Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autóhifi
- TCL LCD és LED TV-k
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- OLED monitor topic
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
jaja,de nem feltétlen jobbak a sötétnarancsok,pl.revolverből is van zöld és erős,de minden egyébből is,én pl."kedvtelésből" utaztam a narancs fegyverekre,több,mint 200 van belőlük

kis kiegészités:a zöldeskék(pearlescent) fegyverek a 3-as dlc-vel jöttek be,minden fegyvertipus kapott egy ilyen modellt,aminek van sokféle variációja...vagyis ezek nem feltétlen moddolt fegyverek,az akármilyen szinben lehet,más kérdés,hogy persze a legjobbak innen is kerülnek ki,de csak bizonyos tipusoknál.A 3-as dlc nélkül ilyet max neten,multiban szerezhetsz legálisan.Egyébként valóban lehet csinálni is fegyvert segédprogrammal,1-2 példányt,amit rögtön meg is lehet ismerni pl.a neten,tényleg ki lehet durvára hozni,de a moddolás egyébként "létező2 fegyvereket csinál,csak épp úgy szereli össze az ember,hogy a legjobbat hozza ki az adott modellből,pl.a távcsőre,stb.
Igaz nekem pl.a netről pajzsom van olyan is,ami gyakorlatilag sérthetetlenséget ad,akkora,de fegyverre ilyen nincs.
Revolverből a savas és tüzes,2 lövetű modellek a legjobbak sebzésre,ehhez általában +200% critical is jön,lvl61-en olyan 1500 körüli sebzés/golyó,fejre pedig ennek a 3szorosa,full távcsővel el is felejtheted a snipereket...

A képen egy pearlescent raksivető van,full legális,ott a ládában
a kezemben egyébként egy jó kis savas revolver van,ezt használtam a játékban a legtöbbet,és ez is csak lila.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nzxt 510 Elite / i5-9600kf / 16gb rgb / Rtx 3060 12gb / 1,5 Tb ssd !!!!
- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs