- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
jaja,de nem feltétlen jobbak a sötétnarancsok,pl.revolverből is van zöld és erős,de minden egyébből is,én pl."kedvtelésből" utaztam a narancs fegyverekre,több,mint 200 van belőlük

kis kiegészités:a zöldeskék(pearlescent) fegyverek a 3-as dlc-vel jöttek be,minden fegyvertipus kapott egy ilyen modellt,aminek van sokféle variációja...vagyis ezek nem feltétlen moddolt fegyverek,az akármilyen szinben lehet,más kérdés,hogy persze a legjobbak innen is kerülnek ki,de csak bizonyos tipusoknál.A 3-as dlc nélkül ilyet max neten,multiban szerezhetsz legálisan.Egyébként valóban lehet csinálni is fegyvert segédprogrammal,1-2 példányt,amit rögtön meg is lehet ismerni pl.a neten,tényleg ki lehet durvára hozni,de a moddolás egyébként "létező2 fegyvereket csinál,csak épp úgy szereli össze az ember,hogy a legjobbat hozza ki az adott modellből,pl.a távcsőre,stb.
Igaz nekem pl.a netről pajzsom van olyan is,ami gyakorlatilag sérthetetlenséget ad,akkora,de fegyverre ilyen nincs.
Revolverből a savas és tüzes,2 lövetű modellek a legjobbak sebzésre,ehhez általában +200% critical is jön,lvl61-en olyan 1500 körüli sebzés/golyó,fejre pedig ennek a 3szorosa,full távcsővel el is felejtheted a snipereket...

A képen egy pearlescent raksivető van,full legális,ott a ládában
a kezemben egyébként egy jó kis savas revolver van,ezt használtam a játékban a legtöbbet,és ez is csak lila.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Mafia The old Country Ps5 dobozos, hibátlan!
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest