-
4100 - 4001
4666 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
-
kapcsolat88
tag
Sztem a rakétavető a leghasználhatatlanabb fegyver a játékban, bár egy Rhino, vagy Mongol nem rossz távolról megszórni egy nagyobb tömeget és esetleg felgyújtani mindent ami mozog
Amúgy csak látványosságnak jók. Sztem... 
-
LLKobe
veterán
De minek hamachi? Ott van a játékon bellül az online opció és tökéletesen működik.
Ami megy simán szerintem felesleges bonyolítani. Hamachival van a legtöbb probléma port nyitás szempontjából, meg stb annak idején sokat szívtunk a grid-el. Akkor már inkább GamerangerÉn szeretem a hamachit, ha beállítod ami két kattintás, akkor megy szépen. Ellenben a gameranger, garena, meg a többi ilyen cuccal, ami televágja az arcodat reklámokkal. Én ezért preferrálom, sokkal tisztább egyszerűbb megoldás, ezek a csodaszoftverek meg ki tudja mihez férnek hozzá... De ez csak magánvélemény.

-
capulet75
addikt
A skype nekem is megfelel, mi is azzal játszunk általában.
TS: nekem vmi power smg, shoti és egy rendesebb golyószóró megfelel. Pajzsoknál sem árt a powa, lévén assault.
-
intercooler
őstag
De minek hamachi? Ott van a játékon bellül az online opció és tökéletesen működik.
Ami megy simán szerintem felesleges bonyolítani. Hamachival van a legtöbb probléma port nyitás szempontjából, meg stb annak idején sokat szívtunk a grid-el. Akkor már inkább Gameranger -
LLKobe
veterán
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem zsömi soldiert vagy bricket akarja (nyugottan választhatod azt) úgy hogy akkor így néznénk ki:
Capulet: Soldier
Kassadin: Hunter
Zsomle: Berserker
Én meg: SirénMegfelel mindenkinek?
Nagyszerű. Már csak a fegyver-leosztást kéne megdumálni.
Nem tudom Brick-nek a rakétavető/gránát combó mennyire lesz elég az ököl mellé csapatban. Sőt, azt se tudom, az ököl mennyire lesz elég...
Stipistopi Panacea pajzsok.
(Health Regen) -
capulet75
addikt
Nekem igen. De végszügség esetén bármelyikkel leszek, a buli a lényeg.
-
intercooler
őstag
Nem zsömi soldiert vagy bricket akarja (nyugottan választhatod azt) úgy hogy akkor így néznénk ki:
Capulet: Soldier
Kassadin: Hunter
Zsomle: Berserker
Én meg: SirénMegfelel mindenkinek?
-
kapcsolat88
tag
-
capulet75
addikt
Nah, már van steamem de sosem használtam, igy ebben majd kell segítenetek.
-
capulet75
addikt
-
Kassadin
addikt
-
capulet75
addikt
Nincs steamem.
Hogy kommunikálunk? -
intercooler
őstag
-
LLKobe
veterán
Látom mindenkit feltüzelt a második rész híráradata
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
capulet75
addikt
Szal mehet a buli, én a soldiert vinném ha lehet. Ki hogy ér rá?
intercooler: igen.
-
intercooler
őstag
Ezek mekkora zseniálisak. Beviszem a csekket, mert nem hajlandó a központos 2 percre visszakapcsolni a netet, amíg átküldöm a bizonylat fotóját hogy már rég befizettem a számlát, mert így nem igazán megy a 0,0001% nettel. Bent nagylelkűen közlik hogy eltekintenek a visszakapcsolási díjtól. Mondtam is hogy micsoda krőzóá a UPC hogy nem kell fizetnem ha már ők hibáztak.
Akkor minden rendben?

