Hirdetés
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- 3D nyomtatás
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
DeFranco
üzenetére
Nekem könnyű dolgom volt lvl22-es shotival. Annyira bejött hunterrel a shoti, hogy második körön már Soldier-rel vagyok. Ennek meg még nyomja is a Skill meg a ClassMod a shotit, úgyhogy most 3 shoti van berakva. Egy nagyon erős, ami közelre jó, egy Hunter's verzió, ami nagyon pontos, és egy Carnage, ami rakétát lő.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fel van tolva maxra a Healer, egyetlen közeli lövéssel ~900HP-t gyógyítok.
És ez még csak PT1... Alap+Knoxx fele.Azon agyaltam, hogy ha egy ilyen karakterrel elbújok 2-3 Berserker háta mögött, akkor gyak állva letolunk mindent... +13 Ammo regennel nem tudok olyan gyorsan lőni, hogy elfogyjon a lőszerem...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Konkrétan belém fagyott az ünnepi kaki, annyian rohantak meg, főleg hogy hátulról... veszélyesek, mert kombinálva jön skag, dinamitos midget, és ha ki is lövöd félig átmegy még berserkerbe is. Nem volt időm nézelődni

-
BandiHUN
veterán
válasz
Kassadin
üzenetére
prisoners:börtön
1 full kör alatt megvan.Midget és skag pedig az Armory felé van például,ahol a piros lézerhíd van,ott ha lent mászkálsz,a map felső részén,stb,ahol ilyen barlangok vagy mik vannak,kanyonos rész,jöbbek ilyen skagon lovagló midgetek,avagy most hirtelen nem is tudom,merre,de van egy ilyen roncsokból,stb.összepakolt midget bázis is,zegzugosan de egy autópályadarabra lehet feljutni ott.A Core Collection jó küldi,aki nem szeret sokat cumizni,mert nehéz vagy nincs jó cucca,annak nem érdemes leadni a végéig a Knoxx-nak,mert csak onnantól nem esnek core-ok,ha le van adva a küldi,attól,hogy megvan a daradszám,még potyog tovább.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
Van egy midgetville nevű hely, ott van skag meg midget, prisoner meg van a Lockdown palace-ben.
Azt hiszem mindkettő észak felé van, de mutatja a tábla. Amúgy külön ne menj érte, a sztori során úgy is kell menni másik missionnel, és akkor adja ezt is. Nekem a core collention volt idegeítő, mert állandóan villogott meg rázkódott tőle minden...
-
Kassadin
addikt
De baromira irritáló a Marcus féle küldetéseket teljesíteni... Nincs is jelölve, hova menjél. Most ezt kaptam:
Kill Prisoners: 0/50
Kill Midgets: 0/100
Kill Skags: 0/25Valakinek valami tippje van esetleg, hogy hol keressem ezeket az ellenfeleket?
-
csana
senior tag
Üdv!
Nemrég kezdtem el a gamét, és eddig nagyon bejövős a dolog (lvl 20 soldier). Sajna haverok közül senki nem tolja a Bordert, pedig szivesen megnézném mit mutat coopba Pandora. Ezért gondoltam, hogy bekérdezek itt, hátha valakinek lenne kedve társulni, és kiokítani a dolgokról. Szóval ha benne lenne valaki, dobjon egy privit, aztán cserélünk steam id-t
. -
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Kinyomtattam egy köztes verziót, de túl vastag kartonra ragasztottam és nem lett szép
De ha kicsit több időm lesz tuti megcsinálom szépen
-
TESCO-Zsömle
titán
Köztes átmenet...
Inkább egy real 1:1-es RC vagy robot modell kéne. Az egyensúlyozást elektronika szempontjából relative könnyű lenne megoldani, a gond a kerék meghajtásával lenne. A felfüggesztésre ott a pneumatika/hidraulika. Nem tudom ekkora kerékbe beleférhet-e egy megfelelően erős HUB-motor. Amennyire én láttam/-tom nincs külső meghajtás, csak a két "láb" megy a tengelyig. Az se teljesen világos, hogy miként kanyarodik szegény.
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Gondolom hogy nem 2ft... Kéne egy köztes, jól nézne ki egy ilyen kb. 20cm magas a gépemen, de az első túl bonyás, a második túl gagyi

