Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz P00By #1557 üzenetére

egyébként a Moxxi-t is érdemes neten csinálni...többedmagaddal az esélye is kiebb,hogy lenyomjanak,nomeg persze gyorsabb is.bár ugye ottvan,hogy csak +2 skill pont...Moxxi-t ha minden igaz,viszontlátjuk a dlc-ben,van ugye a Moxxi's roadblock küldi,és a videón az út mentén sejtelmes tábla Moxxi' s Red Light 20KM szöveggel...

hátha a kupiba is ellátogathatunk :D ha nem lesz rövid a dlc,a videók alapján már majdhogynem felérhet egy border2-vel is,igaz ehhez azért kellene mondjuk 30 fő+vagy 50 bounty küldi,és mondjuk 15 helyszin,de már igyis sokkal nagyobbnak és változatosabbnak látom,mint a zombit,ami sajna eléggé egysikú,amilyen pepecs az eleje,annál furább,hogy pikk-pakk lumberyard,és vége is.ráadásul fast travel és járgány nincs(pedig mekkora ötlet lehetett volna pl.a lumber yardon kocsival irtani+autós bounty-k,gyorsabb utazás!),az meg nem megoldás,hogy menj vissza gagyi keresgélés miatt a világ végére,gyalog.a zombik is már inkább idegesitenek ilyenkor,az agyast is tegnap lenyomtam Brick-el is,de mint mindig,most se hányt ki semmi használhatót TK,sok értelme nem volt,időpocsékolás.végigtoltam,de visszamenni infót kutakodni pl.a lumberra utána már semmi kedvem nem volt,inkább mentem coopozni.

Új hozzászólás Aktív témák