Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
Multiba amúgy mindig elölről szokás kezdeni? Nézegettem mindig csak Fresh Off The Bus, Playtrough 1, stb, most hogyan keressek a szintemhez hasonlót? (25ös vagyok New Havenben)
Vagy csak mindenki privátba tolja? -
Debilon
addikt
egyébként ha valaki gondolja felvehet friendsbe, ha jól sejtem gamespy nick kell hozzá,
nekem: Debilon[HUN]
-
Debilon
addikt
bakker...Win7 alatt simán fut a játék... sokkal-sokkal simábban mint XP alatt.. ugyanaz a konfig, annyi különbséggel, hogy Win7 alatt Cata 10.3 és a CCC is fennvan, nem csak mint XP alatt, hogy only 10.5 driver+ATT
-
kapcsolat88
tag
vagy exitium8...
-
kapcsolat88
tag
Egy 70es széttuningolt katonával tolom most,szal tudok használni mindent.Már 4x végigjátszottam,most az úgy nevezett 2.5 pt-t viszem...Vannak meglepetések

ZOLÁS! Mi a neved gamespyon? Szoktam online játszani,szinte minden este.Az én nevem ugyanaz,mint itt.
-
Zolás
addikt
Megint akcijós a Steamen a játék

Ha valaki vesz 4es pakkban sikitson mert rámennék
-
Zolás
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Egy ilyet kaptam én is tegnap nem veled coopoztam este 10ig?

Nagyon durva ez a soti majd kettélövöm vele crawer-t hogy csak les ki a fejéből![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szabod
senior tag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Ezek mind csinált fegyverek. Mondjuk érdekes, hogy a készítőjük meghagyta a shotgunt és a gépkarabélyt fehér színűnek simán csinálhatott volna narancsot vagy peralescent fegyót is. Anno engem is megáldott a sors egy ilyen bőkező lv70-es emberkével. Lásd #2074. Amúgy én a shotgunt meg a gépkarabélyt eladnám, mert így értelmetlenné válik a játék, viszont kapsz egy csomó pénzt értük. A rakétavetőt meg majd vl61nél tudod hasznosítani.

-
szabod
senior tag
ollie: A pályák mindig ugyanazok és ugyanabban a sorrendben fognak jönni. A kampány szerintem elég hosszú, ha minden küldetést, bountykat is megcsinálsz, főleg ha közben a karaktered fejlesztésére is fordítasz időt. Az ellenségek egy bizonyos idő után termelődnek újra, tehát ha elhagysz egy világot, majd gyorsan visszalépsz akkor még nem lesznek újra ott. Ha meghalsz akkor pénzt veszítesz, minél mgasabb szintű vagy és minél több pénzed van annál több pénzt szed el a játék tőled. Ha lelőnek még van egy esélyed, hogy újraéledj, mert nem halsz meg rögtön, van egy kis rész míg elvérzel. Ekkor megy egy csík lefelé és te egyre kevesebbet látsz. Ha így sikerül valakit megölnöd, akkor kapsz egy úgymond második esélyt, és játszhatsz tovább. A DLC-k tekintetében olvasd el a #2106-os hozzászólásom, leírom benne, hogy az egyes DLC-k mit tudnak.
kapcsolat88: A fegyverekről úgy tudsz képet csinálni, hogy az inventoryban jobb klikk a fegyverre és save screenshot. A képeket a játék a Dokumentumok\My Games\Borderlands\Willowgame\Screenshots mappába menti.
-
Debilon
addikt
igen, lehet hogy a 2gb ram kevés neki, de utánaolvasgattam, másnak is van ilyen jellegű problémája ATI kártyával, 4850-el, 5xxx szériával is vannak nagy belassulások.. hasonló gépeken is mint az enyém
javaslatok voltak: exe átnevezése bioshock.exe-re (volt akinek bejött), vagy reload féle nocd-re cserélni
de ezek a tippek nem tudom hogyan működtek, mert ha átnevezem pl. exe-t, akkor a steam mindjért azt írja, hogy this game unavailable try again later.. nocd-t ki sem próbáltam
amúgy az a fura, hogy folyamatosnak tűnik a game (úgy értem nem szaggat, nem érzékelem, csak nagyon lassúúúúnak tűnik) ezzel a 15-20 fps-el is... viszont iszonyat szar célozni meg ilyenek..
-
kapcsolat88
tag
Üdv mindenkinek...
Valaki el tudná nekem mondani,hogy hogyan lehet képeket készíteni a fegyverekről? Valamelyik nap kaptam egy 70es sziréntől olyanokat,hogy csak na...nem akarok hazudni,de vagy milliókat sebeznek.Nem is használom őket,mert így már értelmetlen a játék,ám szeretném megosztani veletek az adatokat,hogy ilyen is van...
-
A pályák itt is random generálódnak, mint a Diablóban? Vagyis ha újra kezdem a játékot, más lesz minden? Kb. milyen hosszú az egyjátékos kampány? És itt is újratermelődnek az ellenfelek, amennyiben kilépek, majd vissza?
Ha meghalok, mit veszítek? Veszítek egyáltalán valamit? Még nem haltam meg...
Megéri megvenni az összes DLC-t, vagy csak a General Knoxx jelentős? Utóbbi már megvan, de a mostani, újabb leárazás miatt gondolkozom a másik kettőn.
-
birno
addikt
válasz
HS 2142
üzenetére
lvl50 a max szint a fegyókra ha jól tudom, de nem biztos.
Azért írtam, mert én pl. eleinte szinte mindegyik féléből használtam huzamosabb ideig és a végén jöttem rá, hogy melyik kellene igazán s a playthrough 1 után pl csak 19-es szinten volt az a fegyó, ezért érdemes már az elején eldönteni szerintem. -
birno
addikt
válasz
HS 2142
üzenetére
Eleinte kell csak figyelni a pénzre, hogy az általad is említett fejlesztéseket eltudd végezni, meg néha Marcus-nál is van egy-két jó cucc, bár ritka, az tény, de a későbbiekbe annyi pénzed lesz, hogy már nem is kell vele foglalkoznod.

