-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
en ugy gondolom, hogy eben a jatekban nincs olyan, hogy maximum.. lehet, hogy van benne szintkorlat, de ahogy elnezem, egy generator a szintadnek megfeleloen osztja a szornyeket, a targyakat, es az xp-t.. ezeket elmeletileg akarmeddig lehet szorozni..
aki akar jonni linkelni, az irjon mar ram msn-en.. vagy akarhogy

hm. végülis!
bár fura lenne, ha vagy 100 fegyót eltudnál cipelni...
majd kiderül, ha befejezem énis 
(#499) Djroberto: annyit tudok, hoyg valszeg jobb, mint amit az előbb linkeltek. de érdemben ne várd, hogy hanyatt essek. most vagyok lvl30.
és használok még lvl19-es fegyót is
.....
de ha a számadatokat nézem, jó fegyók! -
Djroberto
tag
mi a max "táska tárhelyméret?"

nem tudom,nekem már elég sok,de még mindig talizok ilyen upgrade vmiket.
na jók a pityuk? amiket feltoltam képnek?
-
westlake
félisten
mi a max "táska tárhelyméret?"

en ugy gondolom, hogy eben a jatekban nincs olyan, hogy maximum.. lehet, hogy van benne szintkorlat, de ahogy elnezem, egy generator a szintadnek megfeleloen osztja a szornyeket, a targyakat, es az xp-t.. ezeket elmeletileg akarmeddig lehet szorozni..
aki akar jonni linkelni, az irjon mar ram msn-en.. vagy akarhogy

-
Voyage
aktív tag
Nem, ezt a youtube vidiben láttam, de gőzöm nincs én hogy szedhetem elő.
Azt se tudom milyen kaszt vagyok, tudom, hogy Brick a nevem, és az a nagy, kövér kigyúrt szekrény vagyok.
-
- = Zk = -
félisten
-
westlake
félisten
-
Malachi
veterán
nem tudom, itt nem jelentkezett senkinél
ha hibás a .dll file, akkor azt lecserélheted, rákeresel a nevére, letöltöd, felülírod#489 Voyage - az egy "shield turret" a soldiernek van, csak ő tudja telepíteni
-
Gergello
addikt
-
fpeter07
veterán
-
qwer121
csendes tag
Hello
Nekem előjön egy hibaüzenet féleség az nvtt.dll nevű fájlal.
Mi kell csinálni? Ha valaki tudja , segítsen légyszíves. -
- = Zk = -
félisten
-
Voyage
aktív tag
Ez micsoda:

???
Én a Brick csávóval vagyok, ennek is van ilyenje?
-
qwer121
csendes tag
Hello
Nekem előjön egy hibaüzenet féleség az nvtt.dll nevű fájlal.
Mi kell csinálni? Ha valaki tudja , segítsen légyszíves. -
tome.jr
addikt
-
Voyage
aktív tag
Már kezdek idegbeteg lenni emiatt: Bone Head's Theft
Bárhonnan lövöm, akkor is meghalok, gránát, erős sniper, SMG, akkor is megdöglök...
Az udvaruk körül van a sziklák között fent a magasba ilyen sétány szerű, palákból. Oda kívülről, hogy tudok feljutni?
-
Malachi
veterán
melyik uprgade-re gondolsz? arra, hogy mennyi lőszert vihetek magammal? olyat lehet venni a lőszerautomatából. vagy mást is?
az a DVL9C Cobalt Volcano ODAVER

