Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz jegenye77 #2000 üzenetére

készülni készül a magyaritasok.hu szerint,de a sácnál,aki forditotta volna,nyoma sincsen az oldalán...szerintem egyszerű az ok:mivel a játék magyarországi forgalmazása sokáig szünetelt,a Steamen meg horror 50 euróért volt,a hirtelen "lendület" után nem volt játékosutánpótlás,aki ősszel megvette,végignyomta hamar,ráadásul a W-s verzió is elérhető volt,gondolom az elején eleve a netes játék nehézségei miatt nem volt sok embernek kedve megvenni sem 1 végigjátszásért.
    egyébként érdekesség:a cdgalaxis-ban újra van Borderlands,http://cdgalaxis.hu/PC/17364/borderlands.html,7190ft netes rendeléssel,szerintem azért az már ennyi idősen eléggé túlárazott,főleghogy úgy rémlik,de nem bizti,hogy ilyesmi ára volt megjelenéskor is.csakhát azóta eltelt fél év...ésha hozzávesszük,hogy a dlc-k ára darabonként 8€,elég sokban van,ráadásul szerintem "okosban" van dlc-kkel együtt is,ha nem kell a netes játék,bár még az se fix,hogy nem lehet azzal nyomni...
    tehát kábé ennyit a magyaritásról.egyébként nem veszitesz sokat a sztori kihagyásával sem,mert nem igazán van neki...ráadásul a játékos karaktere nem kötődik a sztorihoz szinte egyáltalán,nincsenek régi "ismerősök",nincs morális kérdés vagy ilyesmi,senkivel nem lehet semmiféle interakciót bonyolitani leszámitva,hogy eldarálják,kit ölj meg,mit szerezz meg.nincs "vége" igazán,sőt ha jobban belegondolok,eleje sem sem az alapjátéknak,sem akármelyik dlc-nek sajna.
    de ha nem a sztori miatt kellene magyaritás,akkor kérdezz nyugodtan... :)

Új hozzászólás Aktív témák