Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Asztrofotózás
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Fujifilm X
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
konas
senior tag
De hogy lehet vele jatszani ha fel sem birom telepiteni:
A vegen bejon valami kiadasi datum ellenorzo,es ott nem stimmel valami,hisy leszedi a jatekot..
-
törölt tag
ehh, sajna vége a játéknak. pedig még szívesen játszogatnék, de ez a playthrough 2 már nem az igazi. egyszer mindennek vége van.
még vannak mellékküldetések, de azok már annyira nem izgatnak a főboss legyőzése után.
-
fpeter07
veterán
Én lvl 11-esen még nem találkoztam ilyennel.
Van egy nagy madár amit a fáklyák meggyújtásával lehet "előidézni". Lvl25-ös én azthiszem 23-24. És fogalmam sincs mivel tudnám lelőni, rakátával nem, géppityuval nem, shotgunnal nem, mert nem megy el addig... Sniperrel talán, de ugye tűzeket dobál és 3 ilyenbe meghalok. -
Zolás
addikt
Tököm kivan. Nyomom a küldit (valami csajnak az elhagyott cuccait kell összeszedni) és egyszercsak elémugrik egy lvl18 bárdos istennyila és gém óver.
Na sebaj kikerülöm nagy nehezen de mikor venném fel az utsó cuccot 3 lvl16 rámront és esélytelen. pedig a rakétavetős verdával nyomulok és alig sebzi. Ha nekimegyek a verdával akkor egy elhullik de a verda felrobban. Ja lvl18at elütöm fele hp-t elveszti és felrobban a kocsi
Amugy este kezdtem és már lvl 11 vagyok. Dehogy jó játék áá dehogy
Na megyek vissza mert igy nem lesz meg a küldi ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sss
őstag
Hi
indítanám a borderlands-et, és bejön egy windowsos hibaüzenet: A(z) Borderlands hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. Ez miért lehet? Lehet h kevés neki az A64 3700+, 1 gb ram, 7300gt konfig? -
Csepe
aktív tag
Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy a fű textúrája nem a földön van, hanem előttem lebeg és villódzik? Eléggé megnehezíti így a dolgokat.
Nemtudja valaki, hogy hogyan lehetne kikapcsolni a füvet? -
konas
senior tag
Hello mindenkinek.
Minap felraktam a jatekot,es az installalas vegen belefutottam egy kiadasi datum ellenorzo-be.
Amit nem lehet kiiktatni igy nem fejezi be az install-t.
Gondolom tudjatok mirol beszelek.Valahogy meg lehet ezt is oldani gondolom? -
Raziel999
csendes tag
Én lvl 36-os vagyok és nagyon bejön a játék az egyedi grafikai megjelenítésével.A questek némelyike felettébb izgalmas.
-
InVino86
aktív tag
Milyen véleményen vagytok a játékról?

Élvezhető?
Mennyire hasonlít a Fallout 3-ra ? -
HaaS
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Egyelőre még várok vele, kíváncsi vagyok végig tudom-e játszani hordozható medikit nélkül. Eddig műxik, négy-öt respawn azért volt már. A build is erre van kihegyezve, most jön majd a lényeg, a regeneráció... aztán alighanem kicsit hátradőlhetek, tűzerővel nemigen volt még gondom.
Érdekes lehet a multi tényleg, szép különbségek vannak buildek között... így lvl 25 felé meg főleg.
szerk.: multiba fejlesztve mennyire másképp nézne már ki a medic is, durva.
-
HaaS
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Szép poszt, hasznos, köszi.
Én 20-on léphetnék, de szerintem nem láttam mindent, csak a küldetésekre koncentráltam eddig... az megvan mind. [Igy] néz ki a soldier.
-
Eagle16
addikt
Na megérkeztem New Heaven-be. Még mindig jó sok küldetés van

Az a nagydarab állat az elején aranyos volt, 21-es szinten öltem meg, de elvoltam vele vagy 10 percig. Kapott gránátot, rakétát, ami csak nálam volt.
-
Kareszovics
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Köszi a választ, közbe valahogy magától megoldódott.

