Hirdetés
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Mini-ITX
- Projektor topic
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
a BC2-t azért zárták,mert a szerósban Bossúálló elfajult,és úgy találták,hogy átterjedhet a másikra is...nem értem én se,hiszen 24óra szájpecket kapott a kolléga,ergó ki a fene flémelhetett volna,ráadásul mivel én aljas módon 7-ig söröztem a haverokkal punnyadás helyett,igy már lezajlott minden,mire hazaértem....elolvasni elolvastam,különösebben nem tudok mit hozzátenni,nem vagyok egy nagy ts-es,alig ismerem a többieket,ergó nem tudok állást foglalni...
De 1 okkal több,hogy kicsit pihentessem még a BC2-t,amig kicsit megnyugszanak a kedélyek...véleményem van,mint mindenkinek,fejtettem is már ki,de alapvetően semmi bajom senkivel,tehát inkább bele se folyok.Neom voltam ott se,nem futott a ProCon se,amikor történtek az eredeti események,tehát azt sem tudom megitélni.
Remélem azért visszazökken a régi kerékvágás,én szeretem a BC2-t,birom a társaságot,de ahhoz az kell,hogy fent legyenek és játsszanak is,mert igy mintha vadidegen szeróra menne az ember fel...
lassan már ismerős nevet se látok,nem méghogy ph-st,és ez csak sima gyerekes fújás mindenki részéről,mert a szeró igy sem rossz...jaja,lehet jó pillanatokat is elkapni gém közben,mi meg ilyet hoztunk össze a múltkor

röhögtünk is a szegény lent rekedt kollégán,mert persze ráugrott az összes kis izé,mi pont egyszerre és pont szerencsésen fellökődtünk a szikla peremére
a kukacot meg orrba kell gyűrni,ha látod,hogy rádront,az megállitja.
Van akinek csak állóhely jutott

Igy is lehet parkolni(egyébként simán felmentem,beszálttam,és legurult a kocsi,nem akadt be...
)
Low gravity játék...kicsit érdekes volt a loot átturkálása pattogva,mert a cucc biza' nem ereszkedett a földre

-
Zolás
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Na ez már igy érthető

Ilyennel még nem találkoztam tul sokszor ilyenkor kihivom duelre és az UltimateKillerrel egy lövésből kivégzem
Ilyenkor csendben maradnak vagy lelépnek 
BC2 topikról mit tudsz? Bezárták egy másik topik miatt de hiába irtam be 2x is a modkerbe b@sznak válaszolni engem meg idegesit. Végre kezdtünk valamit a topikkal hogy eltüntek belőle a szerveres dolgok erre 1 nap zárás.
Crawnál multkor nem is lőttem csak élesztenék erre mindenkit kiütöttek odarohanok az egyikhez hogy felszedjem mire lelökött az egyik kukac
Khm kezdhettük előlről majd leestem a székről ugy röhögtem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BandiHUN
veterán
a crawot sima fegyókkal sem nehéz kifektetni,egy jobb sniper vagy az emliitett defiler pl.simán leszedegeti ugyanúgy,max pontosnak kell lenni.Neten mondjuk inkább a funolás megy,igyekszenek látványos fegyóval ölni,avagy géppityuval,mert meg lehet célzás nélkülis szórni,meg ugye általában van support gunner,akad skuló.
Nomeg tegyük hozzá,4-en már nem is téma a craw,hisz amig valaki él,addig a többiek respawnolhatnak...amúgyis ritka lenne a full kör halál.Egyébként én szeretek poénkodni az eridiánnal pont ezért...ritkán használják,igy elég egyedi,sima katonát kilő 1 lövésből,de már egy brute-nek ebből is kell 4-5,és azt is már az áram végzi ki,nem a sebzés.
Jó példa ellene az Atlas Aries,mint elektromos revolver,no,azzal 1 fejlövés és kész,ergó még sokat küszködök is potyán.De legalább lőszer nem kell
meghát jó poén szétrázatni mindent,igaz egy badass-ra simán rámegy 1 "félórás" tár 
Pajzsra meg egyébként jó példa,hogy pl.a 3.dlc-ben,ahol sok az elektromos fegyós,egy shock resistance pajzs már majdnem örök kategória,tulképp az a titka az egésznek...maguk a pyro/chemical trooperek nem sebeznek nagyot,a shockok pukkasztanak csak le gyorsan,és a fentebbi 2 ráadásul elég allergiás az áramra...2 jobb elementálos(mondjuk sav+tűz) fegyóval simán letudható a Knoxx. -
BandiHUN
veterán
na jó,azért ne harapd már le az izémet is

Egyébként az én eridián fegyverem sem erősebb,főleg meg nem gyorsabb,mint egy normál defiler,sőt...
Az eridiánoknak a kritikus sebzése is csak +100%,egy átlagos defileré meg 200%,sebzés hasonló(292x5 az enyém konkrétan),amit lövök lövedék lassabb,mint egy rakétavető,és ráadásul az eridián rifle lövedéke"véges",tehát elenyészik a levegőben,előtte persze drasztikusan elgyengül,ezzel ellentétben a revolvergolyó messzire is hat.Szimplán azért használom,mert tetszenek az eridiánok,sajna amúgy nem túl használhatók.
A tára egyébként teljesen normális,bármelyik eridiánon lehet olyan,más kérdés,hogy én a lassú újratöltés oltárán a legnagyobbat választottam.
A pajzs,az ok,de azt sem használom mindig,de egyébként igazából nem értem,miért lenne baj,hisz ez egy KOOP játék,egymást segiteni a cél,duelezni nem szoktam.
Még problémamentesebb is,hogy legalább én fel tudom mindig segiteni a másikat adott esetben,ha multizok,azt más segitségére teszem,hisz tulképp ezeréve megcsináltam,egyedül,offline,minden extra nélkül mindent,amit a játékban lehet,többször.Simán csak annyi volt a hsz lényege,hogy én direkt keresem a questelő,és ehhez segitséget kérő szobákat,pont azért,hogy segithessek,de ne rontsam el az illető játékélményét sem.
Általánosságban bossoknál mégcsak rá sem lövök,maximum supportot nyújtok igyis,ha épp földre esne valaki,de meghagyom a dicsőséget...
Éppen ezért bunkó dolog,ha valaki bejön rajtam keresztül,akár nem is köszön másnak a szobában,mert engem ismer,előrerohan,lelövöldöz mindenkit az 1 lövéses csodapuskájával,ha boss,ha nem,baromkodik az autóval,nem érdekli a quest,amit épp csinálnánk.Fura,de azért,mert coop,sokan komolyan veszik/haladni akarnak/élményt akarnak,attól,hogy ezt többedmagukkal akarják,és nem feltétlen az xp és a gyors végigrohanás a dezintegrálóval,mert akkor nem mennének netre.
Erre értettem.És nem rád egyébként sem.
Egyébként meg ide nem kell flém,elég a BC2-es délelőtti alkotás
Bocs,ha megbántottalak,de te se bánts engem 
-
Zolás
addikt
Nekem is van UltimateKillerem crawer 5 lövés és fekszik
És szintén igy szoktam használni. Becsatizok valahova és megkérdem lehet-e modded fegyókat használni vagy sem. Az erőfegyvert meg akkor veszem elő ha véletlen levisznek a földre
Addig meg fun meg van pár amugy is erős fegyverem nem szorulok rá hogy mindent 1 lövésből elfektessek. -
szabod
senior tag
Hát mondjuk a Lorenzo9 által leírt emberkéke én sem szeretem. Nekem is van "csodafegyverem", de azt csak Crawmerax ellen szoktam használni. Igaz nélküle is ki lehetne nyírni, főleg ha többen vagyunk, de úgyis mindenkit a loot érdekel, nem az hogy meddig nyírjuk azt a melákot
Az viszont, hogy mindenhol a "hiperszuperfegyót" használják, még olyanok ellen is, amiket egy pisztollya ki tudsz nyírni, az tényleg idegesítő... -
kapcsolat88
tag
Huh...ez szerintem csak egy félreértés lesz...ne akadjatok már ki
A kérdés az volt,hogy miket csinálnak,majdnem én is írtam,hogy ja én is kíváncsi vagyok.Csak lusta voltam.Lorenzo9 meg azt hitte,hogy kritika,hiszen mi a f@szt lehet csinálni amivel elrontod mások játékát. -
Zolás
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Hü ember de szar hangulatba vagy. Játszottunk együtt párszor de ha ekkora arcod van inkább én töröllek bocs. És én kérek elnézést mert meg mertelek szólitani. Biztos alpári a stilusom mert megkérdeztem mit lehet elb@szni játék közben.
Ja és a csodafegyver meg nálad van a rásegitett eridián istennyila amivel fél óráig lehet lőni anélkül hogy kifogyna és alacsony a sebzése is.
Ja meg a pajzsok is szarok amiket használsz.
Hagyjuk az egészet mert csak ideges leszek a hülyeségtől. Más szemében a szálkát sajátban a gerendát nem látod.
Ja és nem kötelező a ezen bunkó stilusu hsz-re reagálni nem várja el senki
-
BandiHUN
veterán
Tulajdonképp felesleges is lenne válaszolnom erre a stilusra...
De azért leirom mégis,pl azzal,hogy belesz...ik a questbe,előveszi a csoda 1lövés->killes csodafegyverét,és szétrongyolja,akit lát,baromkodik az autóval,pl.a miénket lövöldözi,ilyesmi.
Énnekem hogy már nem maradt csinálható küldim,általában máshoz megyek besegiteni,de normálisan,direkt questing-es vagy side mission-os szobát keresve,és ilyenekben rossz néven veszik a fentebbieket.Egyébként fingom sincs,veled valaha játszottam-e ebben a gémben...
-
BandiHUN
veterán
kényelmi szempont...elnevezheted a karidat,stb