Arra azért figyelj szerintem, hogy 2-3 típusú fegyót használj max rendszeresen, hogy azok szintje legyen minél magasabb, már csak a kifogy a lőszer mást használok mondatodról jutott eszembe.
-
HS 2142
őstag
Csak ránézésre mondtam, hogy nem szimpatikus

Amúgy a soldierrel meg vagyok elégedve csak nehéz dönteni, hogy a turretre tuningoljak vagy magamra, de mivel magamban jobban bízom a turretet meg csak elterelésre használom, hogy addig se velem foglalkozzanak, ezért inkább minden tápot magamra osztok ki
A pénznek mennyire lesz szerepe? Eddig csak arra költöttem, hogy legyen nagyobb táram mindenből, mert az sose árt
Fegyvert, páncélt egyebet mindig jobbat kaptam (érdekes ez a loot 15 szint körüli kutyáknál (mindig elfelejtem a nevét, azthiszem scag) volt egy hányáskupac és req 24-es sniperpuskát dobott), lőszer, ha elfogyott akkor fogyasztottam egy más típusból és mire az kifogyott a másikra addig beteltem lőszerrel. -
birno
addikt
válasz
HS 2142
üzenetére
Hunterrel mi a bajod?

Én azzal nyomom, most vagyok 43-as és szerintem fasza, a madárka nagyon hasznos tud lenni, meg hogy konkrét fegyókra tudsz plusz skilleket gyúrni.
Bár most elkezdtem Sirennel is a haverokkal, lvl 17-en vagyok, jó lesz ez a phasewalk is, csak ennek több idő kell mire beindul, meg neki talán több hasznos skillje van, mint a Hunternek.Artifactot pedig lehet váltogatni, hogy épp melyiket használd, legalábbis a madárnál így van, gondolom a turretnél is.
-
kovsol
titán
megvolt első coopos élménye is, 3-an mentünk és kb egy szintnyit fejlődtem nagyon gyorsan, de az utolsó küldetésemet ami már +4 szintes volt hozzám képest megcsináltuk, erre a host kilépett és nem mentődött el, pedig szintet is léptem vele

-
HS 2142
őstag
Én meg Rolandot, elsőre mindig valami darálós kell
De Lilith is egész szimpatikus, Bricknek a stílusa nem tetszett Mordecaira meg csak rá kellett néznem 
Még az artifactokról akarok kérdezni, azt olvastam az egyik felülírja a másikat. Na a turretra raktam egy tűzet és azt akarom hogy olyan is maradjon. De van egy shockolló artifact azzal most mit kezdjek így? Meg a Soldier csak turretre fog kapni artifactot? -
kovsol
titán
válasz
HS 2142
üzenetére
én már felhúztam vagy fél tucat wow karaktert, az hogy sok mászkálás kinek mi sok érted

engem az zavar, hogy felveszek több küldetést, és nem látom mindnek a helyét, csak egyszerre egyét
és nekem kell váltogatni
amúgy egy Lilith -t kezdtem és ez a Phasewalk néha elég hasznos tud lenni
-
HS 2142
őstag
Szerintem eddig egyáltalán nem nehéz csak attól függ mennyire vagy türelmes fejlődni pár szintet a nehezebb questekhez, vagy új cuccokat keresni.(19-es vaqyok most megyek majd ahhoz a bányakulcsos goréhoz. Amúgy kétszer haltam eddig meg egyik olyan volt, hogy kiváncsiságból nekimentem egy 6 szinttel táposabb ellenfélnek, az eredmény magáért beszélt. Második meg olyan, hogy nem figyeltem arra a kedves robbanó/savazó vagy nemtudom milyen hordóra mellettem és vitt a magával amikor kilőtték)

Ettől függetlenül nagyon sokat kell mászkálni. Látok pár rádónaplót a földön, de nem lehet felvenni amíg nincs meg a quest, meg előbb elfelejtettem leadni az egyiket, mennék a főbosszhoz, nézem zárva az ajtó és darálhattam magam újra végig (ez mondjuk az én hibám) -
kovsol
titán
válasz
Debilon
üzenetére
én a kaki laptopomon tolom amiben csak egy HD3470 van de 4GB ram és nálam már medium-low -on is megeszik 900+MB -t a game szóval lehet a ram a kevés, de nem tudom nekem szép folyamatos és soha nem akad be, bár nem is maxon játszok vele, de a rajzos grafika miatt alacsonyabb grafon se veszti el a hangulatát a játék
amúgy eddig bejön a game bár még csak level 14 vagyok, mert keveset tudtam játszani vele a hétvégén, de kellően nehéz szerintem, de nem idegesítően, legalább nem hent csak, mert azért meg is lehet pusztúlni könnyen szóval tetszik, meg hogy van kocsi is így azért gyorsabb is
-
birno
addikt
Négyes pakkban vettük meg steamen, de csak 3-an vagyunk rá, így van egy eladó példányom, 2186HUF-ért bárki viheti.

Akit érdekel az írjon egy privátot. -
Skyhunter
őstag
Úgy látom,nagy mákunk volt....nem is figyeltem meddig tart az akció a Steamen,tegnap a 4-es pakkot+a 4 db General Knoxx-os DLC-t összvissz kőkemény magyar valutában 12000 ft-ért megvettük....
Ma reggel,amikor úgy gondoltuk,még egy 4-es pakk+full DLC kellene a spankörömnek,meglepetés fogadott az oldalon.... 
-
MARV6969
tag
Sziasztok!
Találtam kész 70-es karaktereket, csak be kell másolni a mentés file-okat és állítólag működik:
http://hotel.velocitytech.net/b0357/borderlands/borderlands.htmLorenzo9-nek jó nyaralást!

