Hirdetés
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djroberto
tag
Online tudja valaki hogy miről is szól?
illetve vannak-e tört szerverek,vagy csak eredetivel lehet.,? -
Djroberto
tag
Nagyon nagy játék véleményem szerint,hihetetlen összetett.
valaki tudja,hogy a végénél ha elvileg kész vagy,akkor onnan van még tovább,vagy az átvezető animáció,egy következő részre vonatkozik?
csak nem akarom konrétan kérdezni,aki még nem vitte volna végig.
-
tome.jr
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha nálad 3,7 Ghz-en jár a Phenom akkor nem értem. A 4870-nel milyen fps van kimaxolva?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
nálam is pont ez van

(#395) tome.jr: fura
felfoghatatlan.... -
tome.jr
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nekem procilimit miatt volt fps beesés. Egy alapon járó Q8200-vel csinálta ezt 50-55ről 28-30ra. Most egy E8400-et raktam a gépbe, ezzel megszűnt a jelenség, stabil fps van.
-
Ti tapasztaltatok olyat már, hogy néhány helyen szinte ok nélkül leesik az FPS? Átlagban 45-60FPS között mozog nekem, de néhány helyen érezhetően (és fraps szerint is) leesik 25-28-ra. Pl mikor bemegyek Krom's Canyon-ba, nincs előttem semmi csak a sziklafal mégis leesik 28-ra az FPS, de ha elindulok valamelyik irányba, pl balra akkor visszaugrik 40 fölé ismét...
-
tome.jr
addikt
válasz
Gergello
üzenetére
A final round-ban kitettem a turtle-t azzal elvolt a fő Skug, közben toltam rá a 3x 235 sebzésű rakétákat. Jópárat rá kellett engedni. Miután kinyírtam nem engedett ki az arénából, azt hittem besz@rt a játék. Néztem körbe-körbe sehol senki, néha halkan lehett skug ordítást hallani. Addig jártam össze vissza míg az egyik palánk mögött találtam egy szerencsétlen skug-ot beszorulva, az ordibált annyira.
-
Level 31 Hunter, most nyírtam ki a 10 emeletes bölényt, de kicsit pihentetni kéne a gémet. Az előbb néztem a Magánszámot, Hajós mellett a színpadon egy zöld és egy kék hordó, egyből az ugrott be, hogy méreg és elektrosokk van bennük...

-
Gergello
addikt
Látom előrébb vagy, gondolom megölted Sledget, hogy nálad van a shotija. Nekem előtte még van egy küldi, gépfegyver darabjait kell összeszedni, jah + arena final round.
Amikor a sniper darabjait szedtem össze, megszólalt vmi kék csaj a videón. Nem a szokásos, hanem vmi orosz
akcentusos. Ez kicsoda? -
tome.jr
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
tome.jr
addikt
válasz
Gergello
üzenetére
Megtaláltam végre, a tetőn lévő repedt falú konténerben volt a negyedik, az ötödik már könnyű volt.
Lv19en vagyok, sikerül szereznem három f@sza fegyvert, egy 3x235öt sebző rakétavetőt, egy 172őt sebző snipert és egy 73at sebző 15ös fire rate-es géppityut. Ja és van egy mod-om a fegyverekhez, mindegyik újratöltődik magától, így már nem kell zsetont költeni a skulóra

-
- = Zk = -
félisten
ha nem lehetne autókázni, meg teleportálkodni, sztem már rég megbolondultam volna...

viszeres lenne a virtuális lábam
...
elég bejárni a Stalker zóna minden zeg zugát
-
fpeter07
veterán
Lvl 28 Berserker, ezzel a canyonban lévő faszival mit szenvedtem, csomószor meghaltam...
Másik vicces az volt mikor kifele a canyonból megjelent 2-2 nagy pókocska
egyik nem volt veszélyes mert immunis voltam a corrade-ra vagy mire, van egy tök jó fegyverem, 3-at lő egyszerre, majdnem mindenkit kitudok vele nyirni -
$p@rr0w
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Megnézetem vele két rész barátok köztöt. Amúgy shotgunnal elé célozva kissé, de menj zárt tetejű épületbe fedezékként, és ki-ki futva sebezd.
-
- = Zk = -
félisten
a Mothrakk nevezetű óriás tűzokádó sárkányt hogy nyiffantottátok ki?
...jah, és a revolver utolsó alkatrésze merre van?...

