Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz GAbre #2019 üzenetére

a kill ajax-ról már volt itt szó...azért nem tudsz odamenni,mert a főküldiben(Athena) még nem tartasz ott,csinálnod kell az alapsztorit,és akkor majd szépen bele fogsz botlani a dologba,ez sajna bug,hogy olyan küldit ad,amihez még nem férsz hozzá,nekem küldtek savegame-t is annó moddolni,hogy összejöjjön,de nem játékhiba volt az oka.Az a hid,amit majd be kell kapcsolni a túloldalra,az majd fontos szerepet kap a főszálban is,ha jól emlékszem,lesz majd az ehhez vezető úton egy kódszerzős küldi(ahol le lehet menni az út alá,ott lesz asszem'),és ezzel kell visszamenni Athena-hoz,és meg kell szerezni a detonátort is majd,szintén neki,utána lesz itt a hid aktiválható,nem tudom,a fő szálban most hol tartasz.

A squadok szintén volt téma,ennek 2 dolog is a poénja:1.a squadok szintén a főszál meghatározott pontjain jönnek elő,igazából külön ezzel sem kell foglalkozni,én is azt hittem,hogy végig lehet egyben csinálni,de nem,a megfelelő helyen és időben jönni fog a többi squad is,külön ezt a küldit sem kell csinálni.ami pedig a 4 squad után még poén lesz,hogy a leadásához a jelölt helyen nem lent kell keresni a megoldást,hanem fent az összekötő folyosón,ahol mutatja,az egyik oldalon van ugye az elején levő blokádos küldihez a kikapcsoló,ami neked kelleni fog,az a MÁSIK oldalon,a falon található plakát lesz,azon szerepel a 4 főszereplő képe,arra kell majd rányomni a befejezéshez.

Új hozzászólás Aktív témák