Meg lett LV10, jön valami BoneHead vagy mi a nyavalya, elég jól leabált...
majd holnap újrapróbálom. -
csaabz
őstag
Ki hányas szintű volt, mikor elhagyta az alap térképet (arid badlands)?
Én 21es.
Sztem minden küldetést megcsináltam. -
scyllafren
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ha jól emlékszem, simán akciógombot nyomni az oszlopnál ("E" PC-n) Olyan rég volt...

-
Kareszovics
addikt
Egy nagyon láma kérdés:
Ezt a Catch-a-ride kvesztet végülis hogy kell megcsinálni? Mert felvenni felvettem, odamentem ahova mutatta az "iránytű, de baromira nem történik semmi.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
scyllafren
üzenetére
Köszönöm a kielégítő választ!

Elég sok van még hátra nekem ebből a game-ből, és az a baj nincs rá sok időm. Lassan, de biztosan csak kijátszom.

-
scyllafren
senior tag
A coophoz (ha jól tudom) csak egy gamespy account kell, semmi más.
A mentések úgy mennek, hogy van 2 fajta oszlop, az egyik csak ment (kis oszlop), a másikkal lehet szint választani, skillt resetelni és később teleportálni (nagy oszlop). Amikor kilépünk, mindig a legutoljára meglátogatott nagy oszlopnál rak ki, de azzal a cuccossal, amivel kilépünk. Halál esetén a legközelebbi oszlopnál rak ki, akár kicsi, akár nagy.
50-es szinten 46 skill pont lesz, ami 2 top skillre elég, a harmadik pont nem jön ki...
http://borderlandsthegame.com/skilltree/mordecai/
http://borderlandsthegame.com/skilltree/lilith/
http://borderlandsthegame.com/skilltree/brick/
http://borderlandsthegame.com/skilltree/roland/Tessék, lehet tervezgetni

A tervezett lv 50-es hunterem: http://borderlandsthegame.com/skilltree/mordecai/#11100000050415055500545
-
Doki16
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Akkor ezek szerint lvl 50-ig az összes skillt ki lehet maxolni, vagy kompromisszumot kell kötni?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
scyllafren
üzenetére
Valaki elmagyarázná, hogyan lehet CO-OP-ban evvel játszani? Sosem játszottam még semmilyen játékkal CO-OP-ban. Igazából ez annyit jelent, hogy lesz egy társam, akivel folytatom a mentést?
-
scyllafren
senior tag
válasz
szucsinka
üzenetére
A szín azért van, ha coopban játszanak, és egyforma karikkal mennek, legyen különbség

Max szint lv 50.
Ha valami elementálisat sebez, azt ne lődd ugyanazzal, nem fogja sebezni

Jelenleg 29 Hunter, nekem bejött a játék

Az autók kétülésesek, coopban lehet lövészkedni, míg a másik vezet
C-vel lehet átülni, szólóban is, igaz, akkor nem lehet vezetni.Ha van még kérdés, írjatok

-
HaaS
addikt
Hú erről meg az jutott eszembe, hogy "a kedvenc színem a szivárvány"

-
szucsinka
őstag
hy
mért van a szin változtatás benne ?
és meddig lehet fejlödni, lv? -
Vasinger!
nagyúr
Ez jó volt. Lvl 19 vagyok 700 hp-m van, meg kb 500 pajzsom. (nem tudom fejből)
Erre csak azt veszem észre, hogy valami meglő és 10 hp-m marad pajzsom 0. Felnézek, egy hatalmas madár volt felettem, pedig nem is főellenség volt.
Érdekes volt.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Bizony, csak óvatosan! Én alig merem elindítani...
(#161) Eagle16: Én is annyira belemerültem h nem is foglalkozam azzal h mellék vagy fő küldetés mindent megcsináltam.
-
Eagl3
veterán
Kösz a segítséget, megyek megnézem. Gyakhatok le megint mindenkit... normális, hogy ilyen hamar újraélednek ezek a zombik?
-
Eagle16
addikt
A fenébe, akkor még egyszer vissza kell mennem oda...

Köszi a válaszokat!
engineeeer: Hunter
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Megcsináltam LV6; erősen addiktív lesz az anyag azt már most látom...