-
DerStauner
senior tag
már elég sok küldetést megcsináltam firestone-ban, de mondja az a kis robot, hogy shep shepardt-nak (vagy vmi hasonló) van még küldetése. merre van ez a muksó?
-
Departed
őstag
Esetleg erre valaki?:
[link] -
$p@rr0w
őstag
Valaki segítsen pls old gheavenben egy claptrap be van zárva egy torony szerű ketrecbe hogy tudom kiengedni? A kapcsoló inaktív...
-
tome.jr
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Amikor bejuttok a SafeHouse-ba (kb. lv10 körül) az ottani behemót BOSS legyőzéséhez nem feltétlenül kell bemenni abba a kör alakú csarnokba. Én a bejárat előtt leálltam még a mélyedésbe sem mentem be és onnan szép lassan leszedtem sniperrel.
Viszont most megint elakadtam két küldetéssel is. Az egyik amikor a sniper rifle darabokat kell összegyűjteni a harmadikat nem találom, pedig ott állok a hova a nyíl mutat:
Ott kellene lennie ahol a puska csövének vége van, annál a kis sziklánál, a nagy szikla és a kunyhó között

A másik amikor Patricia Tannisnak kell 5 hangfelvételt összegyáűjteni. Ott is a negyedik nincs ott abban a nyitott tetejű épületben, akárhogy keresem.

Nem válasz akart lenni.
-
DerStauner
senior tag
én még csak lvl19 vagyok, és most végeztem sledge-vel, és kaptam egy class mod-ot. az mire jó?
-
törölt tag
ma benyomtam a játékot, meghaltam, -250k, köszi elég volt exit. azért ez a része elég idegesítő... nagyon sok pénzt von le.

-
Departed
őstag
Én azt kérdezném tőletek, hogy van-e mód arra, hogy a boss-ok legyőzése nélkül lehessen játszani a játékot, mint bármelyik mmo-ban? Tehát lehetne vágni a küldetésből, hogy ez egy boss- legyőzéséről szól, és ki lehetne hagyni...lehet ilyet?
Az oka pedig az, hogy inkább jól szórakoznék, lövöldöznék, mint meghalogatnék nemtom hányszor egy-egy boss-tól...
Köszi az infót!
-
tome.jr
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Igen, de amikor én jutottam el oda a robot nem mondott semmit és a kapcsoló is inaktív volt.
-
Depression
veterán
Lvl 27 vagyok most new haeven részt csinálom már egy ideje (lassan kész). Mennyi van még hátra? Illetve nem is ez a lényeg, hanem mikor találok végre narancs ritkaságú cumót?
-
$p@rr0w
őstag
válasz
DerStauner
üzenetére
Nem akarok flamelni, úgyhogy csak annyi hogy teljesen igazad van.
-
DerStauner
senior tag
a legtöbben itt akadnak el. hát senki sem figyel a szövegre. én németes vagyok, de nyelvbeállítás hiányában angolul vagyok kénytelen játszani, de így is megértettem, hogy ahhoz,hogy bemenjek a doktorhoz, ki kell nyitnom az ajtót. amit úgy teszek meg, hogy megnyomom a mellette lévő gombot/kapcsolót. ezt mondja is a robot.
-
tome.jr
addikt
Vista van fenn a 190.62-vel. Driverből nem szoktam semmit állítani, mindig a játék menüjéből húzom az AF-et, AA-t.
Oké nálad 3,4-en megy a proci, nálam meg csak 2,33-on. Az nem kis különbség. Ebben a DFI 9400-es lapban halott a tuning. Mondjuk ezt inkább netezéshez használom, az i7 most nincs összerakva.
Egyébként ugyanezt csinálja GRID meg Riddick alatt is. Néha beesik az fps, GRID-ben főleg akkor amikor tölti a pályát, illetve kigyorsításkor. Gondolom akkor fogy el a proci.

-
-
.Oldman.
tag
Szia,
Google megmondja konkrétan, ha beírod, hogy "Borderlands port forward"
Az alábbi portokat lehet kiemelni:
3783 (Voice Chat Port)
27900 (Master Server UDP Heartbeat)
28900 (Master Server List Request)
29900 (GP Connection Manager)
29901 (GP Search Manager)
13139 (Custom UDP Pings)
6515 (Dplay UDP)
6500 (Query Port)Ezek közül a fontos:
27900 (Master Server UDP Heartbeat)
28900 (Master Server List Request)
29900 (GP Connection Manager)
29901 (GP Search Manager)Ha nem tudod, hogy ezt hogy csináld, akkor menj fel a "portforwarding . com" -ra, és keresd ki a routered fajtáját.
ui.: Ha nem tudsz angolul, nem lesz egyszerü..

Üdv,
.OM.
-
TGaben
tag
Hali!
Az "online host" problémára tud valaki megoldást?
Hiába hozunk létre szervert, sehogy nem látja a másik. Hamachin se.. Viszont csatlakozni tudok join modban ahol keresi a szervereket. Találkozott valaki már ezzel? -
Kareszovics
addikt
Üdv!
Nem kicsit "beleszaladtam" a játékba. LV27-es Soldierem van; gyakorlatilag a Boss-ok kivételével ezen a szinten halhatatlanná válik az ember.

Ami baromi tetszik, hogy rengeteg kis küldi van és bár a játék gyakorlatilag full hentelésből áll, mégse unja meg az ember.

-
TTomax
félisten
-
tome.jr
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
beszélni sem tudsz vele?...
de ez nekem elég TÁG fogalom, hogy: " A robot megállt egy épület előtt,.... "
csöppet bővebben lehetne? ha képlenne, akor a legjobb lenne
... 
am énis elakadtam...

második "fejezet" amikor autókkal száguldozol jobbra-balra....nah itt járok.
lementem artifactot gyűjteni, de 3 kinyiffanthatatlan lebegő lény üldöz, így felkellett menekülnöm...ezeket hogylehet kinyírni?
....
valamint a revolvernek hol a 4. alkotóeleme?
....
... -
tome.jr
addikt
Elakadtam a legelején, Fryestone-ban. A robot megállt egy épület előtt, gondolom be kellene jutnom.
Please help
Miccsináljak? -
- = Zk = -
félisten
válasz
DerStauner
üzenetére
köszönöm....
-
DerStauner
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
F
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DerStauner
üzenetére
azthiszem a meglévő pénzed X százalékát vonja le...
én lvl20-nál járok. nagyon jó játék. végre valami lefoglal
....
tiszta Fallout 3, cask itt sokkal gyorsabban pörögnek az események...érzésem szerint..
jah az autóknál van turbo boost is, vagy tévedek?
...melyik billentyű az?... -
DerStauner
senior tag
a bosszantó számomra ebben a játékban az, hogy amikor meghalok, pénzt von le tőlem, és ráadásul az addig kiirtott szörnyeket újra beteszi a játékba. persze lőszerem meg csak annyi marad, amennyi halálom előtt volt. most épp a kristályokat gyűjtöm a barlangban. találtam egy marha jó pajzsot. 240akárhány védelmet ad, de csak 16-os szinttől használható. én meg még csak kb 14,8lvl vagyok.
-
Doki16
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Az az, hogyha minden sörét eltalálja az ellenséget akkor sebez annyit amennyivel beszorzod. pl.: van egy 34*11 shoti, ha mind eltalálja akkor sebez 374-et.
-
DerStauner
senior tag
mit jelent az, hogy elég sok fegyvernél (főleg shotgun-nál) a sebzés elég alacsony érték, de villog pl egy x11-es szám felváltva a sebzéssel. mi ez?
-
GabN73
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
köszi

-
Zolás
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Ujrakezdtem de másikkal.
Akkor ugyanazzal a karakterrel ujra lehet kezdeni? Minnyá megnézem
-
GabN73
addikt
Hogy lehet eladni benne fegyókat az invertoryból? vagy csak eldobni lehet őket?:S
-
$p@rr0w
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hogy oltjátok egymást.

-
Zolás
addikt
Hát végigvittem egy lvl32es soldierrel. Sajna utána alig jön xp mivel annyira gyengék az ellenfelek hogy az már fájdalom. Ha valaki tudja hova lehet menni hogy ellásák a bajom és legyen egy kis élvezet is benne az írja le mert kezd unalmas lenni

-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
már autókázol te bot? hanyas vagy? milyen? jöhet a mási k topikba is
-
Zolás
addikt
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Megy a privát.