Vegyél fel minket!
-
capulet75
addikt
Ezek mekkora zseniálisak. Beviszem a csekket, mert nem hajlandó a központos 2 percre visszakapcsolni a netet, amíg átküldöm a bizonylat fotóját hogy már rég befizettem a számlát, mert így nem igazán megy a 0,0001% nettel. Bent nagylelkűen közlik hogy eltekintenek a visszakapcsolási díjtól. Mondtam is hogy micsoda krőzóá a UPC hogy nem kell fizetnem ha már ők hibáztak.
-
Kassadin
addikt
-
capulet75
addikt
Gyökérfaszkalap upc rámkorlátozott,reggel rájukgyújtom az irodát. Szal én bennevagyok a gémben,csak kell még pár óra.
-
TESCO-Zsömle
titán
Igen ha már 4en toljuk az mind legyen más karakter, így mindent ki lehet használni

Azt majd megdumáljuk.
Én vállalom a Katonát és esetleg a Brute-ot.
Katonával nekem elég a Shoti* egymagában, a brute meg mehet a gépkarabéllyal.
*
Scattergun - Közelharc. Nagy sebzés, kis pontosság
Hunter's - Közép és hosszú táv. Közepes sebzés, nagy pontosság
Carnage - Nehézvegyver. Rakétákat lő.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval nálam ez lefedi a palettát. Emellé egy lvl10+-os ammo regen és sose kell lőszert vennem. No meg lvl5-ös gyógyító lövés, hogy sose haljatok szörnyű halált.

-
intercooler
őstag
Jaja. Le kéne osztani a karaktereket, hogy ne legyen ütközés loot-oláskor.
steam-en felvettelek
sz: Valamint jó lenne megdumálni, hogy mikor "tudjuk" nyomni, hogy ha újat kezdünk, ne szakadjunk szét.
Igen ha már 4en toljuk az mind legyen más karakter, így mindent ki lehet használni

Azt majd megdumáljuk.
-
TESCO-Zsömle
titán
Jaja. Le kéne osztani a karaktereket, hogy ne legyen ütközés loot-oláskor.
steam-en felvettelek
sz: Valamint jó lenne megdumálni, hogy mikor "tudjuk" nyomni, hogy ha újat kezdünk, ne szakadjunk szét.
-
intercooler
őstag
És én is.
Akkor elvileg vagyunk 4en. Mehetne 1 új is amit 1ütt tolunk

vegyetek fel.
-
TESCO-Zsömle
titán
És én is.
-
intercooler
őstag
-
Kassadin
addikt
-
capulet75
addikt
Szal ha valakinek van kedve multizni, lvl 48 soldier vagyok most. Vagy mehet nullárol is.
-
Kassadin
addikt
Majd pt2-ben nagyobb szinten. Vagy ahogy már írták előttem is, visszamész pt1-be leölni. Amúgy 69 a max. szint, ne aggódj, hogy olyan hamar eléred pt2-ben.

-
kapcsolat88
tag
Illetve a "színkódok" megkönnyítik craw legyilkolását

zöld szörnyek ( nem hulk) - tüzes elementál
lila szörnyek - savas
kicsi halvány lila ugráló szörnyek - elektromos
craw - nagy pusztításra képes fegyverek, ez lehet robbanó, vagy valami anarchy én shotgunt használok, illetve gyors smg-t. A szirénnel elég könnyű legyilkolni,a többivel szívatósabb. -
capulet75
addikt
Igazából csak kimaxolt karakterrel van esély (PT2 végeztével), és akkor sem könnyű. De legalább frankó cuccokat dob

Csak akkor sebződik ha a lila pontokat lövöd rajta, szem, négy csáp, és a háta.
Iletve hazudtam. Nyilván ha mindent megcsinálsz, már a PT2 "elején" elérheted a 6x-es szintet.
Onnan vissza tudsz menni PT1-be és leölni, és akkor amit ad a PT2 további részére használható.És akkor már mi értelme a frankó cuccoknak?

-
LLKobe
veterán
Igazából csak kimaxolt karakterrel van esély (PT2 végeztével), és akkor sem könnyű. De legalább frankó cuccokat dob

Csak akkor sebződik ha a lila pontokat lövöd rajta, szem, négy csáp, és a háta.
Iletve hazudtam. Nyilván ha mindent megcsinálsz, már a PT2 "elején" elérheted a 6x-es szintet.
Onnan vissza tudsz menni PT1-be és leölni, és akkor amit ad a PT2 további részére használható. -
capulet75
addikt
Ránéztem arra a Crawmerax-ra.
Lvl63 pt1. Mégis mikor fogom én azt lenyomni, ha most lvl44 a soldierem és már csak néhány dlc mission van hátra...Belezúztam egy sorozatot a fejébe, bár csak a fizetésemben látnék annyi nullát.
-
Kassadin
addikt
Én is azt hittem, amíg ki nem próbáltam más karaktert is. Lilithnek olyan képességei vannak, hogy csak néz az ember. És akkor Bricknek mennyi hp-t lehet vajon összepakolni és így tovább...