-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Hát én gyorsan elintéztem: van ez az "izé", ami a hátrébb lévő grafikai objektumokat elszétmossa... fejből nem fog menni a neve... vagydemégis? Depth of Field talán? Szóval azt kapcsold ki, és már egy kicsivel "józanabb" a játék
!Gyalogkakukkot üdvözlöm... szerintem rakétával menj neki, valahol láttam még régen, hogy azzal kell...

-
$p@rr0w
őstag
A két sasnak: visszamentek ahol lelszakadt a plafon, és ahogy jöttök fel jobbra van egy kitört szellőző, annak a túloldalán a fejetek felett kicsivel van a repair kit. Remélem nem túl zavaros, és érthető, de csak emlékezetből írtam, már túl vagyok azon a részen.
-
engineeeer
tag
-
Eagl3
veterán
Üdv.!
Kicsit elakadtam... bent vagyok egy épületbe, vagy bunkerbe (nem tudom mibe
) és van egy kis fetrengő kék színű robot egy céltáblával a feje felett. Őt kéne megszerelnem repair kittel, de sehol nem találok itt a bunkerben, venni se lehet... már mindenkit megöltem vagy 5x de seholo nem találom. -
pohár
félisten
Van valakinek olyan retek gépe mint nekem?

Azért kérdezem, mert egy normál beállításokon szeretném jászani, nem valami ultra low graffal
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Skynet258
üzenetére
Hát nálam ez megcáfolódik. Elmegyek egy ilyen reg. helyre, látszik, hogy ment stb. Aztán ugye új map jön, loading. Kicsit mászkálok, aztán kilépek, és nem az új mapra rak, de még nem is a reg. ponthoz sem. Valahova távolabb.

Egyébként level 17 vagyok.

Ahogy belegondolok, hogy még a felénél se járok....áhh
-
Skynet258
veterán
A mentés automatikus, azoknál a pontoknál történik, ahol a nevet, színt lehet változtatni. Elég a közelébe menni, és ment is a rendszer. Ugyanezen a helyen működik a teleport is, így már kocsikázni sem kell (csak egy bizonyos küldetés után oldja fel ezt a funkciót).

-
mephi666
nagyúr
válasz
Vasinger!
üzenetére
én úgy vettem észre, hogy bizonyos területek vannak kijelölve mentésre... (az instabilitás miatt próbálgattam) és úgy képzelem el, mint egy kör, amibe ha befutsz, akkor ment... viszont el kell tőle távolodni bizonyos távolságra, hogy visszatérve megint mentsen
elég sűrűn vannak ilyen pontok, ahogy láttam... -
Vasinger!
nagyúr
Valaki elárulná nekem, hogy mikor és hogy lehet menteni? Mert múltkor is láttam, hogy mentett, azt a fehér jelecskét, de mégse mentette el ott.

-
mephi666
nagyúr
na, este alvás előtt újraraktam a win7-et... (változatosság kedvéért 32bites verziót, mert azt még nem teszteltem) ma visszakerül a borderlands és kíváncsi leszek, hogy szoftveres gebasz volt-e? (valami "general ***** fault"-tal dobott ki kb 30-40percenként és kaptam mindig egy fél képernyőt kitöltő üzenetet a hibáról... aztán ha újraindítottam a játékot, megint ment egy darabig...) máshol terhelve meg nem volt gond órákon keresztül sem... majd kiderül, mi volt itt a baj...
játékra visszatérve: lvl13 vagyok... elég addiktív a cucc
a bone-tól szedett lila pityu az egyik fegyverem (csak gyorsan eszi a lőszert) a másik pedig egy sörétes, ami kb gránátvetőként funkcionál
jól lehet ritkítani a népet... a kocsin a fegyvert még nem használtam... elütöttem mindenkit, akit tudtam
gazdaságos módszer... -
dunc
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
dinamikus shadow off az rendessen viszi.
-
XuChi
addikt
Van egy kis érdekesség. Eddig egy 9600gt 512 Asus OC kártya volt a gépemben. A gém fixen 62fps-t futott. Időközben lecseréltem egy Asus 5770 1gb gddr5 Voltage Tweak kártyára. Gondlotam nőni fog az fps arányom, erre lótúrót. Fix 62 fps
. A driverben lekapcsoltam a vsync-et de akkor is 62fps. nem értem
. Talán a 3333mhz-re húzott e5200 a kevés neki? -
Eagle16
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Akkor az valószínűleg a proci miatt van, mert nálam teljesen jó megy.
Próbálgasd végig a beállításokat, így lehet a legkönnyebben beállítani azt, hogy a lehető leggyorsabban menjen a játék, de azért szép is maradjon. -
Vasinger!
nagyúr
-
csaabz
őstag
Csak pár szó:
Eszméletlen a játék... Level 17.
Vannak benne hardcore nehézségű részek, legalábbis nekem azok.
Az autós részt akár ki is hagyhatták volna, de nem nagy probléma.
Rendkívül eltalált hangulat...ennél már talán csak a Stalkeré lesz jobb....