Elég hülye a rendszer sajna,mert barilistáról is csatlakozni nagyon lutri,sokkal inkább,mint a browser,mert semmi infót nem kapsz,hogy a pajti milyen szobában játszik,ő hostol-e,milyen misszió megy...üzit küldeni nem lehet,csak inviteolni...
Mondjuk én mostanában haragszok a barilistára,mert pár hazánkfiával nem vagyok elégedett,aki annó felvett,és rutinosan jönnek befelé a szobába,ahol játszok,és nem éppen úgy,ahogy szeretném,égett a pofám és kellett magyarázkodnom külföldi bariknak,hogy ki ez az izé,mert azt meg rögtön látják,hogy én beszélek a bejöttel....úgyhogy erősen gondolkodok egy bari-nagytakaritáson,bár benne van az is,hogy sokról már tényleg nem tudom,miféle játékosneve volt annó,aki felvett.
sokan ritkán is játszanak neten,jó eséllyel nem csatlakozok be egy 1 hónappal ezelőtt online és korábban fél órát együttgame-elt játékoshoz úgyse,akkor már inkább a browser. -
BandiHUN
veterán
a GameSpy ID a gémeléshez kell,ugye...de ha jól rémlik,amikor karit inditasz,lehet nevet megadni,talán még a New-U Stationnál is.
De ha ez nem menne,a willowtree itt is a barátod,general information fül.
DE attól függetlenül még barinak névvel csak az eredeti GameSpy neveddel tudnak felvenni,a karineved a játékban látszik...de elvileg ha nyomsz egy esc-et játék közben,majd view lobby,akkor látod a társaid valódi gamespy nevét...Kis infó,tapasztalat alapján sokan nem vették észre:a view lobby alatt nem csak barira lehet embereket felvenni a szobából,hanem ráálva a nevére,majd m gomb,lenémithatóak az egyébként általában nem szándékosan zajongók...
Sokan nem tudják,hogy a miki megy a háttérben,leteszi valahová a headset-et,hangfallal nyomja,és szépen jön az ő játékának hangja...
nyelvismeret hiján a leghumánusabb módszer lehet lenémitani és kész,avagy ha csak simán nem érdekli az embert a duma.
Ja,a lobby-n belül kellemes dolog,e csak kurzorbillel lehet lelépkedni a megfelelő névig,egerezés nuku
-
kapcsolat88
tag
Tegnap annyira szaggattam,hogy élvezhetetlen volt a játék...
Ötletem sincsen,hogy mi történt,vagy csak rossz hostokat fogtam ki.Ismer valaki valami jó progit arra,hogy lecsekkoljak ilyenkor mindent,hogy mi lehet a baj? -
donki
senior tag
Siren-nel Crawmerax egyszerű. Én távcsöves double anarchy-t használok, távcsől a háthoz kell, szemből nem kell célozni, a fegyver szórása egyenletesen elosztja a lövedékeket a létfontosságú szervek között... Kell viszont hozzá egy ammo regenes mercenary mod.
Ja, és legyen bekészítve méreg, villám és tüzes fegyver, hogy a segítőit meg tudd ölni második esélyért.
-
BandiHUN
veterán
szerintem a stabil módszer,ha szépen kinyiffantod magad...mert akkor visszamész a bejáraton,stb.rendesen,és akkor elindul a visszaszámláló.
Ha kilépsz,abból azt hiszem lehet galiba,mert nem enged be,de a steal loot ki lesz pipálva,a countdown viszont nem...akkor csak a willowtree segit.Bár akkor annyi,hogy kiveszed a Steal loot mellől az 1-et a küldinél,és akkor mintha semmit nem csináltál volna,megcsinálhatod rendesen,avagy újra farmolás
-
Srácok, a fegyverraktárból ki lehet valahogy jutni, ha a bugot kihasználva jutott le az ember?
Vagy ment azért időnként a game?
Mert most lejöttem egyedül s közben ugrott be, hogy mi van ha csak exit-el tudok kijutni és nem menti el.
-
Fortissimus
őstag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
koszi, mar kezdem kitalalni mi melyik

-
kapcsolat88
tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Lehet tévedek,de szerintem van...Ha jól figyelgettem,gyakorlatilag ezek mind fellelhetőek a te skillfádon és ott el tudod olvasni,hogy mi mire jó.A modokon meg látod,hogy melyik képzettségedhez (aminek persze aktívnak kell lennie) mennyi plusz pontot ad.1 pont az annyit jelent,mintha szintlépéskor a skillfádon azt választod,csak ugye max 5x tudsz egy skillt választani és az a max,modokkal,meg mintha 5-6-7x is azt választottad volna.Például a quicksilver csökkenti az újratöltés idejét 5-10-15-20-25%-kal ha berax egy modot ami +2 quicksilver akkor lehet,hogy a te újratöltésed 35%kal lesz gyorsabb.Persze ezt csak gondolom.A velocity növeli a sebzésed és még valami.A diva növeli a páncél kapacítását...így tovább.
http://87bazillion.com/skillcalculator/
-
BandiHUN
veterán
válasz
Fortissimus
üzenetére
csak hogy annyit emlitsek,hogy olvass is...lentebb irom,hogy nincs.

