ha smg-hez csak smg alkatrészek vannak téve,a végeredmény még mindig full rendes fegyver kinézetű,működésű,csak épp a "márkák" legjobb tulajdonságait egyesiti,ilyen fegyver már nem található amúgy.ez fölött vannak az elvakult durvaságok a 11ezres sebzéssel,láthatóan hiányzó alkatrészekkel,stb,amik már totálisan csak baromkodásra jók szerintem...meg arra,hogy amikor valaki bejön egy mondjuk 100 projectile-s fegyverrel,ami minden lövedéke mellé még kilő 100egyéb izét is,frankón belaggol mindenki,mert leterheli a netet,az ilyen kick rögtön...vagyis elég tág tartomány,ahol meg lehet határozni,mi a jó fegyó.
én feljavitom csak a fegyókat szintemre+legjobb anyaghasználat,de meghagyom őket olyannak,amilyenek,ezértis keresem a narancs fegyókat...és jó poén,hogy a narancs fegyók egyedi alkatrészeit a willowtree nem ismeri,tehát amit használok,az egyedi,akinél még van,az találta
na jó,persze én is többszörözöm,hogy adjak másnak...nomeg ki tudom file-ként menteni,igy akárkinek be lehet tenni a gyűjteménybe
de adni annak szoktam,aki tényleg rászorul,én ok,hogy napi 5-6 órát fent lógok,másnak nincs ennyi ideje rá -
P00By
nagyúr
Csináltam egy kis Skag gyilkolászást!

Vhol fent vannak a fegyók, pajzsok képpel együtt?

Meg akarnám lesni mik a legbrutálabb fegyók alapból a játékban! -
BandiHUN
veterán
sajna ez az "ára" a +200% damage-nek....a fegyvereknél sok ilyen megkötés van,hiába a sok kombináció,csak bizonyosak adnak igazán használható fegyókat.egyébként a kérdéses revolver pl.pont nem narancs kategória
próbáltam tenni bele 6-os tárat editorral,de le is vette 400 körülire a sebzését....
és egyébként talált cucc,csak 40-ről emeltem fel a szintjét 49-re. -
BandiHUN
veterán
egyébként kár,hogy igy alakult ez a mizéria a forgalmazással...igaz én szinte minden nap botlok bele magyarba a neten,de hogy itthon beszerezhetetlenné tették szinte pc-re....és a steamen sincs karácsony óta akció,49€...rablás,mégha jó játék is.és sajna azt mondom,hogy csak a multi nem ér ennyit...olyannak,aki végigtolta már virágbolti verzióval.Persze,akinek tetszik mondjuk a képek,videó alapján,annak szemrebbenés nélkül mondom,hogy megéri,de csak akkor,ha most fog origivel bele...sajan forgalmazás pc-re itthon hagyományos formában eléggé esélytelen már,végülis igaz,egy majd fél éves gémet ki karolna már fel,ha 3 hónaposan se érdekelte a kiadókat itthon.Mondjuk amben még bizok,hogy ELVILEG várható egy fullos,DLC-s változat kiadása,árilag is jobban megérné( a 3 dlc ugyanis +30 júró...),ami esetleg majd megérheti még...vagy marad a használt,jobbára külföldről.végülis úgy tudom,nincs rá korlátozás,lehet újraregisztrálni.
megát a magyar hozzáállás is olyan volt etéren,pl.ha jól emlékszem,az 576 a Decemberi!!! számában tesztelte a játékot...talán hathatós közreműködésemre és heveny érdeklődéseimre,mikorra várható ismételt megjelenés...aminek az alapja egy 576 bolti eladó kósza megjegyzése volt,hogy akkori mondása szerint 2 hét múlva lesz új forgalmazó...volt ez november végén... a zombis dlc-t is utána együtt tesztelték a Moxxi-val újságban,és fura is volt látni az összesitésekben,hogy pl.az 576 szerint a coop multija a Border-nek,jobb,mint a Left 4 Dead 2
igen,ime egy itthon nem hájpolt,hányattatott,de nagyon jó játék...amit sajna mire sokan megismernek itthon,1 nem tudják megvenni,2 a dlc-t ugyan meg lehet bankkarival...de kérdéses,megéri-e,van-e rá még 20€... 3.a multimentes "változat" dlc-stül sajna letölthető a megfelelő helyeken....épp emiatt csodálkozom,hogy több emberrel találkozok neten a magyarokból,mint itt a topikban
de legalább vagyunk páran,ennyi elég is asszem' mára a dologból... 
-
DiamondBack
senior tag
vegyetek fel aki online tolja: arpi1983
-
BandiHUN
veterán
ezek sem rossz cuccok egyébként,részemről a narancsok gyűjtése egyfajta passzió
bár van jópár különleges modell köztük,de úgy általánosságban nem feltétlen a legjobbak ezek,sőt sokszor a "különlegességük" miatt csak bizonyos helyzetekben,módokon igazán jók(gondolok itt például arra,hogy egy sniper/revolver ad a critical-ra 2-300 vagy több % sebzést,de az alapja mondjuk csak 5-600,avagy egy rakétavető rakétája 700 körülit sebez,de kilő egyszerre 3-at spirálban+robbanáskor rain-es gránáteffekt),aki mondjuk nem lő annyira pontosan/nem mérlegeli,mikor jó használni,simán megeszik egy sötétnarancs fegyóval is reggelire
ottvan pl.az általam kedvelt random effect-es Chimera önreges SMG,amit pl.már a különféle badass-oknál,olyan elleneknél,amik védettek egy vagy több káros hatás ellen,nehezebb használni,mert az elemental-os fegyók mindig gyengébbek a simáknál,az extra hatás pedig nem jön a védettség miatt elő-mondjuk én ezértis használok azért többféle fegyót is,ami elég jó,a 967-es sebésű revolverem,ami x4 tüzes,és 200% critical-os...ami végülis 3000 körüli alapsebzést ad criticalra,ha tűz nem hatna.cserébe csak 2 lövetű,és nem a leggyorsabb se a fire rate,se a töltés,na jó,mondjuk az accuracy meg 96,7,vagyis snipernek se rossz
de lassú,ha sok az ellen,megrohanják az embert,mire 2-3at leszed.de badass-ok ellen,gatlingok ellen,messziről imádom
az eridian-okat is gyűjtöttem...de abból kevés fajta van sajna eléggé,és a snipert leszámitva,meg mondjuk a shotit,ami a Destroyer-t is jól sebzi,inkább látványosság,mint hasznos,ráadásul lassitja nagyon a haladást...a pewpewpew-et használtam néha,ha kisebb emberke hostjára mentem,hogy ne fogyjon a lőszer...de a múltkor egy szenvedélyes gyűjtönek odaadtam pl.az aktuális karinál levő 11-et,ha jól emlékszem 
narancs fegyókból is szoktam adni másoknak is,ha épp olyanokkal játszok,hogy látom,gyenge a cucca/gyűjtő,és el lehet vele dumálni...végülis napi 2-3 úgyis szokott lenni.szoktam eltenni "normál" cuccokat,pajzsokat,artifact-okat is,hátha jól jönnek még majd kisebb szintűeknek... -
BandiHUN
veterán
egyébként a Moxxi-t is érdemes neten csinálni...többedmagaddal az esélye is kiebb,hogy lenyomjanak,nomeg persze gyorsabb is.bár ugye ottvan,hogy csak +2 skill pont...Moxxi-t ha minden igaz,viszontlátjuk a dlc-ben,van ugye a Moxxi's roadblock küldi,és a videón az út mentén sejtelmes tábla Moxxi' s Red Light 20KM szöveggel...

hátha a kupiba is ellátogathatunk
ha nem lesz rövid a dlc,a videók alapján már majdhogynem felérhet egy border2-vel is,igaz ehhez azért kellene mondjuk 30 fő+vagy 50 bounty küldi,és mondjuk 15 helyszin,de már igyis sokkal nagyobbnak és változatosabbnak látom,mint a zombit,ami sajna eléggé egysikú,amilyen pepecs az eleje,annál furább,hogy pikk-pakk lumberyard,és vége is.ráadásul fast travel és járgány nincs(pedig mekkora ötlet lehetett volna pl.a lumber yardon kocsival irtani+autós bounty-k,gyorsabb utazás!),az meg nem megoldás,hogy menj vissza gagyi keresgélés miatt a világ végére,gyalog.a zombik is már inkább idegesitenek ilyenkor,az agyast is tegnap lenyomtam Brick-el is,de mint mindig,most se hányt ki semmi használhatót TK,sok értelme nem volt,időpocsékolás.végigtoltam,de visszamenni infót kutakodni pl.a lumberra utána már semmi kedvem nem volt,inkább mentem coopozni. -
BandiHUN
veterán
a pt2.5 csak az,hogy a pt2-ben végigtolás után a maradékot letudhatod egy még durvább környezetben...d már újra nem kezdheted ilyenen.az xp meg hót felesleges dolog ilyen téren,az archivementeket meg a kutya se látja,csak te...ha xp kell,akkor eridian promontory vagy esetleg még old haven...jó poén a hajtás,de öncélú,engem az ilyen nem tudott feldobni
5000xp ezért,10 azért,nem sok mindenre elég.ha sokat nyomja az ember,összejön szinte minden anélkül is
neten kell tolni,úgy nem unalmas
gyűjts te is fegyókat,azt látják is,meghát érzed a jótékony hatását is
avagy pl.a proficiency kimaxolás -
BandiHUN
veterán
válasz
Thomacrew97
üzenetére
ez nem border2...
hanem az új dlc
a border2 elvileg borderworlds néven fut majd...ami nem tudom,milyen lesz,mert nagyon nehéz lesz ezt a hangulatot megtartani,és a néppel se nyeletik le már ezt a gagyi befejezést és hülye sztorit.pedig sjna sokkal több is lehetett volna sztoriilag a dolog,nem kellett volna ennyi bounty,cserébe jobban kibontani a cselekményt.én megcsináltam volna azt is,hogy offline is legyen legalább egy plusz ember a csapatból a játékossal,mintha neten coopozna,sokat dobott volna az élményen +mezei" játékosoknál,akik nem nyomják neten,és kaphatott volna minden kari pár eltérő "magánküldetést" a saját sztorijának megfelelően,meg mondjuk egyedi utóbosst egy pár perces saját end videóval.a borderworlds-nál meg szerintem szépen majd majmolni akarják a mass effecteket...nehéz szerintem megoldali,hogy többféle világ illeszkedjen képileg és elemileg ehhez a mostanihoz,ez valahogy ezeknek a tájaknak "áll jól"...de meglátjuk...
ja,egyébként menj vissza playtrough2-ben az elejére,vagy méginkább 2.5-ben,vagy mondjuk a neten 3db 50-essel,rájössz,hogy fingathat egy mezei skag is még meg,ha lvl50-es és meglep
más:ma vastagon rekorder vagyok a napi átlaggal,eddigi legjobb sötétnarancs termés,a zombi dlc-t toltam le offline pt2-ben,és lett 5 sötétnarancs fegyóm...és ami fura,hogy ebből 1 volt ládában,a többit "mezei" átlagzombik ejtették el,úgy átlagban a ládákból és a bossoktól 1-2 lila cucc ha esett,a többi vérgagyi....egyelőre tartjamagát az,hogy a legjobb sötétnarancs-beszerzési forrás a sima átlagellen gyilkolászása...tegnap skagoktól szedtem el 3 sötétnarancsot,egy sem volt se badass,se semmi extra,átlagos,a Mordecai madara által is haló példányok voltak...de a sima katonák is szokták néha adni Fyrestone-ben,a kezdő helyszinen.de pl.a Krom's Canyon-ból és Sledge bányájából még sose sikerült semmi értelmeset..jó lelőhelynek tűnik New Haven peremrészei,pl.amerre a Tetanus Warrens felé megy az ember,és Little Maniac-ok jönnek bogarakkal vegyesen(2db tegnap pl.) és a Skag Gully körbemászkálása(a tegnapi 3),a zombinál rögtön az elején az első csapat zombi(1db),lent a parton,ahol jönnek a Bloodwingek is(2db),és a kórháznál 2x jártam 2 küldi miatt,rögtön az első hullám zombi(mindkétszer 1-1db)
-
Thomacrew97
tag
Jónak ígérkezik ez a Border 2