-
LLKobe
veterán
-
LLKobe
veterán
Jaja, én már elő is rendeltem a második részt, minden szmpontból magasan verni fogja az elsőt. Nemtom láttad-e, nézz be a második rész topikjába, az utsó hszekbe van linkelve pár gameplay video, érdemes megnézni

-
capulet75
addikt
-
capulet75
addikt
Nagyon várom már a másodikat. Sokáig nem is játszottam a Borderlandsel, itt hevert, egy haverom adta. Pár hete felraktam, gondoltam megnézem, és teljesen lenyűgözott a játékmenet, a képi világ meg a hangulat. Be is került nálam a top 3-ba a Stalker meg a Halo mellé.
-
LLKobe
veterán
Ha okosan fejleszted és a jó cuccokat használod, mindegyik nagyon erős lesz... Túl erős is, a DLC-k már olyan könnyűek lesznek hogy nekünk willow-val kellet lehúzni a szintünket hogy legyen benne kihívás. Remélem a második részben lehet majd állítani a nehézséget...
-
capulet75
addikt
Meglepődtem mekkora táp a soldier. Feltekeri az ember az impactot, az assaultot és a metal stormot maxra,erre rádob egy rifleman class modot meg egy jó fegyvert, és kész a daráló.
-
LLKobe
veterán
Én is olyan szinten voltam, amikor megöltem pt1-ben. Nem nagy durranás, lövöd a fejét egyfolytában, és ezáltal nem is lő téged.
Crawot amúgy nem nehéz megtalálni. Deep Fathoms területén van, nem messze attól, ahol betudsz menni Knoxx-hoz. Ha jól rémlik, csak akkor kapod meg azt a küldit, hogy öld meg, ha minden más már kész.
De persze csak azután hogy megkapja a "You will die" küldetést.
-
Kassadin
addikt
Én is olyan szinten voltam, amikor megöltem pt1-ben. Nem nagy durranás, lövöd a fejét egyfolytában, és ezáltal nem is lő téged.
Crawot amúgy nem nehéz megtalálni. Deep Fathoms területén van, nem messze attól, ahol betudsz menni Knoxx-hoz. Ha jól rémlik, csak akkor kapod meg azt a küldit, hogy öld meg, ha minden más már kész.
-
capulet75
addikt
Az a Crawmerax hol van? Én még nem találkoztam vele.
-
capulet75
addikt
Lvl 43 soldierrel kb 20 másodperc alatt bedaráltam a Knoxxot.

Semmi csalás, ráadásul egy "régi" lvl23-as combat riflet használok, ami nem elemental.
Az egész bandája volt kb 1 perc.Multiban én is benne lennék, lvl1-től, vagy van pár karakterem, össze-vissza szinteken.
-
Kassadin
addikt
De baromi unalmas a pt2 egyedül, tudom minden küldetés végét.

51-es soldier keresi hű barátját/barátait, hasonló szinten legyenek, jól felszereltek, tudjanak vezetni, kommunikálni, és pontosan célozni. -
TESCO-Zsömle
titán
-
LLKobe
veterán
-
LLKobe
veterán
-
DeFranco
nagyúr
-
Kassadin
addikt
-
DeFranco
nagyúr
Jo hat az ilyet meg ott kell hagyni a picsbe. Ezert nem multizok. Ahogy a klasszikus mondja: sok a k@cs@g.
@kassadin: ja, csak a lootok 99%-a igy is ugy is kuka, de amugy lasd fent.
-
HS 2142
őstag
-
Kassadin
addikt
Végesnek véges, de 3x valahány itemet így is betud húzni bármelyik, persze magas szinten értem. Ha meg nem hülye, nyilván nem a fehér/zöld/kékre fog menni, hanem a lilára/narancsra, mert általánosságban azok a "jobbak".
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem járkálunk ilyenekkel, ezt csak behackeltük a játékba, és csak crawmerax-hoz használjuk. Miután jópár alkalommal kinyírtuk teljesen "legális" módszerekkel, úgy gondoltuk mivel simán ki tudjuk nyírni inkább nem fordítunk rá minden alkalommal 30 percet
Belőttük ezt a pajzsot, és így nyilván sokkal hamarabb kinyiffan, hogy nem kell figyelni az életre... Szóval ezt kizárólag lootvadászatra használjuk
Egyik kollégám is most fog beszállni (még sose játszott vele) uh kezdenünk kell a nulláról egy karaktert. Ha gondolod meginvitállak, és meg is lennénk négyen.
Ha nem gáz a hétvégi menet, akkor benne lennék. Úgy is van még 2 karakter, amikkel nem voltam, de akkor úgy kéne mindenkinek választani, hogy ne legyen gázos a Loot-nál.
Bár nekem Shoti a kedvencem, amihez Soldier kell, de egy Berserker-t szívesen kipróbálnék. Annak a képessége nagyon "beteg".