Párat ki lehet következtetni a nevéből talán...De úgyis igazából a lényeg,ami érthető is könnyen a modoknál,hogy mire ad plusz sebzést,avagy plusz tár,plusz pajzs...a többi inkább csak disz képesség,mivel eleve nehezen is megfigyelhető a hatása.
Viszont egy +60% damage vagy ammoregen,pajzs,tár azért jól észrevehető
-
Fortissimus
őstag
van leiras ezekrol a skillekrol a class modoknal, hogy mit is jelentenek pontosan?
pl, quicksilver skill, high velocity skill, diva skill, safeguard skill, swipe skill, ransack skill, hogy csak egy parat emlitsek
-
BandiHUN
veterán
válasz
thomboy
üzenetére
kell a ram,bőven neki...nekem vista alatt is felmegy 98%-ig is...ajánlott pl.a böngésző kilövése,ha pl.IE-t használsz,a firefox ilyen téren és prociügyileg is korrekt...
Meg tudja tömni a ramot a sok flash,oldal,stbstb,főlegha sok ablak van nyitva,sőt a procit is zabálhatja a háttérben.
a Knoxx eléggé memória és prociigényes lett az alaphoz képest,nagy belátható terület,sajna lusta programozás,hogy akár egy zárt szobában is képes felére esni az fps,ha "messzeség" van mögötte,mégha nem is látod...
Swap file-t nem szabad kikapcsolni...egyébként én readyboost-ot is használok egy 4 gigás gyors pendrive személyében,pl.multis játékoknál jól jön,de sztem másnál is,mert pl.a pályák töltése sokkal gyorsabb tud lenni,egy Cod6-nál akár fele is egy olyan mapnál,amin voltam már...
De ilyen kilépősdim nekem még nem volt soha,ha tele volt a ram,akkor max az fps esett le valamennyire.Pedig full HD-ben tolom....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
thomboy
tag
Azokat néha nekem is kiteszi.

Persze épp boss közben lépett ki a game, rendben, de szerintem meglesz a probléma forrása, átállítottam 1 GB-tal a pagefile-t, visszateszem, hátha ez kavar be (másra már nem tudok gondolni). Persze csak holnap...
Köszi a választ!
Ezzel a hsz.-sal lettem tag, 4 év után... Lol? Off vége.
-
Ma indítottam egy online játékot, direkt azt adtam szerver nevének, hogy "No Modded Stuff", erre bejön egy 61-es emberke, dual-ra hív, lövöm egy erős shockos fegyóval, majd corrosive-al, a shieldje meg se mozdul, na mondom jól van, kick, aztán bejött egy 45-ös, ő teljesen korrekt volt, majd egy 70-es szintű, írtam neki, hogy lépjen ki pls, de nem értett a szép szóból, kick again, meg a végére bejött még egy 61-es, mondjuk ő normális volt, de mutogatott pár modded cuccot, meg volt egy király gunslinger class modja, 90+ firerate, 30-as ammo regen, kipróbáltam, fasza volt.

A lényeg, hogy lehet ezzel a névvel még vonzottam a moddereket.
Amúgy a 45-ös sráccal végigfarmoltuk a fegyverraktárat, tényleg működik a glitch, de kb. semmit nem találtam, egy 1000 fölötti corrosive revolver volt, azt meg elvitte a srác.

Bár csak 2-es volt a tárja, azokat meg annyira nem szeretem.Lorenzo9: Sirenre gondoltam én is, hogy azzal faszán el lehet mászkálni előle, de Hunterral kb esélytelennek éreztem.
thomboy: Nekem is win764bit van, 4GB rammal, Steames, de semmi ilyet nem tapasztaltam.
Ha már itt tartunk, nekem azt csinálja rendszeresen indításkor, hogy jelzi a 3 dlc letöltését befejezte, de persze semmit nem csinált.
Nem gáz, csak olyan fura. -
thomboy
tag
Találkozott valaki már olyannal, hogy a Borderlands feléli az összes memóriát?
Tegnap már mindent kikapcsoltam, amit lehet, de 2,7GB-ot foglalt a memóriában, persze ilyenkor lefagy a kép, ctrl-alt-del és pár perc kell míg magához tér. Ma megint 2 giga felett van és igen idegesítő negyedóránként ezzel szarakodni.
A játék gondolom a legújabb patch-csel van felszerelve, mivel Steames, 4 giga ramom van és win7x64. Valaki tud ez ügyben segíteni?Köszi előre is!
ui.: más játék ilyet még nem csinált nekem.

-
BandiHUN
veterán
simán ki lehet.csak a dolog hátránya,hogy Siren kell hozzá,mert csak az tud meglógni,és közben gyógyulni...
Én elküzdöttem egy laza 20 percet...
Egyébként ha konkrétan nézzük,ez is bug,hogy az összes szörny elfelejti a helyzeünket phasewalkkor,kilépéskor nem kell szem előtt lenni,lőni meg akkor kell kezdeni,amikor ismét betelt a phasewalk.
Érdemes a háttal kezdeni,mert inkább ott haljon az ember,minthogy szaladgálni egy csomót potyán,amikor már csak a hát van...legjobb snipert,revolvert használni,hogy pár lövés is sokat sebezzen,mert aztán meglógás,ráadásul revolverből van ammoregen-es,ami feltölt,és pontos/sebez annyit,mint a legjobb sniperek,és ráadásul critical hitnek számitanak a lila pontok,igy pl.Defilerrel,amiből van 1254-es sebzésű is,helyből +200% minden találat+az elementálbónusz,pár lövés max 1 terület.Aki ügyes,az a craw maggot-okat le tudja ugratni a sziklafalról,ha az utolsó pillanatban félreugrás a peremnél/phasewalk,a lila/zöld szörnyikék miatt meg egy tüzes fegyó a defiler mellé ajánlott,annyira nem erősek.
Egyébként TALÁN még Rolanddal lehet esélyes,mert a turret is eltereli a figyelmet,de annak túl nagy a cooldown-ja,a sirennek van semmiperc regenerálódós modja is. -
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Mással nem nagyon nyomtan online akinek 70-es karaktere lenne
, szóval lehet csak nem emlékszel, mert meg is lepődtem, pont azért, mert én is úgy tartottam logikusnak ahogy most ti is írjátok.Van itt olyan aki Crawmeraxot kinyírta egyedül, mindenféle cheat vagy bug kihasználás nélkül, legit fegyverekkel?
-
BandiHUN
veterán
én úgy tudom,szintben marad az ellen,ha több játékos van...de viszont a "minőségük" javul(több badass,általánosan jobb fegyverekkel támadnak,ez ugye egyúttal a jobb loot alapja is),érdekes is lenne,ha a host játékát hazavágnák az emelkedő szinttel,hisz az 5-tel nagyobb ellenfelet már alig lehet sebezni...főleg gond lenne nagy szintkülömbségnél.
Én járok "kicsiknek" segiteni,de eddig nem vettem észre,hogy belépők után arányaiban nehezebb dolga lenne a hostnak.Persze leszámitva,hogy az extrább ellenfelek szintje általában amúgyis magasabb,és ezekből több jön,igy úgy tűnhet,hogy emelkedett az ellen szintje.Bossokra nem tudom,de szerintem ugyanaz a boss jön,aki a hostnak egyedül is jönne szintben. -
kapcsolat88
tag
Nem hinném,illetve lehet
Alapból a host határozza meg az alap nehézséget és az növexik,talán %osan .Képzeld csak el,ha belép 3db. 61es egy 1eshez és minden ellenfél maxolva lenne...az a 61eseknek jó,de az 1es,aki hostol,meg sem tudna mozdulni,mindig a földön lenne.
Más...tegnap elhagytam valahol a csodafegyveremet
ötletem sincsen,hogy hol és mikor 
-
kapcsolat88: Nem te mondtad múltkor, hogy nem a host szintjéhez igazítja a játék a nehézséget, hanem valami más alapján állítja be?
Csak mert ma mikor christina hostolt úgy tűnt, hogy az ő szintjén lévő ellenfelek jöttek, hiába 3, 61-es karakter volt mellette.Crawmerax azért sokkal egyszerűbb volt így négyen.

