Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz P00By #1529 üzenetére

pedig a neten az igazi szerintem,én már rég nem nyomnám anélkül...csak jó másokkal hentelni,besegiteni a kisebbeknek,vagy csak simán 3 50-essel extrém nehéz fokozaton...annyira egyedi a gém design szerint,hogy nem tudok elszakadni a tájtól,olyan jól összehozták az egészet,mégha maga a "kaland" rész kicsit gyenge és egysikú is...de a világ maga remek.nagyon nem vonzott a hentelési vágy,a főellenségek,de jól esik mászkálni egy jót csak úgy(na jó,persze küldit nyomva...),főleg mióta potyognak jó fegyverek,már a harc se kétesélyes,de végülis ahhoz kell célozni is...csak nem olyan,mint egy rendes rpg-ben,hogy rányomsz mindig a megagigaüber támadás gombra,és kész...az fps-eket meg szeretem...remélem az új dlc jó lesz,elvileg egy nagyobb terület,plusz szint és új fegyverek is lesznek,megint lesz kihivás...aztán meg ottlesz megint az alap,stb,hogy az új maxolt szinttel is kipróbálja magát az ember,meghát az új fegypkat szedni kell :D mostmár pl.csak narancs/sötétnarancs cuccokat gyűjtök,nomeg próbálgatom a willowtree-t,milyen fegyókat lehet barkácsolni belőlük,hogy jó is legye,meg jól is nézzen ki :D viszont az ilyen kókány überfegyók nagyon nem hoznak lázba,a sárga/narancs fegyók azért is kihivás,mert az azok alkatrészeit a willowtree alapból nem is ismeri,tehát minden darabból új alkotóelemekhez is jutok,lehet legózgatni :) ezeknek a fegyvereknek a felépitése is más,eleve úgy veszi a willow,hogy hibás...és táblázatokban sincsenek az alkatrészek,mert egyediek.de jó fegyók vannak belőlük :Da kedvencem a chimera cuccok(random elemental minden lövésre,és a lőszer is általában regenerálódik bennük),és egyedien is néznek ki a pulzáló naranccsárga részek a fegyveren :) általában tartok magamnál a jobb narancs cuccokból is 2-3 1:1 klónozású példányt,csakhogy adjak,ha valakivel játszok,és nincs normális fegyója,végülis inkább ilyen origit,minthogy sokan a gyártott ökör fegyókkal szaladgáljanak,aki ilyennel baromkodik,ki is szoktam rakni a hostból... ;] azé' húzzunk már határt...egyébként nem tudom,a te verziód egyáltalán megy-e neten valamivel,lehet a GameRanger progival azt is lehet tolni...
    egyébként szerintem a siren a legjobb kari...a phasewalk jött legalábbis eddig a legjobban,főleg amig kicsi volt a szintem,és nem volt healthregen-es páncélom,és meglógni is jó volt szorult helyzetből :D persze a másik 2 is jó már kimaxolva,a bunyós palit meg hagyjuk...

Új hozzászólás Aktív témák