Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz P00By #1599 üzenetére

én arra a revolvert szerettem...főleg az agyak miatt :DDD bár persze nagyobb horda ellen a jó öreg Chimera smg-m az igazi...de revolverrel végülis extra koncentrálás nélkül megvan a főszál alatt a 250 agy.mondjuk tipp a zombihoz,hogy már az elején érdemes fejre menni,mégha a küldi nincs is felvéve,mert az agyak ottmaradnak kilépésig a játékból mindenhol,főleg érdemes minél hamarabb felvenni a Jack-o.lit nevű küldit asszem',vagyis a tökfickó kinyirását az All Hallow-ban,mert mellette lesz a TK Baha háza is,és főleg ezen a helyszinen előre fejre menve simán visszasétákkal megvan a 10-25-50es küldi helyben,a maradékkal+a küldileadás miatti visszamenetel alatt összeszedve az otthagyott agyakat,meglesz a 100 is,gó felvenni a 250-est,utána a kórháznál és a fatelepen,a normál sztorimódot követve lesz éppen elég zombi,hogy emiatt ne kelljen külön mászkálni,ha nem lenne elég agy,a fűrésztelepre és a kórházba visszamenni is vissza kell bounty-s küldik miatt...tehát elvileg "okosan" az agyas küldik nem járnak sok bónusz idővel.mondjuk én pl.legelőször béna voltam,nem találtam meg csak úgy a hülye Bahát,mert nem mutat egyébként rá sajna külön küldi,és a tökös küldin kivül visszamenni se kell All Hallow-ba(elején ugye a dokit kell keresni,de a tök főellen küldije már előtte felvehető bountyból,vagyis letudható egyszerre...a dokinál is lesz agy jócskán,érdemes oda is inkább később menni...potya visszasétálást megelőzendő,mondjuk már a 100-as agyas küldi alatt...),tehát én először végigjátszottam akkor,szedtem is bőszen az agyakat...de hát aki nem néz utána...azt hittem először,hogy nem küldik,hanem csak archivementek...aztán mehettem szépen csak ezért gyűjtögetni... :O mondjuk ez a végigjátszósdi is olyan dolog,hogy minden karival,mindkét playtrough-ban végig kellene mindent csinálni...no ANNYIRA én se vok fanatikus :D viszont multinál azért nem hátrány,ha az ember felveszi az összes elérhető bounty-t,stb offline,mert akkor nagyobb eséllyel profitál majd multiban,ha épp valamelyik küldit csinálják,mert akor az ugye kipipa.viszont a fel nem vett/főszálon még nem ott tartó küldiket ugye semmisnek veszi,el kell jutni odáig/fel kell venni és újracsinálni.ez mondjuk főszálnál ok,de azért a bounty-knál...az meg a másik baromság,hogy aki friss karit indit,nem látja a neten csak azokat a szervereket,ahol vagy ott/visszább tart a host,ezért egy kezdő számára pl.üres a multi szekció.mondjuk kis csalás,hogy ha van másik végigjátszott kari,akkor azt kiválasztva kell keresni,és utána belépés után még lehet másik karira váltani,igy lehet másik karit tápoltatni,mert mondjuk egy lvl1-es újat nem engedne az eridian promontory-ra...de igy megeszi a dolgot :D utána már jobb,hogy 5 perc alatt ugrik az ember jópár szintet pl.ott,megy a proficiency,utána könnyebb lesz a saját kezdés is tunningolva,nem kell minden karival a "szamárlétrát" végigjárni.hátránya:a fegyók nem fognak a saját játékban szinthez nőni...de az hasonszintűekhez,vagy inkább kicsit nagyobbakhoz beszállva pótolható.

Új hozzászólás Aktív témák