Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

no ime a két sötétnarancs smg,aminek rendes csöve van,az a gyári:

a moddolt változat,ez a gyors triplákat lövő:

jó kis cuccok...mondjuk ma is játszottam kicsit,és megint furcsa,de az alap helyszinen,az első autós küldikor szereztem ezeket,offline:

a kezemben szintén mostani szerzemény a rifle is,szintén narancs,bár nem sötét,az a shock kristályos küldikor lett..

igaz a szintjük kicsi,de majd hozzáigazitom az enyémhez ;] fura,de nyomtam én is sokat pl.a New Haven-es kilépkedős farmolást fegyó után,EGY DARAB narancs/sötétnarancs fegyót NEM adtak a ládák,sok gyenge vacak volt benne...inkább járom a kezdő helyszint,úgy tűnik,sikeresebb :D itt lett annó az első 2 eridianom is:Dnem is értem,miért jönnek a playtrough2-ben az elején 28-32es ellenfelek,annó már elsőre is 37es voltam,amikor befejeztem,persze full minden küldivel,de hát ott is a kihivás,hogy aki végigrohan,az legalább ilyenkor kénytelen legyen tápolni,igy viccesen hat a dolog.főleghogy multiban meg szépen dobálja az embert felfelé,ha olyan szobába lép be...
    mondjuk egyvalamit nem értek...a fegyver proficiency-k miért nem mennek felfelé szinte,ha olyan cuccot használnék,ami sokáig nem volt berakva,mint pl.az eridian,amikor nem volt normális?volt az smg-m 27-en annó,az eridian indult akkor 00-ról,és nem akart szinte semmit felfelé menni...elvileg úgy olvastam,hogy attól függ,mennyi xp-t szerzek az adott fegyótipussal,ami ugye szépen lemegy pár xp-re minden ellennél 50-esen,lehet emiatt? :F
    amiket használok,azok is stagnálnak 30-35 között,és elvileg 50 a maximum...de nemtom,hogy a fenébe,ha a fenti jön be,akkor még örülhetek,hogy specializálódtam,mert marha jól mutatna most mindenre mondjuk 15-ös prof,és ott stagnálni...

Új hozzászólás Aktív témák