Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Na van-e valaki????
PH! szoba nyitva... level50 hunter vagyok....ha esetleg valaki kedvet kapna... -
TTomax
félisten
Azért nyithatna néha néhány ember magyar szobát... este 2-3ra körül hazaérek biztosan leszek,ha valaki nyit belépek ha nem akkor én nyitok PH! névvel....
-
westlake
félisten
válasz
scyllafren
üzenetére
nem tudom ezt most miert irod.. nekem ez a kedvencem

-
Womb
senior tag
Először is: Borderlands Wiki
Én beraktam a google translate fordítóba, nem tanultam angolul, úgy hogy nálam így néz ki.Az ötödik szint után tudod használni a Lilith-hoz tartozó láthatatlanság skillt, amit három fő un. képességfa alapján fejleszthetsz tovább.
A fegyvereket nem lehet szerelgetni, de a képességekhez tartoznak fegyverekre vonatkozó plussz fejlesztések, illetve a legtöbbször használt fegyver, kap plusz előnyös tulajdonságokat, mint például pontosság, tüzelési gyorsaság, erősebb sebzést stb...
Érdemes ellátogatnod még egy-két magyar játékoldalra, ahol kaphatsz némi információkat a játékról. -
RMZ250
senior tag
Hali. Tudnátok segíteni. A kis Lilittel játszom és olvastam valahol, hogy láthatatlanná tud válni. Hogyan? Meg, hogy a fegyvereket is lehet szerelgetni, de hol. Vagy valamit elértek.

-
qdak
addikt
jo a gamerangers csak most az uj lap meg proci szervizbe :-( de ha viszakapom akkor tol6nánk vkivel közös gamet, 15MB s nettel talán laggolni sem fogunk
TTomax te nem a destryr re gondolsz, a rakkosat jo messziröl nyirtam ki ép h látszik a háta a szikla felett, lassu de biztos halál :-)
-
PaJa1
őstag
Én gamerangerezek, a gamespy nem fogadja ez az azonsoítómat, de hibának csak fasságot ír ki, hogy lépjek be ahhoz, hogy neten játsszak...na mondom kösz.
mad1,
Igen hasonló, de ez csak bizonyos játékokat támogat, több min 600-at, épp a bordelrands volt a 600. támogatott játék. Itt szobák vannak szobák ahova belépsz és játszol azzal a játékkal amivel/amiben a szobát csinálták az ott lévőkkel., katt a startra és már indul is a játék, elvisz egészen a multi lobbiig, ahol karaktert választasz és betölt a többiek mellé. -
TTomax
félisten
Ne menj le a lába elé,van egy magaslat pont a hátad mögött,az az a szörnyel szemben,én véletlen oda mentem elöször és oda nem is sebez de mégis elöjött,pedig nem mentem le a táborszerü izébe,csodálkoztam is milyen könnyen kinyirtam.
CSak a szemét kell lönni meg a rakkokat amik elöjönnek...Online gémhez miért nem használtok GameRangers-t?
-
PaJa1
őstag
válasz
scyllafren
üzenetére
Ezt biztos nekem címezted?
-
scyllafren
senior tag
Simán lépj ki (valszeg már megtetted) és amikor ugyanazt a karaktert kiválasztod, felajánlja a Walkthrough 2-t. (persze az utolsó küldit a főboss után még meg kell csinálni, leadni a kulcsot). Na ekkor minden szörny (még a legelső raiderek is) kapnak vagy 35 szintet
De legalább a loot is jobb 
-
PaJa1
őstag
Melyik dögöt?
Gamespyra nem sikerül belépni, hiába adok meg jó jelszó és felhasználó név párost akkor is csak olyat ír, hogy error, online játékhoz be kell lépni a gamespyba. Talán updatelni kéne az alap játékot, de ha ez a hibája akkor nem mást kéne kiírni, pl nem jó a verziód, frissítsd?
-
PaJa1
őstag
A bounty boardok adnak küldiket, biztos láttál már ilyet.
New Havenben a fegyveres muksó, az autószerelő, meg aki az egyik sarkon pózol, plusz a csaj, de azt nem is lehet kihagyni.
Már korábban írtam, hogy van 10 claptrap is.
Old Havenben északon egy fal mellett van pár véres hulla, azoknál is találsz egy küldit.
Meg a küldetés során jó pár emberhez el kell menni, akiket jelez is a térkép, közülük is ad pár küldit a későbbiekben.Most ennyi jutott eszembe, több heLY nem dereng.
48asig jutottam, most végeztem a 3 fordulós arénával WESTben, a 2. volt a legkeményebb, végig badmutha kigyúrt izomagyúak jöttek, rakétavetővel, sörétessel, mesíngánnal... plusz még a normál lövöldözős manusok és a kis és közepes verekedős nyomoroncok.... kemény volt
-
qdak
addikt
megöltem a destroyer t talájátok ki hogy, na utána vége a gamenak de továb enged csakhogy pl viszamegyek kezdőhejre ahol hagytam kuldetéseket, azt tök béna 13 as ellenfelek vannak mindehol, vki tud térképet azokkal a hejekkel ahol melokat adnak ?
-
Zebu
addikt
Felraktam az 1.1-es patch-et és mintha lassult volna a game.... úgy értem, hogy mintha jobban akadozna

-
Womb
senior tag
Igen lassan, de azért készülget a magyarítás a játékhoz, i2k mester feküdt neki a feladatnak.