-
- = Zk = -
félisten
-
Djroberto
tag

No én ezeket használom felváltva...
-
westlake
félisten
Bárki használhat bármilyet.
Én a soldierral vagyok. Neki van olyan upgrade-e amivel meg lehet növelni a fegyók tárát
Most egy 18 táras sotival ami savas olyat osztok hogy semmi se marad életbe
Már eladtam de volt 12es táras sniper is
A mostani siperem csak 3 lövetű de brutális sebzése van. Amugy meg pisztolymán vagyok és azzal osztom a népet kegyetlen 
ilyen upgrade-et a "granatautomatabol" is vehetsz

kedvcsinalonak: a lila upgrade utan jon a narancs (nightmare), ami fegyvertipusonkent 230k
-
- = Zk = -
félisten
Én a soldierral vagyok. Neki van olyan upgrade-e amivel meg lehet növelni a fegyók tárát
A mostani siperem csak 3 lövetű de brutális sebzése van. Amugy meg pisztolymán vagyok és azzal osztom a népet kegyetlen 
...
szvsz új életérzést alkottak ezzel a játékkal
-
Zolás
addikt
hm. látod ezt énsem tudom pontosan.
lehet, hogy bki használhat bmien fegyót? hm...végülis!(#477) Malachi : Jogos!

-
- = Zk = -
félisten
-
Malachi
veterán
Fraps.
.....#445) pohár igen, azt énis szeressem

(#455) Malachi: melyik kaszt használ ilyen fegyókat?
..ezeket csak hurcolom magammal, nem használom, van jobb - viszont eladni nem akarom, mert ilyeneket soha többet nem találok.

-
westlake
félisten
Fraps.
.....#445) pohár igen, azt énis szeressem

(#455) Malachi: melyik kaszt használ ilyen fegyókat?
..a fegyverek szerintem nem kasztkorlatosak.. vagy tevedek?

-
- = Zk = -
félisten
-
TTomax
félisten
nem szokasom jatekos topikba irni, de ilyen jateknal kivetelt teszek.. az elmult idoszak etalonja a red faction: guerrila volt, de a borderlands egyszeruen letaglozott.. nem akarom a jatekot isteniteni, mindenki tudja mire gondolok..
tegnapelott vegignyomtam es elkonyveltem magamban, hogy en vagyok a videk legkemenyebb csavoja, de ra kellett dobbennem, hogy nagyot tevedtem.. bekesen ki-be lepkedtem a jatekbol (online mod kiprobalasa), amikor is eszrevettem, hogy a diablo mintajara ujbol lehet kezdeni a jatekot nightmare modban
ebbol kovetkezik, hogy van hell fokozat is
(sot, szerintem meg azutan is van valami).. teljesen ugyanaz a jatekmenet, csak a szornyek kemyenyebben (+1-2 szint a karakterhez kepest), tobb penz esik, jobb cuccok esnek, tobb xp jar a kuldetesekert..
hiaba a tuti fegyverzet, ha a kozszornyek koze neha bekerul egy eddigi elit mob is.. tobben vannak, es kemenyebbek..
normal modban teljesen jol elszorakoztam a sniper puskakkal, ket loves eleg volt akkor is, ha nem lottem critical-t.. nightmare-ben viszont ez teljesen megvaltozott.. jo, ha harom critical (vagy 10 sima!!) talalattol megpusztulnak.. szerencsere a jatek vege fele az egyik ladabol kiesett egy 88k-s smg, amit azota is hasznalok, ha kozel kerulnek a szornyek..Ez bizony igy van...osztom a véleményed...alig tudom néha abbahagyni...

-
westlake
félisten
este megveszem a jatekot (mert megerdemlik!) es kiprobalom a coop modot.. csinalok szervert, amihez lehet csatlakozni

-
Malachi
veterán
-
westlake
félisten
ha az inventoryban, ami TAB-ra jön elő egy fegyver képén vagy nevén nyomsz egy jobbklikket, felajánl 3 lehetőséget, ott van a save screen, vagy ilyesmi is. a képet pedig a doku/my games/borderlands/willowgame/screenshotsba menti a c: -n. bmp lesz, jó nagy, én fotosoppal kivágtam és jpegbe mentettem, így csak 100kb egy kép.
masreszrol meg nem kell annyit "keplopni", hogy ne lehetne a sima print scrn gombot hasznalni a billentyuzeten es alt+tab-ozni a paint-be, ahol el lehet menteni a kepet akarmilyen formatumba