-
Vasinger!
nagyúr
Most elakadtam. 13-as szintű vagyok és már csak egy rész van hátra a mapból, egy 15-ös nagy gorillával kell megküzdenem, de még körülötte van sok ki kobold szerűség egy baltával a kezükben, ami végképp lehetetlenné teszi. Elbújni se lehet, hisz egy nagy arénában van az egész igazából. Valaki 5let?

-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Felraktam a játékot; nem rossz de szokni kell.

Másik: melyik grafikai beállításon tudok a legtöbbet nyerni teljesítménybe, mert erősen megeszi a vasam sajnos.

-
dunc
nagyúr
válasz
engineeeer
üzenetére
Mikor oldja fel a 4. fegyverhelyet?
A cuccot amiről dumáltunk 20-as színtnél adja,hogy pontossan míre jó nem tudom...nekem most adta a egy küldi útán (buzogányos gyökér)
A játék továbra is hatalmas ,nagyon tetszik minden részletre odafigyeltek!!!
Jah és a virágboltossal is jó online alapba!!!! -
$p@rr0w
őstag
válasz
engineeeer
üzenetére
Köszönöm, most már minden világos. De ezeket nem nagyon adják a mobok, és a questek, érdemesebb venni nem?
-
engineeeer
tag
Ide lehet berakni a nade és pajzs alá [link] és ott lehet venni ahol a pajzsot és medkiteket [link] a lényeg h a karakterhez tartozót kell venni pl:ha soldier vagy nem tudsz huntereset rakni mert a skilleket javítja ez a tárgy.A lilák már elég jók narancs színűt még nem találtam de amúgy is nagyon drága lenne sztem.
-
$p@rr0w
őstag
BAsszus én meg se néztem a képet rendesen.
Azt hittem ami a skill fánál a bal sarokban van arra gondolsz. Most már engem is érdekel, Engineer dobhatna egy screenshotot.
VAgy legalább a nevét tudnám h rá lehessen googlizni. -
$p@rr0w
őstag
De másik questben pl. amikor a napló részeit kellett keresni akkor meg minden ott volt ahol jelölte...
(#96) fiATHaLON: Azért a GEarbox a Brothers in Arms-al elég nagy névre tett szert (még ha nem is lett tökéletes egyik sem az utolsó a Hells Highway azért már elég kiforrott), névetelennek nem nevezném őket.
Ja és a Borderlandsot alapul véve ha folytatják ezt a tendenciát a Gearboxnál az Aliens: Colonial Marines megjelenésekot vérhugyozás lesz.
(#105) dunc: A kezdőhelyen a tábláról felvehető egyik mellék quest is ad ilyet.
-
dunc
nagyúr
válasz
engineeeer
üzenetére
Melyik helyen,mert én néztem eddig nem volt!
-
.Oldman.
tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Szia,
defaultból nyomsz egy "K"-t és ott klikkentesz magadnak a skillek közül.
Legelőször a legfölső skillet kell kötelezően, utána van 3 "fa"..A többit nem tudom, mert nekem még mindig nem jött meg a pakk...

..amúgy mindenkinek: Googlen minden fenn van, ha tudtok angolul

-
dunc
nagyúr
Ha valamit nem akarok eladni,de késöbb akarom használni,van valamilyen tárolóhely ahová eltudom rakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Corel Draw topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Esik a hóóó!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)