-
LLKobe
veterán
Bár, ha ti ilyen milliárdos pajzsokkal meg ilyenekkel jártok, akkor labdába se rúgok...
Nem járkálunk ilyenekkel, ezt csak behackeltük a játékba, és csak crawmerax-hoz használjuk. Miután jópár alkalommal kinyírtuk teljesen "legális" módszerekkel, úgy gondoltuk mivel simán ki tudjuk nyírni inkább nem fordítunk rá minden alkalommal 30 percet
Belőttük ezt a pajzsot, és így nyilván sokkal hamarabb kinyiffan, hogy nem kell figyelni az életre... Szóval ezt kizárólag lootvadászatra használjuk
Egyik kollégám is most fog beszállni (még sose játszott vele) uh kezdenünk kell a nulláról egy karaktert. Ha gondolod meginvitállak, és meg is lennénk négyen.
-
TESCO-Zsömle
titán
Szívesen csatlakoznék, mert az én haverom hetek óta Witcher lázban ég... Pangok, mint állat...
Az is igaz, hogy én most már inkább csak hétvégéken érek rá...
Bár, ha ti ilyen milliárdos pajzsokkal meg ilyenekkel jártok, akkor labdába se rúgok...
-
TESCO-Zsömle
titán
-
LLKobe
veterán
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el a játékot Mordecai-al, aki jelenleg lvl 21-es, a legelső területet mostanság fejeztem be. Érdekelne a co-op játékmód is, viszont ahogy olvasgattam a fórumokat a loot rendszer alapvetően free for all módban működik. Van lehetőség ennek megváltoztatására vagy le kell nyelni majd a békát ha esetleg a kedves és megértő csapattársak minden loot-ot behúznak az ember orra elől?
DeFranco: igen ez már bennem is felmerült mégis érdekes lehet amikor 3 játékos pályázik ugyanarra a fegyverre.
Én csak haverokkal tolom, ott szépen elosztjuk a loot-ot.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el a játékot Mordecai-al, aki jelenleg lvl 21-es, a legelső területet mostanság fejeztem be. Érdekelne a co-op játékmód is, viszont ahogy olvasgattam a fórumokat a loot rendszer alapvetően free for all módban működik. Van lehetőség ennek megváltoztatására vagy le kell nyelni majd a békát ha esetleg a kedves és megértő csapattársak minden loot-ot behúznak az ember orra elől?
DeFranco: igen ez már bennem is felmerült mégis érdekes lehet amikor 3 játékos pályázik ugyanarra a fegyverre.
Béka. Mondjuk sokat nem tudnak behúzni, mert a hátizsák véges.
-
nosferatue
tag
Sziasztok!
-
kapcsolat88
tag
Hát nem!
Elolvastad az utána lévő 2 hszt?Igen csak kicsivel később...