-
LLKobe
veterán
Na ez de komoly
Le lehet tölteni az alapot, ki csinálja meg? 
Van gyerek verzsön is

-
Kassadin
addikt
Itt állok az zárt ajtó előtt(liftnél), hogy robbantsak, de nem nyílik ki... Lehet ilyenkor valamit tenni? Knoxx-t már legyőztem.
-
sss
őstag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Kb. 15-20 alkalommal öltem eddig meg, mindig a a sziklaperemen bujkálva. Editáláshoz nem értek/nem érdekel, csak így simán rárontva meg esélytelennek érzem.
-
kapcsolat88
tag
Ez attól függ...Pl.: ha van egy klafa fegyvered és azt feltolod a található maxra de végtelen pajzs és extrém sebzésű fegyverek nélkül lenyomod akkor az is rendben van szerintem. Csupán egy jó tüzes, savas, elektromos fegyver kell, meg egy ami nagyot sebez. Az elementálos fegyverekkel le tudod nyomni a kisebb "kukacokat" ( tüzes-zöld "kukac", savas-lila "kukac", elektromos-azok a kicsi/relative kisebb ugráló "kukacok" (nagyon idegesítőek tudnak lenni) , és valami nagyot sebző craw ellen ) Szal kell egy Hellfire, Defiler vagy Crux, Orion, illetve valami brutál ütős Crawnak
Csak kell egy kis rutin és nem lehetetlen 
-
LLKobe
veterán
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Na ekkor jöhet a willowtree

-
LLKobe
veterán
válasz
Kassadin
üzenetére
Mikor megkapod a küldit amiben le kell gyapni akkor 69-es szintű, miután te is kimaxoltad a karaktered 69-re, akkor már 71-es szintű a dög.
Igazából csak akkor van esélyed ha már 69-es a karaktered, és akkor is legalább ketten, egyedül is lehet de úgy elég szivatós.
Vagy hackelsz fasza cuccokat, akkor gyerekjáték, de ez persze csalás.
-
LLKobe
veterán
Nem is nagyon kell... Miután kinyírtuk 3-4 alkalommal, megkönnyítettük a saját dolgunkat. Willowtree-vel csináltam magamnak egy kb. lelőhetetlen pajzsot, megy 1500 körül sebző combat rifle-t, és így egyedül is kb. 1,5 perc leölni crawmeraxot. Nem teljesen lojális, de mivel simán ki tudnánk nyírni "legál" eszközökkel, ezért megspóroltuk az időnket, mert így tényleg sokkal gyorsabban megvan.
EZT láttátok már?
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nálam is van egy 1500 damage körüli, ezen viszont van +149% damage, azon nincs
A legtöbb jó cuccomat amúgy crawmerax-nál kaptam, sztem a haverokkal leöltük egy ~300 alkalommal

-
DeFranco
nagyúr
Van az északi és a déli oldalon is egy vagy két roadblock, amin nem tudsz áthajtani csak úgy, mert nem fér be a személygépjármű. Az első armory mission után ha single mentem (főleg ha offline voltam, de egyébként is), akkor többször is beadta azt, hogy ezek az útblokkoló tereptárgyak eltűntek, és lehetett végig dzsalni a személygépjárműben egy huzamban.
Hallottam olyat is, hogy ez bug, olyat is, hogy ez feature. Nem tudom.
-
capulet75
addikt
Ami zavar nagyon hogy Sniperhez képest a leghatékonyabb fegyver egy smg. lvl 52 , smg: 157x4 sav, 46-os tár amit pillanatok alatt kiköp. Ja, scopeos.
-
Kassadin
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
Jó ez a knoxx, itt legalább tudok érvényesülni.
MM-ben a második arénában a harmadik körnél hagytam abba, amikor a nyakamba szakadt pár arch guardian és természetesen a távolsági plazmával a fedezék mögé is belőttek(mert ugye miért ne) és pillanatok alatt meghaltam, pedig ~800-as pajzsom van már... Mondom oké, akkor ezt most itt hagyom abba.

