Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Depression
üzenetére
ez nekem zsákutca lett. a pajzsom regenerálódik, de lassan az életem meg nem. lové elfogyott, az ürge aki kinyír meg kb 5 méterre van a respavn ponttól. 9 toe-ig el se jutottam, mert az emberei kinyírnak ezekben a szűk kis szobákban, itt még menekülni se lehet és a sniper se használható rendesen.
most muszáj visszamennem gyűjtögetni, mert így lehetetlen. vennem kellene ilyen tár upgradet is de az meg 6k+. áhh visszamegyek a kocsiig aztán járom a vidéket és gyilkolok.
mik azok amiket leírtál és hol találom őket? én is szeretnék halhatatlan lenni mint te meg a beatles

-
Zolás
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Most jön a második kijátszás c. történet és kezded előlről ugyanazzal a karakterrel meg mindenével együtt. Vagy mész online és egy nap alatt felrántod lvl50re. Én 3 óra alatt lvl42ről lvl49re ugrottam. És vagy 2milka lóvét lootoltam. Mingyá kivágom az 1500at sebző alien fegyómat ami szintén online-ból jött.
Amugy és is még mindig ugyanazzal a revolverrel nyomulok mint előtte. Még nem találtam erősebbet.
Az meg hogy narancs vagy nem narancs a szine: lényegtelen egy kék szinü revolverrel és sotival meg sniperral nyomom még mindig mert a narancs gyengébb volt. Ilyen egyszerű. -
- = Zk = -
félisten
válasz
fpeter07
üzenetére
nekem csak a zene jött be az utsó videón...

spoiler:
kijátszottam. asszem. a Vault volt az utolsó küldetésem. innentől kezdve mit tudok tenni?
....
nem akarom abbahagyni
. és mégcsak 1 db "narancssárga" pisztolyom van 
vicc, hogy egy 6lövetű kispisztollyal gyepáltam az ufókat
... -
-
sto1911
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Nekem 4 GB-m van, de a rangatas jelentkezik igy is.
-
Depression
veterán
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Elég egyszerű játék, nem kell ehhez walktrough. Lőni kell.
Ha nincs lóvé, akkor meg még többet kell lőni (máshol) és lesz. Sose gyűjts sokat, annyit csak, hogy legyen lőszered, és a tár upgradekre. Ahogy haladsz előre egyre értékesebb cuccokat dobálnak az ellenek, nincs értelme spórolni. Valójában most már csak a fegyveres ládákat nyitom ki, semmit nem gyűjtök.Én most nyírtam ki 9 toe-t. Sokkal könnyebb volt, mint elsőre. Van egy hunter modom, ami tölti a töltényeket, egy scavanger a cuccokhoz, és egy olyan pajzsom, ami gyorsan gyógyít. Szinte halhatatlan vagyok.
-
DerStauner
senior tag
ez az old haven azért elég nehéz. lvl32 vagyok, de meg kell néznem, hova lépek.
-
AXisBOLD
addikt
üdv.
van ehhez a játékhoz valami walktrou szerűség. mert nagyon tetszik de a 2-dik főellenségnél ahol a mine gate keyt kell megszerezni, elfogyott a lóvé és egy gépfegyveres bandit porig aláz....vagy valami trükk...

-
fpeter07
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
1: Ahogy a kutya letámadja az...

2: Mekkora fülest kap szegény
zene: Régebbi trailer jobb volt sztem -
- = Zk = -
félisten
megvan
....
hát ez kész... -
Depression
veterán
Nektek kevés lesz már a 2 giga memória. A mostani játékok kényelmesen mennek rajta, de Alt+Tab már felejtős. 4 gigával semmi ilyesmi nem jeletnkezik.
-
-
sto1911
veterán
válasz
Gy3pm3st3r
üzenetére
Nalam is elkezd laggolni, ha kilepek asztalra, meg vissza, de akar huzamosabb jatek utan is. Ilyenkor csak a jatek ujrainditasa segit jelenleg

-
Gy3pm3st3r
tag
Sziasztok !
Véletlenül nem tudja valamelyikőtök,hogy a Borderlandshoz valamiféle javítás van e már ?
Ugyanis nem tudom,hogy miért de a játék időközönként eszméletlenül elkezd lagolni meg szaggatni van mikor stabil 60 fps meg minden néha meg leesik 30 ill 25 re
pedig próbáltam már mindenfajta beállítással a maxon át a low-ig de egyik sem jó. Pedig a konfigom alapján ennek süvíteni kéne azt hiszem 
Valami ötlet srácok ? -
Beri
addikt
A hang valszeg nem azért akad, mert kevés a sávszél, hanem mert halk a mikrofon jele számára, túl nagy hangerőnél kapcsol be. Kár, hogy nem lehet alapból beállítani ez a szolgáltatást, feljebb tolni az érzékenységét, vagy ha lenne PTT, az maga lenne a tökély