-
intercooler
őstag
Ha a fegyverre gondolsz az egy Firehawk.
Hát nem!
Elolvastad az utána lévő 2 hszt? -
kapcsolat88
tag
Szerintetek ez mi? Még nem találkoztam ilyennel

Ha a fegyverre gondolsz az egy Firehawk.
-
intercooler
őstag
Azt nézd milyen gyorsan fut, nem lett felgyorsítva semmi hack meg ilyesmik.
DeFranco Igen csak ez a nagy állat, rendellenesen gyorsan fut. Azóta sajnos megszűnt old haven-be lelőttek. De azért pár küldi hamar meglett

-
intercooler
őstag
Szerintetek ez mi? Még nem találkoztam ilyennel

-
Kassadin
addikt
-
LLKobe
veterán
-
Kassadin
addikt
Srácok, nektek esett már claptrap oil can a robot revoban?
-
capulet75
addikt
-
LLKobe
veterán
-
capulet75
addikt
Legyaktam a Knoxxot, utána viszon van egy ajtó ahol ilyen szinkombinációs zár van.Azt hogy kell kinyitni, vagy hol van a kód?
-
kapcsolat88
tag
-
LLKobe
veterán
Történelmi nap volt a tegnapi...nekem
Eddig úgy tudtam,hogy nem lehet 69-es szintű fegyvert találni a játékban és tegnap találtam egyet. Persze lehet , ez csak nekem újdonság... -
kapcsolat88
tag
-
Kassadin
addikt
-
LLKobe
veterán
-
LLKobe
veterán
-
DeFranco
nagyúr
Igen, közben megnéztem wikia-n is, ezen kívül elvileg még egy 1 küldetés van, amit egy kis midget ad, és neked kell megkeresni. És így lesz meg a Teljesíts minden küldetést a knoxx dlc-ben achi.
Más: Robot revot végignyomtam, kicsit achiztam, még a moxxie nincsen készen, pontosabban még 2 aréna hiányzik. 47-es szint egy kis csíkra van, próbáljam meg az arénázást, vagy inkább kezdjek neki a pt2-nek?
Azt a midgetest majd valahogy dobd már föl, hogy pontosan hol van, mert én nem találtam meg.

-
Kassadin
addikt
Semmi bug. Az a Lance láda adta, amiből a Lance ruhás törpe ugrott ki. Sötét narancs színe volt és semmi piros felirat.

-
TESCO-Zsömle
titán
-
Kassadin
addikt
Én a Knoxx-ot mindenképpen ajánlom. Nagyon jó fegyókat találtam arrafele. Köztük egy olyat is, amit nem lett volna szabad eladnom...

lvl4x-es korrozív revolver 1800-as DMG-vel.
Volt ott egy kis bug is ugye?
Jó is az, amikor pár perc helyett végtelen mennyiségű idő áll a rendelkezésedre kutakodni. -
TESCO-Zsömle
titán
Én a Knoxx-ot mindenképpen ajánlom. Nagyon jó fegyókat találtam arrafele. Köztük egy olyat is, amit nem lett volna szabad eladnom...

lvl4x-es korrozív revolver 1800-as DMG-vel.
-
Kassadin
addikt
Ahogy én láttam, igazából nincs jelentősége.
lvl40 fölött ugyanis annyira jelentéktelen az ellenfelekért kapott XP a szintlépéshez szükséges mennyiséghez képest, hogy a fejlődés jóformán csak a küldetésekért és Achi-kért járó XP-ből van. És ez még akkor is áll, ha az ellen 2 szinttel feletted van...
Értem, köszönöm. Tehát akár ki is hagyhatóak a dlc-k a fősztori után és lehet menni a kövi pt-be? Vagy érdemes ledarálni még egyszer az egészet?
-
TESCO-Zsömle
titán
Ahogy én láttam, igazából nincs jelentősége.
lvl40 fölött ugyanis annyira jelentéktelen az ellenfelekért kapott XP a szintlépéshez szükséges mennyiséghez képest, hogy a fejlődés jóformán csak a küldetésekért és Achi-kért járó XP-ből van. És ez még akkor is áll, ha az ellen 2 szinttel feletted van...
-
Kassadin
addikt
PT2-ben a dlc-ben levő ellenfelek veled egyszintűek, vagy végigmész rajtuk, mint forró kés a vajon, akárcsak pt1-ben? MM kivételével legalább öt szinttel nagyobb voltam minden ellenfélnél, robot revoban meg már tízzel....
-
Kassadin
addikt
Pl a korábban említett kincskeresést.
Igen, közben megnéztem wikia-n is, ezen kívül elvileg még egy 1 küldetés van, amit egy kis midget ad, és neked kell megkeresni. És így lesz meg a Teljesíts minden küldetést a knoxx dlc-ben achi.
Más: Robot revot végignyomtam, kicsit achiztam, még a moxxie nincsen készen, pontosabban még 2 aréna hiányzik. 47-es szint egy kis csíkra van, próbáljam meg az arénázást, vagy inkább kezdjek neki a pt2-nek?
-
TESCO-Zsömle
titán
Pl a korábban említett kincskeresést.
-
Kassadin
addikt
Van ám egy olyan achi, hogy teljesíts minden küldetést Knoxx dlc-ben, küldiket ugye Marcus/T-Bone Bounty Board/Athena/Scooter/Moxxie ad, ezeken kívül tudtok még valamit mondani? Voltam már arénában Sunken Sea területén, az már kész.
-
LLKobe
veterán
Ez melyik küldetés? még én sem találkoztam vele.

