Hirdetés
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
én már letoltam az agyas nélkül 3x...a 250-eset csak most,mer most szerencsésebb és előrelátóbb voltam,a játék jellegzetessége,hogy a fegyók és az agyak,egyéb küldicuccok,mint a bloodwing egg-ek,megmaradnak,amig ki nem lép az ember...namármost szerintem 1000-es nagyságrendű mészárlás van az egész alatt,de szerencsére ha az ember jól csinálja,visszamenetel nélkül meg lehet még a hallow's end-ben,akol a zombi TK Baha van,a 10,25,50es küldit,összekapkodva az agyakat a mapon,a 100-ast le lehet tudni visszamenve a jacobs cove-re,összeszedve az otthagyottat,majd ide vissza,mert újraadja a jónépet,a 250-est meg elég szépen ki lehet a lumber mill-es misszió alatt,tulképp direkt lődözni az agy miatt nem is kellett,csak összekapkodni a készletet,majd utána meg amikor úgy jött,simán megvolt 1 óra körüli idő alatt úgy,hogy nem is arra koncentráltam.persze nem árt olyan fegyó,ami critical-ra rögtön öli a zombit/ha nem,akkor ne legyen elementalos,mert akkor kárbavész a dolog.most nézem a Steam statisztikát:
Borderlands
26 hrs last two weeks / 133.5 hrs on record
és még nem unom...igaz sok netes játék van benne.
egyébként talán ami jó lehet még,hogy az ember élvezze is,hogy csinálni több karit,eggyel ugye végigtolja full az ember,a másikokkal meg lehet csinálni úgy,hogy végigrohanni a főszálon,de felszedni amit csak lehet a bounty-kból,és utána jó lesz a neten játék,hisz minden helyszinen lehet legalább másokkal előrejutni,mégha nem is én hostolok,viszont nem megy az idő vele offline,élvezetesebb csapatban letudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lightyear - befektetési app
- Google Pixel topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- XPG SPECTRIX S40G 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- Eladó Logitech Z506 5.1 számítógép hangszóró szett.
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" / M1 Pro / 32GB RAM / 512GB SSD / Astro / Garancia!
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Pro 16" M3 Pro / 36GB / 512GB SSD / Magyar bill. / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és még nem unom...igaz sok netes játék van benne.