Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz szabod #2032 üzenetére

jaja,de nem feltétlen jobbak a sötétnarancsok,pl.revolverből is van zöld és erős,de minden egyébből is,én pl."kedvtelésből" utaztam a narancs fegyverekre,több,mint 200 van belőlük :DDD
    kis kiegészités:a zöldeskék(pearlescent) fegyverek a 3-as dlc-vel jöttek be,minden fegyvertipus kapott egy ilyen modellt,aminek van sokféle variációja...vagyis ezek nem feltétlen moddolt fegyverek,az akármilyen szinben lehet,más kérdés,hogy persze a legjobbak innen is kerülnek ki,de csak bizonyos tipusoknál.A 3-as dlc nélkül ilyet max neten,multiban szerezhetsz legálisan.

Egyébként valóban lehet csinálni is fegyvert segédprogrammal,1-2 példányt,amit rögtön meg is lehet ismerni pl.a neten,tényleg ki lehet durvára hozni,de a moddolás egyébként "létező2 fegyvereket csinál,csak épp úgy szereli össze az ember,hogy a legjobbat hozza ki az adott modellből,pl.a távcsőre,stb.
    Igaz nekem pl.a netről pajzsom van olyan is,ami gyakorlatilag sérthetetlenséget ad,akkora,de fegyverre ilyen nincs.
    Revolverből a savas és tüzes,2 lövetű modellek a legjobbak sebzésre,ehhez általában +200% critical is jön,lvl61-en olyan 1500 körüli sebzés/golyó,fejre pedig ennek a 3szorosa,full távcsővel el is felejtheted a snipereket... :D

A képen egy pearlescent raksivető van,full legális,ott a ládában :D a kezemben egyébként egy jó kis savas revolver van,ezt használtam a játékban a legtöbbet,és ez is csak lila.

Új hozzászólás Aktív témák