Nekem az első rész nagyon bejött, főleg online játékok során rengeteg jóféle cuccosokat szereztem
50-sként meg visszamenni a kissebb helyekre ahol még csak a 04es banditok mászkálnak álom
-
BandiHUN
veterán
további videók:
http://www.gametrailers.com/video/crimson-tollway-borderlands-general/62092
http://www.gametrailers.com/video/lakebed-walkthrough-borderlands-general/62094
azért nem semmi.hogy ilyen videók vannak komoly oldalon,és mégsincs semmi hivatalos infó kint...mert kábé mintha kész is lenne a cucc
igaz sajna x360-on nyomják,lehet,hogy ott hamarosan jön,remélem nem kell rá sokat várni pc-re se
úúúgy játszanám már,kellett ezeket megnézni... -
BandiHUN
veterán
kis kedvcsináló a General Knoxx dlc-böl

nem néz ki rossznak,új ellenfél,autótunning...sajna csak lvl61-ig nő(pOOby örülj,ez eggyel több,mint amit minimumnak vártál...de ez lesz,mert a konzolos változatnál lesz 2 archivement,a +1 és a +11 levelre,és a videón is 61-es a csóka...sajna úgy néz ki,ennyi.de editorral lehetsz 255-ös
) a max szint,de elvileg lesznek új fegyverek,remélem fegyótipusra és elementálra gondoltak,nem csak pár új kombinációra nonpluszultra...sajna még nincs hivatalos megjelenési dátum se,de mivel a többinél se vacakoltak sokat,és a videón gameplay van,szerintem már csak tesztelik,max 1 hónap...és ugye ez digitális tartalom,percek alatt fel tudják tenni
a moxxinak se voltpc-s dátuma se hivatalosan,egyszercsak megláttam a steamen 
a videó végén utalás a Mad Moxi-ra,lehet viszontlátjuk a drágát?az új kocsival felvett első misszió ugyanis a "Clear Moxxi's roadblock"...
már nagyon várom... -
P00By
nagyúr
-
BandiHUN
veterán
meg kell csinálni a 4-5-6os arénát is,ennyit tudok
de az nem piskóta,20db 5 menetes kör egyhuzamban,ha 1 perc egy kör,akkoris számolhatsz rá ideális esetben a dumák,visszaszámolások miatt 3-4 órát/aréna,és azért a +1 képességpontért...ráadásul se xp,se proficiency,semmi nem jár,és az 5 körönkénti fegyók is bénák,sokat moxxi-ztam,1 ilyet meg is csináltam,de még narancs fegyót nem adott soha... -
DiamondBack
senior tag
Kipróbálnám a madd moxxit de tartogatom arra hogy valakivel egyszerre kezdjem el

