Hirdetés
- Dell Precision munkaállomások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- OLED TV topic
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
jaja,ez már shotgun

tegnapelőtt én is találtam egy narancs Jakobs Skullmasher távcsövest,aminek gyanús volt a kicsi sebzése,de semmi nem utalt extrára,hát kiderült,hogy az is 5 lövedéket lő ki egyszerre...
távcsöves shoti effektel,de mi a fenének...
közelre hat,ok,de nem tudom,mi szükség volt az amúgyis visonylag kevés(50valamennyi tán hivatalosan) narancs cuccba ilyet is tenni
a másik,ami cuki,a Mad Jack nevezetű fegyó,asszem' kék csak,Krom-nál szerezhető elvileg,azon az ágnak a végén,ahol a canned skag meat-ok vannak,nem tudom,mindig dobja-e,szerintem nem...no az ilyen rikitó kék+zöld revolver,de a napfénytől függően szinjátszós,7 lövetű
és cikkcakk-ban haladó,pattogó lövedéket lő ki,eséllyel,hogy néha 1 helyett gyorsan 2-t lő...nem túl erős,stb,igazi semmiresejó,de vicces fegyó
smg-ben is van x2,x4,x6-os varia szintén egyébként ilyen shotiszerűen,elemental fegyóknál jót sebez kicsi elleneknél a nagy káros hatás miatt,komolyabbaknál ez nem igazán jön be...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision munkaállomások
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingatlanos topic!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

közelre hat,ok,de nem tudom,mi szükség volt az amúgyis visonylag kevés(50valamennyi tán hivatalosan) narancs cuccba ilyet is tenni
és cikkcakk-ban haladó,pattogó lövedéket lő ki,eséllyel,hogy néha 1 helyett gyorsan 2-t lő...nem túl erős,stb,igazi semmiresejó,de vicces fegyó