-
DeFranco
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
A drop random, de annak, hogy milyen szint van ráírva, nincs jelentősége. Rengeteg paraméter összessége adja ki, hogy egy fegyver mit is tud. Ha jól működik, és segít irtani az ellent, akkor tartsd meg, ha meg nem, akkor úgy is találsz jobbat. Legalább 3 kategória használható (revolver, SMG, rifle), váltogass, és egy kicsit kő-papír olló is a dolog, minden ellenfél ellen más jó.
Merre tartasz? A knoxx-ot csinálod már?
re:szerk: akkor itt lesz majd jócskán drop szerintem... a katonáknál jobb cuccok vannak valamivel, az armory meg kincsesbánya lesz, de az még messze van

-
Kassadin
addikt
-
Kassadin
addikt
Jó neked, hogy van kivel játszanod. Magányos farkasként tengetem a napjaim.

Más: Mindenki ilyen szintjén aluli fegyverekkel rohangál? 41-es vagyok és ~33-as gépfegyverrel szaladgálok még mindig, ami kiesik az ellenfelekből, klasszisokkal rosszabb általában, mint amit elvárna az ember a fegyver szintje miatt...
-
Kassadin
addikt
Ezt már nem bírom idegekkel.... Arénában egyszerűen nem tudok továbbjutni, mert minden kör végén kapok egy olyan boss-t ellenfélnek, akit nem lehet megölni, és mellé hatalmasat sebez. Ketté akartam már törni valamit, mondom ilyen nincsen. Szóval azt hiszem, pihentetem egy kicsit ezt a dlc-t meg az egész játékot is.

[ Módosította: #65675776 ]
-
kapcsolat88
tag
válasz
DeFranco
üzenetére
Ezek a képek a legelső percek,szal pt1 volt az...illetve most elbizonytalanítottál...lehet pt2-vel kezdeni frissen telepített kiegészítőt??
Más: ez a hozzászólás is nagyon hasznos (#3312) Lorenzo9 . Miután végigvitted,vagy csak magasabb/max lvl ellenfelekre vágysz,illetve vannak bugos küldetések és ezeket szeretnéd javítani. Garantáltan működik, én használom a mai napig!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Igen, ezt a gyűjtögetős témát akartam is kérdezni. PT1-el vagy 2-vel kezdtél? Melyikből vannak a képek?
-
kapcsolat88
tag
A Robolutionnal kapcsolatban ajánlom olvasgatni a 3067-es hozzászólást és azt ami azután van