-
BandiHUN
veterán
Lehet...de azért kérdéses.Ahhoz be kellett volna már mutatniuk az E3-on.Jövőévi játékokkal már JÁTSZANI lehetett...és itt még hir sincs.
Szerintem meg elég gáz,ha csak jövő télre jönne esetleg valami...addig nem húzza az 1,és januárban itt a Rage,ami képek alapján 90% Border simán.
Annyit azért nem kaszáltak,hogy húdejóüzlet legyen a gém,és ottvan ugye az első húzás-halasztása,majd fullos átalakitása,stb is...Ez a játékmenet szerintem nem bir el ennél több vásárlót,megváltoztatni meg nehézkes,mert kockázatos,beválik-e.Nomeg azért tegyük hozzá,hogy a Rage-t az id csinálja,és az NÉV.Ne feledjük,hogy az 1.30 patchig még a grafika sem volt jó ATI karikkal,teljesitményileg még most sem optimalizált pl...
A moddolóktól meg az utolsó pillanatban mentették meg a játékot,mert már ott tartott a dolog,hogy tele volt 1 lövéses halhatatlan k...öggel a gém,akik ráadásul ha valami nem tetszett,vagy csak szórakozásból olyan fegyvereket is csináltak,amitől lefagyott a szoba minden játékosának gépe pl,avagy ordenáré lagg,stb...
Tulképp még most sincs ez a dolgo kiküszöbölve,5 perc egy fullos kari,a neten ott a jobb fegyverek,stb,és ezt egy folytatásnál tuti ki akarják küszöbölni...
Én még kérdésessé tenném azt is,hogy a korkövetelményeknek megfelelő gémet tudnának csinálni...az UE3 engine-nek kábé ez a vége.Nem tud többet,nem korszerű már,kötött sok minden,és igyis szét kellett ehhez is moddolniuk...szép-szép meg minden,de azért tegyük hozzá,a Border sikerét nagyrészt az egyediség és a hangulat adja... -
BandiHUN
veterán
a skilleket hozzáadja...de ezeket a képességeket csak willowtree-vel látod,amik a class modon vannak.Nomeg használni kell a classmodokat,hogy egyáltalán megjelenjenek,mert ugyanis te nem látod,de 1-től 5-ig fejlődnek ezek is,de az elején a classmod még "nem hat úgy",ahogy kellene,az ezért van...elvileg amig 0 a képesség,a + sem ér semmit,lvl1 legalább kell,hogy "működni kezdjen",de azt senki nem tudja,hogy ezek a dolgok milyen xp-re,killre,stb fejlődnek...
És elvileg a hatásnak a classmod nélkül is meg kellene 5-ig maradnia,ugye az a max,de ezt nem tudom bizonyitani.
De az tuti,hogy fejlődnek,a willow mutatja,mint ahogy azt is,ha nem használsz olyan modot,ami az adott extrára +os,akkor az 0-n marad.
De jópár ilyen skillnek még a hatása is kérdéses,mert erre már nem voltak képesek,hogy pl.leirják mi a bráner az a "Diva" skill pl.
ez se a játékban,se más oldalon nincs,ahogy nézelődtem.
Jobb esetben mondjuk negfigyelhető egy képesség,pl.hogy mondjuk ölés után gyorsabban tudsz lőni vagy szaladni,ilyesmi. -
kovsol
titán
válasz
kapcsolat88
üzenetére
most ez hülye kérdés lesz, de ami rajt van + skill pont azt akkor is hozzáadja ha nem is vagyok azon a talenten? mert ahogy néztem nem, és nem is jelzi nálam sehol, hogy mondjuk 5 helyett 7 pont lenne adott helyen
-
mad1
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Nincs semmi a kozeljovoben
Remelem annak a jele hogy gyurjak a masodik reszt. -
HS 2142
őstag
-
kapcsolat88 & donki: Köszi a tippeket, akkor visszamegyek Marcushoz, azt hiszem úgyis megvan a Core Collection-ös küldi s a másik kettőnél megpróbálom kihasználni a lehetőséget.
Egy még erősebb Hellfire SMG amúgy nagyon jó lenne, főleg 93-as accuracy-val.
Meg azon mosolyogtam tegnap, hogy az armory-ban hirtelen 2 olyan class modot is találtam ami a pisztolynak ammo regent ad, előtte meg alig lehetett ilyet látni.
Amúgy nagyon király volt az a rengeteg láda, azt se tudtam hova kapkodjam a fejem.
Meg jut eszembe, volt egy banditás rész, nem tudom már melyik pályán, azt hiszem Athena-nak kellett valami kódot megtalálni és ott volt egy házikó, rajta nyilakkal, meg egy pénz bedobós ládikával, mellette egy ajtó, azt hittem akkor nyílik ki ha a ládikánál rányomok a use-ra, de csak lekapott 8 milliót és semmi.
Annak van ott valami jelentősége vagy csak szívatni akarták a jónépet?
-
donki
senior tag
3 küldetésed van az armoryba. Az első nagyon gyenge lootot biztosít, a második és harmadik (ezek Marcus questek) jobb, mert a ládák többsége 61-es szintű (pár láda továbbra is 48-as). Ha jó double anarchy és hellfire smg-t akarsz talán itt van a legtöbb esélyed megszerezni.
Fontos : a hatszögletű terembe, ahol a lift is van, egyáltalán nem szabad bemenni, mert akkor nem tudsz többé visszamenni az armorybe. -
juliabrilke
veterán
Szép napot mindenkinek!
Valami kiegészítő érkezik mostanában?

-
kapcsolat88
tag
Rajta vagy a listámon
Amit belinkeltél,azt meg nem javították.Pár napja,talán egy hete próbáltam.Ám,hogy az ajtó kinyíljon,asszem kell,hogy legyen egy aktív armorys küldetésed.Mikor kipróbáltam,bejártam az egészet és a játék érzékelte,hogy lootolok.Miután végeztem,nem tudtam felrobbantani a helyet,kiléptem és visszaléptem de miután megint leöltem Knoxxot,nem nyílott ki az ajtó pedig a 3 teljesítendő részből csak 1 volt kipipálva...ez probléma lehet.Előfordulhat,hogy ez ára a végtelen időnek és csak willowtreevel lehet orvosolni.Ezt még nem próbáltam,mert meguntam az armoryt.Érdekes volt bejárni egyszer és annyi.Sokat kell mászkálni és jobb cuccaim vannak.Csak olyanokat vettem fel amit esetleg alacsonyabb szintű karaktereknek elosztogathatok és ennyi.A legjobb Crwot farmolni,meg amit a játékban találhtsz.Úgy értem amit ládákból veszel fel,vagy amit a halottak dobnak. -
Végigvittem a Knoxx DLC főszálát, a játék a vége főcím után azzal ajándékozott meg, hogy eltűntette az egyik legjobb fegyverem, equipped volt s mire visszakaptam a karakterem az a slot üres lett, még jó, hogy volt backupom a mentésről, másképp elég ideges lettem volna.

kapcsolat88: Ez a hiba még mindig él?
Mert vissza akartam mentem Knoxx kinyírása után oda ahova a videó mutatja, de nekem zárva volt az ajtó ami a szekrényekkel teli szobába vezetett.
Amúgy, Dad_of_the_Psychos néven szoktam fent lenni.
-
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Már összefutottunk, én voltam az aki benézte a revolver osztogatást.