-
szabod
senior tag
Ez így van kitalálva. pl amikor fegyveralktrészeket kell gyűjteni, akkor arra a helyre mutat, ahol szét kell nézni az egyes alkatrészek után.
Amikor viszont hangfelvételeket kell keresgélni, akkor mindig egyre mutat. Igen ez tényleg zavaró, mert nekem is volt olyan hogy csináltam egy küldetést, majd elkezdtem egy ilyen hangszalagosat, felszedtem az egyiket majd a második pont ott volt, ahol az előző küldetésem is (ami persze a pálya másik végén volt). Ez ilyen, sajnos nem tudunk vele mit kezdeni.
-
birno
addikt
Félreértettél, én úgy gondoltam, hogy egy mission aktív, de azon belül pl. több cuccot kell összegyűjteni más-más helyen, viszont térképen mindig csak egy cuccnak a helyét mutatja s előfordul, hogy mászkálni kell oda-vissza, praktikus lenne ha mindnek a helyét mutatná, így én dönthetném el, hogy milyen sorrendben szedem össze őket.
-
mad1
veterán
Nem pont 450et sebez,csak ha mind talal,tehat ha pontossag(accuracy)100%.
9x azt jelenti hogy 1lovesnel9et lol ki egyszerre.Az elemental szorzok meg hogy hanyszoros erosseggel sebzi a talalatkor,illetve azutan(sav,tuz,aram.)Egyszerre csak 1 missiont lehet beaktivallni,ami azt jelenti mi az aktualis,vagy mit valasztottal ki.Ez a terkepen nem valtoztathato,csak a missziovalszto menuben.Amugy ez igy jo mert ha tobb missziot jelolnel ki,az iranytu kozepen ertelmet vesztene,es mindig terkepezni kellene.
-
birno
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Hm, szerintem akkor mi ott csesztük el, hogy mindig csak én vettem fel a küldit, a többiek nem, de azért csináltuk így, mert alapból ők nem tudtak azokkal az emberekkel beszélni akiktől kaptuk a feladatot csak én.
Na mindegy, kipróbáljuk így ahogy mondtad, köszi a segítséget!
Viszont ha már itt vagy akkor még kérdeznék.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a szorzós cucc pontosan hogy működik, mit takar?
Ha pl. egy fegyó 50-es sebzésű, 9-es szorzóval akkor az gondolom nem azt jelenti, hogy 450-es a sebzése, igaz?Olyan lehetőség nincs, hogy ha egy missionnél több helyre kell menni akkor mindegyik pontot mutassa a térképen, ne csak egyet?
-
Debilon
addikt
pff..tanácstalan vagyok..
az adatlapomon szereplő konfiggal hogy kéne futnia szerintetek?
monitor natívjában, 1440x900-ban 16xAA, és minden max meg on 5-7 fps-eket kapok..ha kikapcsolom AA-t, meg minden off, medium akkoris maximum 15-20..így élvezhetetlen a game
-
BandiHUN
veterán
A lényeg:aki hostol,az ő küldije aktiv.
Aki belép,és megvan neki a küldi,leadhatja akkor,amikor a host,de LE KELL ADNI neki is.A részfeladatok,pl.keresgélősnél,stb.,mindenkinél jóváiródnak ez esetben,nem kell mindenkinek mindent megkeresni,hanem csapatmunka.
DE szintén oda kell menni az emberkéhez is,stb a küldi alatt,és beszélni vele mindenkinek,ha olyan a feladat,pl.arénánál mindenkinek vissza kell az ipséhez menni és felvenni az újabb kört.
HA az adott küldit,amit a host csinál,a belépő még felveheti,de nincs meg neki,akkor a játékban elmehetnek az adott helyre,és felveheti menet közben,de természetesen azelőtt,mielőtt a host leadja.Elvileg ha ugyanoda kell visszamenni,ha kész,akkor az uccsó' pillanatban is pótolható a dolog.
Ha ineligible van,akkor a belépett emberke esélytelen a folyó küldit megcsinálni,mert még nem is veheti fel,de ennek ellenére részt vehet benne,viszont hogy meglegyen,amikor felvehetővé válik,akkor újra meg kell csinálni.csak segithet a hostnak,xp-t kap az ellenfelekért,de ennyi.
Egyébként küldit menet közben annyit vehet fel az ember,amennyit lehet 1 játékosban is,de a host határozza meg,melyik legyen aktiv.DLC-ben,ami magasabb szintről indit,lehet már hamarabb nagyobb fegyót szerezni.Más kérdés,hogy kis szintel meg nem éri meg belefogni,mert kb.lehetetlenség,megf...gat az első badass-szerűség ellen.De 5-6 vagy több szinteltérés esetén már majdhogynem nem is tud az ember sebezni ilyeneket.
-
birno
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Na így már kezd világosabb lenni.

Szóval, mikor én hostolok egy gamet és felveszek egy küldit, akkor az összes többi játékosnak is fel kell venni?
Csak mert alapból ők nem tudnak küldetést felvenni ha jól emlékszem vagy csak azokat vehetik fel amit a host már felvett?A másik meg, hogy ha pl. én megcsináltam már a playthrough 1-et meg a 2-öt is és belépek egy játékba, akkor akármelyik küldit fel tudom venni, nem fogok Ineligible üzenetet kapni.
Jól értettem?nepszter1: Playthrough 1-ből mentél át és vettél 30-as szintű fegyót? Azt hogy a fenébe használtad?

