Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MARV6969

tag

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget mindenkinek! :R

Amit Lorenzo9 írt: tényleg semmi élvezet abban, ha a legerősebb ellenfélet is egy lövésből el lehet intézni, és csak végig rohan az ember a játékon. Én amúgy is lassabban szeretek haladni, szeretek körülnézni, mert ugye a részletekben van a lényeg... Amikor küldire mentem, a játékban talált fegyvereket használtam, kivéve amikor már nagyon felhúzott valamelyik főgonosz és gyorsan pontot akartam tenni a konfliktus végére :)

Kapcsolat 88-nak is köszönöm :) !

Írtátok korábban, hogy nem lesz új DLC :O A legutóbbi PC GURU-ban, amiben a kiegeket tesztelték a Knoxx-ról szólo cikk közepére biggyesztve meg az van, hogy "ne keseredjünk el, mi rajongók, mert közeleg a harmadik". Akkor most lesz, vagy nem? vagy igen? vagy nem? Vagy mi? :)

A Willow-val meg nagyon vigyázok, mert mint a "nagygomb :W " esete is mutatja nem vagyok valami nagy ász... :B A küldetéseket (ha még lesznek) akkor biztos nem a Willow-val csinálom meg, hanem szépen lassan, nyugodtan, és kegyetlenül végig megyek mindegyiken ahogy kell. végül is ezért játszunk :) . Tehát ebbe nem kavarhat be a Willow.

Amit még szoktam nézegetni az az a bizonyos "Oasis".... Ha jól értem a korábbi hozzászóllásaitokból, akkor ez egy létező pálya, csak éppen valami miatt nem került be a végleges játékba, azaz nem lehet odateleportálni, mert nem tették rá a teleport listára. De ha valaki készít ilyen teleport helyet, akkor eljuthat ide. Az "oasis"-t valamilyen pályaszerkesztővel nekünk (mondjuk nektek, mert én már ehhez tényleg kevés lennék :) ) kell elkészíteni? Vagy hogy van ez? Ti jártatok már itt? Van egyáltalán valami értelme?

Üdv mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák