Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az cumi

Ez az alien shoti használható valamire egyáltalán?
Egy 25-ös bandit hunter-be beleeresztettem egyet, csak a páncélját vette le
-
Depression
veterán
Lvl50 után a fegyver szintek fejlődnek még tovább? Annak van határa?
-
westlake
félisten

I LIKE IT!

-
tome.jr
addikt
Tetanus Warrenban merre van a repair kit?
Már egy fél órája bolyongok de nem találom.
Szokás szerint nincs ott ahol a jel mutatja a térképen. -
PaJa1
őstag
Én szerettem a boomsticket és a Sledge shotiját is, sokáig használtam mind a kettőt. Utóbbit ha már csak 1 nagydarab manus maradt, a boomsticket meg ha sok kisebb jött, akkor felugrottam és bumm nekik, aztán már csak 1-1 ütés volt hátra. A sledge shotit még aztért szerettem nagyon mert +150%ot ad a közelharci sebzéshez, legtöbbször csak ütöttem vele.
Az alien ágyúkat általában közelharcban használtam, de én az ellenre lőttem vele
Még azok ellen is nagyon jó akik nem mozognak, pl a telepítet állások, vagy 2 fal között fedezékbe bújt tagok ellen vagy akkor amikor sokan kicsi ront rád, hátraugrassz és le a földre tüzelsz vele. Én 2t használtam belőle, így a rate of fire is dupla volt 
Ez az SMG nagyon ütős! az ára is szép

Mára befejeztem a borderlandset, 13ig sikerült eljutnom, most megyek Sledge-hez
-
Sajnos pont kicsúsztam az 5 percből:
Emellett nem sokat ér egy 1000 felett sebző rakétavető aminek 2-es tárja van, vagy egy mesterlövészpuska ami 600-800-at sebez, de csak 0,4-es a RoF-ja.
Puszta adalék: 30-as szintű SMG használat, +30% dmg, +60% reload, +90% accuracy.Amikor ezt felszedtem párbajoztam egyet egy azonos szintű soldier ellen. Hamarabb halott volt, mint, hogy mindketten pislanthattunk volna

-
Azért a puszta sebzés (legalább is ha csak azt nézzük, hogy 1 lövedék mennyit sebez) édeskevés az üdvösséghez.
Gondolom az eridian cannon-ról beszélsz. Olyanom van 2 is, a 2. legvacakabb alien fegyver a wave blaster után. Nekem az első végigjátszás során többször is sikerült majdnem kinyírnom magam vele mert a hatalmas lövedéke elakadt a tereptárgyban ami mögül lőni akartam. Továbbá rohadt lassú a lövedéke ezért ha egyszer az ellenfél mozgásba lendül jószerivel használhatatlan ráadásul szinte bármilyen más fegyverrel nagyobb sebzést oszthatsz ki azonos idő alatt.
Sokan nem gondolkoznak, csak elkerekedik a szemük, hogy hű meg ha, hogy mekkorát sebez, lásd pl. Boomstick ami szerintem az egyik legvacakabb fegyver, 0 pontosság és az idő nagyobb részét tárazással töltöd ha azt használod köszönhetően a burst-nek, nem is beszélve arról, hogy point blank esetén se nagyon használható. Ugyan ilyen vacak a Sledge féle shotgun aminél szintén több időt töltesz tárazással mint lövöldözéssel.
A DPS a lényeg (meg a pontosság), hiába van egy fegyvered ami látszólag nagyot üt (úgy sem tudsz critical-t ütni az idő teljes egészében), de gyakorlatilag 2 mp is eltelik 2 lövés között ami nem túl jó ha zsúfolt terepen használod mert az ellenfelek is elkezdenek lőni és akkor jó eséllyel ugrik a pontosság ha eltalálnak és értékes másodpercek veszhetnek kárba mert félremegy a lövés. -
pohár
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha minden igaz, a tár mérete egyes fegyvereknél

Hát pedig maradjon az ember multizni, az ilyen ifjoncokat mint engem tápolni, hogy hadd fejlődjön

-
westlake
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
mert? en most nyomom vegig pt2-ben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pohár
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mi baj van vele?

-
pohár
félisten
Valaki most egy kis multi? Szeretném kipróbálni

Aki szeretné hogy egy lvl23 Mordecai Survival moddal csatlakozzon hozzá az dobjon egy privit
-
pohár
félisten
válasz
Depression
üzenetére
Tudom, volt is egy olyan ami 5000XP-t adott, és volt egy olyan hogy 2 vagy 3 embert úgy kellett megölnöm hogy "Face melted" ha jól emlékszem... Mondom ez miazisten

Nem tudok olvasztani a játékban, hát rájöttem egy zöld hordórobbantás után hogy mi a face melting
-
Depression
veterán
Vannak külön küldetések. Az egy külön tab a küldetéseknél, amiket el lehet érni. Pl. 100 skag kinyírása, ezért kapsz plusz XP-t. De vannak olyanok, hogy láda nyitogatás, ugrási idó, skill-el/melee-vel/egyes fegyverekkel, gázolással ölt ellenfelek, pénz keresett, stb. Sokan ezt nem veszik észre, pedig írja, ha teljesítetted, igaz, csak a képernyő tetején.
-
PaJa1
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ezek szerint elég változó, hogy ki milyet, milyen erősségű fegyvert kap. Nekem 30 valahanyason már volt 2db 800 felett sebző idegen ágyú, meg 500 akárhanyas mesterlövész is. Kár hogy elveszett mind

Még a winfos updatel, utána megyek játszani, gamerangeren szerintem megtaláltok, magyarul lesz kiírva. -
pohár
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
És 20-25xp? Tyűha

Én most szedtem össze a 24 palackot, és most megyek már nem tudom hova
-
pohár
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Wow, hanyas szintű vagy?

Én 23
És most vagyok Crazy Earl-nél
-
westlake
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
most vettem eszre, hogy kb. tatott szajjal bamulja a melleit

-
westlake
félisten
válasz
juliabrilke
üzenetére
poen.. en egybol visszamentem a kezdohelyre, hatha ott var a valodi foellenfel

-
juliabrilke
veterán
Van egy jelenet a végén. Táncol a robot, erre belecsap valami és átváltozik a szeme pirosra. Kiír valami szöveget, hogy ninja assasin (vagy valami hasonló)
Annak mi értelme volt?

-
válasz
Depression
üzenetére
Én Lilith-el toltam végig először. A képzettségei nem irányulnak egyik fegyverre sem mint a másik 3 karakternek. A képessége ugye szigorúan közelharci, de remekül lehet használni nagyobb csoportok büntetésére mivel terület alapú és be és kilépéskor is sebez (illetve skill-el phasewalk közben is lehet sokk sebzést osztani) de szorult helyzetben meg simán lelehet lécelni mert elég gyorsan mozog phasewalk alatt.
A mind games skill is baromi hasznos mert 3-4 pont körül igen jó eséllyel lehet elkábítani az ellenfeleket és SMG-vel egy kisebb csapatot is egész jó kordában lehet tartani. Elementál sebzésre (esélynövelés) általánosságban kap bónuszt tehát azokban az egyik legjobb, ugyan így kaphat általános ellenállást elementál sebzésre. A fő fegyver leginkább SMG és valamilyen pisztoly (amit találtam class modot az is csak SMG-re adott bónuszt) tehát leginkább közel és közép távon jeleskedik.
Amúgy van olyan class modja ami a ritka tárgyak előfordulását növeli (más karakterhez ilyet még nem láttam).Lilith claims her powers come from her crossing the "Hotness Threshold." "Any woman as good looking as me can do what I do," is her official statement for such inquiry. The other women offer equally useful explanations for their powers.

-
pohár
félisten
Valaki most nem akar velem multizni egyet?
-
westlake
félisten
válasz
Depression
üzenetére
mindig bokolj neki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod: bok, es virag
-
Djroberto
tag
ÁHHHH,,csak lvl 50 a max?
ez gáz most értem el,és furi volt hogy nem lép 51-re.
freanc
-
pohár
félisten
A multihoz mi kell?

Akik kapható lenne egy kis gyilokra, az jöjjön már segíteni nekem
-
Depression
veterán
Van aki a csajjal játszik? Annak mi a taktikája?
-
Depression
veterán
Közelharcra van egy pisztolyom, ami ugaz, hogy 2 tárhelyes, de lvl40-ig mindent kinyír 2 lövésből. Csak arral nem jöttem még rá, hogy miért töltődnek nálam a pisztoly golyók is, hisz a hunter class mod-om csak snipert ír. A sniperem fire rate-je 1,1, gyorsabban töltődnek a töltények, mintahogy lövöm őket. Jól jönne egy értelmes fegyver is, mert amiket használok, azok megvannak már kb. 15 lvl óta, azóta nem találtam jobbakat.
-
PaJa1
őstag
Az U centerben, ahol nevet, kinézetet tudsz választani, ott lehet skill resetet is venni, nem drága.
Purchase Reset, asszem így van írva, a 3. szín alatt van.
Szerintem az a 15%os plusz XP skill bent maradhat míg eléred a max szintet, utána kuka
Igen tudom, hogy nem közelharci karakter a Hunter, a madaras képességre nem nyomtam, mert a leírás alapján elég szarnak tűnt, a sebzés és pontosságnövelésekre gyúrtam. Távolból nem is volt gondom senkivel, csak nem egy zárt, közelharci, sokanrádrohanós rész van, ahol nem gyengén össze kellett magam szedni, hogy én maradjak a végén.
-
R1200GS
aktív tag
válasz
Depression
üzenetére
Hogy érted, hogy resetelted? Van valami módszer a skill pontok újra elosztására? Próbáltam átírni a mentés fájlban, de nem sikerült. 5 pontot adtam a Smirk-re, de nem tudtam, hogy csak kritikus sebzéssel történő gyilok után adja meg a 15% plusz xp-t, jó volna hasznosabb skillre elkölteni azt az öt pontot.
-
DerStauner
senior tag
ma én is végeztem a játékkal. lvl36,8-ig jutottam. a legvégső boss fight lehetett volna jobb. de szerintem ez a játék egy nagyon jó játék volt.
-
válasz
Djroberto
üzenetére
Azzal nem játszottam szerintem sosem
szóval nem tudom az milyen. Itt co-op van, maximum 4 résztvevővel. Vagy készítesz egy privát játékot és behívogatod a barátaidat (kizárólag csak azokat tudod akiket már felvettél barát listára) vagy csinálsz egy nyíltat ahova már akárki betud csatlakozni szabadon vagy éppenséggel te csatlakozol be egy nyitott játékba. -
Depression
veterán
Pedig a madaras képessége elég erős. Nagyon ritkán, de találhatóak hozzá elemental upgrade-ek. Az enyén jelenleg 2x-es maró hatású (zöld, nem jut eszembe az angol elnevezése), és akár 6 ellenfélnek egy pillanat alatt lekapja a pajzsát. Ezért reseteltem is a pajzsátlövő képességem, mert teljesen felesleges volt. A többivel együtt pedig mire megebzi azt a 6 ellenfélt, már újra bevethető.
-
A hunter nem közelharci karakter, szóval azzal inkább távol kell maradni amennyire csak lehet és onnan leszedegetni az ellenfeleket mesterlövész puskával.
@Djroberto: Ha ez megnyugtat, nekem tegnap csak 2 elhalálozásom került ennyibe mert a töketlen csapattársak közül 1 sem jött volna segíteni amikor tudtak volna...
-
Djroberto
tag
válasz
westlake
üzenetére
nekem 2 napja volt egy elég rossz széria,ausztriába voltam és vezettem 750km-ert Pécsről.
hazajöttek este 10-kor,mondom nyomom egy picit,na ennek az lett a vége,hogy 11-szer meghaltam és kb 1.2-1.3 millió elment,így most csak 2.1 vanén is az xp-s ellenfeleket keresem,de egyre jobb fegyók vannak.
-
PaJa1
őstag
Én a 2. végigjátszást kezdtem el, de sikeresen formatáltam a merevlemezt új windows miatt, így bukott az egész
Volt 1 narancs és 2 citromsárga stukkerem, de 1ik se volt jó. Lilák és kékek jobbak voltak náluk.Volt egy Hunterem, de kezdtem egy Berserkert is. A hunterral nagyon gyenge voltam, ahhoz van valami tipp, hogyan lehetne erősíteni? A madaras képességeket elég bénának találom. A nagy bunyós sokkal jobban bejött. A képessége és a skilljei is jobban tetszettek mint a hunteré.
-
westlake
félisten
kinek tunt fel az 50-esek kozul, hogy 48-as a legmagasabb szintu fegyver?

-
MMIK
csendes tag
én szívesen visszamegyek a régebbi helyekre lövöldözni úgy hogy még nem játszottam végig a játékot
[IMG:/dl/ -
tome.jr
addikt
Egyébként valami bugja biztos van a játéknak, mert kipróbáltam 3 különböző konfigon is és mindenhol beesik az fps.
E8400 - 3600 Mhz + GTX 280
Athlon II X2 250 - 3800 Mhz + GTX 280
Core i7 920 - 4000 Mhz + GTX 280 SLIEzeken az órejeleken stabil 62 fps-t kapok, viszont néhol leesik 55-re. FRAPS nem mutat többet 62-nél még SLI-ben sem.
Ha jól emlékszem volt ATI tulaj is aki hasonló jelenségre panaszkodott, szóval nem hiszem hogy nv (driver) betegség lenne.

-
westlake
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
nem.. ugyanugy vannak alacsonyszintu narancsok, mint magaszintuek.. termeszetesen a narancs cuccokat nem olyan gyakorisaggal dobalja a jatek, mint a zoldeket..
-
- = Zk = -
félisten
1 db átkozott narancsfegyóm van

szint föggően adja be a "többit"? pl sniper, SMG stb.... -
tome.jr
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Azt a gépkarabélyt irigylem tőled.
Hány lövést tud leadni egyszerre? Nekem van egy hasonló, 12-es tárral, de az csak hármasával tud tüzelni. -
Depression
veterán
válasz
westlake
üzenetére
Akkor neked a végig szóval akadt gondod. Úgy értettem, hogy én is nightmare-en játszom, előlről kezdve. De rájöttem, hogy nem annyira élvezetes már, tényleg szinte god mode-on megyek, semmire nem kell figyelnem, semmit nem kell gyűjtenem. Uncsi.
Persze ezt magamnak köszönhetem, hisz ezeket a kiegészítőket használom. -
westlake
félisten
koszonom a teljeskoru tajekoztatast, de olyan embernek mondod, aki mar regen nightmare (pt2) modban jatszik.. pontosan azt nem ertem, amirol te azt hiszed, hogy erted.. a srac azt irta, hogy o masodszor viszi vegig a jatekot es lev38-as.. en ezt azert tudom nehezen elhinni, mert en ilyen szintu voltam, amikor eloszor vegigvittem

-
$p@rr0w
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Menüből kell újra kezdeni...
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Csak 1 kérdés merült fel bennem a kérdéseiddel kapcsolatban, hogy: Mi van?

