Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MARV6969

tag

Sziasztok!

ez az első hozzászólásom ezen az oldalon. meg úgy egyébként is... :B

fokozatosan éreztem rá a játék "ízére" de most már szinte csak ezzel játszom. Hogy miért is? A fegyók miatt. Meg a net miatt, ahol találkozik az ember fia 70-es "istenekkel" . Akik jó esetben adnak néhány eszméletlen fegyvert, hogy azután a játékban talált narancs meg egyébb színűekkel, meg clas modokkal, eridian articaft-okkal meg ami még akad :) segítsem a kissebb szinten állókat... más kihívás már nagyon nincsen, mert a "gyártott" pityukkal a 64-es szörny is kijön egy tucat töltényből. Kaptam már 19.235-ös szintől használható 965.167-es erősségű rakétavetőt, amit mondjuk semmire nem tudok használni, de nézegetni jó... :) van 70-es szintől működő fegyverem is, és kaptam skill pontokat is, annyit, hogy mindet felhasználva még maradt 65...

És ami még tetszik a játékban, az a Willow Tree... mármint, hogy készítheteknék saját fegyvereket is, meg módosíthatnék még egy sor dolgot... de nem tudok. Lorenzo9 hozzászóllásai nagyon tetszenek, azokat követeve meg is próbáltam a xander.x-fusion.co.uk/willowtree/ oldalról leszedni. Mondjuk a leszedés még sikerült is :) .... de utána csak a "Willow Tree Locker" oldalt tudom megnyitni, mást nem. A Willow Tree V.2.0Beta10r13 verziójú volt.

Segítenétek abban, hogy működőképes Willow-m legyen? Hogyan kell használni, mire kell odafigyelni? persze néztem már több videót is ezzel kapcsolatban, meg elolvastam egy pár oldalt is, már amennyire korlátozott angol tudásom engedte....

Előre is köszönöm! :))

Új hozzászólás Aktív témák