-
LLKobe
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
Pontosan nem emléxem, de mikor hárman toltuk nem volt gond. Úgy nyomtuk hogy az alapjátékban minden küldetést megcsináltunk, és utána mentünk a DLC-kre.
Legutóbb mikor négyen kezdtük el, csak végigmentünk az alapjátékba a főszálon, meg egy-két mellékküldit csináltunk csak meg, és mikor a zombie island-re értünk minden ellenfél 5 szinttel gyengébb volt, szóval úgy gagyi volt.De volt egy olyan gondom is, hogy mikor elértem a 60as szintet, az ellenfelek nem fejlődtek tovább velem. Rátoltam újra az utsó peccset, és mindjárt jó lett.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
capulet75
üzenetére
Ez a video megmutatja: [link]
A lényeg az, hogy ha bent vagy, akkor a lifthez nem szabad visszamenni, mert akkor kipipálja az első feladatot, és nem tudsz visszamenni elindítani az órát, de óvatosan az összes ládát meg lehet nézni. Aztán megölöd magad, visszamész a rendes úton, és mész az óvóhelyre a robbanás elől.
-
DeFranco
nagyúr
Mi az, hogy a robot revoban is? Eddig nem állította a szintedhez, csak PT 2.5-ben, tehát ha valamilyen módok pl. 55-ös szinten kezdted el a Knoxx PT2-t, akkor is 51-es szintű volt az eleje, és ha jól olvastam a Robot Revo PT1 37-es szinttől kezdődik.
Akkor már ezt is megcsinálnám PT1-en és PT2-n is, de ez az elszúrt szintezés miatt lehetetlennek tűnik, ha csak nem módosítottak valamit ezen az utolsó DLC-vel.
-
Zolás
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
A robot revoba is a szintedhez állítja a játék az ellenfeleket. Semmiképpen ne hagyd ki, akármekkora szinten is legyél.
Valahol lehet állítani, hogy a pt1-et vagy a kettőt akarod játszani. Szerintem ha átállítod egyre, akkor a robotost meg tudod csinálni, és nem kapsz majd annyi xp-t, hogy túlfejlődj. -
DeFranco
nagyúr
Srácok gondban vagyok. Most akciós a Robot Revo DLC, de a karakterem már 57-es, és még hátravan a Knoxx PT2 második fele, tehát lesz több is. Ezzel a Robot Revo-ra már maximálisan túlfejlett lennék, pedig azt is végig szeretném játszani kétszer, de így unalmas lenne.
Van valami ötletetek, hogy mit lehetne tenni? Így ebben a formában lehet meg sem veszem...
-
Zolás
addikt
Még pár órát akciós a játék steamen, aki még nem vette meg, és törttel nyomja, annak itt a lehetőség.
A doktor nedet meg a moxxit most vettem meg hozzá, teljes a szett.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
Nulláról kezdesz (már mint a sztoriban) a szinted, inventoryd, stb. marad. Az ellenfelek magasabb szintűek lesznek, és kb. ennyi.
Innentől kezdve kell jól sakkozni, mert vagy itt leszel túlfejlett a PT2-ben, vagy a DLC PT1-ben, ami az alap PT1 vége-szinttől kezdődik úgyszintén (mint az alap PT2).
Erre nem tudom mi a megoldás, itt van egy kis kavar, hogy melyik a jó út.
@TESCO-Zsömle: OK, de ez változtat valamin? Attól még ugyanúgy imba, akár a PT2 küldetéseket csinálja, akár a DLC-seket. Amúgy az autópályát rengetegszer kell végigmészárolni sajnos, az, hogy kevés XP-t ad, azért van, mert nagy a szintkülönbség a javadra (és magas szintek között nagyobb az XP rés is).
@Kassadin: lehet inkább mégis csak menj rá a DLC-kre, ha már megvan hozzá a szinted, hogy ne unj rá a sztorira, ne legyen ismétlés. Aztán majd max. visszaveszed a szintedet willowwal, ha mennél még egy kört.
-
Kassadin
addikt
Végigvittem a PT1-t, kérdésem arra irányulna, hogyha kiválasztom a pt2-t, akkor miben fog módosulni a játék?
-
Kassadin
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Már látom előre, mennyit fogok szentségelni Knoxx-nál...