Minden ugyan ott van ahol volt. A 2. újrajátszást úgy tudod aktiválni, hogy kilépsz majd amikor kiválasztod a karaktert felfogja ajánlani (értelemszerűen csak annál amelyikkel végigjátszottad), hogy melyik végigjátszást kívánod aktiválni (ha végeztél az elsővel felfogja ajánlani a "Playtrough 2"-t is nem csak simán visszatölt). -
- = Zk = -
félisten
akik újrakezdték. legyenek kedvesek segíteni az újrakezdésben?

mit hol merre találok mostantól?
....
mert new havenben semmi nincs. netán vissza arid badlands-be?
... -
válasz
westlake
üzenetére
Szerintem nem értesz valamit. Nem véletlenül írja a játék, hogy Playtrough 1. Ugyan is ha végig viszed akkor újrakezdheted, még pedig úgy, hogy _mindened_ megmarad azonban az ellenfelek 32-34-es szintől kezdődnek, azaz onnan kezded azt ahol az első abbahagytad. Sőt ha minden igaz ha megvan a 2. végigjátszás akkor kezdhetsz egy harmadikat ahol az ellenfelek 48 és 52 között lesznek, plusz a főellenfelek is respawnolnak.
Mindezt csak azért írtam, mert úgy rácsodálkoztál a 37. szintre, mert nem kell 2. végigjátszást kezdeni ahhoz, hogy elérd. A 2. végigjátszás végére viszont garantált már a maximum 50. szint.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Depression
üzenetére
bénázok itt össze-vissza
, most látom hogy a nem kellő cuccokat el is lehet adni, meg skill pontok is vannak és van egy csomó Firestone-i küldetés amit nem csináltam meg, hanem egyből 9 Toe-nak rohantam
így persze hogy nem ment. először játszok ilyen jellegű játékkal
.most nyomom tovább a könnyebb küldiket aztán meglátjuk, remélem többet nem akadok el.
-
-
westlake
félisten
válasz
Depression
üzenetére
masodszor nyomod vegig a jatekot, es lev27 vagy?? azt hogy hoztad ossze? 2x kuldted normalban? szamomra ez a 37. szint meg igy is hihetetlen..

-
Zolás
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Nekem lvl 8tól volt egy 350es pajzsom ami healelt is. Igaz csak lvl12-től használhattam de volt
Ezt a pajzsot használtam szinte az első végigjátszásig. Most egy majd tripla erőset használok egy team healinges kiegészítővel igy bármilyen pajzsot felvehetek. -
Depression
veterán
válasz
AXisBOLD
üzenetére
A sebzés szintfüggő. Egy alacsonyabb szintűt jobbal sebzel, egy magasabbat kevésbé. Ha nagyon nem megy, akkor lépj egy szintet máshol, és meglátod, hogy utána nem is lesz olyan nehéz.
Az én cuccaimmal nem mennél sokra, jelenleg lvl37 vagyok, és másodszorra viszem végig a játékot, erősebb ellenfelek ellen, erősebb fegyverekkel. Ha jól emlékszem, akkor a gyógyító pajzs is lvl30-tól használható. -
$p@rr0w
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Kösz. A fő intro alatti zene is adja: Cage the Elephant - Aint no rest for the wicked.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Depression
üzenetére
hát nem egészen, ettől még nem lesz lové meg erősebb fegyver

Beri: meglátjuk

-
sto1911
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Win 7 64 bitem is van
Szinten megy mogotte egy rakas lom
Lehet, hogy driverfuggo, vagy csillagaalasfuggo
Mert mas jateknal meg masnak van mindenfele baja, nekem meg semmi 
-
Beri
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én is 36-on fejeztem be, kezdtem egy új publicot másodjára, 4 óra alatt 36-46. Onnan meg már csak összecsipegettem pár régi questet (lvl38-44) és megvolt az 50. Iszonyúan addiktív ez a játék

AXisBOLD: Gyere online, segítek

tome.jr: Még szerencse, hogy ilyen hamar jött, nem érkeztem elunni magam a játékban

Kocka-e vagyok?

-
tome.jr
addikt
Borderlands: The Zombie Island
5 új pálya, 15 küldetés.

Lesz Badass Tankenstein

Jött már ki ilyen gyorsan játékhoz kieg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- Crypto Trade
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szokás szerint nincs ott ahol a jel mutatja a térképen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szinten megy mogotte egy rakas lom