Először megcsinálom egyedül, aztám lehet online is mókázni, de mindenképp nekem kell hostolnom, mert én még olyan online gamebe nem tudtam becsatlakozni ahol ne laggoltam volna, mikor hozzám csatlakoznak senkinek semmi gondja.
Mondjuk minden maxon van, az is amit csak konfigból lehet állítani, de ebből nem adnék alább.
donki: Általában azt csinálom, csak van amikor útban vannak.

Fortissimus: Meg lehet oldani willowtree-vel, csak nem árt pontosan tudni, hogy milyen küldiket csináltatok már meg.
-
donki
senior tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Willowtree-t illetően nem tudok hozzászólni. De főküldiből kevés van, pillanatok alatt végig lehet rohanni rajta (neki kell hostolni). Persze alacsonyabb szintű lesz mint ti, de hamar felzárkózik.
-
Hiftu
senior tag
http://prohardver.hu/hir/megerkezett_a_juliusi_catalyst.html
Azt írja a cikk, hogy a Borderlands gyorsulhat egy kicsit az új driverrel.
-
Hiftu
senior tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Egyszerűbb ha megkérsz (akár itt) egy magasabb szintű játékost, hogy segítsen neki.
Én mondjuk szivesen megyek. Csak ki kell lőni előle az embereket. A többi meg csak a futás sebességén múlik. Hipp-hopp megvannak azok a küldik. Főleg, ha csoportosítva csinálod (a mellékküldikkel együtt)
-
Fortissimus
őstag
egy haverom szeretne csatlakozni egy mar megkezdett jatekhoz, kb 27-es szinten vagyunk most. lehetseges a willowtree-vel karatert generalni is? +kuldeteseket kipipalni, hogy ugyanott tartson, mint mi?
-
kapcsolat88
tag
Passz,én még nem próbáltam,de majd fogom
Az útakadály meg el fog tűnni ... hajts a a pt 2.5-re jó lesz,főleg ha 4en és magas szinten játszotok.Csak a főküldetések és ha mindkétszer végigvitted, a melléküldetések szuperek lesznek.Nekem többek között leginkább ezért van 4 karakterem,mert arra hajtok 
ui.: ha most kezdted Knoxxot akkor esetleg összefuthatnánk neten játszani
-
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Ott pont azt írja, hogy csak LAN módban működik, én beállítottam, egy ideje úgy nyomom a gamet egyedül is, meg haverokkal is online, de nem érzek semmi változást, nincs annyi ellen mintha négyen lennek játékban.
A Knoxx-ot most kezdtem el én is, az, hogy nincs teleport nagyon gáz, meg, hogy emiatt rá vagyok kényszerítve olyan harcokra amiket nem feltétlen akarnék újra és újra lejátszani, pl. The Ridgeway középső szakasza ahol nem lehet kocsival áthajtani és kikerülni is lehetetlenség.
Meg mondjuk nekem a kocsikázós öldöklés már az alap gameben sem jött be, itt meg elég sok ilyen van sajna, legalábbis az elején. -
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Hú az a 2 smg fincsinek néz ki.

Lorenzo9: Olyan sötétnarancs snipert találtam valahol a pt1 eleje környékén, rengeteg használtam, mert iszonyatosan ütős, csak akkor mondtam le róla amikor megleltem a nagytestvérét, azóta sniper szinten csak ezt használom:

Meg ezek vannak amik még jó legit fegyók:

Tegnap találtam pl. ezt a pearl shotgunt a csoda pályán, de semmire nem való szerintem:

-
kapcsolat88
tag
http://borderlands.wikia.com/wiki/PC_Tweaks#Increase_difficulty
ám nem találtam itt belinkelve...most olvasom ez csak neten,csapatban működik
-
BandiHUN
veterán
válasz
kapcsolat88
üzenetére
erre nincs trükk...csak arra,hogy multiban 4-es lobby és pt2.5 esetén tunningoljon az ember.
Egyébként a DLC kellően nehéz lesz normál pajzsokkal,mert amikor jönnek a normál és a badass shock trooperek,no azok hamar lekapják a pajzsot,nomeg amikor jön egy kupac shock,chemical és pyro,persze a megfelelő resistive-pajzzsal,még fegyverügyileg is váltogatni kell majd egy csomót... -
kapcsolat88
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Lesz az még izgi is
Engem a távolságok idegesítettek csak,ám később gyorsabb kocsival az sem gáz.Láttam én már a földön embert szuper fegyverekkel is.Néha azt sem tudtam ki,kivel van
Addig talán megnövelheted az ellenfelek számát.Asszam Lorenzo9 linkelte be hogyan kell,de nem vagyok ebben biztos. -
Kareszovics
addikt
Elkezdtem tolni az "Armory"-s DLC-t. Valahogy a képek alapján többre vágytam.
Komolyan mondom, csak kínból tolom ki, hogy kezdhessem Pt2-őt. 
-
v-paci
aktív tag
Van egy kis gondom... végigvittem pt1-et, majd a zombis dlc és lvl 41 lett a karim. Elindítottam a crimson dlc-t, ahol az ellenfelek mind lvl35 körüliek, így nem igazán kihívás a játék.
Lehet valamit tenni, hogy megfelelően legyenek skálázva az ellenfelek?
-
kapcsolat88
tag
A legfelső az még elég pontos is

