Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Thomacrew97 #1554 üzenetére

ez nem border2... :D hanem az új dlc ;] a border2 elvileg borderworlds néven fut majd...ami nem tudom,milyen lesz,mert nagyon nehéz lesz ezt a hangulatot megtartani,és a néppel se nyeletik le már ezt a gagyi befejezést és hülye sztorit.pedig sjna sokkal több is lehetett volna sztoriilag a dolog,nem kellett volna ennyi bounty,cserébe jobban kibontani a cselekményt.én megcsináltam volna azt is,hogy offline is legyen legalább egy plusz ember a csapatból a játékossal,mintha neten coopozna,sokat dobott volna az élményen +mezei" játékosoknál,akik nem nyomják neten,és kaphatott volna minden kari pár eltérő "magánküldetést" a saját sztorijának megfelelően,meg mondjuk egyedi utóbosst egy pár perces saját end videóval.a borderworlds-nál meg szerintem szépen majd majmolni akarják a mass effecteket...nehéz szerintem megoldali,hogy többféle világ illeszkedjen képileg és elemileg ehhez a mostanihoz,ez valahogy ezeknek a tájaknak "áll jól"...de meglátjuk...
    ja,egyébként menj vissza playtrough2-ben az elejére,vagy méginkább 2.5-ben,vagy mondjuk a neten 3db 50-essel,rájössz,hogy fingathat egy mezei skag is még meg,ha lvl50-es és meglep :D

más:ma vastagon rekorder vagyok a napi átlaggal,eddigi legjobb sötétnarancs termés,a zombi dlc-t toltam le offline pt2-ben,és lett 5 sötétnarancs fegyóm...és ami fura,hogy ebből 1 volt ládában,a többit "mezei" átlagzombik ejtették el,úgy átlagban a ládákból és a bossoktól 1-2 lila cucc ha esett,a többi vérgagyi....egyelőre tartjamagát az,hogy a legjobb sötétnarancs-beszerzési forrás a sima átlagellen gyilkolászása...tegnap skagoktól szedtem el 3 sötétnarancsot,egy sem volt se badass,se semmi extra,átlagos,a Mordecai madara által is haló példányok voltak...de a sima katonák is szokták néha adni Fyrestone-ben,a kezdő helyszinen.de pl.a Krom's Canyon-ból és Sledge bányájából még sose sikerült semmi értelmeset..jó lelőhelynek tűnik New Haven peremrészei,pl.amerre a Tetanus Warrens felé megy az ember,és Little Maniac-ok jönnek bogarakkal vegyesen(2db tegnap pl.) és a Skag Gully körbemászkálása(a tegnapi 3),a zombinál rögtön az elején az első csapat zombi(1db),lent a parton,ahol jönnek a Bloodwingek is(2db),és a kórháznál 2x jártam 2 küldi miatt,rögtön az első hullám zombi(mindkétszer 1-1db)

Új hozzászólás Aktív témák