-
BandiHUN
veterán
akkor neked még ez lehet a barátod: http://blmodding.wikidot.com/start itt megtalálod a willowtree nevű progit...tudsz editálgatni(előtte BIZTONSÁGI MENTÉS!!! a save fileokról),de egyébként ha oda jutsz,és tetszik,vedd meg,jó játék...hamarosan jön a harmadik dlc,és remélem lassan csökkentenek árat is,karácsonykor volt akciós a Steamen,lemezes kiadás nagyon nem várható...esetleg használtat érdemes keresgetni,annó nálunk is volt
-
BandiHUN
veterán
akkor javaslom a 9.12 hotfix-et próbára,ami maga is önálló driver!
_ak_:
a dlc-k elvileg csinálhatók bármikor,ha kész a Fast travel network küldi,vagyis amikor oda tudsz már utazni,,a moxxinál elvileg igazodik az ellen a szinthez és a playtrough 1-2-höz,vagyis jó felszereléssel bármikor(a jó cucc biztos jele,aikor a főküldiben mindenki pár lövés,és 1-2-4 xp-ket kapsz csak...),a zombik talán lvl20-ról indulnak,ha jól emlékszem,én asszem' 25-ön néztem meg először,nem volt jó cuccom annyira,de találtam a legelején a zombiknál pár jobb cuccot,mivel lassúak,fejre érdemes menni,javasolt a sniper és a revolver,a tüzes cuccok sebeznek a legjobban,esetleg még a savas,eridian és elektromos cuccok kerülendők,az áram gyógyitja a dögöket
ha tápolás,segitség kell,szólj(persze ha neten tudsz játszani...eredeti kell),fél óra alatt 2 kör az eridian promotory-n,és pár szinttel,proficiency-vel gazdagabb leszel
vannak jó sötétnarancs fegyóim,stb,adott esetben igazitok a szintedhez párat,akár a játékban,vagy ami gyorsabb,willowtree-vel be tudod gyűjteni...egyébként a két dlc független az alapjátéktól,elvileg a főjátékhoz bőven sok már a szinted oda,ahol tartasz,csinálhatod a főküldiket is,hogy haladj...én elsőre lvl37-en fejeztem be,de abban benne volt minden bounty és a full zombi is...de ha túlképzi magát az ember,elveszi a kihivást magától,kábé 2 hely lesz,ahol még kapsz jobban xp-t abból,ami hátravan+persze a főellenségek is adnak -
_ak_
addikt
sziasztok!
a DLCkkel mikor érdemes foglalkozni? Talán kb az 1/3ánál járhatok a játéknak, most értem át New Heaven-be, lvl25. Nyomjam előbb végig a fő sztorit?
-
Zebu
addikt
Érdekes az egész.
Nálam az FPS konzisztensen leesik 62-ről 35-40-re pár perc játék utána (van, hogy 5, de lehet, hogy 10, de lehet hogy 20-at is kibír).
Teljesen mindegy milyen felbontást állítok be, a jelenség marad....
Mindegy, hogy a dinamikus árnyékokat bekapcsolom, vagy sem, a jelenség ugyanígy fennáll.A konfigomnak szerintem bírnia kellene...
10,2-es Catalystot tegnap leszedtem, megnézem majd ma. Az ini file-okban már próbáltam állítgatni ezt-azt, de nem változtatott az eredményen.
Mitől lehet ez? Nem hinném, hogy a 4890+ az E8400@400x9 kevéske lenne neki... Főleg mivel úgy néz ki nincs kapcsolat a felbontás és az FPS között.... Lehet a windows7 59Hz-es HD hülyesége kavar be?
-
P00By
nagyúr
Mad moxxi-ban megcsináltam a 3 arénát, utána a bounty board piros, mégis van 3(4-5-6) "új" aréna. Ehhez nincsne küldetés?

