Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
üdv mindenkibe...tegnap igazi horror nap volt...befejeztem Mordecai-val is a pt2-t,de se előtte,se utána nem dobott semmi érdemlegeset,csupa ilyen surplus vizipisztolyt
se eridian promontory,semmi,a Destroyer-től lett egy zöld pearl sniperem...de abban se vettem észre semmit,meg is nézem,pontosan miben is jók a pearl cuccok,elvileg az még egyedibb kéne legyen,abból már vannak olyanok,amik már fehérrel jelzettek,mert bugos a sötétnarancs feletti kategória...mondjuk a liquid orion sniperen meg meglepődtem,sötétnarancs ugye,tűrhető sebzés,de 20-as tár,nagy firerate,x4 áram,de ami a legdurvább egy snipertől,olyan golyót lő,ami visszapattan a falakról
és semmi moddolás,full origi...mondjuk tegnap nem is volt kedvem nagyon kutakodni...hisz holnap Knoxx,magasabb szintű új fegyverek,stb,már kár a 48-asok után túrni,sötétnarancsom meg van vagy 40 féle
amint lesz komolyabb,fel is boncolom,kivi leszek,mit kezd a willow a 49 feletti cuccokkal,és vajon a jelenlegi készlet is hozzáigazitható lesz-e a 61-hez 
fene egye meg,amiért haragszom,hogy a steamen más az időmérés,náluk az este 6 a 0óra,vagyis ha tartják a menetrendet,akkoris csak este 6 körül csaphatok le a Knoxx-ra
ami ha nagymés terhelt lesz a háló,mire lejön...este nem szokott 200k felé menni a steames letöltés 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
se eridian promontory,semmi,a Destroyer-től lett egy zöld pearl sniperem...de abban se vettem észre semmit,meg is nézem,pontosan miben is jók a pearl cuccok,elvileg az még egyedibb kéne legyen,abból már vannak olyanok,amik már fehérrel jelzettek,mert bugos a sötétnarancs feletti kategória...mondjuk a liquid orion sniperen meg meglepődtem,sötétnarancs ugye,tűrhető sebzés,de 20-as tár,nagy firerate,x4 áram,de ami a legdurvább egy snipertől,olyan golyót lő,ami visszapattan a falakról
és semmi moddolás,full origi...mondjuk tegnap nem is volt kedvem nagyon kutakodni...hisz holnap Knoxx,magasabb szintű új fegyverek,stb,már kár a 48-asok után túrni,sötétnarancsom meg van vagy 40 féle
amint lesz komolyabb,fel is boncolom,kivi leszek,mit kezd a willow a 49 feletti cuccokkal,és vajon a jelenlegi készlet is hozzáigazitható lesz-e a 61-hez