-
HwAdokVeszek
aktív tag
Valaki jön multizni?
Második végigjátszás (lvl40)
Privát üzi aki jönne, és megbeszéljük
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ha Frystoneból (vagy honnan) kimész, akkor egyszerűen jobbra, amíg el nem kanyarodik a végén a betonút, ott van egy mentés és egy kocsiállomás, na ott támasztja a megállót a figura. szélerőműves feladatokat ad majd, nem nehezek. (csak akkor, ha kaput már kinyitottad, de gondolom az megvolt, egyébként át kell ugratnod a szurdokon és jobbra, úgy jutsz oda) ha neki is dolgoztál, elvileg ad még több küldetést a táblán.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
küldetéseket a robot mellett a táblán tudsz felvenni, ahol a nagy felkiáltójel van. a vak féllábú "csak" négyet-ötöt ad, a doki talán csak kettőt-hármat, van még egy figura egy megállóban, ő is négy-öt feladatot ad, a többi - olyan 10 körül - a falon lesz. én így 21-es szintig jutottam, mire átmentem a másik városba.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
DerStauner
üzenetére
nekem nem ad küldit

neked ki adott? a féllábú, vagy a "hentes"?....
illetve a fegyver+pajzs merre volt/van?
-
DerStauner
senior tag
válasz
DerStauner
üzenetére
csak sikerült, csináltam még előtte pár küldit, és szereztem 99-es pajzsot meg olyan érdekes elektromos fegyverféleséget meg 22-őt sebző gránátot. egy lövés az elektromossal, meg két gránát neki, és már alig volt élete. így már elsőre ment. és nem kellett taktikázni.
-
TomLion
tag
Feltápolt Lv10 Hunternak nem ellenfél Bone, meg kell kerülni a tábort, és messziről szedni sniperral. (Előtte ki kell írtani a falkát, és be kell készíteni a sotit a rohangászó kis izéknek).
-
válasz
DerStauner
üzenetére
a táborba jobbról menj be, a kis hasadékon, ha térdelsz akkor nem vesznek észre. nem is kell bemenned, mert a hasadék végén balra van egy rámpa, amire fel tudsz menni úgy, még mindig kuporogva, hogy továbbra sem látnak meg. arról a rámpáról sorban szépen leszedhetsz mindenkit, nem tudnak kinyírni, ha figyelsz. én először pisztollyal meg SMG-vel leszedtem sorra a minionokat, aztán gránátokkal gyengítettem Boneheadet és sniperrel soroztam a fejét, amíg ki nem nyiffant. gyakran le kell bukni fedezékbe, de menni fog. érdemes a fejét lőni, arra ad critical-t és az jó.
hunter vagyok, amúgy. -
-
fpeter07
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
engem is érdekelne, elvégre németet tanulok
ahhoz képest elég jól megtanultam a szavakat játékokból 
-
DerStauner
senior tag
most lvl7,5 vagyok, és egy bone head nevű alakot kellene kinyírnom. marha nehéz. ő lvl10 v. talán 11, körülötte még vagy három tag is lvl10-es. más küldetés meg nincs. elfogytak a normal küldetések, már csak hard-ok vannak. van egy 95-öt sebző távcső puskám, de sokat nem érek vele, mert amint tiszta célpont vagyok, azonnal lefogy az életcsíkom. hogyan lehet kicsinálni?
-
paleinho
senior tag
válasz
DerStauner
üzenetére
bocs, akkor sajna nem tudok segíteni
...\2K Games\Gearbox Software\Borderlands\WillowGame\Localization
itt vannak a nyelvi file-ok magyar sajna tényleg nincs közte,
nem tudom próbáltad-e már ini-ben átírni, pl.: Language=deu vagy Language=fra
lehet hogy a kis/nagy betü is számít?
és miután átállítottad az ini-ben tedd írásvédetté a WillowEngine.ini-t
más tippem sajna nincs -
fpeter07
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
test-test ellen vívtam meg vele, sajnos megölt, de allig maradt hpja így még kitudtam csinálni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#205:vagyis csak akkor ad ha ráraktár legalább 1-et arra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN iPhone 17 Black, 256gb, 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- KINGSTON FURY 16GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KF552C40BB-16
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

felfoghatatlan....

akcentusos. Ez kicsoda?

Miccsináljak?
...jáááhj..