-
Malachi
veterán
ha az inventoryban, ami TAB-ra jön elő egy fegyver képén vagy nevén nyomsz egy jobbklikket, felajánl 3 lehetőséget, ott van a save screen, vagy ilyesmi is. a képet pedig a doku/my games/borderlands/willowgame/screenshotsba menti a c: -n. bmp lesz, jó nagy, én fotosoppal kivágtam és jpegbe mentettem, így csak 100kb egy kép.
-
Djroberto
tag
win 7 RC 7100-on fut a játék; simán a jáétk által nyújtott Print Screen-t használom a fegyverek bemutatásához. Userbe menti a képeket.
hát nekem nem megy,le tudnád írni pontosabban,nem vagyok láma,de most vagy nem fog az agyam,vagy nem tudom.
-
westlake
félisten
Tudtok segíteni? Még az elején a T.K.'s Life and Limb küldetésnél elakadtam. Nem találok a megadott helyen semmit. Angol fórumon olvastam olyat, hogy újra kell kezdeni a küldetést, de azt sem találom hol lehet.
Ha volt már szó róla, bocsi.nem mindig a pontosan a jelolesnel van a megtalalando dolog..
-
vinacarlos
tag
Tudtok segíteni? Még az elején a T.K.'s Life and Limb küldetésnél elakadtam. Nem találok a megadott helyen semmit. Angol fórumon olvastam olyat, hogy újra kell kezdeni a küldetést, de azt sem találom hol lehet.
Ha volt már szó róla, bocsi. -
westlake
félisten
-
Kareszovics
addikt
-
Djroberto
tag
Hogy csináltok képet a fegyverekről? sima print screenel?
win 7 alatt nem akar működni. miért?
-
tome.jr
addikt
nem szokasom jatekos topikba irni, de ilyen jateknal kivetelt teszek.. az elmult idoszak etalonja a red faction: guerrila volt, de a borderlands egyszeruen letaglozott.. nem akarom a jatekot isteniteni, mindenki tudja mire gondolok..
tegnapelott vegignyomtam es elkonyveltem magamban, hogy en vagyok a videk legkemenyebb csavoja, de ra kellett dobbennem, hogy nagyot tevedtem.. bekesen ki-be lepkedtem a jatekbol (online mod kiprobalasa), amikor is eszrevettem, hogy a diablo mintajara ujbol lehet kezdeni a jatekot nightmare modban
(sot, szerintem meg azutan is van valami).. teljesen ugyanaz a jatekmenet, csak a szornyek kemyenyebben (+1-2 szint a karakterhez kepest), tobb penz esik, jobb cuccok esnek, tobb xp jar a kuldetesekert..
hiaba a tuti fegyverzet, ha a kozszornyek koze neha bekerul egy eddigi elit mob is.. tobben vannak, es kemenyebbek..
normal modban teljesen jol elszorakoztam a sniper puskakkal, ket loves eleg volt akkor is, ha nem lottem critical-t.. nightmare-ben viszont ez teljesen megvaltozott.. jo, ha harom critical (vagy 10 sima!!) talalattol megpusztulnak.. szerencsere a jatek vege fele az egyik ladabol kiesett egy 88k-s smg, amit azota is hasznalok, ha kozel kerulnek a szornyek..88k SMG

Sebzés vagy ár?