-
intercooler
őstag
Mikor már azt hittem hogy nem tud újat mutatni a Border, akkor megtaláltam ezt a küldetést

Ez melyik küldetés? még én sem találkoztam vele.

-
LLKobe
veterán
Mikor már azt hittem hogy nem tud újat mutatni a Border, akkor megtaláltam ezt a küldetést

-
vhunor
őstag
-
intercooler
őstag
Naná hogy igen
kötelező darabjut eszembe tolja valaki reggel, délelőtt, kora délután? Most 1 ideig ágyhoz vagyok kötve

-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem az SMG nem jött be, bár elementállal lehet, hogy jó...
Haver is úgy tolja... A játék hevében sok "poént" elporlasztott már...

Lorenzo9: Én már túl vagyok rajta.

-
Kassadin
addikt
Van egy midgetville nevű hely, ott van skag meg midget, prisoner meg van a Lockdown palace-ben.
Azt hiszem mindkettő észak felé van, de mutatja a tábla. Amúgy külön ne menj érte, a sztori során úgy is kell menni másik missionnel, és akkor adja ezt is. Nekem a core collention volt idegeítő, mert állandóan villogott meg rázkódott tőle minden...
and Lorenzo9

-
BandiHUN
veterán
Remélem,amint lehet,előrendelitek a Border 2-t...

Konzolokszervize-t kérdeztem,ott elég olcsók a gémek,azt mondták,lesz előrendelés...Én masszív revolverpárti vagyok+egy pattogós smg.... a többit nem nagyon használom,na jó,persze eridian rifle by én,az még kellemes

-
DeFranco
nagyúr
Nekem könnyű dolgom volt lvl22-es shotival. Annyira bejött hunterrel a shoti, hogy második körön már Soldier-rel vagyok. Ennek meg még nyomja is a Skill meg a ClassMod a shotit, úgyhogy most 3 shoti van berakva. Egy nagyon erős, ami közelre jó, egy Hunter's verzió, ami nagyon pontos, és egy Carnage, ami rakétát lő.
Fel van tolva maxra a Healer, egyetlen közeli lövéssel ~900HP-t gyógyítok.
És ez még csak PT1... Alap+Knoxx fele.Azon agyaltam, hogy ha egy ilyen karakterrel elbújok 2-3 Berserker háta mögött, akkor gyak állva letolunk mindent... +13 Ammo regennel nem tudok olyan gyorsan lőni, hogy elfogyjon a lőszerem...
Nekem egy shotim volt jó, az 10 szinten keresztül vitt mindent, de azóta SMG és csipa (Siren). Szeretem nézni, ahogy élve elég a nép az x4 fire elementalos, 3,5-ös zoomos tűpontos smg-től
Elég egy rövid sorozat, vagy kettő, és mire egy méterre ér, hamvába hol.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4100 - 4001
4666 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Starlink
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- Mi csak nyerhetünk a fokozódó űrinternet versenyben
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Fotók, videók mobillal
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG MAXIMUS Z890 HERO Alaplap
- Nitro ANV16-41 15.6" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe SSD magyar vbill gar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Apple AirPods Max 2 USB-C Bontatlan Fekete & Csillagfény / 27% áfás ár
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy csak látványosságnak jók. Sztem...

(Health Regen)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hogy kommunikálunk?

Lvl63 pt1. Mégis mikor fogom én azt lenyomni, ha most lvl44 a soldierem és már csak néhány dlc mission van hátra...

Elolvastad az utána lévő 2 hszt?