Hirdetés
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- ASUS notebook topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED monitor topic
- VR topik
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
jaaa tévedtem,mert csak 925-ös a sebzése,a pontosság a 96.7
de a lentebbi képeken,ahol a narancs rakétavetőt mutatom,az van legalul,ott láthatod a kezemben a stattal együtt 
bocsi a sok rizsáért...szeretek erről a játékról dumálni,nagy kedvencem,úgy érzem,értek is hozzá már eléggé,beleástam magam az editálásba,stb....bánom már,hogy nem szeptemberben csaptam le rá,mert mire nagy nehezen meglett decemberre,addigra már mondhatni mindenki abbahagyta,aki irogatott itt,szerintem amiatt is,mert letölthető,amiatt is,mert már a dlc-t se vették meg hozzá,tény,hogy eléggé szeretni kell egy játékot,hogy a megjelenés után fél évvel még aktivan nyomja az ember,és ehhez azért origi kell,mert offline nem játszik azért az ember valamivel fél évig..és az azért szerintem kevés embernek volt annó is.most meg hiába mondanám akárkinek,hogy vegye meg,49+2x10€ amiért hozzájutni....nó comment,annyit nem adna épeszű ember érte,főleg mostani euróárfolyamon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook Go E1504F OLED Ryzen 5 7520U 16 GB DDR5 15.6 OLED
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de a lentebbi képeken,ahol a narancs rakétavetőt mutatom,az van legalul,ott láthatod a kezemben a stattal együtt