-
westlake
félisten
teljesen radom az egesz.. csak a fegyver szintje (tulajdonsagok, ertek) van belove egy korulbeluli ertekre..
mod: ja, es valaki nagyon jol mondta, tenyleg fuggoseget okoz
-
Malachi
veterán
A második nagyon tetszik. Ezeknél pedig a szintlépés gyorsabb töltést biztosít. Melyik map-en találtad?
Ha jól emlékszem Trash Coast-on volt, igen ott, abban a táborban, ahol kiengedtem Crazy Earl "kutyuliját"
a ketrecből. Egy ládában egy sátor mögött a tábor közepén. De azt nem tudom, mennyire szórja véletlenszerűen ezeket a cuccokat. -
westlake
félisten
normal modban teljesen jol elszorakoztam a sniper puskakkal, ket loves eleg volt akkor is, ha nem lottem critical-t.. nightmare-ben viszont ez teljesen megvaltozott.. jo, ha harom critical (vagy 10 sima!!) talalattol megpusztulnak.. szerencsere a jatek vege fele az egyik ladabol kiesett egy 88k-s smg, amit azota is hasznalok, ha kozel kerulnek a szornyek.. -
Depression
veterán
Én eddig ezeket találtam, lvl34 vagyok
ez kb. egy rakétavető, örök lőszerrel
ez itt lent 8-szoros szorzóval értendő, szóval 1184-et sebez, viszont nagyon szór, és NAGYON lassan tölt, kb. egy sotinak felel meg
ezt a stukkert pedig az előbb kukáztam, na ilyeneket nem használok, van egy gyengébb, sorozatlövő, távcsöves, viszont savval durvábbat sebez
érdemes az elejétől ugyanazzal a fegyverfajtával nyomni, mondjuk 2-re gyúrni, (a hunternél alapból pisztoly+sniper) mert a magas weapon proficiency később nagyon hasznos tud lenni.
A második nagyon tetszik. Ezeknél pedig a szintlépés gyorsabb töltést biztosít. Melyik map-en találtad?
-
Malachi
veterán
Te most merre jársz? Csak azért, mert én még csak most megyek Trash Coast-ba.
Ott jártam már, az jó lesz. Utána következik a Salt Flats, az után a Crimson Fasts, most ott vagyok, de maradok is egy ideig, mert most már dolgoznom kell.

-
Kareszovics
addikt
ez itt lent 8-szoros szorzóval értendő, szóval 1184-et sebez, viszont nagyon szór, és NAGYON lassan tölt, kb. egy sotinak felel meg
ezt a stukkert pedig az előbb kukáztam, na ilyeneket nem használok, van egy gyengébb, sorozatlövő, távcsöves, viszont savval durvábbat sebez
érdemes az elejétől ugyanazzal a fegyverfajtával nyomni, mondjuk 2-re gyúrni, (a hunternél alapból pisztoly+sniper) mert a magas weapon proficiency később nagyon hasznos tud lenni.
Te most merre jársz? Csak azért, mert én még csak most megyek Trash Coast-ba.
-
Djroberto
tag
köszönöm

átértem énis. acid puskákkal hatásosabb voltam
.....
gyorsba vissza New Haven-be, leadtam a küldit, lvl30lettem
...ki is léptem gyorsan...
2 órája szaroztam Old Havenben.. Nem ment minden simán, na!
egyedül én nyomom Mordecai-al?
....
a fegyó listád is szép. egyszer nekemis lesz ilyen arzenálom....
(#433) Djroberto:helószia. Te hol is tartasz? screen-t pls. köszi

meg mutatnám,de ez a fos windows 7 ha print screent csinálok egy fekete képernyőt mutat csak.
valaki vmi ötlet?
-
Malachi
veterán
Ezt valamelyik küldetés adta nekem. Az ilyen vackokat azonnal adom is el, egy ennél gyengébb, de elementális fegyver többet sebez.
Mennyi ufo fegyver van a játékban? Érdemes arra rágyúrni?
-
Depression
veterán
Ezt valamelyik küldetés adta nekem. Az ilyen vackokat azonnal adom is el, egy ennél gyengébb, de elementális fegyver többet sebez.
Mennyi ufo fegyver van a játékban? Érdemes arra rágyúrni?
-
TTomax
félisten
TTomax + Beri: nem vagyok benne biztos, de azt hiszem Old Havenben esett.
Erdei88: ha hiszed, ha nem, egy teljesen mezei ládából nyitottam.

