Hirdetés
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
Sziasztok!
ez az első hozzászólásom ezen az oldalon. meg úgy egyébként is...

fokozatosan éreztem rá a játék "ízére" de most már szinte csak ezzel játszom. Hogy miért is? A fegyók miatt. Meg a net miatt, ahol találkozik az ember fia 70-es "istenekkel" . Akik jó esetben adnak néhány eszméletlen fegyvert, hogy azután a játékban talált narancs meg egyébb színűekkel, meg clas modokkal, eridian articaft-okkal meg ami még akad
segítsem a kissebb szinten állókat... más kihívás már nagyon nincsen, mert a "gyártott" pityukkal a 64-es szörny is kijön egy tucat töltényből. Kaptam már 19.235-ös szintől használható 965.167-es erősségű rakétavetőt, amit mondjuk semmire nem tudok használni, de nézegetni jó...
van 70-es szintől működő fegyverem is, és kaptam skill pontokat is, annyit, hogy mindet felhasználva még maradt 65...És ami még tetszik a játékban, az a Willow Tree... mármint, hogy készítheteknék saját fegyvereket is, meg módosíthatnék még egy sor dolgot... de nem tudok. Lorenzo9 hozzászóllásai nagyon tetszenek, azokat követeve meg is próbáltam a xander.x-fusion.co.uk/willowtree/ oldalról leszedni. Mondjuk a leszedés még sikerült is
.... de utána csak a "Willow Tree Locker" oldalt tudom megnyitni, mást nem. A Willow Tree V.2.0Beta10r13 verziójú volt.Segítenétek abban, hogy működőképes Willow-m legyen? Hogyan kell használni, mire kell odafigyelni? persze néztem már több videót is ezzel kapcsolatban, meg elolvastam egy pár oldalt is, már amennyire korlátozott angol tudásom engedte....
Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

segítsem a kissebb szinten állókat... más kihívás már nagyon nincsen, mert a "gyártott" pityukkal a 64-es szörny is kijön egy tucat töltényből. Kaptam már 19.235-ös szintől használható 965.167-es erősségű rakétavetőt, amit mondjuk semmire nem tudok használni, de nézegetni jó...