Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Áprilisi hardverpasziánsz
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
üdv mindenkibe...tegnap igazi horror nap volt...befejeztem Mordecai-val is a pt2-t,de se előtte,se utána nem dobott semmi érdemlegeset,csupa ilyen surplus vizipisztolyt
se eridian promontory,semmi,a Destroyer-től lett egy zöld pearl sniperem...de abban se vettem észre semmit,meg is nézem,pontosan miben is jók a pearl cuccok,elvileg az még egyedibb kéne legyen,abból már vannak olyanok,amik már fehérrel jelzettek,mert bugos a sötétnarancs feletti kategória...mondjuk a liquid orion sniperen meg meglepődtem,sötétnarancs ugye,tűrhető sebzés,de 20-as tár,nagy firerate,x4 áram,de ami a legdurvább egy snipertől,olyan golyót lő,ami visszapattan a falakról
és semmi moddolás,full origi...mondjuk tegnap nem is volt kedvem nagyon kutakodni...hisz holnap Knoxx,magasabb szintű új fegyverek,stb,már kár a 48-asok után túrni,sötétnarancsom meg van vagy 40 féle
amint lesz komolyabb,fel is boncolom,kivi leszek,mit kezd a willow a 49 feletti cuccokkal,és vajon a jelenlegi készlet is hozzáigazitható lesz-e a 61-hez 
fene egye meg,amiért haragszom,hogy a steamen más az időmérés,náluk az este 6 a 0óra,vagyis ha tartják a menetrendet,akkoris csak este 6 körül csaphatok le a Knoxx-ra
ami ha nagymés terhelt lesz a háló,mire lejön...este nem szokott 200k felé menni a steames letöltés 
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Fűnyíró topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
se eridian promontory,semmi,a Destroyer-től lett egy zöld pearl sniperem...de abban se vettem észre semmit,meg is nézem,pontosan miben is jók a pearl cuccok,elvileg az még egyedibb kéne legyen,abból már vannak olyanok,amik már fehérrel jelzettek,mert bugos a sötétnarancs feletti kategória...mondjuk a liquid orion sniperen meg meglepődtem,sötétnarancs ugye,tűrhető sebzés,de 20-as tár,nagy firerate,x4 áram,de ami a legdurvább egy snipertől,olyan golyót lő,ami visszapattan a falakról
és semmi moddolás,full origi...mondjuk tegnap nem is volt kedvem nagyon kutakodni...hisz holnap Knoxx,magasabb szintű új fegyverek,stb,már kár a 48-asok után túrni,sötétnarancsom meg van vagy 40 féle
amint lesz komolyabb,fel is boncolom,kivi leszek,mit kezd a willow a 49 feletti cuccokkal,és vajon a jelenlegi készlet is hozzáigazitható lesz-e a 61-hez