Tudom értékelni a jóféle snipert...Nekem most egy olyan van ami 233-at sebez...lvl19-es hunter vagyok jelenleg,de néha aludnom is kéne...alig tudom abbahagyni...
Amugy tartok még egy sörtést a baltás rámszaladóknak,meg egy kis aranyos villamost pisztolyt ami nem sebez sokat de pajzsot azonnal legkapja,és 3-5 másodperc rángatozás garantál,meg addig a headshot is...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Erdei88
veterán
Csatlakozhatsz persze.
Nem tudom pontosan hogy működik, mert én eddig bárkit meghívtam be tudott lépni hozzám. Gamesypon regeltünk és megy. Tesómnak pl kell hozzá hamachi, ő úgy tudja meghívni az embereket. -
Kareszovics
addikt
-
tome.jr
addikt
-
Beri
addikt
Érdekelne hol esik az a fegyver

-
TTomax
félisten
Az a csipa elég komoly....

-
pohár
félisten
Coop-ban majd tolunk egyet? Még sose nyomtam így, jó lenne kipróbálni úgy is
Gondolom Hamachi-n keresztül menne a játék
-
Erdei88
veterán
Olyan rakétavető vagy mi nekem is kell aminek 1000es damage van
Amúgy nagyon jó játék, én már level 33as vagyok. Coopban toljuk és nem tudjuk megunni, durva függőséget okoz ez a játék

-
pohár
félisten
az összes automatának van SELL funkciója. a jobb felső X-től balra. 3 ikon.
vesz, elad, visszavásárol.....(#441) pohár: énis ezért választottam

Jaaaa, köszi, akkor mostmár megy a biznisz

Az a poén ezzel a csávóval, hogy mikor ezek a 10+ szintű kutyadögök kinyitják a pofájukat, és meg belelövök egy 120-es sebzésű sniperrel felrobbannak

-
- = Zk = -
félisten
-
pohár
félisten
-
Gergello
addikt
-
pohár
félisten
....
akkor megnyugodtam....Nokia:nah, nemtudtam ki tudná elcs..szni a vasárnapomat. Nokia can do that
...
Én távolról vagyok a király, egyértelmű volt hogy ő az emberem

Amúgy hogy és hol lehet értékesíteni a felesleges fegyvereimet?
-
Gergello
addikt
Az első helyszínről hanyas szinten érdemes elmenni?
-
Kareszovics
addikt
-
- = Zk = -
félisten
-
No-kia
addikt
hát igen. jogos

apropó, akinek küldikkel gondja van, vagy egyébbel, íme egy link:
Borderlands Wiki
ha volt, bocsánat

ez jó oldal
kár h te linkelted
hétvégén ajd én is ráfekszem a gamre, rem már lesz időm rá -
pohár
félisten
köszönöm

.....
....

Én is a sniperes csávókával vagyok

-
- = Zk = -
félisten
köszönöm

.....
....

-
pohár
félisten
-
Djroberto
tag
Sry de ezek nagyon gyenge fegyverek

-
Kareszovics
addikt
Ez az Old Heaven nagyon durvának ígérkezik
Full testpáncélban minden ellen. Gondolom ez már nem egyszerű eset.Azt nem értem, hogy pl 183 damage pisztoly az mire jó ezen a szinten. Én most lv21 vagyok és nekem is van egy elefánt ölő hosszú csövú puskám 270es sebzéssel, csak nincs rajta távcső.A tied nem sokkal sebez többet és nem látom, hogy tudna valami spéci dolgot

Az 1k-t sebző rakétavető viszont nagyon állat

A revolvert nem is használom igazából, csak minden fegyverkategóriából szoktam tartani valami jobbat.
A Snipernek ha megnézed 2.1 a Rate-je; elég gyorsan lehet pufogtatni vele. Arról nem beszélve, hogy volt olyan cuccom, hogy 8 töltény volt egyszerre a tárban.