Vagy ezt is félreértettem.
-
BandiHUN
veterán
Szinttől nem függ a dolog...mert lehet,hogy valaki sokat tápol/neten sokat újracsinálja az elejét,és akkor magas szintje lesz.Kizárólag a felvett küldik számitanak,és persze a playtrough.
XP-t az ellenekért mindenki kap,sőt neten mivel az ellen szintje a host szintjéhez van igazitva,a kisebbek rengeteg xp-t fognak kapni,ha ő öl(cserébe a nagy külömbség miatt ők alig sebzik az akár 5 szinttel magasabb alap katonát is),de a játék a szintkülömbség alapján adja mindenkinek mindenért(kivéve persze a küldit,azért csak ugye az kap,aki e tudja adni...),tehát aki kis szintű,azt "felhúzza" a sok xp.Ezzel lehet neten tápolni 61-esekhez bemenve kicsiként,nekem a rekordom eddig az volt,hogy bejött mellém egy lvl1-es,és 10 perc alatt 17!-es szintre ment fel,és egy lövést nem adott le.
Persze hiába is tette volna a 61-es ellenfelek ellen.Lvl10-re nem emlékszem...én arra emlékszem,hogy 17-esként lvl20-as zombikkal kezdett a dlc
de a Power to the fast travel network küldi kellett hozzá...mert ugye addig nem ngedett utazni sehova.
Persze neten,multiban eleve lehet másként sok minden,oda is lehet menni,ahová egyébként nem lehetne. -
BandiHUN
veterán
válasz
nepszter1
üzenetére
Nyilván a Knoxx-dlcbe mentél,ha megvetted
T-Bone Junction annak a kezdőhelye...
Autód már a legelején lesz,bone Head-tól veszed el a Digistruct module-t,ami a járműgyártó helyre kell,és ott már meg is kapod az első autós küldetésed
A DLC-kbe is a Fast Travel-eken át juthatsz el,ha vannak olyanok,ez a fő száltól független elvileg(nem bizti,korábban ez feladathoz volt kötve,mert a főszálban meg kellett csinálni a Fast travel network helyreállitós küldit,de lehet ezt már kivették..) -
BandiHUN
veterán
küldit csak olyat csinálhatsz rendesen coopban,ami mindkettőtöknek fel van véve!Akkor mindkettőtöknek ki lesz pipálva,esetleg a coop alatt is lehet a felvételt pótolni,akkor is ok lesz minden,netes játéknál aranyszabály,bár amúgysem hátrány,hogy el kell menni minden bounty-helyre,és mindig felvenni,amit csak lehet!
Ha olyan küldit csinálsz meg,ami a többinek nincs felvéve,nem ok lesz nekik,bár az ellenfelekért ők is kapnak xp-t.
Ineligible-t akkor kapsz feliratnak,ha a küldi olyan,amit te még egyáltalán fel sem vehetsz,"le vagy maradva".
Igy tulajdonképp az a lényeg,hogy vagy coopban,vagy single-ben,de minden küldit meg kell csinálni komplett,igy senki nem marad le semmiről/nincs olyan,hogy belépsz valahová,és ezáltal küldikről maradsz le.
És persze akinek aktiv a küldi,akkor neki ugyanúgy oda kell állnia a megfelelő leadóhely elé,és neki is leadnia,nem elég,ha a host leadja/felveszi a következőt!!! -
birno
addikt
Tehát coopban csak olyan szintű feladatot lehet felvenni ami a játékosok szintjével megegyező vagy alacsonyabb?
Ez elég hülyeség lenne, hiszen ha én aki hostolok felvehetek egy magasabb szintűt és kapok is érte XP-t, akkor a 2 szinttel alacsonyabban lévő emberke miért nem...Amúgy eleinte egyszerre kezdtük, aztán volt hogy külön-külön is játszottunk, de 1-2 szint különbség volt csak max közöttünk mindig, nem hiszem el, hogy ebben az esetben sem kapják meg a küldit.
Mert most ok, én már Playthrough 2-öt nyomom, haver meg még nem végzett az eggyel, kb 5 szinttel van alattam, így elfogadom, hogy nem kap XP-t(azt hittem be se fogja engedni ha még nem unlockolta a 2-öt), de mikor még a playthrough 1-et nyomtuk és minimális szint különbséggel, akkor ennek nem szabadott volna előjönni szerintem.
-
HS 2142
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Ha gondolod még estefelé leszek beszállhatok a buliba (Ott is nepszter1 néven futsz?, aki gondolja vegyen fel HS2142 a nickem) Amúgy nekem az smg (fire dmg) jött be volt 200 lőszerem és mind belement a bone headba, fél élete lement (meg az enyém is
) elfutottam, sniper elő és ennyi, meglepődtem milyen erős, pedig 0 skillem volt rá.
Soldiernek van valami tanácsotok, mit ideális a skill fán választani? (Leginkább Rambó stílust képviselem és eddig Infantryból válogattam, de át lehet variálni úgyhogy nincs nagy jelentősége)
Amúgy még azt tapasztaltam, hogy fegyvert venni nem érdemes 2 perc múlva úgy is jobbat dobnak, meg hogy a questnél kiírja hogy milyen nehéz, az hazugság
Volt egy tough quest egy 10-es pokolkutyát kellett leölni, sima ügy volt.
A normál nehézségűbe meg szedj 8 virágot, aztán az utolsó 5 mind ilyen 9-10-es kutyákkal volt körbevéve. -
birno
addikt
Hi,
Ezekre a kérdésekre senkinek semmi ötlete?
A Steam akciónak köszönhetően most már eredeti a játék, de ugyanez a para.
Pl. indítok egy lobbyt, megvárom míg haver belép, ready lesz, elindítom a játékot, ekkor lehet az hogy rögtön felveszek egy missiont, amit még egyikünk sem csinált meg vagy lehet az is, hogy vannak nálam korábban felvett missionök, amiket megcsinálunk, ezekért nem kap pontot, de az újak, amiket utána már közösen veszünk fel ugyanúgy nem látszanak nála és semmi XP-t nem is kap értük.
Ő azt látja jobb oldalt a mission mellett hogy "ineligible".
Mi a fenétől van ez és hogyan lehet megoldani, hogy mindenki kapjon XP-t egy közösen felvett küldiért? -
BandiHUN
veterán
Este 10 után várhatóan leszek fent(aztán 2 hét nyaralás...),de ha kell valakinek besegiteni,szóljon...

Nehézségre:fejre érdemes operálni,érdemes elektromos cuccot is bekésziteni pajzs ellen,mert azt jól szedi,minél nagyobb szorzóval,mellé vagy sniper,vagy shoti közelre,vagy leginkább egy jó erős revolver,és le lehet tudni.nomeg ajánlott minél több "potyaharcot" csinálni,kicsit bounty-zni,mert aki az elején jól megalapoz,utána végig jobban fog menni neki a magasabb szint miatt,aki meg rohanni akar,az meg szop,és még a lőszere is állandóan elfogy.
Az elején,amint talál/tud épp venni az ember,mindenképp érdems health regeneration-os shield,mert akkor jó mozgással megúszható a sok health-használat,mégha a pajzs kevesebb is lesz.
Szaladgálás-fejlövés
Akinek ez jól megy,az neyert ügy,főleg olyan fegyverrel,ami plusz%-ot ad a critical-ra,sokkal többet ér,mint a gyors,de nagy szórású meggymagköpködők,az smg-k inkább a x3-x4es elementálnál érnek majd valamit,nagyobb csoport kicsi ellen felgyújtására-lesavazására,hogy gyorsabban lehessen haladni. -
nepszter1
addikt
Megőrülök ettől a bone headtól elég kemény csávó

-
HS 2142
őstag
válasz
Skyhunter
üzenetére
Szerintem van backup lehetőség, de nem szoktam kihasználni, mert amúgy hamar letölt mindent (ha nem szedik ezren, mint amikor egy játékhoz nagyobb méretű patch jön ki vagy mostani akcióknál leterheltebb a szerver) Ha újrarakod a gépet, csak újból leszeded a pár megás steam klienst, belépsz az accountoddal és töltheted le azt a játékot amit már korábban megvettél, ezt bármennyiszer eljátszhatod, nincs korlátozás.
Kell hozzá a steam, csinálnak ők is accountot és friendsbe felveszed őket és küldöd nekik ajándékba (gift).
-
Debilon
addikt
válasz
Skyhunter
üzenetére
steamapps mappát kell lementeni és megmarad mindened, nem kell újra letöltened..
de ki is írhatod dvd-re
vagy ha külön meghajtón van akkor meg rendszer reinstall esetén sem kell semmit tenni, csak a klienst újratelepíteni a régi helyérea többieknek kell egy steam acc...mivel a game amúgyis steamhoz kötött, el sem kerülhetik

-
Skyhunter
őstag
Nah vettem egy 4-es pakkot...
Csak egy nem világos,most tölti,az rendben van....ha lejött,kiírhatom egy DVD-re,vagy ha operációs rendszer csere lesz,akkor újra le kell szedni? (hányszor lehet letölteni egyébként?
)Másik kérdés,a többieknek hogy tudom felrakni,csináljanak ők is egy Steames accot,és oda kell átküldeni a kódot? (Bocs,a lámi kérdésekért,még egyikünk sem vásárolt digitálisan...
) -
kovsol
titán
-
BandiHUN
veterán
no,azt látom,nem irta még senki,mennyibe kerül...KICSIVEL TÖBB,MINT 10€ a Borderlands szombat este 7-ig a Steamen!!!
http://store.steampowered.com/agecheck/app/8980/
Kevés játék ér meg ennél akár sokkal többet is,mint ez,de lehet is tudni,hogy előtte karácsonykor volt akció,nem is fogják lejjebb vinni utána sem egy jó ideig,mert egyedi! -
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok aki holnap hétig venne még borderlands-ot az irjon privátot.
-
szabod
senior tag
Hát van a Mad Maxxi's Underdrome Riot. Ennek a lényege, hogy arénákban kell harcolnod. % kör van és a körökön belül 5 hullámban jönnek az ellenségek. Az 5. hullámban mindig egy főellenség jön, akit te már az alapjátékban kinyírtál. Annyira nem nagyszám.
The Zombie Island of Dr. Ned: ez már egy egész pofás kis DLC. Mint ahogy a címe is mutatja, zombikat kell benne ölnöd. tartalmaz új ellenségeket a zombikon kívül is. A narráció elég beteg, én sokat röhögtem rajta.
The Secret Armory of General Knoxx: a DLC-k közül ez a legjobb. Ez továbbviszi az alapjáték történetét (a másik kettőnek semmi köze nincs hozzá). Új fegyverek, új ellenségek, új járművek. A maximális elérhető szint lv50-ről lv61-re növekedett.
Szóval döntsd el Te magad, hogy melyiket szeretnéd. Nekem személy szerint a Mad Moxxi-s kivételével a másik 2 bejött. Az sem lenne olyan rossz, csak semmi újat nem hoz, és hosszú távon sem nyújt kikapcsolódást.
-
kovsol
titán
most hogy a steamen le van árazva tervezem a megvételt, de látom van hozzá 3 DLC is, azok közül melyik érdemes megvenni ha érdemes egyáltalán?
és ha esetleg valaki 4-es pack -t akar venni írjon, mert egyben én is benne lennék
-
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Tévedés,az Oasisnak csak a lehetősége maradt benne,meg egy gyengécske kép,ami nem mond semmit,és akkor látszik,amikor oda utazol.Tehát a pályából nem maradt meg semmi,talán esetleg pár extra pályaelem,de végülis nem nagyon van olyasmi a játékban,ami ne tűnne több részen is fel.
Igazából egyébként nem értem,miért nem lehet a játékot "csak úgy" bőviteni,miért kell ez,hisz a DLC-khez sem kapun át jut el az ember,hanem teleportálni kell.
Igaz a beépitett szerkesztő miatt a lehetőségek nem is olyanok,mintha rendes,küön szerkesztő lenne,fura is,hogy benne felejtették egyáltalán.Sok dolgot igy sem tud,pl.fény-árnyék,stb,igazából nem reális,hogy ezzel csinálták a játékot,bugos,kifagyós is állitólag.A Rage-re mindez igaz lesz kábé,bár én félek attól,hogy sok lövöldözés,kevés fejlődés lesz,és a fegyókon is csak pár rátéttel lehet variálni,ID Soft játékban tradiciója van a fegyvereknek,végülis ők inditották el a multis gémeket,stb.Nomeg lehet félni a linearitástól és a nagy gépigénytől.Egyébként nagyon szép,és nagyon hasonló,DE ez akkor sem Border.Bár lényegében nehezen tudok ennek hű folytatást elképzelni,ha belenyúlnak a grafikába,már más,ha belenyúlnak a helyszinekbe,már más(Borderworlds-pletykák...),ha a fegyórendszerbe,megintcsak...Valahogy ez igy jó,ahogy van,a maga problémáival együtt.
Talán azt is mondom,hogy ugyanez mégegyszer már nem lenne népszerű külön játékként,sem technikailag,sem történetileg,sem mint szerepjáték,viszont mint egyedi dolog,a folytatásig nehéz is felróni ezt neki.
Ezértis passzolna még pár DLC inkább ehhez,főleg egy olyan,ami megváltoztatná az alapvilágot,pl.időutazós fordulat.Sajan lényegében egyik DLC sem köthető az alapsztorihoz,az a baj.És se elejük,se végük,ahogy szokás mondani olyanok,hogy az utazás sokkal érdekesebb,mint maga a cél,kár mind az alaptól,mind a dlc-ktől befejezést várni,egyszercsak elfogynak a missziók és kész,és az ember a vége után visszatérve úgy érzi,látja,nem változott semmi,Pl.a 3.DLC-ben Athena ugyanúgy áll a helyén,mint amikor még küldetéseket adott,de pl.Csooter és Moxxi is,annyira nem vetemedtek,hogy legalább pár szöveget felvettek volna nekik,hogy meglátogatásukkor lelkendezzenek egyet,milyen jó,megszabadultunk a gonosztól,stb...
Érdekes,az embernek fel se tűnik,hogy a pár kis nyúlfarknyi bemutatkozáson kivül nincs is egy deka videó sem a játékban,sőt a játék motorjával átvezető is pár van mindössze!Pedig ez egy rpg-kalandjáték... -
MARV6969
tag
Sziasztok!
Lorenzo9 megnéztem az oldalt, amit írtál, és hát sok érdekes dolgot láttam...

Kapcsolat88, köszönöm a hítreket!
Valóban "különös" hogy az Oasist bennehagyták a játékban, és az is különös, hogy miért nem "legalizálják"... de hátha történik majd valami a közeljövőben és előállnak valami új cuccal...