-
TTomax
félisten
Én most éppen 46...inkább csak multizgatok...nagyon bejön....
-
PaJa1
őstag
47es szintél tartok, New Havenben csinálom a küldiket. Holnap folyt köv

-
westlake
félisten
nem hallok semmit a kegrol.. mi lehet ennek az oka?
-
westlake
félisten
gondolom akkor az mar nem is meglepo, hogy a loszer sosem fogy ki belole.. nem regeneralodik, hanem egyaltalan nem fogy.. sosem kell ujratolteni a fegyvert

egyebkent eleg impressziv latvany, ahogy a tavolban felrobban kb 200 darab raketa.. mert nem kettot lo ki (vagy 7-et), hanem kb. 30x 7-et.. -
pohár
félisten
Na az hogy az isten f@szába történt, hogy lenullázódott a weapon proficiencies-em, és a skill pontokat is le kellett osztanom megint

Pedig nem reseteltem, nem tudom mi történhetett
-
pohár
félisten
Szerintem gyere GameSpy-ra, sokan játszanak ott

Néha még magyart is talál az ember
Múltkor úgy vittük végig, hogy kb 3 órát toltam, becsatlakoztam valakihez, és velem egyszintű (~lvl35) emberkék volt, kettő külföldi, egy magyar srác, és végigvittük, nagyon daráltunk

Főleg ezeknél a repülő angyalizéknél
-
MMIK
csendes tag
Én mennék a gamerange-en csak a magyarokhoz még egyszer sem tudtam bekapcsolodni
-
westlake
félisten

x7
nem tudom, hogy kerulnek a jatekba ilyen fegyverek
a fegyver skinje felig hianyzik (mint a kepen) -
PaJa1
őstag
Valaki egy órácskát játszani esetleg gamerangerrel?
42es szintű vagyok. Most szereztem Sledge bunkerjének a kulcsát, Visszaúton Moe és Marley-t kell levadásznom, ketten elég kemények, elkél a segítség. -
MMIK
csendes tag
-
PaJa1
őstag
83at az amúgy 6os tárhoz.
Amúgy nem lenne egetverő durranás. Nekem most 420at sebez a revolverem és már megvan 30 valahány óta, ráadásul plusz 200 % jár a meelehez vele
linkelem ha hazaértem.A rakk eregető szörnyet meg csak lőni kell szemen és szájba. a madarakat meg menet közben lelőni mikor rádrepülnek. könnyen halnak
-
Womb
senior tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Ja, hogy a Skagzilla!
Hát őt pár szintlépés után mentem kinyírni, mikor már elég szép fegyverarzenállal rendelkeztem.
Azon kívül le lehet szedni Sniperrel is, de ahhoz meg kell halnod egyszer, hogy az arénán kívül legyél. Az arénába vezető hídról leugrasz a balra, és a kerítés résein át lövöd az állatot. -
-
BalaNce87
addikt
2
-
BalaNce87
addikt
Azt a rohadt nagy szörnyet hogy kéne kinyírni, mert a fegyvereim alíg sebeznek, tudom hogy elől szinte semmit nem sebez neki, de a seggét is alíg lehet eltalálni, mert egyből megfordul, a szájába meg ugyancsak nehéz belőni, mert csak az ad criticalt.
-
qdak
addikt
-
Womb
senior tag
Ezt Dahl Headland pályán is megtudod csinálni. Először kinyírod a banditákat, utána annyiszor fosztod ki a pályát, ahányszor csak akarod.
Ez érvényes Lucky's-nál és a tartályos területnél, ahol két piros láda is van.
Sokszor órákig csak azzal szórakozom, hogy ki-be lépkedek és fosztogatok
New Haven meg tényleg heaven, órákig képes vagyok egy jó fegyverért újra tölteni a játékot. -
Zolás
addikt
Na ujrakezdtem a sniperes csókával. És találtam egy fajin bugot is.
Amikor Dr.Zed kiadja az első küldit ki kell nyirni a dögöket a kapuba. Ha továbbmész ahhoz a részhez ahol a kövi küldibe ki kell nyirni pár banditát akkor simán bemehetsz a táborba mivel még egy bandita sincs ott. És ott van a piros láda a pálya közepén amit ki is nyithatsz és kifoszthatsz. Aztán felveszed a banditás küldit lenyomod a banditákat és még1x kifosztod. Ingyen cuccok
-
Zolás
addikt
lvl50 a teteje eddig. Nemsokára jön valami zombis pályarész hozzá de a szintet itt se emelik meg. Pedig első végigjátszás után hamar megvan az 50es szint utána meg unalmas egy kicsit. Megállsz 50monsztával szembe és csak nyomod a gombot és hullanak mint a legyek. Amolyan megtorló leszel a végére