-
BandiHUN
veterán
pedig a neten az igazi szerintem,én már rég nem nyomnám anélkül...csak jó másokkal hentelni,besegiteni a kisebbeknek,vagy csak simán 3 50-essel extrém nehéz fokozaton...annyira egyedi a gém design szerint,hogy nem tudok elszakadni a tájtól,olyan jól összehozták az egészet,mégha maga a "kaland" rész kicsit gyenge és egysikú is...de a világ maga remek.nagyon nem vonzott a hentelési vágy,a főellenségek,de jól esik mászkálni egy jót csak úgy(na jó,persze küldit nyomva...),főleg mióta potyognak jó fegyverek,már a harc se kétesélyes,de végülis ahhoz kell célozni is...csak nem olyan,mint egy rendes rpg-ben,hogy rányomsz mindig a megagigaüber támadás gombra,és kész...az fps-eket meg szeretem...remélem az új dlc jó lesz,elvileg egy nagyobb terület,plusz szint és új fegyverek is lesznek,megint lesz kihivás...aztán meg ottlesz megint az alap,stb,hogy az új maxolt szinttel is kipróbálja magát az ember,meghát az új fegypkat szedni kell
mostmár pl.csak narancs/sötétnarancs cuccokat gyűjtök,nomeg próbálgatom a willowtree-t,milyen fegyókat lehet barkácsolni belőlük,hogy jó is legye,meg jól is nézzen ki
viszont az ilyen kókány überfegyók nagyon nem hoznak lázba,a sárga/narancs fegyók azért is kihivás,mert az azok alkatrészeit a willowtree alapból nem is ismeri,tehát minden darabból új alkotóelemekhez is jutok,lehet legózgatni
ezeknek a fegyvereknek a felépitése is más,eleve úgy veszi a willow,hogy hibás...és táblázatokban sincsenek az alkatrészek,mert egyediek.de jó fegyók vannak belőlük
a kedvencem a chimera cuccok(random elemental minden lövésre,és a lőszer is általában regenerálódik bennük),és egyedien is néznek ki a pulzáló naranccsárga részek a fegyveren
általában tartok magamnál a jobb narancs cuccokból is 2-3 1:1 klónozású példányt,csakhogy adjak,ha valakivel játszok,és nincs normális fegyója,végülis inkább ilyen origit,minthogy sokan a gyártott ökör fegyókkal szaladgáljanak,aki ilyennel baromkodik,ki is szoktam rakni a hostból...
azé' húzzunk már határt...egyébként nem tudom,a te verziód egyáltalán megy-e neten valamivel,lehet a GameRanger progival azt is lehet tolni...
egyébként szerintem a siren a legjobb kari...a phasewalk jött legalábbis eddig a legjobban,főleg amig kicsi volt a szintem,és nem volt healthregen-es páncélom,és meglógni is jó volt szorult helyzetből
persze a másik 2 is jó már kimaxolva,a bunyós palit meg hagyjuk... -
BandiHUN
veterán
én már letoltam az agyas nélkül 3x...a 250-eset csak most,mer most szerencsésebb és előrelátóbb voltam,a játék jellegzetessége,hogy a fegyók és az agyak,egyéb küldicuccok,mint a bloodwing egg-ek,megmaradnak,amig ki nem lép az ember...namármost szerintem 1000-es nagyságrendű mészárlás van az egész alatt,de szerencsére ha az ember jól csinálja,visszamenetel nélkül meg lehet még a hallow's end-ben,akol a zombi TK Baha van,a 10,25,50es küldit,összekapkodva az agyakat a mapon,a 100-ast le lehet tudni visszamenve a jacobs cove-re,összeszedve az otthagyottat,majd ide vissza,mert újraadja a jónépet,a 250-est meg elég szépen ki lehet a lumber mill-es misszió alatt,tulképp direkt lődözni az agy miatt nem is kellett,csak összekapkodni a készletet,majd utána meg amikor úgy jött,simán megvolt 1 óra körüli idő alatt úgy,hogy nem is arra koncentráltam.persze nem árt olyan fegyó,ami critical-ra rögtön öli a zombit/ha nem,akkor ne legyen elementalos,mert akkor kárbavész a dolog.most nézem a Steam statisztikát:
Borderlands
26 hrs last two weeks / 133.5 hrs on record
és még nem unom...igaz sok netes játék van benne.
egyébként talán ami jó lehet még,hogy az ember élvezze is,hogy csinálni több karit,eggyel ugye végigtolja full az ember,a másikokkal meg lehet csinálni úgy,hogy végigrohanni a főszálon,de felszedni amit csak lehet a bounty-kból,és utána jó lesz a neten játék,hisz minden helyszinen lehet legalább másokkal előrejutni,mégha nem is én hostolok,viszont nem megy az idő vele offline,élvezetesebb csapatban letudni. -
BandiHUN
veterán
igen,a lényeg az...de még ott a bounty board is...mondjuk én pont tegnap toltam le a hunteremmel egy fullos zombi menetet elejétől az összes küldivel és bounty boarddal,stb,agyasokat is,körülbelül 6 óra tiszta game,egylövéses zombikillel revolverrel...manapság egy rendes játék is ennyi...de szerintem igy fast travel nélkül nem is kéne több zombihelyszin és misszió,az ellenfelek se változatosak,pont elég a témából ennyi.sokan úgy általánosságban se tolják le a különösebben nem érdekes/esetleg megérős bountykat a simában sem,úgy meg persze az alap rövid a fő játékból is
-
P00By
nagyúr
SPOILER!(?
)Ennyi volt a zombulás, h le kellet gyilkolni az orvos bácsit?