Létezik 60Mbites ADSL Magyarországon??
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Nektek megy frankón a mikrofon?
Cimborámmal játszanánk, 15MBites DSL + 60Mbit-es DSL és a hang olyan szinten akad, hogy használhatatlan. Háttérben msn-nel megolva király, viszont több játékosnál ez így nem az igazi. -
$p@rr0w
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hogyne kéne.
-
- = Zk = -
félisten
how its made werkfilmet láttátok a Borderlandsról?...beszarás.
a kis claptrap a "minden"
...
nagyot röhögtem. akinek kell, linkelem
de a gugli készséggel segít. sok jó és rossz ember barátja egyaránt
-
westlake
félisten
gyujjon man valaki koopozni..
#578: kernek egy gamespy-os nevet..
-
Depression
veterán
Na most már én is kezdhetem elölről. Nagyon hiányoltam a végéről a mellékküldetéseket, szinte 3 óra csak főküldetés volt, hiányzott a szabadság, hogy azt tegyek, amit akarok.
-
DerStauner
senior tag
válasz
westlake
üzenetére
igaz egyszer én is meghaltam ott, akkor, amikor először találkoztam mad izével. utána meg fogtam egy rakétavetős járgányt, az első kerekeket beakasztottam a rámpába, majd a tüzelő helyről lőttem rakétával. amikor már majdnem felrobbant az autóm, kiszáltam, vártam, hogy regenerálódjon, majd vissza. és így kb 5 perc alatt megvolt.
-
Zolás
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Most mit írjak rá? Nekem kólásautomata csak mindig más van benne

Amugy sose falloutoztam
-
westlake
félisten
szerintem az a resz nagyon el lett szurva.. alapbol a boss is raketakat lo, es meg jonnek ki buggy-k, amig ugyancsak raketaznak.. lehetetlen ugy legyilkolni oket raketas jarmuvel, hogy kozbe meg ki is keruld a raketakat.. kb. 3 raketatol felrobban a mi jarmuvunk..
nem hiszem, hogy ott barki is atjutott volna halal nelkul.. -
pohár
félisten
Öhöm... Mad akárkit mivel tudtátok kicsinálni?

mikor bemész egy nagy ringbe, középen ég a tűz, és előjön egy csomó kicsi meg nagyobb ember, kocsik is meg a boss is jön a csontokkal kirakott kocsijával
Lőszerem már nincs, csak SMG-ből meg shotiból, azzal sokra nem megyek...
-
westlake
félisten
válasz
Depression
üzenetére
marad a karaktered.. teljesen ugyanolyan, mint a diablo.. masik karakterrel akkor tudsz nightmare-en jatszani, ha azzal is vegigtolod normalon.. nekem az mar tuti unalmas lenne.. elore felek a hell modtol.. biztos, hogy az nehany honap mulva nyomom vegig

akkor mar inkabb online jatszom masokkal..#553: a jatek elejen (mikor keri, hogy nyomj egy enter-t) felkel a foldrol a robot es elkezd minden baromsagot csinalni.. erdemes megnezni az osszeset.. en a multkor epp csak eszrevettem, hogy van olyan is, amikor egy halott human-t (mobot) a labanal fogva athuz a kepen
de a legjobb akkor is az, amikor break-el es kozben meg tucctucc 
-
Beri
addikt
Ennyi volt, ledaráltam Destroyert, volt stáblista, Patricia Tannis megkapta a vault key-t, nincs több questem. Wiki is ezt írja utolsónak. Most hogyan tovább? Még csak lvl36 vagyok és vége a játéknak?
Ha valaki játszana online, szóljon bátran
-
westlake
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
talalt.. van az a hely, ahol az egyik boss van a palya vegen.. az amelyik a videolyaban lelovi szegeny r2d2-t
van egy maisik fele a palyanak, ahol valami kutyakajakat kell gyujteni... a gyujtogetes kozben meg lehet javitani megint egy tobotot, aki kinyit egy titkos helyet.. az ott levo piros ladaban mar normal modban is valami brutal snipert dobott... -
Womb
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Apám.....,hát köszönöm.
Ha tudnád, hogy mit kerestem azt a sz@*t.
-
westlake
félisten
steel thunder

az egyik psycho kapott egy 13450-es critical-t

-
-
Womb
senior tag
Dahl Headland: Egy állomáson kell pisztolytartozékokat megkeresnem, de a négyből csak hármat találtam meg. Már lassan a fejemre húzom ezt a qrv@ monitort mérgembe.
Kétszer is végigvittem a játékot ( normálba ), de nem lelem az a hülye pisztoly darabot.
Bug, vagy béna vagyok?
Előre is köszi a válaszokat. -
pohár
félisten
A bányából ti hogy jutottak tovább?