-
Kareszovics
addikt
-
tome.jr
addikt
Ez az Old Heaven nagyon durvának ígérkezik
Full testpáncélban minden ellen. Gondolom ez már nem egyszerű eset.Azt nem értem, hogy pl 183 damage pisztoly az mire jó ezen a szinten. Én most lv21 vagyok és nekem is van egy elefánt ölő hosszú csövú puskám 270es sebzéssel, csak nincs rajta távcső.A tied nem sokkal sebez többet és nem látom, hogy tudna valami spéci dolgot

Az 1k-t sebző rakétavető viszont nagyon állat

-
Malachi
veterán
ezeket a képeket hogyan loptad? alt+prtscrn, vagy van hotkey?
-
Kareszovics
addikt
hmm...
féllábú faxina kis megcsináltad a küldijeit?
....
azon a küldin túlvagy, mikor autóval kell ugratnod?....424: meg pár képet old heaven-ről is pls

-
Zolás
addikt
-
Voyage
aktív tag
hmm...
féllábú faxina kis megcsináltad a küldijeit?
....
azon a küldin túlvagy, mikor autóval kell ugratnod?....424: meg pár képet old heaven-ről is pls

Dehogy.
Ők merre vannak?
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Megléptem LV31-et.
Old Havennek kis híján beszartam, annyira durva volt. 
Majd ha lesz időm linkelek fegyókat.

-
- = Zk = -
félisten
-
Voyage
aktív tag
ez az utolsó küldid?...
mert ezzel énis sokat coptam. aztán hagytam, elmentem feltápolni magam.
erősebben, gazadagon visszatérve legyőztem őket
Nem tudom, hogy utolsó-e, de ameddig ezt nem csinálom meg, nem kapok másikat.
Nincs hova menjek gyúrni.
-
- = Zk = -
félisten
Úgy próbáltam, de gőzöm nincs melyik a legerősebb, és már a kp-m is elfogyott, mert annyiszor megöltek, hogy már ha meghalnék, nem tudom mi lenne, 140kp-m van, eddig 155-t vont le, mikor meghaltam.

Olyan sniperem van, hogy 12-t lő, de ilyen tüzes vagy mit, és nem igazán lő messzire, és nem is valami pontos.

Nem találtam sehol olyan fedezéket, ahol ha legugolok ne találják el a fejem.
Feküdni nem lehet valahogy, mint pl a CoD-okban?
ez az utolsó küldid?...
mert ezzel énis sokat coptam. aztán hagytam, elmentem feltápolni magam.
erősebben, gazadagon visszatérve legyőztem őket
-
Voyage
aktív tag
Úgy próbáltam, de gőzöm nincs melyik a legerősebb, és már a kp-m is elfogyott, mert annyiszor megöltek, hogy már ha meghalnék, nem tudom mi lenne, 140kp-m van, eddig 155-t vont le, mikor meghaltam.

Olyan sniperem van, hogy 12-t lő, de ilyen tüzes vagy mit, és nem igazán lő messzire, és nem is valami pontos.

Nem találtam sehol olyan fedezéket, ahol ha legugolok ne találják el a fejem.
Feküdni nem lehet valahogy, mint pl a CoD-okban?
-
tome.jr
addikt
Jeeee.
Kösz.
Már gondolkoztam rajta, hogy milyen szobám nincsen, mi baja van?

De van most egy olyan küldi, hogy bone head kill vagy mi, a lényeg, hogy van 3 boss egy helyen, egy kis udvarban. Hiába lövöm, amennyi ideig tudom lőni, azalatt épphogy leveszem a pajzsát, de közbe ő meg kilövi az egész életem. Hiába van 210 életem, meg 80 pajzsom, ők 3-an, meg egy bandit killer olyan erősen lőnek, hogy rögtön meghalok, egyet se tudok megölni belőlük.
Ilyenkor mi a teendő?
Már elfogyott minden, amit tudnék csinálni ezen kívül.
Sniper, távolról fedezékből a sziklák mögül. Végére hagyd a legerősebbet.
-
Voyage
aktív tag
Jeeee.
Kösz.
Már gondolkoztam rajta, hogy milyen szobám nincsen, mi baja van?

