Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Zebu #1538 üzenetére

akkor javaslom a 9.12 hotfix-et próbára,ami maga is önálló driver!

_ak_:
    a dlc-k elvileg csinálhatók bármikor,ha kész a Fast travel network küldi,vagyis amikor oda tudsz már utazni,,a moxxinál elvileg igazodik az ellen a szinthez és a playtrough 1-2-höz,vagyis jó felszereléssel bármikor(a jó cucc biztos jele,aikor a főküldiben mindenki pár lövés,és 1-2-4 xp-ket kapsz csak...),a zombik talán lvl20-ról indulnak,ha jól emlékszem,én asszem' 25-ön néztem meg először,nem volt jó cuccom annyira,de találtam a legelején a zombiknál pár jobb cuccot,mivel lassúak,fejre érdemes menni,javasolt a sniper és a revolver,a tüzes cuccok sebeznek a legjobban,esetleg még a savas,eridian és elektromos cuccok kerülendők,az áram gyógyitja a dögöket :D
    ha tápolás,segitség kell,szólj(persze ha neten tudsz játszani...eredeti kell),fél óra alatt 2 kör az eridian promotory-n,és pár szinttel,proficiency-vel gazdagabb leszel :) vannak jó sötétnarancs fegyóim,stb,adott esetben igazitok a szintedhez párat,akár a játékban,vagy ami gyorsabb,willowtree-vel be tudod gyűjteni...egyébként a két dlc független az alapjátéktól,elvileg a főjátékhoz bőven sok már a szinted oda,ahol tartasz,csinálhatod a főküldiket is,hogy haladj...én elsőre lvl37-en fejeztem be,de abban benne volt minden bounty és a full zombi is...de ha túlképzi magát az ember,elveszi a kihivást magától,kábé 2 hely lesz,ahol még kapsz jobban xp-t abból,ami hátravan+persze a főellenségek is adnak

Új hozzászólás Aktív témák