- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
akkor javaslom a 9.12 hotfix-et próbára,ami maga is önálló driver!
_ak_:
a dlc-k elvileg csinálhatók bármikor,ha kész a Fast travel network küldi,vagyis amikor oda tudsz már utazni,,a moxxinál elvileg igazodik az ellen a szinthez és a playtrough 1-2-höz,vagyis jó felszereléssel bármikor(a jó cucc biztos jele,aikor a főküldiben mindenki pár lövés,és 1-2-4 xp-ket kapsz csak...),a zombik talán lvl20-ról indulnak,ha jól emlékszem,én asszem' 25-ön néztem meg először,nem volt jó cuccom annyira,de találtam a legelején a zombiknál pár jobb cuccot,mivel lassúak,fejre érdemes menni,javasolt a sniper és a revolver,a tüzes cuccok sebeznek a legjobban,esetleg még a savas,eridian és elektromos cuccok kerülendők,az áram gyógyitja a dögöket
ha tápolás,segitség kell,szólj(persze ha neten tudsz játszani...eredeti kell),fél óra alatt 2 kör az eridian promotory-n,és pár szinttel,proficiency-vel gazdagabb leszel
vannak jó sötétnarancs fegyóim,stb,adott esetben igazitok a szintedhez párat,akár a játékban,vagy ami gyorsabb,willowtree-vel be tudod gyűjteni...egyébként a két dlc független az alapjátéktól,elvileg a főjátékhoz bőven sok már a szinted oda,ahol tartasz,csinálhatod a főküldiket is,hogy haladj...én elsőre lvl37-en fejeztem be,de abban benne volt minden bounty és a full zombi is...de ha túlképzi magát az ember,elveszi a kihivást magától,kábé 2 hely lesz,ahol még kapsz jobban xp-t abból,ami hátravan+persze a főellenségek is adnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Beperelte a BYD Amerikát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Egy jó kis májusi horror aranyat ér, végre befut a Directive 8020
- Futball Vintage - foci és más sport-ereklyék topicja
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

vannak jó sötétnarancs fegyóim,stb,adott esetben igazitok a szintedhez párat,akár a játékban,vagy ami gyorsabb,willowtree-vel be tudod gyűjteni...egyébként a két dlc független az alapjátéktól,elvileg a főjátékhoz bőven sok már a szinted oda,ahol tartasz,csinálhatod a főküldiket is,hogy haladj...én elsőre lvl37-en fejeztem be,de abban benne volt minden bounty és a full zombi is...de ha túlképzi magát az ember,elveszi a kihivást magától,kábé 2 hely lesz,ahol még kapsz jobban xp-t abból,ami hátravan+persze a főellenségek is adnak