Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz P00By #1567 üzenetére

itt linkelgettem én is,más is pár képet...de nem feltétlen látni kép alapján,mi a durva,vannak szép,de totálisan vacak fegyók :DDD nomeg ott van,hogy mit tekintünk és meddig brutál fegyónak...mert vannak az alapból dobott fegyók,amikhez nincs hozzányúlva,meg lehet oldani ezeknél,hogy csak a szintjét emeled fel,esetleg ha távcső kell rá jobb,azt cseréled,és az anyaghasználatot felteszed 3-as kategóriára gyártón belül,ez egy szolid mod,semmi "nem legális".szintén "legális" trükk még az,hogy az alkotórészeken is változtatsz,de az adott fegyvernél meglevő normál anyagokkal teszed,ez szintén olyan fegyót ad,amit ténylegesen a játékban is megtalálhatsz,általában ezt még én is megteszem...ez fölött van még 2 lépcsőfok,az elsőnél csak azt használod ki,hogy minden fegyvernél van egy nem használt sor a fegyver leirásában,ahová teszel be mondjuk +valamilyen csövet,vagy tárat,ez még csak hatást ad a fegyverhez,lényegi dolgok nem változnak meg,csak mondjuk összeadja a 2 cső általi sebzést,stb,kicsit jobbá téve azt.még ide tartozik az is,amikor mondjuk más gyártó csövét teszi az ember a fegyverbe,stb,de még mindig ügyelve arra,hogy minden összetevő meglegyen,amiből áll,és mindenből 1 legyen,ezek ilyen összvércuccok,de mondjuk ha smg-hez csak smg alkatrészek vannak téve,a végeredmény még mindig full rendes fegyver kinézetű,működésű,csak épp a "márkák" legjobb tulajdonságait egyesiti,ilyen fegyver már nem található amúgy.ez fölött vannak az elvakult durvaságok a 11ezres sebzéssel,láthatóan hiányzó alkatrészekkel,stb,amik már totálisan csak baromkodásra jók szerintem...meg arra,hogy amikor valaki bejön egy mondjuk 100 projectile-s fegyverrel,ami minden lövedéke mellé még kilő 100egyéb izét is,frankón belaggol mindenki,mert leterheli a netet,az ilyen kick rögtön...vagyis elég tág tartomány,ahol meg lehet határozni,mi a jó fegyó.
    én feljavitom csak a fegyókat szintemre+legjobb anyaghasználat,de meghagyom őket olyannak,amilyenek,ezértis keresem a narancs fegyókat...és jó poén,hogy a narancs fegyók egyedi alkatrészeit a willowtree nem ismeri,tehát amit használok,az egyedi,akinél még van,az találta :D na jó,persze én is többszörözöm,hogy adjak másnak...nomeg ki tudom file-ként menteni,igy akárkinek be lehet tenni a gyűjteménybe :D de adni annak szoktam,aki tényleg rászorul,én ok,hogy napi 5-6 órát fent lógok,másnak nincs ennyi ideje rá

Új hozzászólás Aktív témák