A Rage-t én is érdeklődéssel várom (értsd: kurváranagyon
) mert nagyon hasonlít a Borderre, a táj, a járművek, stb... kíváncsi leszek a játékmenetre, hogy milyen hosszú lesz a játékdő, mennyi fegyver lesz, lehet-e majd fejlődni benne, megilyenek....Jó játékot!
-
BandiHUN
veterán
válasz
kapcsolat88
üzenetére
na ja,AKKOR ezt mondták...csakhogy novembertől márciusig kijött 3 dlc,és azóta továbbiról semmi hir nincs,pedig mint mondtam annó,a korábbiakról már a megjelenés előtt 1 hónappal jött ki pl.kép.Ilyen hirek kábé a 3. megjelenésekor voltak,azóta kuss van,az E3on vagy máson sem nyilatkoztak semmit,pedig ott 2011-es játékokkal már JÁTSZANI is lehetett.
Namármost mivel mégcsak hir sincs azóta,sőt folytatásról is elmúlt rég minden pletyi,én nem vagyok optimista...
Egyébként mivel 2011 januárjára várják a Rage-t,ami sok szempontból dettó mint a Border,könnyen lehet,hogy ez jó alap a folytatás halasztására,mert nem rúgna labdába egy "névtelenebb" hasonló játék.A DLC-t meg a fene tudja,miért hanyagolják,végülis a 10 dolcsis ár nem rossz,ahhoz képest,hogy asszem'7 rongyért jött ki az alapjáték,és igazából más játékoknál a game ára ennyi ebben az árkategóriában,ennyi idővel a megjelenés után.
3-4€ ,Witcher full editiont adtak pl.most is a Steamon,avagy ilyet,mint a ghostbusters,de bezzeg ez a gém maradt 23 € akciósan is,ergó ennyiért már lehetne kicsit több pedálozás is a negyedik ügyében.
Vagy valami ultrát akarnak durrantani...de akkorsem menne mondjuk ennyire a hallgatás. -
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
Az Oasis egy el nem készült pályarész,valóban...aminek az a nagy lehetősége,hogy ugyan semmi nincs meg a játékban a hivatkozásokon kivül,de ez pont elég volt arra,hogy leleményes emberek valóban készitsenek Oasis pályarészt,mert hivatalosan benne van a játékban a támogatása,ergó némi Willow trükkel fel lehet ezt a helyet a quick travel listára tenni.A trükk azért kell,mert a quickra csak azok a helye kerülnek fel,ahová már elmentél,és mivel a játékban nincs út az Oasisra...
De attól persze mivel csináltak egy egyedi elosztó mapot(Oasis Hub),amibe már azt tesznek,amit akarnak,innen "el lehet jutni" a saját készitésű pályákra is,máshogy felvenni egyébként nem lehet nem létező utazási pontot,vagyis enélkül nem lehetne házi pályát feltenni.egy megoldás ugyan még van,mint pl.hogy a házi Moxxi arénával felülirják az egyik gyárit,de ugye ekkor azon nem is tud az ember addigsem multizni,és ki kell menteni a fileokat,hogy visszaállithassa.
Viszont a Hubon keresztül akárhány egyéb pálya csatolható a játékterülethez.
Sajna viszont vannak gondok a házi mapokkal,bugosak,fagynak,a játékban véletlenül"benne felejtett" szerkesztővel csinálják ezeket.Általában annyi,hogy fel kell tenni az Oasis Hub-ot,willowtree-vel felvenni a fast travel listára a The Oasis-t,majd mehetnek fel a házi mapok,instrukció általában van mellette,mit kell csinálni.Sajna komolyabb munka még nem nagyon van...
http://gbxforums.gearboxsoftware.com/forumdisplay.php?f=81
Ez a házi cuccok hivatalos fóruma...meglepő,de a fejlesztők honlapján van,pedig az editor megnyithatósága tulajdonképp hiba,ki is szedhették volna pl.egy patch-ban.Viszont nem is segitenek azzal,hogy ha már lebuktak,kiadhatták volna "legálisan" is az editort valami installkreálóval egyetemben,de ennyire nem jószivűek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Tesla topik
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Logitech G29 (Mediamarkt) Kormány és Pedál (PC+PS4+PS5)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX ENCORE WIFI 7 GARANCIÁS (2027.03. ALZA) Alaplap
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7530, i5-8400H, Xeon E2176M, 16GB/256GB, Radeon (4GB), FHD/IPS, garancia, számla!
- Sony SRS-XB30 Bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
van amikor magasabb szintüek is benéznek kell-e segítség
de érzésre is jóval több

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A vegen minden elementallal be tudod sebezni az ellent.
és nekem kell váltogatni

mostanában még nem ér le így addig utána olvasok kicsit a játéknak