-
BandiHUN
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
ez jó kis editált fegyver...úgy készül az ilyen,hogy nem használnak a szerkesztőben mindenféle alkatrészt,csak mindjuk csövet és tipusmegjelölést,és akkor a csövek általi lövedékszámok összeadódnak...de általában az ilyen durva cuccok nem sok mindenre jók,szerintem ha már ilyet csinál valaki,akkor jobb egy normál lövedékű fegyvert csinálni,de adott esetben pl.egy naranccsárga smg alpból is lelő minden ellenfelet pár lövéssel,kell azért némi élvezet.a narancsos revolverek is jók,950 körüli sebzés,x4-es elementállal,minden normál ellenfél 1 lövés,aki nem halna meg,azok felgyulladnak/szétmaródnak,stb,és nem kell ügyeskedni se.én pl.csak tegnap 3 sötétnarancs fegyót találtam
max annyit csinálok,hogy felemelem max szintre,és esetleg cserélek rajta távcsövet vagy csövet,hogy legyen egy pontos/kisebbet sebző és egy pontatlan/durva alcucc...de csak olyan összetételben,ahogy lehetne a játékban is.nomeg lehet variálni,hogy ha pl.kell az embernek másféle elementálsebzéssel egy jó cucc,mint amivel találta.de a sima sötétnarancs smg-vel,shotgunnal is 10mp egy főellenség playtrough2-ben...
ki kell maxolni a proficiency-t,50-esen +100%-ot ad pl.a sebzésre,erre jön még a képességfából a megfelelő értéke,és persze a class mod is,attól függően,milyet használ az ember.csak playtrough2.5 van,3 nincs,itt minden ellenfél 50-52es szintre megy fel,annyi változik.
-
P00By
nagyúr
playthrough 3 nincsen ugye?

-
DiamondBack
senior tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
azaz hogy ez -
DiamondBack
senior tag
ez is érdekes... -
W h o z Z y
tag
válasz
W h o z Z y
üzenetére
már megvan, rájöttem

-
W h o z Z y
tag
sziasztok
egy kis segítség kéne
szerintem a végén járhatok, egy steele nevű valamit kellett megölni, megvolt, felvettem a vault keyt és egy kapuhoz kéne mennem, de nem tudok oda felugrálni a köveken, ez lenne a gondom.
Van esetleg más út vagy ennyi volt?
előre is kösz -
BandiHUN
veterán
Matirkó Miklós kicsoda?

mindenesetre köszi neki a savegame-ket előreis,elküldöm az enyémeket is(nem tudom,mi van még a save-ekben egyébként,milyen egyéb adat az editálhatón kivül,Willowtree-vel viszont mindenképp mennie kell,3 saveom van,mindhárom lvl50-es,Brickem nincs,a közelharc nem jó semmire szvsz...a save1-en elvileg a 250-es brainon kivül minden misszió megvan,az a siren,save2 a soldier,save3 a hunter)
-
TTomax
félisten
Gyentri Pál kicsoda?

-
TTomax
félisten
Á semmi extra csak egy kis beállitási segédlet... sajnos nekem elállitja a bill. parancsokat... illetve lenulázza,szóval azt vissza kellett állitanom... a fizikszet meg csak kikapcsolni lehet vele,mert a játék csak a cpu féle számolást támogatja (ha meggebedek akkor is) viszont sokat dob a látványon...

-
TTomax
félisten
Ezt probáljátok ki... a fiziksz meg a fov és a látotávolság külön érdekes... erös nv kártya javallot...

[link] -
BandiHUN
veterán
weapon proficiency megoldva
csak némi eridian promotory-ban való szaladgálás kellett néhány másik 50-essel,4-24000 xp járt a dögökért,és mivel 4-en voltunk,adta az ellent bőven,és lvl50-52
mostmár a pisztoly és az smg-m megvan 50,sniper 43,a többi meg nem számit,nem használom...
egyébként több munka,kevesebb xp,de old haven is jó ilyesmire,ott is fejlődtem előtte 5-6 szintet smg-re... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BandiHUN
veterán
no ime a két sötétnarancs smg,aminek rendes csöve van,az a gyári:

a moddolt változat,ez a gyors triplákat lövő:
jó kis cuccok...mondjuk ma is játszottam kicsit,és megint furcsa,de az alap helyszinen,az első autós küldikor szereztem ezeket,offline:

a kezemben szintén mostani szerzemény a rifle is,szintén narancs,bár nem sötét,az a shock kristályos küldikor lett..
igaz a szintjük kicsi,de majd hozzáigazitom az enyémhez
fura,de nyomtam én is sokat pl.a New Haven-es kilépkedős farmolást fegyó után,EGY DARAB narancs/sötétnarancs fegyót NEM adtak a ládák,sok gyenge vacak volt benne...inkább járom a kezdő helyszint,úgy tűnik,sikeresebb
itt lett annó az első 2 eridianom is
nem is értem,miért jönnek a playtrough2-ben az elején 28-32es ellenfelek,annó már elsőre is 37es voltam,amikor befejeztem,persze full minden küldivel,de hát ott is a kihivás,hogy aki végigrohan,az legalább ilyenkor kénytelen legyen tápolni,igy viccesen hat a dolog.főleghogy multiban meg szépen dobálja az embert felfelé,ha olyan szobába lép be...
mondjuk egyvalamit nem értek...a fegyver proficiency-k miért nem mennek felfelé szinte,ha olyan cuccot használnék,ami sokáig nem volt berakva,mint pl.az eridian,amikor nem volt normális?volt az smg-m 27-en annó,az eridian indult akkor 00-ról,és nem akart szinte semmit felfelé menni...elvileg úgy olvastam,hogy attól függ,mennyi xp-t szerzek az adott fegyótipussal,ami ugye szépen lemegy pár xp-re minden ellennél 50-esen,lehet emiatt?
amiket használok,azok is stagnálnak 30-35 között,és elvileg 50 a maximum...de nemtom,hogy a fenébe,ha a fenti jön be,akkor még örülhetek,hogy specializálódtam,mert marha jól mutatna most mindenre mondjuk 15-ös prof,és ott stagnálni... -
BandiHUN
veterán
egyébként fegyóra érdekesség,hogy mennyire nem lehet megmondani,mit hol érdemes keresni:a legjobb,sötétnarancs smg-met,ami ammo regen-es,random effectes(Atlas Chimera),vagyis minden ellen jó,200 feletti sebzés,15-ös fire rate,gyors tárazás,asszem valami 89-es tár,90% körüli pontosság,és 2,4es zoom,a soldierrel találtam a playtrough2 legelején,az egyik,a kezdő útra kijövő nine toes-katona ejtette el...
ja és marha jól is néz ki,eleve jól fest a random effectnél a pulzáló narancssárga fény,ami a x4 effect miatt minden alkatrészen látszik...
egyébként a lentebbi linkelt oldalon vannak rendes,talált fegyverek is,szert is tettem egy "origi" 49-es eridianra
végülis igy jó poén,mert a modokat is úgy csinálom,hogy keresem a minél jobb fegyvereket,és csak azt cserélem ki bennük,ami létező kombináció egyébként,pl.a fentebbi sötétnarancs cuccosból csőcserével csináltam nagyobb sebzéssel,de 19,2-es tripla sorozatokkal operáló változatot(kicsi ellenfelek ellen jobb,bár a pontosság kisebb,de marhagyors 3 skuló,és az alap ellenek fekszenek is),és olyan variációt is,aminek a sebzése kisebb,de a pontossága nagyobb,jól jön "sniperkedni" vagy rögzitett fegyóállások ellen. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BandiHUN
veterán
jaja,lehet jót nyomni...én most tartok már ott,hogy van egy siren,soldier és egy hunter karim lvl50-en,a negyedikkel nem is küzdök,mert a közelharc marhaság...de most már egy ideje csak azért megyek fel offline,hogy a bountykat végigjárjam,stb,hogy be legyen készitve minden küldi,ami lehet,utána neten tolni...sajna ha még az offline-ben nincs felvéve a küldi/online nem jársz ott,ahol fel lehet,akkor hiába csináljátok meg,a saját listában nem lesz benne,ergó újra kell csinálni...
viszont a playtrough2 tényleg horror tud lenni,tegnap 3 másik lvl50-essel összeugrottunk egykis kalandozásra,hát lvl48 alatt nem volt a legkisebb ellenfél sem
szerencsére senki nem volt hexelve(extrém mod),igy volt érdekessége a dolognak,sorozni kellett mindent rendesen,senki nem volt egylövéses gyilkos,estünk-keltünk,de pont ez volt a lényeg 
-
BandiHUN
veterán
pár fegyó willowtree-vel exportálva akit érdekel: http://zerosubstance.net/borderlands/ csinálhatnánk ilyen csereberét,aki használja a willowtree-t,sajnos akármerre nézelődök,nem találok letölthető savegame-eket fegyószerzés céljából,és nagyon ritkán adja a narancs/sötétnarancs fegyókat
konkrétan összesen van eddig 6-7 ilyenem,49-es eridiant meg nem sikerült még találni,sajna az editor nem igazán segit abban,hogy hogyan is lehetne konkrétan egy fegyót megcsinálni,nem találatm listát az "alaptipusok"-ról,hiába próbáltam jó fegyót csinálni,mindig találok jobbat is,és lehet elölről kezdeni az editet... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akcijó Garanaciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- Xbox Series S 1TB eladó
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Okosított Nintendo Switch 128GB SD + 5 Joy-Con + táska
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
bár persze nagyobb horda ellen a jó öreg Chimera smg-m az igazi...de revolverrel végülis extra koncentrálás nélkül megvan a főszál alatt a 250 agy.mondjuk tipp a zombihoz,hogy már az elején érdemes fejre menni,mégha a küldi nincs is felvéve,mert az agyak ottmaradnak kilépésig a játékból mindenhol,főleg érdemes minél hamarabb felvenni a Jack-o.lit nevű küldit asszem',vagyis a tökfickó kinyirását az All Hallow-ban,mert mellette lesz a TK Baha háza is,és főleg ezen a helyszinen előre fejre menve simán visszasétákkal megvan a 10-25-50es küldi helyben,a maradékkal+a küldileadás miatti visszamenetel alatt összeszedve az otthagyott agyakat,meglesz a 100 is,gó felvenni a 250-est,utána a kórháznál és a fatelepen,a normál sztorimódot követve lesz éppen elég zombi,hogy emiatt ne kelljen külön mászkálni,ha nem lenne elég agy,a fűrésztelepre és a kórházba visszamenni is vissza kell bounty-s küldik miatt...tehát elvileg "okosan" az agyas küldik nem járnak sok bónusz idővel.mondjuk én pl.legelőször béna voltam,nem találtam meg csak úgy a hülye Bahát,mert nem mutat egyébként rá sajna külön küldi,és a tökös küldin kivül visszamenni se kell All Hallow-ba(elején ugye a dokit kell keresni,de a tök főellen küldije már előtte felvehető bountyból,vagyis letudható egyszerre...a dokinál is lesz agy jócskán,érdemes oda is inkább később menni...potya visszasétálást megelőzendő,mondjuk már a 100-as agyas küldi alatt...),tehát én először végigjátszottam akkor,szedtem is bőszen az agyakat...de hát aki nem néz utána...azt hittem először,hogy nem küldik,hanem csak archivementek...aztán mehettem szépen csak ezért gyűjtögetni...
mondjuk ez a végigjátszósdi is olyan dolog,hogy minden karival,mindkét playtrough-ban végig kellene mindent csinálni...no ANNYIRA én se vok fanatikus
viszont multinál azért nem hátrány,ha az ember felveszi az összes elérhető bounty-t,stb offline,mert akkor nagyobb eséllyel profitál majd multiban,ha épp valamelyik küldit csinálják,mert akor az ugye kipipa.viszont a fel nem vett/főszálon még nem ott tartó küldiket ugye semmisnek veszi,el kell jutni odáig/fel kell venni és újracsinálni.ez mondjuk főszálnál ok,de azért a bounty-knál...az meg a másik baromság,hogy aki friss karit indit,nem látja a neten csak azokat a szervereket,ahol vagy ott/visszább tart a host,ezért egy kezdő számára pl.üres a multi szekció.mondjuk kis csalás,hogy ha van másik végigjátszott kari,akkor azt kiválasztva kell keresni,és utána belépés után még lehet másik karira váltani,igy lehet másik karit tápoltatni,mert mondjuk egy lvl1-es újat nem engedne az eridian promontory-ra...de igy megeszi a dolgot