Ezek meg drágák.Jók is,de jobban szeretem az elemi sebzéssel bíró smg-ket.
Illetve találtam pár max áras smg-t is,de nem találom őket.Valszin elosztogattam,mert az ugye nem lehetséges,hogy miután felvettem,megváltozik az ára
Ez meg csak nem rossz,ám szirénnel még nem farmoltam túl sokat,most közelítek a pt2 végéhez az alapjátékban.Tegnap este hatalmasat játszottam
Ritkán jön össze ilyen jó csapat 
Lorenzo9 a bizalmatlanságot értem,csak megpróbáltam alapot teremteni a bizalomnak és inkább kilépett,egy árva szó nélkül.Persze nem erőltettem,sacc 4-5 mondat volt az egész.Tő.Persze lehet véletlen volt.
-
BandiHUN
veterán
kisérletezni kell...de itt a dolog kifejezetten a pearl-okra van kihegyezve,amikből elég kevés fajta lett,és azok sem mint fajtájuk legjobbjai.
Vannak olyan mapok is,ahol simán generál a játék hasonlóan,de normál fegyvereket,vagy egy marha nagy terem többszáz ládával...csináltak sokfajtát.
Van olyan custom map is mazochistáknak,ami rendesen megcsinált pálya,de csupa boss,Skagzilla,Reaver,stb jön ellened
A pearl talán inkább amolyan presztizsdolog,hogy mutogathasd a neten,bár a zöld support mg-k és az Aries revolver elég jó dolog,tulajdonképp "pearl" a többi fegyver is,amit dob,mert azok is a 3.dlc-vel jöttek,pl.az én home-ade fegyóm alapja,az eridián rifle is.
De pl.ma tesztelgetéskor találtam egy jó kis sötétnarancs snipert,valami volcano 4x fire elementallal,hát eléggé odaverős a drága...és az alapsebzése is van olyan jó,mint a Bessie-ké,amik pearlek,de nincs elementál...nó comment.
Mondjuk alátámasztja ez is,hogy átlagosan is lehet remek felszerelést találni,a szin maga korántse minden.Max nem olyan neves a cucc,de értékekben könnyen odaver egy kék cucc is akár.
Egyébként sajna nem mindenből van amúgysem mindenféle elementállal,avagy adott esetben a x4-es,stb.erősebb változat sebzése alapból nagyon legyengül. -
-
BandiHUN
veterán
válasz
kapcsolat88
üzenetére
ez nem csak bizalmatlanság,hogy meglátod...hanem fel is kaphatja valaki,kiléphet a host,és ha nem ő rakta be willowtree-vel/nem tudja,honnan van,nem tudja pótolni...
Egyébként a neten a hiper-szuper cucc általános dolog...de én se questelek a szuperpajzsal sem általában,nomeg elég jól felismerhető a pár "bestof" fegyver is,ezértis jó pl.az eridián pukkantóm,vagy más,másképpen kinéző fegyó.pl.a zöld machinegun eléggé egyedi,avagy az Atlas Aries lila revolver is,és mivel a pearlok ordenáré ritkák,és ezen belül ezek méginkább,gyanús,ha valakinél olyan van.
De pl.a savas revolver tunningoltban sem feltünő,mert olyan sok van.Meghát én azt mondom,aki 61-es,az az átlag jobb felszereléssel ugyanúgy leöl minden átlagosab ellenfelet...
Mondjuk pl.a lvl70 számomra is irritáló...Az meg poén,hogy Mordecai-val a "szuperpajzs" a megfelelő skillel 100%-osan átlőhető duel-ben,tehát meg lehet f**gatni az arcosokat,akik ezt nem tudják,csak gyorsnak kell lenni.Ja,egyébként maga az Oasis csak egy beépithető plusz helyszin,további teleportoszlopokkal,amikre rátehetők a custom mapok.Pl ez a cuccgeneráló berakás után a 3-as számú teleporton át elérhető itt.
Sajna mindössze 1 "szabad" hely van gyárilag a fast travelben,ez az Oasis,aminek ez lett volna az igazi neve is...többet közvetlenül hozzáadni nem lehet. -
BandiHUN
veterán
nincs ebben titkos dolog...vannak "normális" pályák is a Borderhez...csak a dolog hátránya,hogy bele kell nyúlni a játékkönyvtárba,és illik nem elrontani.
Egyébként a parancssoros első Oasis-látogatás helyett megoldás az is,ha az ember a willowtree-ben beteszi a fast travel pontok közé,és úgy az a lépés kimaradhat.
Letöltés:
http://hotel.velocitytech.net/b0357/borderlands/hubmaps/turkmaps.htm
egyébként a cuccgenerátor annyi fegyót,stb dob,hogy 1x-i használat után érdemes kilépni a főmenübe,ha még kell...de sima játék esetén is,de a legjobb,ha a játékból is,mert bezavarhat és fagyást okozhat a sok cucc,amit kidob.
Egyébként ez az Oasis Hub kell a custom mapokhoz is,ajánlott elolvasni a leirást jól,savegame mentés mindenképp...esetleg Steamos nyomhat biztimentést is a játékról,bár elvileg elrontani nem lehet,mert vagy működik,vagy nem,pár file-t felülir a dolog. -
kapcsolat88
tag
Naná,hogy megveszem...az azért más
Ez az oázis dolog engem is érdekelne,megnézném.Más:ha valaki találkozik velem a neten és megtudja,hogy vannak hiper-szuper cuccaim,azért még nem kell kilépegetni,nem használom őket,csak pl crawnál,vagy mikor rohanva csinálom a küldiket.Tegnap megkértem valakit,hogy mutassa meg a fegyverét,mert elég hatékonynak tűnt.Mondta,hogy nem ismer ezért nem dobja el (én kértem) ez érthető is.Gondoltam dobok én is valamit,hogy meglegyen a "bizalom" kidobtam a pajzsot,majd ki is lépett.Persze lehet véletlen volt...
-
BandiHUN
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
na ja,a végtagcsonkolás,a szétrobbanó fej és a derékban kettévágás azért brutál igyis

Igaz azért ottvan az is,hogy a halál abszolúte nem jelenik meg végleges dolognak
Ez azért tompit sokat.
A grafika meg szerintem a legjobban sikerült,nomeg úgy a világ is általánosan,látszik rajta,hogy rengeteg munka van mögötte,szerintem a sztori is megvolt,cak mintha már nem lett volna idő kidolgozottan beletenni,de ez sokkal kevésbé érződik játék közben,mint más játékoknál,talán mert jobban "elvarázsolja" az embert az egész,ritka az ilyen egyedi és aprólékos környezet,főleg FPS esetén.
A másik,ami ezt elősegiti,az a zene,főleg amivel kezd a játék,de mondhatnám a 3.dlc T-Bone Junction-jának zenéjét,egyszerűen nagyon "ottvan" az egész.
-
HS 2142
őstag
A korhatár besoroláshoz nem sok köze van szerintem, így is 18-as, van benne elég vér meg káromkodás, fekete humor, hogy ne a kölöknek adják oda játszani

Véleményem szerint szimplán csak divatja volt a cel shaded grafikának (Team Fortress 2, Prince of Persia 2008) és így nagyobb hírverést kaphatott a játék. -
BandiHUN
veterán
másik érdekesség:működés közben a "home-made" extracuccgenerátor...

a működésből kis eredménypélda:a Pearl Steel Undertaker elementáljait kábé 10 perc alatt,2 használatból kihalásztam a kupacból...
nomeg összeszedtem vagy 100 pearlt összesen.A dolog előnye,hogy nem moddolt cucc,teljesen legális fegyverek...
Sőt a készitő még rendes is volt,többféle aréna áll rendelkezésre a tesztelésre:
De van olyan is,ahol pl.egy kör alakú arénában 2 skagzilla van
Ami mg érdekesség,hogy a képen látszik egy olyan pályaelem,ami a játékban nincs,a teleporter kapu...láthatólag pedig jól funkcionál házi felhasználáskor.És ami a durva,az ehhez szükséges editor benne van a játék exéjében...
Ollie:az a furcsa,hogy nemcsak a grafikát változtatták meg,hanem a pálya szerkezetét is,stb...igaz sok pályaelem viszont visszaköszön,az ellenfelek is kábé ilyenek,rajzfilmesitve

Jó lehetett ez is...én ha izé lennék,azt mondtam volna,hogy ha már eddig jutottak,akkor már el kellett volna az eredeti koncepciót tenni,és akkor mindjárt 2 játék lett volna a műfajban
Egyébként meg meg lehet nézni egy Rage videót is,szóljon,akinek nem a Border ordit belőle
mondjuk most erősen hátrányban van a 2K,mert egyelőre semmi infó a Border2-ről,ha nem jön idén,a Rage miatt várhatnak jövő második félévig a kiadással,ha egyáltalán készül valami.
DLC sincs sehol,egy nyamvadt fotó se,pedig az első shotok 2 hónappal a kiadás előtt kiszivárogtak,1 hónappal előtte gameplay vid,mint a Knoxx-nál,szerintem nem lesz semmi.Ha csinálják is,amilyen rég megjelent a Knoxx,akkor vagy nagyon nagy kell legyen...
vagy full alapterület-átrajzolás,stb valami esemény miatt...vagy rájöttek,hogy a BL2-t kéne faragni ezerrel,amig az 1 népszerű.
Pedig hivatalosan is beigérték a további dlcKET...
-
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Az, hogy adsz egy lehetőséget, mit jelent? Megveszed ha tetszik?
(#2415) Lorenzo9: Szerintem azért térhettek át rajzfilmes grafikára, mert a megjelenésére már elavult lett volna a grafikája, és vagy újra ki kellett volna dolgozni az egészet, vagy minimális munkával rányomathattak volna egy shader-t, és az utóbbit választották. Persze ez szigorúan csak az én véleményem. Mondjuk nekem bejön ez a stílus is.
Vagy még az is lehetett az ok, hogy így kisebb besorolást kaphatott. -
BandiHUN
veterán
kis érdekesség:"ős" Borderlands gameplay(érdemes megnézni a part 2-3at is):
http://www.youtube.com/watch?v=ztAd70Ol91U&feature=related
ami még jó poén,hogy úgy tűnik,eredetileg nem volt töltés a pályaszakaszok között,és ami sajnálatos,hogy a videón látott hely ki is maradt,vagyis nem ebben a formában került végülis a játékba,ha jól vettem ki a képeket,ez a Krom's Canyon eredetileg tervezett verziója,ami tulajdonképp itt még egy barlangrendszer,és az alapterületről mindennemű töltés nélkül lehetett idejutni.
Igaz látszik,hogy eléggé bétás a felület pl,végeredményben gőzöm sincs,mi vezetett a teljes átiráshoz,szép volt ez is,láthatóan játszható volt(coop ugye,tehát a netkód is kész volt),és a grafika sem olyan rossz.
Ami furcsaság még,hogy eredetileg az utazóoszlopokon lehetett a skillfát bűvölni,és ahogy nézegettem,a 3.videóban feltűnik weapon trainer nevű felvehető cucc is...
Valószinűleg többféle holmi volt ebben,és innen maradtak meg a játékban tulajdonképp sehol sem elmagyarázott mod-képességek is.
Legalábbis vagy én vagyok a béna,de én sosem,sehol nem láttam leirva,mit is jelent pl.a Quicksilver skill pl.Ok,a legtöbb hatását ki lehet következtetni.
Érdekesség,hogy ezek a skillek a háttérben fejlődnek is lvl0-ról 5-ig,de csak akkor,ha a megfelelő class mod bent van,nem tudni meg semmit alapból,hol tart és mitől növekszik,de a willowtree mutatja. -
BandiHUN
veterán
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Na igen,végülis ez sokmindenkinél igy van...Furamód én ezt a játékot annó "észre sem vettem",mert nagyon keveset irtak róla,volt kavarás vele rendesen,eredetileg pl.nem is rajzos grafikával készült volna...
http://www.youtube.com/watch?v=O3iEuTuKvdU
Hirtelen csak ezt találtam,mert vacak a netem,de ezen még az eredeti koncepció látszik,nem annyira rajzolt grafikával.Egyébként ez is tetszik,bár az az érzésem,hogy ha nem ilyen egyedi formában készül,nem lett volna ennyire népszerű.
Annó hogy befuccsolt a magyar forgalmazás,sajnos az járt jól,aki rögtön megvette,ha tudott róla,én a november végét-december karácsonyát levelezéssel töltöttem,cdgalaxis,576,stb,hogy mikor lesz ismét kapható...Igaz a Steamen fentvolt,de itthon eredetileg is szt hiszem 7990ft-ról indult,kicsit húzós volt az akkori vacak árfolyam melletti 49.99€ ár,meg ugye aztán a 10€-s zombis DLC is kijött,úgyhogy megmondom őszintén,fél óra virágbolti már kinomban nekem is összejött,mire a nagy karácsonyi akcióhullámban kegyes volt a sors,és 24.99+8.99€ akciós árért végre megszerezhettem olyan dec.24-edikén
kis karácsonyi ajándék.Sajna használtan nem sikerült szerezni,külföldről nem érte volna meg megvenni,mert ugye drága volt+posta...Sajnos az itthoni Borderlands elég kalandosan indult,talán emiatt is ismerik aránylag kevesen.
Igaz mostmár egyébként nemrégen kapható újra lemezesen is itthon,ráadásul most 7990 helyett 5990 akciósan a cdgalaxis-nál júli.31-ig:
http://cdgalaxis.hu/PC/17364/borderlands.html
Van 5390-ért az első 2 DLC is lemezes változatban,de igazából annyira nem éri meg...mert pont a 3.DLC ami mindhatni kötelező jellegű és megéri az árát,és az ebben nincs benne.
A zombis az a témát kedvelőknek talán bejövős lehet,de sajna 1-nél többször nemigen ajánlott végigvinni,semmilyen csavar vagy extra feladat nemigen van benne,egy 3-4 órás kis sztori,ami lineáris,kevés bounty,és semmi plusz,se új fegyverek,semmi.Igaz egyedi hangulat,de inkább unalmas.
A Moxxi meg egyszerűen kevés ennyi pénzért,a menetek alatt nincs fejlődés,se xp,semmi,az első 3 aréna aránylag érdekes,könnyű,neten még szórakoztató is,a másik 3 a 100 hullám miatt meg alaphangon 5-6 óra körüli helyszinenként->baromság.És dij:+2 skill pont,ami semmi.Na jó,itt kitaláltak egy fegyótároló részt is,ahová lehet pakolni,de értelme nem sok van,ide kell utazni rendezgetni mindig,kicsi,és körülményes.Akkor már inkább willowtree. -
kapcsolat88
tag
Én pl mindent a virágboltban "veszek" de minden játéknak adok egy lehetőséget.Ezt nagyon nehezen kezdtem el,mert nem nagyon tetszettek a képek amiket a játékból láttam,ám mostanra elmondhatom,hogy régen találkoztam ennyire érdekes játékkal.Talán a Half-Life,vagy a System/Bio Shock kötött le ennyire.
-
BandiHUN
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
ez is benne van.de aki esetleg mások véleménye alapján vesz,az próbálja megtalálni a szórakozást is a játékban.Akinek sok pénze van/warez,az meg inkább kukacoskodik többet.
Van ebben is sok hiba irtunk is sokat,sok kimaradt ötletet...de mi azért ilyennek is szeretjük,becsüljük,kicsit az ára miatt is.
Ha csak egy delt kéne nyomni,és a kövekező gém itt figyelne 2 óra letöltés után(bár ez van olyan egyedi,hogy max a Rage-t mondanám hasonlónak...),mi se fárasztanánk magunkat sok dologgal,talán már az első bug vagy unalmasabb félóra elég lenne túllépni rajta.
Meghát annyira vacak nem lehet,eladtak ebből is több,mint 3 milliót...csak annó tavaly,amikor megjelent,nem volt hype körülötte,amire jó példa,hogy még nem is irt róla minden játékmagazin...jó poén,hogy a dlc-k kapcsán pl.a pcguru mellékletére rátették az alapjáték tesztjét is,az 576 meg decemberben,késve tesztelte,ha jól tudom,az év coop játékának is választották aztán
ilyen név mellett,mint a Left 4 dead2... 
-
BandiHUN
veterán
a tárgygenerálás random,de érthető,hogy a jobb fegyverek általában ritkák.és ottvan még ugye,hogy ahogy fejlődsz,a 10 szinttel korábbi tuti mindentvivő flinta is lecserélésre szorul...pont ez a lényeg.
Természetesen a rendszer hátránya,hogy hiába definiálhatóak jól a frankó fegyverek,mégsem fix dolog hozzájutni,hanem vagy szerencséd van,vagy nem
De erre is jó a netes játék...töb személy->jobb,több cucc,sőt ugye lehet egymásnak is adni.
Bármilyen fura,de az első 2 eridiánomra annó úgy tettem szert,hogy nyitottam egy szobát Need Eridian gun néven,és 5 perc múlva kaptam
A darab korlát is érthető...hisz nem kell questcuccokkal terhelni,sőt gyógycumó,stb sem igazán kell,tulképp 10 fegyó,2-3 pajzs és vagy 5 mod mindenre elég kellene,hogy legyen,a többi cucc igazából csak a helyet foglalja.
Én se használok 5-6 fegyónál többet,pedig a 300-as hátizsák már tele volt,bőviteni kellett...
A lőszer meg amúgyis játékfüggő,aki nehezen küzdi le az ellent,az mehet bevásárolni minden nagyobb csata után,aki meg túlfejlett,főleg ha már mod is támogatja az ammoregent,el is felejtheti.
De azért azt hülyeség lenne gondolni,hogy bármit javitana egy FPS játékon,ha nem lenne lőszer.Nem sok mindent lehet kezdeni nélküle,mégha harcolni nem is kötelező,nincsenek ilyen öld meg az összes ellent,hogy megjelenjen az item tipusú küldik sem.
Igy legalább lelövöldöz az ember mindenkit.
Egyébként magas szinten,sok fegyóval már kisérletezget az ember sokat,vadássza a különlegesebb fegyókat,ez is a lényege,már sokkal jobban mutat az elementálos ölés,a szép,messzi fejesek,mint az elején a pumpáld az ólmot ezerrel tipusú küszködés.
Egyébként kedvenc kérdésem
rigiban van meg? 
Genyó vagyok,de pont pl.ez is egy olyan játék,amit rém kevesen becsülnek meg warezben,neten ki sem próbálva,rengeteg ilyen "letöltős" emberke fordult már meg pár szidó hsz erejéig itt.Origis nagyságrendekkel kevesebb.
-
donki
senior tag
Mindent összevetve számomra csalódás ez a játék, bár bizonyára van akinek nagyon tetszik.
Jobban szeretem ha nem darab korlát van a hátizsákban, hanem a hordozható tárgyak tömege van korlátozva. Itt a lőszerhez is túl könnyű hozzájutni, jóformán lehetetlen kifogyni belőle.
Mind közül a legrosszabb megoldás viszont a tárgy generálás, ami manapság már rendkívül elavultnak számít. A játékos nem érzi, hogy fejlődik, hiszen hiába öl meg 100 ezer szörnyet, ha nem találja meg a fegyvert amit keres, akkor pont ugyanott tart, mint az első szörnynél, azaz semmit sem fejlődött.
Néhány szörny mintha csak azért dobna tárgyakat, hogy nehezebb legyen az értékesebb tárgyakat észrevenni. -
BandiHUN
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
Jaja,az eléggé szükséges...persze aki megunja a közepén az alapgémet is,annak nem.
De ad épp elég pluszt,neten játékhoz meg szintén ajánlott,sokan is játsszák,meghát a lvl61 sem árt...
azt meg már nem is mondom,hogy ugye cuccokat is hoz újakat,és ebben van a 2 legnagyobb lootolási hely
-
BandiHUN
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
hát jaja,fura dolog ez.mint ahogy az alap 1 játékosban a többi kari fel se bukkan...Pedig betehették volna őket,ha mást nem,pár pályarészre segitőnek.
Fura játék ez,de érdekes módon pont annyira jó lövöldözgetni,hogy ez fel se tűnik,más fps-hez képest meg igyis jobb,hogy valami "sztori" van és kötetlenebb nyilt terek.
Kicsit szinte amolyan nosztalgia a régi Doom vagy Duke irányában,ahol szintén csak ölés volt,meg aránylag nagy területen kötött feladatok(kapcsolók,kulcsok),szerintem már azért sokan csömörlöttek a mostanában divatos agyonbonyolitott,de mégis alagútszerű,scriptelt gémektől.
Komoly sztorit akartak ennek,de nagyon összecsapott,statikus lett az egész,és az NPC-k se kötődnek sem a játékoshoz,sem egymáshoz.
Mondjuk pedig fura,hogy mégis van pl.adott esetben kapcsolat köztük,mint pl.hogy Moxxi az anyja Scooter-nek...
A megmentős küldiket is hiányolom,avagy pl.az olyat,hogy valami kisebb területet,épületet pár NPC-vel megspékelve meg kellene védeni.
Mekkora poén lett volna...simán lehetett volna beépiteni egy új,hullámokban jövő ellenes játékmódot is,hasonlóan pl.a cod5 végtelen zombiköreihez,passzolt volna a coop élményhez.
Sajna a Moxxi ilyen téren nem az igazi,mert elég éles a határvonal,hogy az ellenfeleket valaki meg tudja ölni-e vagy sem,és ez általában már az első körben kiderül,hogy sétagalopp vagy cumi lesz-e.
Igy jobbhiján max versengésre jó,ki az,aki gyorsabban ki tudja végezni az ellent. -
BandiHUN
veterán
azt meg túl fogod élni
teljesen normál módon is kiakad majd a pénzszámláló,mire lvl50 leszel
mondjuk arra ügyelni kell,hogy ha szereted is látni a sok pénzt(nomeg sokba lesznek majd a lőszerupgrade-k),akkor ne halj meg ha lehet,mert azért %-os levonást kapsz,minél több pénzed van,annál többe kerül a respawn... -
BandiHUN
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
csinálta
sokféle tárgy van,még skillpontot is lehet csinálni...
nem követem az ilyen szupermodokat,de a végtelen pénzest(ami szerintem nem végtelen,csak maxra teszi a lóvét...1 számjegy ugye kábé nem látszik) lehet betenni willowwal,de mivel azzal a pénzt direktben is át lehet irni,azértis tippelem,hogy ezek a holmik ilyen eldobósak alapból,ergó tárolhatók felhasználásig.
A pénzt megértem,de azt igazából nem tudom,nem berakot cucc hogy szólna az életerőbe és pajzsba,hisz ezek nem változnak úgymond,a pajzs értéke a cucctól és a classmodtól függ,az életerő meg a szint+classmodtól,mármint ha a classmod épp olyan,hogy ad pluszt.Életerőt ugye még boostolhat a pajzs is.
De ez nem számszerű,mentett valami,hisz akkor nem brutál pajzzsal szaladgálnának,hanem már eredetileg is irtak volna inkább marha nagy életerőt. -
HS 2142
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Marcus Kincaid volt a buszsofőr is egyben a legelső küldetésnél, amivel Pandorára értél. (Mondjuk az jó kérdés, hogy honnan hozott, de mindegy)

Szerintem ezt bukta, mert a Marcusos figurákat nem tárolja az invetnory, hanem egyből beolvasztja (mintha pénz lenne). Bár akkor felvetődik a kérdés, hogy hogyan dobta le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux Mint
- Elektromos autók - motorok
- Android szakmai topik
- Linux haladóknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

lassan már ismerős nevet se látok,nem méghogy ph-st,és ez csak sima gyerekes fújás mindenki részéről,mert a szeró igy sem rossz...
)

A kérdés az volt,hogy miket csinálnak,majdnem én is írtam,hogy ja én is kíváncsi vagyok.Csak lusta voltam.Lorenzo9 meg azt hitte,hogy kritika,hiszen mi a f@szt lehet csinálni amivel elrontod mások játékát.
nyelvismeret hiján a leghumánusabb módszer lehet lenémitani és kész,avagy ha csak simán nem érdekli az embert a duma.
Ötletem sincsen,hogy mi történt,vagy csak rossz hostokat fogtam ki.Ismer valaki valami jó progit arra,hogy lecsekkoljak ilyenkor mindent,hogy mi lehet a baj?

Tegnap már mindent kikapcsoltam, amit lehet, de 2,7GB-ot foglalt a memóriában, persze ilyenkor lefagy a kép, ctrl-alt-del és pár perc kell míg magához tér. Ma megint 2 giga felett van és igen idegesítő negyedóránként ezzel szarakodni.

Remelem annak a jele hogy gyurjak a masodik reszt.

Az útakadály meg el fog tűnni ... hajts a a pt 2.5-re jó lesz,főleg ha 4en és magas szinten játszotok.Csak a főküldetések és ha mindkétszer végigvitted, a melléküldetések szuperek lesznek.Nekem többek között leginkább ezért van 4 karakterem,mert arra hajtok
rigiban van meg?