- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
jaaa tévedtem,mert csak 925-ös a sebzése,a pontosság a 96.7
de a lentebbi képeken,ahol a narancs rakétavetőt mutatom,az van legalul,ott láthatod a kezemben a stattal együtt 
bocsi a sok rizsáért...szeretek erről a játékról dumálni,nagy kedvencem,úgy érzem,értek is hozzá már eléggé,beleástam magam az editálásba,stb....bánom már,hogy nem szeptemberben csaptam le rá,mert mire nagy nehezen meglett decemberre,addigra már mondhatni mindenki abbahagyta,aki irogatott itt,szerintem amiatt is,mert letölthető,amiatt is,mert már a dlc-t se vették meg hozzá,tény,hogy eléggé szeretni kell egy játékot,hogy a megjelenés után fél évvel még aktivan nyomja az ember,és ehhez azért origi kell,mert offline nem játszik azért az ember valamivel fél évig..és az azért szerintem kevés embernek volt annó is.most meg hiába mondanám akárkinek,hogy vegye meg,49+2x10€ amiért hozzájutni....nó comment,annyit nem adna épeszű ember érte,főleg mostani euróárfolyamon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de a lentebbi képeken,ahol a narancs rakétavetőt mutatom,az van legalul,ott láthatod a kezemben a stattal együtt