-
MMIK
csendes tag
Ha hálózatban jászol akkor felemeli nekem előszőr 200 lett most meg már végtelen.
Csatlakozz egy lv50-es szintü csapatba ott ha meghúzod magad és nem akarsz lövöldözni akkor pár szintet is ugorhatsz néhány perc alatt.Én a végigjátszás után így próbáltam ki minden karaktert -
qdak
addikt
mennyi a max szint ?
most 25 nél vagyok, igy már kicsit más a játék, mondjuk nem értettem hozzá és kicsi szintel válaltam vmi hard missiot szivtam is sokat.vki tudna 1 olyan térképet ahol a küldetéseket adják rajt legyenek mert ha jol látom azt nem mutatja mindent a térkép de le7 csak béna vok

-
PaJa1
őstag
Van a játékban 10 claptrap, akiket ha megjavítasz akkor az 1. végigjátszás során adnak táskanövelőt.
Itt a lista, leírással
Sledge's Safe House 14 960xp, +3 Backpack SDU
Lost Cave 15 1020xp, +3 Backpack SDU
New Haven 21 1380xp, +3 Backpack SDU
Tetanus Warren 21 1380xp, +3 Backpack SDU
Crazy Earl's Scrapyard 22 1440xp, +3 Backpack SDU
Krom's Canyon 25 1620xp, +3 Backpack SDU
Trash Coast 27 1740xp, +3 Backpack SDU
Old Haven 28 1800xp, +3 Backpack SDU
The Salt Flats 29 1859xp, +3 Backpack SDU
Crimson Fastness 30 1920xp, +3 Backpack SDU -
sasa134
addikt
sziasztok, az lenne a kérdés, hogy a backpack-em kapacitását hogyan lehet növelni? biztos triviális a dolog, de nem sikerült rájönnöm még...

köszi előre is!
-
Womb
senior tag
Ha véletlenül úgy helyezkedik ez az ultrapsycho, akkor sajnos nem menedék a gödör, teledobálja gránáttal.
Ki kell menni, és lőni a fejét ezerrel, közelről.
Már többszöri végigjátszás után ez a módszer vált be, legalábbis nekem.
Nagy tár, gyors tüzelés, gyors újratöltés.
Bármikor visszamehetsz a pályára, ott fog várni ez az izé, kidolgozhatod a legjobb módszeredet.Szerk:Ez egy kicsit kioktató hangvételűre sikerült, de nem annak szántam.

-
Lamair
aktív tag
lenne egy kérdésem van ez a küldim: Bandit Treasure: X Marks the Spot most itt mitis kell? elveb megvan, de nemtom hova turniteljek vissza:?

-
qdak
addikt
baszzus mit szivtam bementem vmi hejre 4-5 fejestöl sniperrel nem fekudtek ki akin páncél volt, nem tom mi alapján csinálja a játék most csintem másik kuldetéseket, most meg 1-2 fejestöl fexenek, elötte ha 20x nem kezdtem ujra 1x se

-
MMIK
csendes tag
Elmennék a Gameranger-en old haven-be lv50-es szintre ha valaki játszik ott írja már meg
-
mad1
veterán
Jaja egyrol beszelunk
....A kocsog bedoballja a granatjait a godorbe akkor van para. -
PaJa1
őstag
Hát ha Sledge-ről beszélünk akkor szerintem igen. Ugye ő az a nagy sisakos állat aki gránátokkal dobál egy kör alakú arénában ahol a bejáratnál van 1 kis gödör egy kis kerítéssel meg dobozokkal és az aréna oldalából kis baltadobáló törpék jönnek? Ahol a végén a középen lévő lógó konzollal tudod felhozni az artifact-et.
Ha már a kis gödörbe beesel a kerítés mögé akkor is jön mindenki, a kicsiket lelőttem szépen 1esével kiugárlva a gödörből majd vissza a lukba, végén sledge-t is hasonlóan nyírtam ki. A gránátok közül kb 1 sebzett engem, rossz helyen voltam, nem mentem vissza a lyukba, az kemény volt

De ha nem is erről a nagy darab fickóról van szó akkor passzolom a kérdést egyelőre.
-
tome.jr
addikt
Egy jó kis filmet kéne a játékból gyártani mondjuk az Industrial Light & Magic-nél.

-
dunc
nagyúr
Változatlanul rohadt jónak tartom a játékot,a Zombis dlc jön pc-re?
-
mad1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Starlink
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Napelem
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen légkondit a lakásba?
- Waifu riadó, mozgásban a Silver Palace!
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip5
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Apple watch Series 8 45mm cellular akku 99%!
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azt hiszem a gamerangeren keresztül lehet hangkommunikálni is. Sose próbáltuk, mindig TSen voltunk haverral, de szerintem lehet.

szep joszag

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)