-
kapcsolat88
tag
válasz
DeFranco
üzenetére
Nem rossz a sorrend amit írtál. Zed zombijai nem túl erősek,szel nem baj ha azt korábban csinálod.A Moxxiban ugye tapasztalati pontokat nem kapsz,csak egy skill pontot, miután végeztél.Az nem jön rosszul
A Knoxx a legjobb dlc,az valami szuper. Jobb fegyverek,tele olyan katonákkal, amik Old Havenben vannak
Tartarus...hát az sem rossz... biztosan jobb,mint a Moxxi . -
DeFranco
nagyúr
válasz
capulet75
üzenetére
Melyik DLC van fent, és melyik sztoriban (alap + a DLC) hol tartasz? Milyen szinten vagy? Én most vagyok 57 körül, de csipában eddig 600 körüli elementalossal és 900 körüli simával találkoztam, nagyobbal nem még. Végigvittem az alapot teljesen, és a Knoxx DLC-ben most járok a PT2 fele körül. Szóval ez már eléggé a vége.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
capulet75
üzenetére
Valószínűleg azok utólag "szerkesztett" fegyverek, willowtree-vel lehet craftolni ilyeneket, de ez kvázi csalás, elveszi a játék örömét. Szoktak dobni elég jó fegyvereket az ellenfelek is, de a crawermax-nál és főleg a Knoxx armoryban annyit tudsz válogatni, amennyi beléd fér. Utóbbiban van egy glich, úgy is be tudsz menni, hogy nem indul el a számláló, és így végtelen sok időd van átkutatni a ládákat. Én háromszor csináltam meg, az életemet eluntam, de találtam egy-két jó cuccot.
-
capulet75
addikt
Üdv. Sniperrel tolom a játékot, viszont nagyon gyenge fegyvereket oszt a gém. Ezt lehet valahogy befolyásolni? Mert azon a szinten ahol én játszom olyan a max puskám amit másnak 20 szintel azelött adott. ( Volcano 407x4, lvl 48). Ilyen szinten már 1000+ x4 es gunokkal mászkálnak.
-
Kassadin
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Köszi.
A játék folyamán nekem eddig old haven és egy bizonyos arénánál rezgett a léc, ott sikerült háromszor is elpatkolnom a harmadik körnél, bukva 200 ezer dollárt legalább, mire sikerült kitapasztalnom, hova kell bújni.
Emberi ellenfelek voltak természetesen, csak rohadt sokan és persze 2-3 szinttel nagyobb is rengeteg akadt... Na ott tényleg vért izzadtam, annyit szenvedtem ott, hogy a turret legalább háromszor visszatöltött, mire megöltem mindenkit. Akkor gondolhatod.DeFranco: Nekem van egy ilyen equalizer revolverem, valami brutális, annyit critet lehet vele lőni, amennyit nem szégyellsz. Nálam eddig abszolút kedvenc, azzal szoktam vadnyugati hőst játszani. xd
-
DeFranco
nagyúr
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Nekem soha nem jelentett problémát. Mondjuk én kerülöm a direkt konfliktust, nem is nagyon van 2,5x-ös zoom alatt fegyverem
Sunyi csipás vagyok 
-
kapcsolat88
tag
válasz
Kassadin
üzenetére
Ez egy másik kiegészítőben van. A Robolution dlc (Tartarus Station) . Ott Tannis fogja adni azt a küldit, aminek felvétele után a legyilkolt robotok különböző alkatrészeket potyogtatnak
Ott tudsz ilyeneket gyűjteni és még sok más érdekes dolgot.Amúgy Old Haven az ilyen,ott alattam is rezeg a léc szinte mindig... élvezem is

-
Kassadin
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Értem, köszönöm. Most vagyok 33-as (ha jól rémlik
), de ott az ellenfeleknek baromi sok élete van... A pajzsosokról ne is beszéljünk akkor inkább, nagyon idegesítőek.Más: Néztem achik között, van ilyen, hogy gyűjteni kell 3D szemüveget/olajos kannát/claptrap bábut, stb. Ezeket elszórva lehet találni a pályákon?
-
Kassadin
addikt
Old Haven maga volt a borzalom, több szinttel nagyobb vagyok az ellenfeleknél, és így is vért izzadtam, mire megöltem mindenkit...
A ketrecben levő kis robotot hogyan tudom kiszabadítani?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Megkaptam, köszönöm, visszaírtam pár kérdést

Ha még egy helyen fagy, akkor újrarakom, csak nincs kedvem 9 gigát újra leszedni így a vége előtt... integrity check volt, az lefutott rendesen, azóta is kifagy ott. Eléggé a végét rúgja a játék, már én is majdnem unom, már úgy volt, hogy be is vágom a sarokba, és majd csak akkor rakom fel újra, ha esetleg unalmamban megveszem hozzá a robot revot. Az tart vissza, hgy még mindig ez a legjobb FPS-em

Lehet az a baj, hogy egyszer (pont az első fagyás előtt) ki alt+tab-oltam, majd véletlen elküldtem a gépet aludni egy óra múlva. Igaz visszajött, vissza is lépett, de aztán pár perc múlva ki is fagyott. Meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És ez még csak PT1... Alap+Knoxx fele.

1 full kör alatt megvan.Midget és skag pedig az Armory felé van például,ahol a piros lézerhíd van,ott ha lent mászkálsz,a map felső részén,stb,ahol ilyen barlangok vagy mik vannak,kanyonos rész,jöbbek ilyen skagon lovagló midgetek,avagy most hirtelen nem is tudom,merre,de van egy ilyen roncsokból,stb.összepakolt midget bázis is,zegzugosan de egy autópályadarabra lehet feljutni ott.
Azt olvastam hogy be is kéne regisztrálni a rendszerbe a DLL-t, de az nem megy akármit csinálok is. Max újrahúzom a játékot...