De van most egy olyan küldi, hogy bone head kill vagy mi, a lényeg, hogy van 3 boss egy helyen, egy kis udvarban. Hiába lövöm, amennyi ideig tudom lőni, azalatt épphogy leveszem a pajzsát, de közbe ő meg kilövi az egész életem. Hiába van 210 életem, meg 80 pajzsom, ők 3-an, meg egy bandit killer olyan erősen lőnek, hogy rögtön meghalok, egyet se tudok megölni belőlük.
Ilyenkor mi a teendő?
Már elfogyott minden, amit tudnék csinálni ezen kívül.
-
Zolás
addikt
Nincs helyed az inventoryba vagyis megtelt a hátizsák
Adj el pár cuccot a hátizsákból és lesz helyed vásárolni+pénzed is lesz hozzá
-
Voyage
aktív tag
Az mit tud, hogyha akarok pajzsot, vagy fegyvert venni, azt írja, hogy nincs elég "room"-om?
lvl 9-es vagyok, lvl 7-es cuccot akarok venni, de azt írja, You don't have enough room.
Semmit nem tudok így venni, csak lőszert. Pedig van vagy 6000kp-m...
-
- = Zk = -
félisten
hát igen. jogos

apropó, akinek küldikkel gondja van, vagy egyébbel, íme egy link:
Borderlands Wiki
ha volt, bocsánat

-
mad1
veterán
-
GreenGuy
tag
Nálam az év játéka,a legutóbbi Falloutot izomból veri
. -
$p@rr0w
őstag
énmégcsak most találtam meg new heavent, látom te picit jócskán előrébb vagyol

Ha itthon lennék, és lenne időm játszani már kétszer végigvittem volna, a megjelenés napján kezdtem játszani...

-
tome.jr
addikt
Én kérek elnézést
Hát lehet hogy ott a noti a szűk keresztmetszet. Régebben és is játszottam sokat notin, de arra mindig felhívták a figyelmet a játékok dobozán, hogy egyes notebook-on nem feltétlenül fog tökéletesen menni. Játékra szerintem desktop.Gondolom mindent maxra állítottál. Ha visszaveszel a grafból nem lesz stabilabb az fps? Esetleg a depth field-et kapcsold ki. Mióta nálam be van kapcsolva azóta folyamatosan magasabb fordulaton megy a venti, tehát ez nagyon izzasztja a kártyát.
-
- = Zk = -
félisten
-
Darth_Revan
veterán
-
tome.jr
addikt
2 magos 3.0Ghz-es proci van a gépembe, nem lenne elég neki?

Az elég kellene legyen. És milyen VGA-val tolod?
-
Doki16
addikt
Annyiszor lehet resetelni ahányszor akaraod, csak ki kell fizetni azt a 4-5-6 ezer dollárt amibe kerül.
DerStauner: Az életerő automatáknál tudsz páncélt venni, Dr. Zednél van úgy tudom egy ilyen gép.
-
Malachi
veterán
-
DerStauner
senior tag
lvl23 vagyok, és kellene valami normális pajzs. mert a jelenlegi lvl16-os, 270akárhány védelmet ad. még elég, de azért jó lenne egy jobb. hol lehet venni? ja, new haven-ben vagyok.
-
Darth_Revan
veterán
-
Zolás
addikt
-
törölt tag
-
Djroberto
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Házimozi belépő szinten
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

majd kiderül, ha befejezem énis 

.....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...

Full testpáncélban minden ellen. Gondolom ez már nem egyszerű eset.