Vagyok 14-es szintű, erre jönnek ezek a 18-as psycho-k meg társai, és egy fegyverem se fog ezeken a mocskokon
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, borderlands pc verziójának coopját lehet játszani offline is helyi lanon?
-
Voyage
aktív tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Én elszórakozok vele, lvl 14 vagyok, és már legalább 20 óra játékidőm van benne...

-
westlake
félisten
válasz
DerStauner
üzenetére
ez nem feltetlenul azt jelenti, hogy a jatek hosszu

-
DerStauner
senior tag
azért ez a játék is jó nagy játékidővel bír. már vagy 15 órája nyomom, és még csak lvl28 vagyok, és most szereztem meg a vault első darabját.
-
westlake
félisten
a legjobb ladak olyan helyen vannak, amit legtobbszor mobok oriznek (nem ritka, hogy barlangokban).. ha kilepsz, majd vissza, megvan az eselye, hogy ujrageneralodnak a mobok, amiket ugye megint le kell nyomni..
#530: a lovegeket sose lodd, mivel ha meghal a tulajdonosa, akkor az is megszunik letezni

-
fpeter07
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
köszi, egyet a tetőn bekapcsoltam már, de nemtudtam kibogarászni mit kell

ezek a szemetek még auto turretet is tudnak lerakni... van vegyi rakétavetőm, de nem nagyon hatja meg őket, géppityut jobban szeretik
#518: nekem is olyan raksivetőm van
szerk2: nekem a piros ládákba sose rak jó fegyvert, csak eladni szoktam őket.. Jó lenne venni vmi normálisat -
MMIK
csendes tag
Én is a nyíló ládákból szedtem a legjobbakat és azt mondtam ha akkor kilépsz a játékból majd újra betöltöd akkor mindig más cuccok lesznek benne ez időigényes de nem kell mászkálni hozzá és jól feltápolhatja magát az ember
-
pohár
félisten
válasz
westlake
üzenetére
Mingyá' mondom a számlaszámom

Én két órát toltam úgy hogy ránéztem az órára, és mondom hopp
Most jöttem ki a lyukból, ahol a mine gate-het kerestem a kulcsot, hát nem volt sétagalopp

Jó ez a revolver, akkora fejeseket adok vele mint állat
Hogy az új sniperemről ne is beszéljünk...
Ovális a távcsöve és vörös, olyan a vége mint egy üteg
-
westlake
félisten
igy 10millio $-al mar nem olyan elvezetes a jatek

-
westlake
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
fegyverautomata.. de mondtam, hogy teljesen mindegy

-
AXisBOLD
addikt
üdv.
még csak a játék elején vagyok(a szemüveges faszinak loptam húst), de ha megveszek egy fegyvert akkor azt hogyan tudom használni, mert mindig csak 2 pisztolyom van

-
Gergello
addikt

Eshetne már nekem is egy-két jobb cucc, pl vmi pajzs...
-
westlake
félisten
item of the day
ja, es ez x3, csak nem latszik eppen
4.3 zoom.. ahh
meg mielott a szivetekhez kapnatok, nem ennyiert veszik meg, hanem ennyi az eladasi ara -
Gergello
addikt
Screenshotokat hova menti?
-
fpeter07
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
én vmilyen Canyon-ban találtam kettőt, jó meg minden, csak sokáig kell várni hogy újratöltődjön..
Nem nagyon szoktam játékban elakadni, de fogalmam sincs mit kell, old havenben vagyok, az utca közepére mutat a térkép és nemtudom mit kellene, lehet hogy a föld alatt van, de nem találtam lefele utat
Meg ilyen szar agyú van, az ellenfelek meg újra éledtek, így inkább kiléptem.. -
Zolás
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha gondolod a távcsövest kölcsönadhatom pár körre az lvl 29es
Volt egy alien puskám 800 körül sebzett csak rohadt lassú volt és eladtam(3 lövés után fél perc töltödés) -
westlake
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
meg nem vagyok 46-os.. nem latszik?
egyebkent 44 
senki nem jon linkelni?? pedig mar olyan kivancsi vagyok, hogy milyen
-
westlake
félisten
megis kaptok egyet

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue- ÚJ, BONTATLAN, független, 1év garancia
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Google Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.....
....

. és mégcsak 1 db "narancssárga" pisztolyom van

....
pedig próbáltam már mindenfajta beállítással a maxon át a low-ig de egyik sem jó. Pedig a konfigom alapján ennek süvíteni kéne azt hiszem

vagyis a fémtestűek, vagy bmi ami fémes azon a pályán...