Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
egyébként fegyóra érdekesség,hogy mennyire nem lehet megmondani,mit hol érdemes keresni:a legjobb,sötétnarancs smg-met,ami ammo regen-es,random effectes(Atlas Chimera),vagyis minden ellen jó,200 feletti sebzés,15-ös fire rate,gyors tárazás,asszem valami 89-es tár,90% körüli pontosság,és 2,4es zoom,a soldierrel találtam a playtrough2 legelején,az egyik,a kezdő útra kijövő nine toes-katona ejtette el...
ja és marha jól is néz ki,eleve jól fest a random effectnél a pulzáló narancssárga fény,ami a x4 effect miatt minden alkatrészen látszik...
egyébként a lentebbi linkelt oldalon vannak rendes,talált fegyverek is,szert is tettem egy "origi" 49-es eridianra
végülis igy jó poén,mert a modokat is úgy csinálom,hogy keresem a minél jobb fegyvereket,és csak azt cserélem ki bennük,ami létező kombináció egyébként,pl.a fentebbi sötétnarancs cuccosból csőcserével csináltam nagyobb sebzéssel,de 19,2-es tripla sorozatokkal operáló változatot(kicsi ellenfelek ellen jobb,bár a pontosság kisebb,de marhagyors 3 skuló,és az alap ellenek fekszenek is),és olyan variációt is,aminek a sebzése kisebb,de a pontossága nagyobb,jól jön "sniperkedni" vagy rögzitett fegyóállások ellen. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyébként a lentebbi linkelt oldalon vannak rendes,talált fegyverek is,szert is tettem egy "origi" 49-es eridianra
végülis igy jó poén,mert a modokat is úgy csinálom,hogy keresem a minél jobb fegyvereket,és csak azt cserélem ki bennük,ami létező kombináció egyébként,pl.a fentebbi sötétnarancs cuccosból csőcserével csináltam nagyobb sebzéssel,de 19,2-es tripla sorozatokkal operáló változatot(kicsi ellenfelek ellen jobb,bár a pontosság kisebb,de marhagyors 3 skuló,és az alap ellenek fekszenek is),és olyan variációt is,aminek a sebzése kisebb,de a pontossága nagyobb,jól jön "sniperkedni" vagy rögzitett fegyóállások ellen. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)