közelre hat,ok,de nem tudom,mi szükség volt az amúgyis visonylag kevés(50valamennyi tán hivatalosan) narancs cuccba ilyet is tenni
de viszont utána meg is kergült kicsit a játék,mert nem mutatta jól a küldiket,kint maradt a Moxxi feladat...
jó kis kedvcsináló,néztem én is,de nem jutottam el idáig linkelni 
remélem holnap ez is megoldóik...és nem lesznek extrém felszerelések többet.

ami szvsz nagyobb baj,mint pár extra fegyó,amik amúgyse használhatók jól...és ráadásul feltűnőek is,az adott játékos kirakható.na de mi van az extrém pajzs/health-ú,1000férőhelyes táskával,fullos képességfával és proficiency-vel rendelkező,5 perc alatt lvl1-ből lekreálható karikkal?semmi...ezértis ér sz...t az arééna,a duel...aki emberkedik pl.a duelezésre,99%-ban agyonmoddolt tapasztalatom alapján...erre jön,hogy amúgyse ér sokat,mert a legális legjobb pajzs+max életerő olyan max 2500összeget ad+esetleges modbónusz,ami nudli,de pl.tök legál még csak nem is narancs revolveremnek van 900 feletti sebzése,megdobva 200% criticallal...ami pont elég még class mod nélkül is,amig kezdődik a duel,becélzom a fejet,1 lövés,kampec...de 1 rakéta,rövid sorozat smg-ből szintén megoldja...és semmi illegális cucc.
meg "kicsit"jobb volt akkor az árdolyama az eurónak...ennyit a hülyének is megért.mondjuk ha lenne megint akció/az új dlc-vel esetleg csomagban,azért lököm az infót...az eddigi 2 dlc-t csak fanatikusoknak ajánlom úgyis...neten nemigen nyomja senki,bár a zombit még csakcsak,de 20 eurót kidobni rá... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ki kell maxolni a proficiency-t,50-esen +100%-ot ad pl.a sebzésre,erre jön még a képességfából a megfelelő értéke,és persze a class mod is,attól függően,milyet használ az ember.
azaz hogy ez